DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Badrumsrenovering Sigtuna

Hitta företag inom badrumsrenovering i Sigtuna snabbt, tryggt och enkelt

Badrumsrenovering i Sigtuna med Dorunner

Är det dags att renovera badrummet? Då kan vi på Dorunner hjälpa dig att hitta rätt hantverkare för jobbet. Vi samarbetar med duktiga och erfarna hantverkare som är specialiserade på badrumsrenovering i Sigtuna och andra delar av Sverige. Genom oss kan du enkelt skapa en förfrågan och få svar från upp till fem intresserade hantverkare.

 • Skapa en förfrågan och få svar från intresserade hantverkare

  Att hitta rätt hantverkare för din badrumsrenovering i Sigtuna behöver inte vara krångligt. Hos oss fyller du enkelt i ett formulär med information om ditt projekt och svarar på några frågor. Därefter matchar vi dig med hantverkare i ditt område som är intresserade av att utföra jobbet.

  Du kan förvänta dig svar från hantverkarna inom kort. Då kan du läsa mer om företagen, se tidigare kunders omdömen och ta del av bilder från referensprojekt. Vi kontrollerar också regelbundet att företagen är godkända för F-skatt, är momsregistrerade och inte har några anmärkningar om skulder. På så sätt kan du känna dig trygg med ditt val av hantverkare.

 • Varför renovera badrummet?

  Badrummet är en av de viktigaste rummen i hemmet. Det är här vi startar dagen med en uppfriskande dusch och avslutar den med en avkopplande stund i badkaret. Ett välplanerat badrum kan höja livskvalitén och öka värdet på bostaden.

  Det finns många anledningar till att renovera badrummet. Kanske behöver du mer förvaring, vill ha en modernare stil eller behöver anpassa badrummet efter familjens behov. En badrumsrenovering kan också vara nödvändig på grund av fuktskador eller slitage.

  Oavsett anledning kan en badrumsrenovering göra stor skillnad för hur du trivs i ditt hem. Med nya ytskikt, moderna armaturer och genomtänkta lösningar för förvaring kan du skapa ett badrum som är både funktionellt och snyggt.

 • Anlita proffs för bästa resultat

  En badrumsrenovering är ett omfattande projekt som kräver både kunskap och erfarenhet. Genom att anlita en professionell hantverkare kan du försäkra dig om att jobbet blir gjort på rätt sätt och enligt alla regler och branschstandarder.

  En hantverkare kan hjälpa dig med allt från planering och design till slutförande av renoveringen. De har koll på vilka material som passar bäst och kan ge råd om smarta lösningar för just ditt badrum. Med en erfaren hantverkare vid din sida kan du känna dig trygg med att badrummet blir precis som du önskar.

  Att anlita en hantverkare sparar dig också mycket tid och huvudvärk. Tänk på allt arbete som krävs - rivning av befintligt badrum, spackling, plattsättning, montering av nya möbler och armaturer med mera. En hantverkare vet hur man ska gå tillväga och har de rätta verktygen för jobbet. Och om något problem skulle dyka upp längs vägen har de kunskapen att lösa det på bästa sätt.

 • Krav på behörighet för badrumsrenoveringar

  För vissa delar av en badrumsrenovering krävs särskild behörighet. Till exempel måste den som utför VVS- och elarbeten ha rätt certifikat för detta. Genom att anlita en hantverkare kan du vara säker på att alla krav uppfylls och att renoveringen utförs på ett säkert sätt.

  När du letar hantverkare för din badrumsrenovering i Sigtuna, kolla därför att de har rätt behörigheter för arbetet som ska utföras. Företag som är medlemmar i branschorganisationer som Byggkeramikrådet, Säker Vatten och EIO har visat att de uppfyller högt ställda krav på kompetens och kvalitet.

 • Historik och utveckling av badrum

  Badrummet har en lång och intressant historia. Redan för tusentals år sedan hade man badrum i det antika Rom och Grekland, men då var de ofta offentliga och mycket påkostade. I Sverige dröjde det ända till mitten av 1900-talet innan badrum blev vanligt i bostäder.

  Idag har de flesta badrum rinnande vatten, toalett och dusch eller badkar. Men utvecklingen fortsätter hela tiden med nya trender, smartare lösningar och mer hållbara material. Idag är det till exempel vanligt med stora duschar, dubbla handfat och badrumsmöbler med mycket förvaring.

  Samtidigt har kraven på säkerhet och tillgänglighet ökat. Vid nybyggnation och renovering av badrum finns det många regler att förhålla sig till vad gäller till exempel tätskikt, ventilation och elsäkerhet. Därför är det klokt att anlita proffs som har koll på alla regler och riktlinjer.

 • Välkommen att skapa en förfrågan hos oss på Dorunner

  Är det dags för dig att förnya ditt badrum? Då är du välkommen att skapa en förfrågan hos oss på Dorunner. Vi hjälper dig att hitta duktiga hantverkare för badrumsrenovering i Sigtuna eller var du än bor. Genom oss får du svar från flera intresserade hantverkare och kan sedan välja det företag som passar bäst för dina behov och önskemål. Tillsammans ser vi till att du får ett vackert och funktionellt badrum som du kan njuta av i många år framöver.

Våra företag inom badrumsrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 2222 recensioner

Här hittar du hjälpen

Badrumsrenovering Botkyrka

Gå till Botkyrka

Badrumsrenovering Danderyd

Gå till Danderyd

Badrumsrenovering Ekerö

Gå till Ekerö

Badrumsrenovering Haninge

Gå till Haninge

Badrumsrenovering Huddinge

Gå till Huddinge

Badrumsrenovering Järfälla

Gå till Järfälla

Badrumsrenovering Lidingö

Gå till Lidingö

Badrumsrenovering Nacka

Gå till Nacka

Badrumsrenovering Norrtälje

Gå till Norrtälje

Badrumsrenovering Nykvarn

Gå till Nykvarn

Badrumsrenovering Nynäshamn

Gå till Nynäshamn

Badrumsrenovering Salem

Gå till Salem

Badrumsrenovering Sollentuna

Gå till Sollentuna

Badrumsrenovering Solna

Gå till Solna

Badrumsrenovering Stockholm

Gå till Stockholm

Badrumsrenovering Sundbyberg

Gå till Sundbyberg

Badrumsrenovering Södertälje

Gå till Södertälje

Badrumsrenovering Tyresö

Gå till Tyresö

Badrumsrenovering Täby

Gå till Täby

Badrumsrenovering Upplands Väsby

Gå till Upplands Väsby

Badrumsrenovering Upplands-Bro

Gå till Upplands-Bro

Badrumsrenovering Vallentuna

Gå till Vallentuna

Badrumsrenovering Vaxholm

Gå till Vaxholm

Badrumsrenovering Värmdö

Gå till Värmdö

Badrumsrenovering Österåker

Gå till Österåker

Vi ger prisexempel på badrumsrenovering

Att badrumsrenoveringar kostar är ingen hemlighet. Däremot kan priset variera en hel del. Ska du exempelvis renovera ett litet badrum eller ett stort badrum? Vilka funktioner vill du ha och hur ska det se ut? Hantverkare tar dessutom olika mycket betalt.

Vi ger exempel på var priset kan landa genom:

 • Räkneexempel per kvadratmeter
 • Snittpris för arbetskostnad per timme
 • Kostnad för material beroende på vad du väljer
 • Uppskattning av totalkostnad med allt inkluderat
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Vad kostar det att renovera ett badrum?

Budgetrenovera ditt badrum med ett snyggt resultat

Vill du renovera ditt badrum med en tajtare budget och samtidigt få ett snyggt resultat med kvalitet? Med lite planering och val av rätt material kan du spara pengar.

Få smarta tips på:

 • Hur du gör research och jämför olika alternativ
 • Det mesta prisvärda materialet
 • Vad du kan spara in på
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrum till lägre pris – smarta tips för att komma ner i kostnad

Våra bästa tips inför renoveringen av ditt badrum

Inför renoveringen av ditt nya badrum krävs planering, tid och pengar. För att få den bästa möjliga renoveringen och undvika fallgropar är det bra om du har koll på flera saker innan du sätter igång.

Få svar på frågorna:

 • Hur anlitar jag en hantverkare som är bra?
 • Behöver jag bygglov?
 • Vad behöver jag ta reda på innan renoveringen?
 • Vad ska jag välja för material?
 • Vad påverkar priset?
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrummet – vad ska jag tänka på?

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Lindqvist & Engström AB

F-skatt

Omdöme (130)

Moms-
berättigad

Ukrstroy AB

F-skatt

Omdöme (39)

Moms-
berättigad

Möbelfixarna (Köksfixarna AB)

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

EDSBYGG innerväggspecialisten

F-skatt

Omdöme (25)

Moms-
berättigad

D F Byggteknik AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Adrians Bygg & Måleri

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

Svenska Trähus AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Turan Bygg & Måleri AB

F-skatt

Omdöme (27)

Moms-
berättigad

08 Bygg Solution ab

F-skatt

Omdöme (25)

Moms-
berättigad

Comne Work AB

F-skatt

Omdöme (52)

Moms-
berättigad

Raka rör Västerort

F-skatt

Omdöme (138)

Moms-
berättigad

Always here Service AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Danisbygg

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

24 Rör AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

Alion Byggdesign

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

High End Consulting AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Byggtjänst AN

F-skatt

Omdöme (20)

Moms-
berättigad

Albin Mur & Puts AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

A.lundell Byggservice Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Boo Byggservice Ab

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Sellén Bygg & service

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Wolfbuilder AB

F-skatt

Moms-
berättigad

SM Bygg i Sverige AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Kreft Tomasz Roman

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

LJUSARE HEM BYGG I STHLM AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

M B. Byggservice

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Build Crew Swe AB

F-skatt

Moms-
berättigad

NorrEx Handelsbolag

F-skatt

Omdöme (14)

Moms-
berättigad

Uppsala Construct AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Byggingenjörsbyrån Norden AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Object Entreprenad

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Holmberg Johansson AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Emkjell Tak & Byggnads AB

F-skatt

Omdöme (15)

Moms-
berättigad

Byggmästare Sthlm Nord AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Nordiskabyggarna Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Aquabygg AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Momango

F-skatt

Omdöme (39)

Moms-
berättigad

Josephsons Kakelugnsmakeri AB

F-skatt

Omdöme (33)

Moms-
berättigad

Prestigo Väst AB

F-skatt

Omdöme (16)

Moms-
berättigad

HSK BYGGNADS & MÅLERI SERVICE

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Radikala Hantverkare i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (62)

Moms-
berättigad

FA.Byggarn

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

SolÖrn.Bygg

F-skatt

Moms-
berättigad

ES Renovering Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (24)

Moms-
berättigad

AR VVS & Bygg AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

YAN

F-skatt

Moms-
berättigad

Badrumsteknik Roslagen AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak