Företagets logotyp

Aquabygg AB

Omdömen (0)

A

Lukas Tomaszewski

  • Åkerbyvägen 246, 1 Tr, 18737 Täby
  • Medlem på Dorunner sedan: 2015
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Aquabygg AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Aquabygg AB

Aquabygg AB åtar sig uppdrag i Storstockholm med omnejd inom allt som rör byggnation, renovering, stambyte och badrumsrenovering.

Vi utför de flesta typer av renoveringar och ombyggnader. Vår specialitet är våtutrymmen vilket redan företagsnamnet antyder. Vi har färdigställt mer än 1 500 badrum under 10 års tid och detta är dokumenterat!

Aquabygg AB erbjuder totalansvar för hela din badrumsrenovering, ombyggnation och tillbyggnation. Fördelen med detta är att du som kund behöver ha kontakt med endast en entreprenör genom hela byggnadsprocessen.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Byggkeramikrådet

Läs mer

Idag är BKR den självklara auktoriteten när det gäller användandet av keramiska material, såväl i våtrum som i torra utrymmen. Byggkeramikrådets Branschregler för våtrum, BBV, är för keramiska konstruktioner i våtrum av hela ”Byggsverige” ansedda som riktlinjer för fackmässighet inom området.

certifikatlogo

Behörig våtrum

Läs mer

Behörigheten ger rätt att utfärda Byggkeramikrådets kvalitetsdokument, en egenkontroll som visar att ditt våtrum är byggt på ett fackmässigt sätt. Företag som följer BBV använder godkända tätskiktssystem samt väljer i övrigt lämpliga material och konstruktioner.

Referenser

Omdömen

Aquabygg AB har inte fått något omdöme ännu.