DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Köksrenovering Kävlinge

Hitta företag inom köksrenovering i Kävlinge snabbt, tryggt och enkelt

Renovera kök med hjälp av proffs i Kävlinge

Funderar du på att renovera kök i Kävlinge? Att renovera kök är ett stort projekt som kräver både tid, kunskap och rätt verktyg. Genom att anlita professionella hantverkare via oss på Dorunner kan du få hjälp med allt från planering till färdigt resultat. Vi samarbetar med erfarna och kunniga hantverkare som kan hjälpa dig att förverkliga dina drömmar om ett nytt kök.

 • Skapa en uppdragsförfrågan och få offert från hantverkare

  Ett smidigt sätt att hitta rätt hantverkare för din köksrenovering i Kävlinge är att skapa en uppdragsförfrågan hos oss på Dorunner. Genom att fylla i ett formulär med information om ditt projekt kan vi matcha dig med upp till fem lämpliga hantverkare i ditt område. Dessa hantverkare kan sedan lämna en offert på arbetet, så att du kan jämföra priser och välja den som passar bäst för dig.

  När du får svar från intresserade hantverkare kan du läsa om deras erfarenhet, se bilder på tidigare projekt och ta del av omdömen från andra kunder. Du kan också se vilka certifikat och behörigheter de har. Vi kontrollerar regelbundet att våra samarbetspartners är godkända för F-skatt, momsregistrerade och inte har några allvarliga skulder. På så sätt kan du känna dig trygg med att anlita en seriös och pålitlig hantverkare för din köksrenovering i Kävlinge.

 • Varför renovera kök?

  Köket är hemmets hjärta och en plats där vi spenderar mycket tid. Ett funktionellt och trivsamt kök kan göra vardagen enklare och roligare. Genom att renovera kök kan du skapa ett utrymme som är anpassat efter dina behov och önskemål. Kanske drömmer du om ett modernt kök med nya vitvaror och smarta förvaringslösningar? Eller så vill du ha ett klassiskt kök med tidlösa material och detaljer? Oavsett din stil kan en köksrenovering i Kävlinge ge nytt liv åt ditt hem.

  En köksrenovering kan också vara en god investering. Ett fräscht och välplanerat kök kan höja värdet på din bostad och göra den mer attraktiv för framtida köpare. Även om du inte planerar att sälja kan ett nytt kök bidra till ökad trivsel och livskvalitet för dig och din familj.

 • Anlita proffs för bästa resultat

  Att renovera kök är ett omfattande projekt som kräver noggrann planering och genomförande. Genom att anlita professionella hantverkare kan du försäkra dig om att arbetet blir utfört på ett fackmannamässigt sätt. Hantverkare har den kunskap och erfarenhet som krävs för att genomföra en lyckad köksrenovering. De kan hjälpa dig med allt från att planera kökets layout till att installera nya skåp, bänkskivor och vitvaror.

  Att renovera kök på egen hand kan vara tidskrävande och utmanande, särskilt om man saknar tidigare erfarenhet. Risken är att man gör misstag som kan bli kostsamma att åtgärda i efterhand. Genom att anlita proffs slipper man lägga ner tid och energi på att sätta sig in i olika moment och tekniker. Istället kan man fokusera på att välja material och färger som man trivs med.

  Hantverkare har också tillgång till de verktyg och maskiner som behövs för att genomföra en köksrenovering. De vet hur man hanterar oväntade problem som kan uppstå längs vägen och kan komma med värdefulla råd kring olika lösningar. Genom att anlita proffs för din köksrenovering i Kävlinge kan du känna dig trygg med att slutresultatet blir som du tänkt dig.

 • Köksrenoveringens historia och utveckling

  Köket har genomgått en stor utveckling genom historien. Från att ha varit ett enkelt utrymme för matlagning har köket blivit en central plats för umgänge och aktiviteter. Idag lägger vi stor vikt vid kökets design och funktionalitet.

  Tidigare var det vanligt med separata kök som var avskilda från resten av bostaden. På 1920-talet började man bygga så kallade frankfurterköken, som var små och kompakta för att passa i de nya lägenheterna. Under funktionalismen på 1930-talet blev köken ljusare och luftigare med mer förvaring.

  På 1950- och 60-talen blev köken en statussymbol och man experimenterade med nya material och färger. Rostfritt stål och laminat blev populärt, liksom starka färger som rött och gult. Köken blev också mer öppna mot resten av bostaden.

  Idag är köket ofta en naturlig samlingsplats för familj och vänner. Vi lägger stor vikt vid kökets utseende och funktioner, med fokus på smarta lösningar och hållbara material. Köksön har blivit ett populärt inslag, liksom integrerade vitvaror och LED-belysning.

  Att renovera kök är ett sätt att anpassa köket till vår tids behov och stilideal. Genom en köksrenovering i Kävlinge kan du skapa ett modernt och funktionellt kök som passar din livsstil. Samtidigt kan du välja material och lösningar som är hållbara och tidlösa, så att du kan njuta av ditt nya kök under lång tid framöver.

Våra företag inom köksrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 1300 recensioner

Här hittar du hjälpen

Köksrenovering Bjuv

Gå till Bjuv

Köksrenovering Bromölla

Gå till Bromölla

Köksrenovering Burlöv

Gå till Burlöv

Köksrenovering Båstad

Gå till Båstad

Köksrenovering Eslöv

Gå till Eslöv

Köksrenovering Helsingborg

Gå till Helsingborg

Köksrenovering Hässleholm

Gå till Hässleholm

Köksrenovering Höganäs

Gå till Höganäs

Köksrenovering Hörby

Gå till Hörby

Köksrenovering Höör

Gå till Höör

Köksrenovering Klippan

Gå till Klippan

Köksrenovering Kristianstad

Gå till Kristianstad

Köksrenovering Landskrona

Gå till Landskrona

Köksrenovering Lomma

Gå till Lomma

Köksrenovering Lund

Gå till Lund

Köksrenovering Malmö

Gå till Malmö

Köksrenovering Osby

Gå till Osby

Köksrenovering Perstorp

Gå till Perstorp

Köksrenovering Simrishamn

Gå till Simrishamn

Köksrenovering Sjöbo

Gå till Sjöbo

Köksrenovering Skurup

Gå till Skurup

Köksrenovering Staffanstorp

Gå till Staffanstorp

Köksrenovering Svalöv

Gå till Svalöv

Köksrenovering Svedala

Gå till Svedala

Köksrenovering Tomelilla

Gå till Tomelilla

Köksrenovering Trelleborg

Gå till Trelleborg

Köksrenovering Vellinge

Gå till Vellinge

Köksrenovering Ystad

Gå till Ystad

Köksrenovering Ängelholm

Gå till Ängelholm

Köksrenovering Åstorp

Gå till Åstorp

Köksrenovering Örkelljunga

Gå till Örkelljunga

Köksrenovering Östra Göinge

Gå till Östra Göinge

Få en uppskattning om var priset kan landa

Att renovera köket innebär att du kan sätta din personliga prägel vad gäller kökets utseende såväl som funktion. Oavsett om du ska renovera kök med en liten budget eller en större finns det en rad fiffiga och prisvärda alternativ.

Vi går igenom:

 • Kostnad för arbetet
 • Kostnad för material och inredning
 • Övriga kostnader
 • Prisuppskattning
 • Hur du kan använda rot avdraget
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Vad kostar det att renovera kök?

Våra tips för en mer prisvärd köksrenovering

Att renovera kök kan vara kostsamt och många drar sig därmed för att skaffa sig sitt drömkök. För den kostnads medvetna finns det en rad knep för att få ner priset för en köksrenovering.

Vi tipsar om billiga alternativ för:

 • Köksgrund
 • Köksluckor
 • Material på bänkskiva
 • Andra ekonomiska tips
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Renovera kök – bästa knepen för att komma ner i pris

Få ut det bästa av din köksrenovering

Hur undviker man de vanliga misstagen vid en köksrenovering för att slippa fel och oväntade kostnader? Det finns flera olika saker du kan tänka när du planerar ditt kök för att undvika de vanliga misstagen.

Vi berättar vad du bör tänka på vad gäller:

 • Övergripande planlösning och rörelsemönster
 • Ergonomi
 • Materialval
 • Eluttag och belysning
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Vanliga misstag vid en köksrenovering – så undviker du dem

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Melius-Bygg

F-skatt

Omdöme (45)

Moms-
berättigad

Tony Nyberg Bygg Aktiebolag

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

SERA BYGG AB

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Steen Finsnickeri/ Lev & Lek i Sverige Ab

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

Niklar allservice

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Hs bygg service

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Gesa Company AB

F-skatt

Omdöme (29)

Moms-
berättigad

Comne Work AB

F-skatt

Omdöme (52)

Moms-
berättigad

Maachs Bygg & Entreprenad

F-skatt

Omdöme (43)

Moms-
berättigad

Malmö Byggentreprenad Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

WI Bygg och Städ i Skåne AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

SEAL BYGG

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

ZP NR. 1 BYGG

F-skatt

Moms-
berättigad

M-SJÖ Byggnads AB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Unik malmö Allservice AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

RW BYGG & HEMFIX

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

VIVA Partners Sverige AB (Briljant Service)

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Vic Badrumsrenoveraren AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

NRG El Skåne AB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Decem Bygg Entreprenad AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Doms Entreprenad & Co. Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Ekoby Studio

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

BYGG & INREDNINGSMONTAGE I SKÅNE AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Cemebo

F-skatt

Omdöme (15)

Moms-
berättigad

S.A Design House AB

F-skatt

Moms-
berättigad

All bygg & El

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

MBR BYGG SKÅNE AB

F-skatt

Moms-
berättigad

PP Renovering & Bygg AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

RGM-T Bygg & Renovering AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Öresunds Byggentreprenad Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Leifs Allservice

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Rosén & Frick Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Nio Kakel Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Dion Bygg AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

E D L bygg och kakel AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Nevishögs mur och puts Handelsbolag

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

Byggmyndig AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Allfixservice

F-skatt

Omdöme (36)

Moms-
berättigad

NeAx Tak & Bygg AB

F-skatt

Omdöme (16)

Moms-
berättigad

Värmegården

F-skatt

Omdöme (19)

Moms-
berättigad

M.N.Landskrona Bygg&Renovering

F-skatt

Omdöme (23)

Moms-
berättigad

A.M.V. Renovering

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

Virkets Byggservice Malmö AB

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Nygammaltkök i Sverige AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Mattias Homestyling & Consulting AB

F-skatt

Omdöme (19)

Moms-
berättigad

19890522-1134

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak