DORUNNER

Dorunner App

Hämta

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Emkjell Tak & Byggnads AB

F-skatt

Omdöme (15)

Moms-
berättigad

Be om offert

Senast kontrollerad: 2024-04-16

Om Emkjell Tak & Byggnads AB

 • Memo

 • Bygdevägen 22,191 63 Sollentuna

 • Medlem sedan 2019-01-03

EmKjell Tak & Byggnads AB är ett professionellt hantverksföretag med mångåriga erfarenheter från alla typer av bygguppdrag – från enkla reparationer till totalentreprenader. Vi arbetar helt efter Svenska byggnormer och har Svenska försäkringar för de anställda och för att du skall känna dig trygg när det gäller arbetets kvalitet.

Bland våra hantverkare finns alla de specialister du behöver; snickare, murare,betongarbetare, kakelsättare, elektriker, rörinstallatörer, plåtslagare och städare. Alla med ett mål framför sig – att göra ett så bra arbete som möjligt för att du som kund skall bli nöjd.

EmKjell Tak & Byggnads AB är registrerat för moms och F-skatt vilket gör att du kan utnyttja det statliga ROT- och ENERGI-bidragen maximalt när det gäller om- och tillbyggnader, energiförbättringar och till och med städning!

Vad andra säger 4.8/5

Köksrenovering, Bagarmossen

 • Service

 • Kvalitet

 • Pris

Supernöjd!

Anlitade EmKjell för att lägga golv i hall och kök och renovera köket. Allt blev perfekt och även snabbt utfört och prisvärt. Memo var lätt att komma i kontakt med, svarade alltid i telefon och kom med bra förslag som både blev bättre och billigare. Kan absolut rekommendera EmKjell!

K

Kristina

2022-10-15

Verifierad användare

Svar från Emkjell Tak & Byggnads AB

Tack för omdömet! Vi hoppas på fler trevlig projekt med er i framtiden.

 • Service

 • Kvalitet

 • Pris

Extremt nöjda. Rekommenderas 10/10

Att totalrenovera med EmKjell har varit en dröm. Vi har renoverat med andra bolag tidigare och haft problem med kommunikation, hålla tider etc. Denna gången har allt gått väldigt smidigt och det är EmKjell som varit skillnaden. De kommer när de säger, är extremt noggranna, jobbar effektivt, PRATAR med kunden och tar egna smarta initiativ. Vi har älskat att renovera med dem och kommer göra det igen Världsklass

J

Jens

2021-04-07

Svar från Emkjell Tak & Byggnads AB

Tack så jättemycket för omdömet. En sann ära att få jobba för er samt att ni värderar vårt arbete så högt, betyder oerhört mycket, tack!

Renovering i kök, Kungsholmen/E-ö

 • Service

 • Kvalitet

 • Pris

Jättebra och proffsigt!

Anlitade Emkjell Tak och Byggnads AB för en ombyggnation av vårt kök. De gjorde ett jättebra jobb och köket blev kanonfint! Trevliga, noggranna, tillgängliga och pålitliga. Rekommenderas!

J

Jonas

2020-12-21

Verifierad användare

Svar från Emkjell Tak & Byggnads AB

Tack för omdömet! Som hantverkare ger man det lilla extra när man blir så trevligt bemött och uppskattad som vi blev.

0

Finns inga reviews

Certifikat & intyg

Ansvarsförsäkring logotyp

Ansvarsförsäkring

Ansvarsförsäkring logotyp

Ansvarsförsäkring

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

Behörig våtrum logotyp

Behörig våtrum

Behörig våtrum logotyp

Behörig våtrum

Behörigheten ger rätt att utfärda Byggkeramikrådets kvalitetsdokument, en egenkontroll som visar att ditt våtrum är byggt på ett fackmässigt sätt. Företag som följer BBV använder godkända tätskiktssystem samt väljer i övrigt lämpliga material och konstruktioner.

Byggkeramikrådet logotyp

Byggkeramikrådet

Byggkeramikrådet logotyp

Byggkeramikrådet

Idag är BKR den självklara auktoriteten när det gäller användandet av keramiska material, såväl i våtrum som i torra utrymmen. Byggkeramikrådets Branschregler för våtrum, BBV, är för keramiska konstruktioner i våtrum av hela ”Byggsverige” ansedda som riktlinjer för fackmässighet inom området.

FORA logotyp

FORA

FORA logotyp

FORA

Fora är ett servicebolag som erbjuder administrativa lösningar för kollektivavtalade försäkringar och avgifter för parter på arbetsmarknaden.

Golvbranschen logotyp

Golvbranschen

Golvbranschen logotyp

Golvbranschen

Golvbranschen, GBR, är den ideella paraplyorganisationen för företag i golvbranschen. Inom GBR finns entreprenörer, golvfackhandlare och leverantörer representerade i två branschföreningar, GFF och GLF. De två föreningarna samverkar i gemensamma frågor. Huvuddelen av Golvbranschens arbete är inriktad på praktiskt servicearbete, d.v.s. att utveckla och förse anslutna företag med konkreta, verksamhetsnära nyttigheter.

ID06 logotyp

ID06

ID06 logotyp

ID06

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

Säker vatten logotyp

Säker vatten

Säker vatten logotyp

Säker vatten

En Säker vatteninstallation är en installation som är utförd enligt gällande installationsregler, av legitimerade montörer och arbetsledare anställda i ett Auktoriserat VVS-företag och där föreskrivna kontroller är genomförda och intyg överlämnat till beställaren.

Se fler certifikat & intyg

Dölj certifikat & intyg

Områden

Botkyrka
Danderyd
Ekerö
Haninge
Huddinge
Järfälla
Lidingö
Nacka
Norrtälje
Nykvarn
Nynäshamn
Salem
Sigtuna
Sollentuna
Solna
Stockholm
Sundbyberg
Södertälje
Tyresö
Täby
Upplands Väsby
Upplands-Bro
Vallentuna
Vaxholm
Värmdö
Österåker
+ 6 områden - 6 områden

Se fler områden

Dölj områden

Anslut ditt företag till Dorunner

Vi hjälper dig att hitta fler jobb, marknadsföra ditt företag online och vi ger dig verktygen för att lyckas

Anslut företag

Tack för ditt omdöme! Omdömet är nu registrerat och kommer att genomgå granskning innan det publiceras.