DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Badrumsrenovering Vaxholm

Hitta företag inom badrumsrenovering i Vaxholm snabbt, tryggt och enkelt

Badrumsrenovering i Vaxholm med Dorunner

Är det dags att renovera badrummet i Vaxholm? Då kan vi på Dorunner hjälpa dig att hitta rätt hantverkare för jobbet. Vi samarbetar med duktiga och erfarna hantverkare som är specialiserade på badrumsrenovering. Oavsett om du vill byta ut några enstaka delar eller göra en totalrenovering av ditt badrum i Vaxholm så har vi någon som kan hjälpa dig.

 • Be om offert på badrumsrenovering i Vaxholm

  Ett sätt att hitta rätt hantverkare för din badrumsrenovering i Vaxholm är att skapa en uppdragsförfrågan hos oss på Dorunner. Du fyller enkelt i ett formulär och svarar på några frågor om ditt renoveringsprojekt. Sen matchar vi dig med upp till fem hantverkare i Vaxholmsområdet som är intresserade av att utföra jobbet.

  Därefter kan du i lugn och ro läsa om de olika hantverkarna, titta på bilder från tidigare badrumsrenoveringar de gjort och läsa omdömen från andra kunder. Du kan också se vilka certifikat och behörigheter de har. Vi kontrollerar regelbundet att hantverkarna är godkända för F-skatt, är momsregistrerade och inte har några anmärkningar hos kronofogden.

  Att be om offert på det här sättet gör att du kan jämföra olika hantverkare och välja den som verkar bäst lämpad för din badrumsrenovering i Vaxholm. Du får oftast svar från intresserade hantverkare inom ett dygn, men ibland kan det ta lite längre tid. Sen är det bara att välja vem du vill anlita för jobbet.

 • Varför renovera badrummet?

  Badrummet är ett av de rum vi spenderar mycket tid i och det slits också mycket. Att renovera badrummet är ett bra sätt att höja standarden och trivseln hemma. Dessutom kan det öka värdet på bostaden.

  En badrumsrenovering kan innefatta allt från att byta ut enstaka delar som handfat, toalett eller kakel till att göra en totalrenovering där man även drar om rör och el. Vanliga arbeten vid en badrumsrenovering är:

  • Montering av nytt kakel och klinker
  • Byte av våtrumsmatta eller tätskikt
  • Installation av ny wc, handfat och dusch
  • Ombyggnad för att få plats med tvättmaskin och/eller torktumlare
  • Byte till vattenburen golvvärme
  • Nytt badkar eller byte till duschhörna

  Det kan vara frestande att försöka renovera badrummet på egen hand för att spara pengar. Men en badrumsrenovering är ett omfattande projekt som kräver mycket kunskap. Gör man fel är risken stor att fukt och vatten tränger in i konstruktionen med dyra fuktskador som följd. Därför rekommenderar vi starkt att man anlitar professionella hantverkare med rätt kompetens för jobbet.

  En erfaren hantverkare vet hur man renoverar ett badrum på ett fackmannamässigt sätt så att alla regler och branschstandarder följs. De har koll på alla moment som ingår och vet hur de ska hantera problem som kan uppstå längs vägen. Dessutom går arbetet mycket snabbare än om du skulle göra det själv. Du får också ovärderliga råd kring val av material och olika lösningar.

 • Certifikat och auktorisationer

  För att få utföra en badrumsrenovering krävs egentligen ingen speciell behörighet. Däremot finns det en rad olika branschstandarder, certifieringar och auktorisationer som visar att hantverkaren har rätt kompetens.

  När det gäller VVS-arbeten som till exempel byte av rör, wc och handfat bör man anlita en utbildad VVS-montör. För elinstallationer krävs att elektrikern har behörighet från Elsäkerhetsverket.

  För arbeten med tätskikt och våtrum finns särskilda branschregler som måste följas. Byggkeramikrådet (BKR) har tagit fram en branschstandard för våtrum, BBV, som beskriver hur arbetet ska utföras. GVK, Säkra Våtrum och Byggkeramikrådets Behöriga Företag är exempel på kvalitetsmärkningar för företag som renoverar våtrum enligt konstens alla regler.

 • Badrumsrenoveringens historia

  Förr i tiden var badrum något som bara de rikaste hade råd med. De flesta fick nöja sig med ett utedasset på gården och en zinkbalja att tvätta sig i. På 1920-talet blev det vanligare med rinnande vatten inomhus och vattenklosetter. Badrum började bli standard i nybyggda bostäder.

  Från 1950-talet och framåt blev badrummen allt mer påkostade. Kakel, badkar, tvättställ, spegelskåp och skåp blev vanligt. På 1970-talet blev det populärt med färgglada badrum med mönstrade plastmattor på väggarna.

  Idag går trenden mot mer tidlösa och lyxiga badrum med stor komfort. Spa-känsla med dubbla handfat, stora duschar med takdusch, badkar, bastu och vackra materialval är populärt när man renoverar badrum. Många väljer också att integrera tvättstugan i badrummet.

  Oavsett hur ditt drömbadrumrum ser ut så kan vi på Dorunner hjälpa dig att förverkliga det. Vi har duktiga hantverkare i Vaxholm som är specialiserade på badrumsrenovering och hjälper dig genom hela processen från planering till färdigt badrum. Fyll i formuläret för en gratis offertförfrågan idag, så är du ett steg närmare ett nyrenoverat badrum!

Våra företag inom badrumsrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 2120 recensioner

Här hittar du hjälpen

Badrumsrenovering Botkyrka

Gå till Botkyrka

Badrumsrenovering Danderyd

Gå till Danderyd

Badrumsrenovering Ekerö

Gå till Ekerö

Badrumsrenovering Haninge

Gå till Haninge

Badrumsrenovering Huddinge

Gå till Huddinge

Badrumsrenovering Järfälla

Gå till Järfälla

Badrumsrenovering Lidingö

Gå till Lidingö

Badrumsrenovering Nacka

Gå till Nacka

Badrumsrenovering Norrtälje

Gå till Norrtälje

Badrumsrenovering Nykvarn

Gå till Nykvarn

Badrumsrenovering Nynäshamn

Gå till Nynäshamn

Badrumsrenovering Salem

Gå till Salem

Badrumsrenovering Sigtuna

Gå till Sigtuna

Badrumsrenovering Sollentuna

Gå till Sollentuna

Badrumsrenovering Solna

Gå till Solna

Badrumsrenovering Stockholm

Gå till Stockholm

Badrumsrenovering Sundbyberg

Gå till Sundbyberg

Badrumsrenovering Södertälje

Gå till Södertälje

Badrumsrenovering Tyresö

Gå till Tyresö

Badrumsrenovering Täby

Gå till Täby

Badrumsrenovering Upplands Väsby

Gå till Upplands Väsby

Badrumsrenovering Upplands-Bro

Gå till Upplands-Bro

Badrumsrenovering Vallentuna

Gå till Vallentuna

Badrumsrenovering Värmdö

Gå till Värmdö

Badrumsrenovering Österåker

Gå till Österåker

Vi ger prisexempel på badrumsrenovering

Att badrumsrenoveringar kostar är ingen hemlighet. Däremot kan priset variera en hel del. Ska du exempelvis renovera ett litet badrum eller ett stort badrum? Vilka funktioner vill du ha och hur ska det se ut? Hantverkare tar dessutom olika mycket betalt.

Vi ger exempel på var priset kan landa genom:

 • Räkneexempel per kvadratmeter
 • Snittpris för arbetskostnad per timme
 • Kostnad för material beroende på vad du väljer
 • Uppskattning av totalkostnad med allt inkluderat
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Vad kostar det att renovera ett badrum?

Budgetrenovera ditt badrum med ett snyggt resultat

Vill du renovera ditt badrum med en tajtare budget och samtidigt få ett snyggt resultat med kvalitet? Med lite planering och val av rätt material kan du spara pengar.

Få smarta tips på:

 • Hur du gör research och jämför olika alternativ
 • Det mesta prisvärda materialet
 • Vad du kan spara in på
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrum till lägre pris – smarta tips för att komma ner i kostnad

Våra bästa tips inför renoveringen av ditt badrum

Inför renoveringen av ditt nya badrum krävs planering, tid och pengar. För att få den bästa möjliga renoveringen och undvika fallgropar är det bra om du har koll på flera saker innan du sätter igång.

Få svar på frågorna:

 • Hur anlitar jag en hantverkare som är bra?
 • Behöver jag bygglov?
 • Vad behöver jag ta reda på innan renoveringen?
 • Vad ska jag välja för material?
 • Vad påverkar priset?
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrummet – vad ska jag tänka på?

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Lindqvist & Engström AB

F-skatt

Omdöme (130)

Moms-
berättigad

ALHARBY BYGG

F-skatt

Omdöme (22)

Moms-
berättigad

08 Bygg Solution ab

F-skatt

Omdöme (25)

Moms-
berättigad

Turan Bygg & Måleri AB

F-skatt

Omdöme (27)

Moms-
berättigad

Pal Bygg och Renovering

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Raka rör Västerort

F-skatt

Omdöme (138)

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

Ukrstroy AB

F-skatt

Omdöme (39)

Moms-
berättigad

Möbelfixarna (Köksfixarna AB)

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Svenska Trähus AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Albin Mur & Puts AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

24 Rör AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Boo Byggservice Ab

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Wolfbuilder AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Always here Service AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

ES Renovering Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (24)

Moms-
berättigad

Danisbygg

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

NorrEx Handelsbolag

F-skatt

Omdöme (14)

Moms-
berättigad

SolÖrn.Bygg

F-skatt

Moms-
berättigad

High End Consulting AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Alimax Bygg & Tak AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Comne Work AB

F-skatt

Omdöme (52)

Moms-
berättigad

Black&White Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Momango

F-skatt

Omdöme (39)

Moms-
berättigad

Radikala Hantverkare i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (62)

Moms-
berättigad

A.lundell Byggservice Ab

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Adrians Bygg & Måleri

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

Emkjell Tak & Byggnads AB

F-skatt

Omdöme (15)

Moms-
berättigad

Badrumsteknik Roslagen AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Alliance Production AB

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Concrete Factory Bygg&design AB

F-skatt

Moms-
berättigad

LJUSARE HEM BYGG I STHLM AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

GS Badrum AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Ekerö Kök AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

B4D Gruppen AB

F-skatt

Omdöme (16)

Moms-
berättigad

Svärd & Uvmåne Målerifirma AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Kreft Tomasz Roman

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Hunza Bygg AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

FA.Byggarn

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

EM Gräv & Bygg AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Bygg Guide Sverige AB

F-skatt

Moms-
berättigad

M B. Byggservice

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

EDSBYGG innerväggspecialisten

F-skatt

Omdöme (25)

Moms-
berättigad

Uppsala Construct AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Bygg Yrkeskamraten RS

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Kreativ El & Bygg

F-skatt

Moms-
berättigad

RH Construction AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Rf Mät & Kontroll Ab / 3XG Bygg och Förvaltning

F-skatt

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak