DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Badrumsrenovering Salem

Hitta företag inom badrumsrenovering i Salem snabbt, tryggt och enkelt

Badrumsrenovering i Salem - skapa ditt drömrum med hjälp av Dorunner

Är du sugen på att renovera badrum i Salem? Då har du kommit rätt! Vi på Dorunner hjälper dig att hitta duktiga hantverkare som kan förvandla ditt badrum till det där härliga rummet du alltid drömt om. Oavsett om du vill bygga om badrum helt från grunden eller bara fräscha upp det befintliga så har vi lösningen för dig.

 • Hitta rätt hantverkare för ditt projekt

  Genom vår offertförfrågan kan du på ett enkelt sätt få kontakt med upp till fem intresserade hantverkare i Salemområdet. Allt du behöver göra är att fylla i ett formulär där du svarar på några frågor om ditt projekt. Sen sköter vi matchningen och du kan förvänta dig svar från intresserade hantverkare inom kort.

  I svaren får du information om hantverkaren och deras företag. Du kan bland annat se tidigare kunders omdömen, bilder på referensprojekt och vilka certifikat och behörigheter de har. Vi kontrollerar också kontinuerligt att företagen är godkända för F-skatt, är momsregistrerade och om de har några anmärkningar.

 • Jämför offerter från flera hantverkare

  När du fått in svar från intresserade hantverkare är det dags att jämföra offerterna. Genom att få in flera offerter kan du jämföra vad som ingår och till vilket pris. Du kan i lugn och ro läsa igenom offerterna och välja den hantverkare som passar bäst för ditt projekt.

  Tänk på att priset för en badrumsrenovering kan variera beroende på faktorer som storlek på badrummet, val av material och hur omfattande renoveringen är. En offert ger dig en bra indikation på vad det kommer att kosta att renovera badrum, men var beredd på att priset kan justeras om förutsättningarna ändras under projektets gång.

 • Varför renovera badrummet?

  Badrummet är ett av de rum vi spenderar mycket tid i och det har stor påverkan på hur vi mår. Att renovera badrum är därför en investering i både hemmet och välbefinnandet. Genom att bygga om badrum kan du skapa ett rum som är funktionellt och trivsamt, anpassat efter dina behov och önskemål.

  Några exempel på vad en badrumsrenoverare kan hjälpa dig med är att:

  • Byta ut badkar mot dusch eller tvärtom
  • Kakla om väggarna
  • Lägga nytt golv
  • Installera golvvärme
  • Byta ut möbler och inredning
  • Förbättra förvaringsmöjligheterna
  • Skapa bättre belysning
 • Anlita proffs för bästa resultat

  Även om det kan vara frestande att försöka sig på att renovera badrummet själv så finns det många fördelar med att anlita en badrumsrenoverare. För det första så går det betydligt snabbare. Hantverkaren har erfarenhet och vet hur man ska gå tillväga för att arbetet ska flyta på smidigt.

  De har också koll på alla regler och branschstandarder som gäller vid en badrumsrenovering. Fuktspärr, tätskikt och fall mot golvbrunn är exempel på saker som måste utföras korrekt för att undvika fuktskador. En professionell hantverkare ser också till att alla installationer som el och VVS görs på ett säkert sätt.

  Dessutom kan en badrumsrenoverare komma med värdefulla tips och råd kring materialval, möjliga lösningar och vad man bör tänka på. Med sin erfarenhet kan de guida dig till att fatta kloka beslut så att du får ett badrum du verkligen trivs i och som håller länge.

 • Utnyttja ROT-avdraget

  När du anlitar en hantverkare för att renovera badrum i Salem kan du dra nytta av ROT-avdraget. Det innebär att du kan få skattereduktion för 30 % av arbetskostnaden. Med ROT-avdraget blir det mer prisvärt att anlita professionell hjälp och du kan lägga pengarna du sparar på att göra badrummet lite extra läckert.

  Hantverkaren drar av beloppet direkt på fakturan och du behöver bara betala mellanskillnaden. Sen får du skattereduktionen när du deklarerar året efter. Enkelt och smidigt!

 • Badrumsrenoveringens historia

  Att renovera badrum är ingen ny företeelse. Redan under antiken var badrummet en viktig del av hemmet och det lades stor vikt vid att skapa vackra och funktionella utrymmen för bad och kroppslig rening.

  I takt med att vattenledningar och avlopp blev vanligare under 1800-talet började också badrummen göra intåg i de svenska hemmen. Från början var det dock få förunnat att ha ett eget badrum. De flesta fick nöja sig med att tvätta sig i ett handfat eller en balja.

  Det moderna badrummet som vi känner det idag började ta form under 1900-talet. Badkar, toaletter, handfat och skåp blev standard i nyproduktion och allt fler passade på att bygga om för att få plats med dessa bekvämligheter.

  Idag är badrummet ett multifunktionellt rum där vi både får våra grundläggande hygieniska behov tillgodosedda och kan koppla av i en skön hemmaspamiljö. Många lägger stort fokus på badrummets estetik och investerar i påkostade material, spaupplevelser och trendig inredning. Men fortfarande är det viktigaste att badrummet är funktionellt och tillgängligt för alla i familjen.

 • Viktigt att välja certifierade hantverkare

  För att försäkra sig om att badrummet blir renoverat enligt konstens alla regler är det viktigt att anlita hantverkare med rätt kompetens. Branschorganisationen Säker Vatten har tagit fram en auktorisation för våtrumsarbete som heter Auktoriserad Våtrumsinstallatör.

  För att bli auktoriserad krävs att hantverkaren har gått en utbildning och blivit godkänd i ett kunskapsprov. De förbinder sig också att följa Säker Vattens branschregler för våtrum och genomgår kontinuerliga stickprovskontroller.

  Naturligtvis finns det även andra certifieringar och behörigheter som kan vara relevanta vid en badrumsrenovering, till exempel Behörig Elektriker och VVS-certifikat. Genom Dorunner får du enkelt tillgång till denna information när du jämför hantverkare, så att du kan känna dig trygg med ditt val.

Våra företag inom badrumsrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 2150 recensioner

Här hittar du hjälpen

Badrumsrenovering Botkyrka

Gå till Botkyrka

Badrumsrenovering Danderyd

Gå till Danderyd

Badrumsrenovering Ekerö

Gå till Ekerö

Badrumsrenovering Haninge

Gå till Haninge

Badrumsrenovering Huddinge

Gå till Huddinge

Badrumsrenovering Järfälla

Gå till Järfälla

Badrumsrenovering Lidingö

Gå till Lidingö

Badrumsrenovering Nacka

Gå till Nacka

Badrumsrenovering Norrtälje

Gå till Norrtälje

Badrumsrenovering Nykvarn

Gå till Nykvarn

Badrumsrenovering Nynäshamn

Gå till Nynäshamn

Badrumsrenovering Sigtuna

Gå till Sigtuna

Badrumsrenovering Sollentuna

Gå till Sollentuna

Badrumsrenovering Solna

Gå till Solna

Badrumsrenovering Stockholm

Gå till Stockholm

Badrumsrenovering Sundbyberg

Gå till Sundbyberg

Badrumsrenovering Södertälje

Gå till Södertälje

Badrumsrenovering Tyresö

Gå till Tyresö

Badrumsrenovering Täby

Gå till Täby

Badrumsrenovering Upplands Väsby

Gå till Upplands Väsby

Badrumsrenovering Upplands-Bro

Gå till Upplands-Bro

Badrumsrenovering Vallentuna

Gå till Vallentuna

Badrumsrenovering Vaxholm

Gå till Vaxholm

Badrumsrenovering Värmdö

Gå till Värmdö

Badrumsrenovering Österåker

Gå till Österåker

Vi ger prisexempel på badrumsrenovering

Att badrumsrenoveringar kostar är ingen hemlighet. Däremot kan priset variera en hel del. Ska du exempelvis renovera ett litet badrum eller ett stort badrum? Vilka funktioner vill du ha och hur ska det se ut? Hantverkare tar dessutom olika mycket betalt.

Vi ger exempel på var priset kan landa genom:

 • Räkneexempel per kvadratmeter
 • Snittpris för arbetskostnad per timme
 • Kostnad för material beroende på vad du väljer
 • Uppskattning av totalkostnad med allt inkluderat
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Vad kostar det att renovera ett badrum?

Budgetrenovera ditt badrum med ett snyggt resultat

Vill du renovera ditt badrum med en tajtare budget och samtidigt få ett snyggt resultat med kvalitet? Med lite planering och val av rätt material kan du spara pengar.

Få smarta tips på:

 • Hur du gör research och jämför olika alternativ
 • Det mesta prisvärda materialet
 • Vad du kan spara in på
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrum till lägre pris – smarta tips för att komma ner i kostnad

Våra bästa tips inför renoveringen av ditt badrum

Inför renoveringen av ditt nya badrum krävs planering, tid och pengar. För att få den bästa möjliga renoveringen och undvika fallgropar är det bra om du har koll på flera saker innan du sätter igång.

Få svar på frågorna:

 • Hur anlitar jag en hantverkare som är bra?
 • Behöver jag bygglov?
 • Vad behöver jag ta reda på innan renoveringen?
 • Vad ska jag välja för material?
 • Vad påverkar priset?
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrummet – vad ska jag tänka på?

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Lindqvist & Engström AB

F-skatt

Omdöme (130)

Moms-
berättigad

Raka rör Västerort

F-skatt

Omdöme (138)

Moms-
berättigad

Turan Bygg & Måleri AB

F-skatt

Omdöme (27)

Moms-
berättigad

08 Bygg Solution ab

F-skatt

Omdöme (25)

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

Ukrstroy AB

F-skatt

Omdöme (39)

Moms-
berättigad

Möbelfixarna (Köksfixarna AB)

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Albin Mur & Puts AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Boo Byggservice Ab

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Adrians Bygg & Måleri

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

Always here Service AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Comne Work AB

F-skatt

Omdöme (52)

Moms-
berättigad

M B. Byggservice

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

NorrEx Handelsbolag

F-skatt

Omdöme (14)

Moms-
berättigad

EM Gräv & Bygg AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Danisbygg

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

Radikala Hantverkare i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (62)

Moms-
berättigad

Momango

F-skatt

Omdöme (39)

Moms-
berättigad

High End Consulting AB

F-skatt

Moms-
berättigad

FA.Byggarn

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Byggtjänst AN

F-skatt

Omdöme (20)

Moms-
berättigad

ES Renovering Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (24)

Moms-
berättigad

EDSBYGG innerväggspecialisten

F-skatt

Omdöme (25)

Moms-
berättigad

A.lundell Byggservice Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Alliance Production AB

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Svenska Trähus AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Kreft Tomasz Roman

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

LJUSARE HEM BYGG I STHLM AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Svärd & Uvmåne Målerifirma AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Wolfbuilder AB

F-skatt

Moms-
berättigad

B4D Gruppen AB

F-skatt

Omdöme (16)

Moms-
berättigad

Ekerö Kök AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Byggingenjörsbyrån Norden AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Kreativ El & Bygg

F-skatt

Moms-
berättigad

West Bygg & Kakel

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

24 Rör AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Object Entreprenad

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Uppsala Construct AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

RH Construction AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Rf Mät & Kontroll Ab / 3XG Bygg och Förvaltning

F-skatt

Moms-
berättigad

Dragstes Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

AB Gidlöv Westerling

F-skatt

Moms-
berättigad

Bygg Guide Sverige AB

F-skatt

Moms-
berättigad

JK Byggservice

F-skatt

Moms-
berättigad

Total Bygg Expert i Solna AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Prestigo Väst AB

F-skatt

Omdöme (16)

Moms-
berättigad

Josephsons Kakelugnsmakeri AB

F-skatt

Omdöme (33)

Moms-
berättigad

Alion Byggdesign

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak