DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Badrumsrenovering Södertälje

Hitta företag inom badrumsrenovering i Södertälje snabbt, tryggt och enkelt

Badrumsrenovering i Södertälje med Dorunner

Är det dags att renovera badrum i Södertälje? Då kan vi på Dorunner hjälpa dig att hitta rätt hantverkare för jobbet. Vi samarbetar med erfarna och kvalificerade badrumsrenoverare som kan hjälpa dig med allt från planering till färdigt resultat. Oavsett om du vill bygga om badrum helt från grunden eller bara göra mindre förbättringar kan våra hantverkare hjälpa dig.

 • Hitta badrumsrenoverare i Södertälje genom att skapa en uppdragsförfrågan

  Ett enkelt sätt att hitta rätt hantverkare för din badrumsrenovering i Södertälje är att skapa en uppdragsförfrågan hos oss på Dorunner. Du fyller i ett formulär och svarar på några frågor om ditt projekt, till exempel vad du vill ha hjälp med och när du vill att arbetet ska utföras.

  Därefter matchar vi dig med upp till fem hantverkare i Södertälje som är intresserade av att utföra din badrumsrenovering. Du kan läsa om hantverkarna, se bilder från tidigare projekt och läsa omdömen från andra kunder. Vi kontrollerar också regelbundet att företagen är godkända för F-skatt, är momsregistrerade och inte har några anmärkningar.

  När du hittat en badrumsrenoverare som du gillar begär du en offert för att få veta vad din renovering kommer att kosta. Du kan begära offert från flera hantverkare för att jämföra pris och få en uppfattning om vad som ingår. Tänk på att en badrumsrenovering är en stor investering och att det lönar sig i längden att välja en hantverkare som gör ett bra jobb, även om de inte har lägst pris.

 • Varför renovera badrum?

  Badrummet är ett av de rum vi använder mest och det slits hårt av den fuktiga miljön. Att renovera badrum är därför något de flesta behöver göra förr eller senare. En renovering ger dig chansen att få ett både snyggare och mer praktiskt badrum.

  Genom att bygga om badrum kan du till exempel:

  • Få mer förvaring med nya badrumsmöbler
  • Få en större dusch eller badkar
  • Skapa en mer lättskött yta med kakel eller våtrumsmatta
  • Installera golvvärme för ökad komfort
  • Förbättra ventilationen för att undvika fuktskador

  Att renovera badrum är ett stort projekt och kräver kunskap om både VVS, el och våtrumsregler. Därför är det klokt att anlita professionella hantverkare som kan jobbet. De vet hur man renoverar på ett säkert sätt och ser till att allt blir rätt från början. Det kan spara dig mycket tid, pengar och huvudvärk jämfört med att försöka göra jobbet själv.

  Hantverkarna kan också ge dig råd kring val av material, färger och lösningar. De har erfarenhet av många olika badrumsrenoveringar och vet vad som fungerar bra. Med deras hjälp kan du få ett badrum som både ser bra ut och fungerar optimalt för just dina behov.

 • Kort om badrumsrenoveringens historia

  Förr var badrum oftast små, mörka och opraktiska. De var mer ett nödvändigt ont än ett rum man ville spendera tid i. Men i takt med att våra hem har blivit modernare har också våra krav på badrummet ökat. Idag vill vi ha rymliga, ljusa och trivsamma badrum med alla bekvämligheter.

  Den moderna badrumsrenoveringen tog fart på allvar under 1950-talet. Då började man kakla väggarna och installera badkar, toaletter och handfat i porslin. På 1970-talet blev det populärt med färgglada kakelplattor och mönstrade våtrumstapeter. Samtidigt gjorde duschen sitt intåg i de svenska hemmen.

  Idag är trenden ett mer avskalat och tidlöst utseende med naturmaterial som trä och sten. Badrummet har blivit en plats för avkoppling och återhämtning, och många satsar på lyxiga detaljer som spa-badkar, regndusch och vackra badrumsmöbler. Samtidigt har fokus på funktionalitet och tillgänglighet ökat, till exempel genom att installera höj- och sänkbara tvättställ.

 • Viktigt att tänka på vid badrumsrenovering

  När du ska renovera badrum finns det vissa saker som är extra viktiga att tänka på. Eftersom badrummet är en våt miljö ställs höga krav på att allt görs på rätt sätt för att undvika fuktskador. Här är några viktiga punkter:

  • Se till att alla våtzon är ordentligt tätade med rätt material
  • Installera rätt typ av ventilation för att få ut fukt
  • Använd kakel, klinker och våtrumsmatta som är anpassade för våtutrymmen
  • Anlita en behörig elektriker för elinstallationer
  • Kontrollera att avlopp och rör är i bra skick

  Det är också bra att fundera över tillgänglighet när du renoverar badrum. Genom att välja lösningar som höj- och sänkbart tvättställ, duschdörrar istället för badkar och antihalkmatta ökar du användbarheten för alla i familjen, även om rörelseförmågan skulle förändras i framtiden.

  Slutligen är det viktigt att du anlitar hantverkare som har rätt kompetens och erfarenhet av badrumsrenoveringar. Se till att de har behörighet från Byggkeramikrådet (BKR) vilket garanterar att de har kunskaper om branschreglerna för våtrum. Kontrollera också att de har en giltig ansvarsförsäkring som skyddar dig om något skulle gå fel.

  Badrumsrenovering är en stor investering som höjer värdet på din bostad och ger dig ett badrum som du kan njuta av i många år framöver. Med hjälp av Dorunner hittar du enkelt erfarna och pålitliga hantverkare i Södertälje som kan hjälpa dig förverkliga dina badrumdrömmar. Fyll i formuläret idag och kom igång med din badrumsrenovering!

Våra företag inom badrumsrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 2162 recensioner

Här hittar du hjälpen

Badrumsrenovering Botkyrka

Gå till Botkyrka

Badrumsrenovering Danderyd

Gå till Danderyd

Badrumsrenovering Ekerö

Gå till Ekerö

Badrumsrenovering Haninge

Gå till Haninge

Badrumsrenovering Huddinge

Gå till Huddinge

Badrumsrenovering Järfälla

Gå till Järfälla

Badrumsrenovering Lidingö

Gå till Lidingö

Badrumsrenovering Nacka

Gå till Nacka

Badrumsrenovering Norrtälje

Gå till Norrtälje

Badrumsrenovering Nykvarn

Gå till Nykvarn

Badrumsrenovering Nynäshamn

Gå till Nynäshamn

Badrumsrenovering Salem

Gå till Salem

Badrumsrenovering Sigtuna

Gå till Sigtuna

Badrumsrenovering Sollentuna

Gå till Sollentuna

Badrumsrenovering Solna

Gå till Solna

Badrumsrenovering Stockholm

Gå till Stockholm

Badrumsrenovering Sundbyberg

Gå till Sundbyberg

Badrumsrenovering Tyresö

Gå till Tyresö

Badrumsrenovering Täby

Gå till Täby

Badrumsrenovering Upplands Väsby

Gå till Upplands Väsby

Badrumsrenovering Upplands-Bro

Gå till Upplands-Bro

Badrumsrenovering Vallentuna

Gå till Vallentuna

Badrumsrenovering Vaxholm

Gå till Vaxholm

Badrumsrenovering Värmdö

Gå till Värmdö

Badrumsrenovering Österåker

Gå till Österåker

Vi ger prisexempel på badrumsrenovering

Att badrumsrenoveringar kostar är ingen hemlighet. Däremot kan priset variera en hel del. Ska du exempelvis renovera ett litet badrum eller ett stort badrum? Vilka funktioner vill du ha och hur ska det se ut? Hantverkare tar dessutom olika mycket betalt.

Vi ger exempel på var priset kan landa genom:

 • Räkneexempel per kvadratmeter
 • Snittpris för arbetskostnad per timme
 • Kostnad för material beroende på vad du väljer
 • Uppskattning av totalkostnad med allt inkluderat
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Vad kostar det att renovera ett badrum?

Budgetrenovera ditt badrum med ett snyggt resultat

Vill du renovera ditt badrum med en tajtare budget och samtidigt få ett snyggt resultat med kvalitet? Med lite planering och val av rätt material kan du spara pengar.

Få smarta tips på:

 • Hur du gör research och jämför olika alternativ
 • Det mesta prisvärda materialet
 • Vad du kan spara in på
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrum till lägre pris – smarta tips för att komma ner i kostnad

Våra bästa tips inför renoveringen av ditt badrum

Inför renoveringen av ditt nya badrum krävs planering, tid och pengar. För att få den bästa möjliga renoveringen och undvika fallgropar är det bra om du har koll på flera saker innan du sätter igång.

Få svar på frågorna:

 • Hur anlitar jag en hantverkare som är bra?
 • Behöver jag bygglov?
 • Vad behöver jag ta reda på innan renoveringen?
 • Vad ska jag välja för material?
 • Vad påverkar priset?
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrummet – vad ska jag tänka på?

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Lindqvist & Engström AB

F-skatt

Omdöme (130)

Moms-
berättigad

Raka rör Västerort

F-skatt

Omdöme (138)

Moms-
berättigad

08 Bygg Solution ab

F-skatt

Omdöme (25)

Moms-
berättigad

Turan Bygg & Måleri AB

F-skatt

Omdöme (27)

Moms-
berättigad

GranestaBygg

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

Ukrstroy AB

F-skatt

Omdöme (39)

Moms-
berättigad

Möbelfixarna (Köksfixarna AB)

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Albin Mur & Puts AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Adrians Bygg & Måleri

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

Comne Work AB

F-skatt

Omdöme (52)

Moms-
berättigad

Always here Service AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

EM Gräv & Bygg AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

M B. Byggservice

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

NorrEx Handelsbolag

F-skatt

Omdöme (14)

Moms-
berättigad

FA.Byggarn

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Momango

F-skatt

Omdöme (39)

Moms-
berättigad

Byggtjänst AN

F-skatt

Omdöme (20)

Moms-
berättigad

A.lundell Byggservice Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Svenska Trähus AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Boo Byggservice Ab

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

EDSBYGG innerväggspecialisten

F-skatt

Omdöme (25)

Moms-
berättigad

Alliance Production AB

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

ES Renovering Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (24)

Moms-
berättigad

Ekerö Kök AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

LJUSARE HEM BYGG I STHLM AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

B4D Gruppen AB

F-skatt

Omdöme (16)

Moms-
berättigad

Kreft Tomasz Roman

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Wolfbuilder AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Svärd & Uvmåne Målerifirma AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

JK Byggservice

F-skatt

Moms-
berättigad

Rf Mät & Kontroll Ab / 3XG Bygg och Förvaltning

F-skatt

Moms-
berättigad

Object Entreprenad

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Bygg Guide Sverige AB

F-skatt

Moms-
berättigad

24 Rör AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Kreativ El & Bygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Uppsala Construct AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

West Bygg & Kakel

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

RH Construction AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Dragstes Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Byggingenjörsbyrån Norden AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

AB Gidlöv Westerling

F-skatt

Moms-
berättigad

Josephsons Kakelugnsmakeri AB

F-skatt

Omdöme (33)

Moms-
berättigad

Prestigo Väst AB

F-skatt

Omdöme (16)

Moms-
berättigad

Shaba Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

KGB kakel golv bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

FEMIC Construction Group AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

HSK BYGGNADS & MÅLERI SERVICE

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak