Företagets logotyp

Byggmästare Sthlm Nord AB

Omdömen (0)

B

Sam Tabatabaei

  • Verdandivägen 7, 19462 Upplands Väsby
  • Medlem på Dorunner sedan: 2020
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Byggmästare Sthlm Nord AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Byggmästare Sthlm Nord AB

Vi har 15 års erfarenhet av byggbranchen. Vårt strävan är alltid att leverera ett förstklassig resultat. vårt arbete präglas av ett nära samarbete med våra kunder. Vi har de certifikat och behörigheter som behövs och vi ger garanti till kunden efter utförandet. Kunden ska alltid känna sig trygg och nöjd.
Sam Tabatabaei

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Byggkeramikrådet

Läs mer

Idag är BKR den självklara auktoriteten när det gäller användandet av keramiska material, såväl i våtrum som i torra utrymmen. Byggkeramikrådets Branschregler för våtrum, BBV, är för keramiska konstruktioner i våtrum av hela ”Byggsverige” ansedda som riktlinjer för fackmässighet inom området.

certifikatlogo

Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum (BBV)

Läs mer

BBV uppfyller de tvingande regler som finns i Boverkets byggregler. Genom BBV blir dock kravet på arbetets utförande högre. Eftersom BBV fått en stark ställning på marknaden, refereras ofta till att funktionen som uppnås genom BBV är ett mått på den fackmässighet som allmänt ska kunna krävas vid utförande av arbeten i våtrum. 

certifikatlogo

Behörig våtrum

Läs mer

Behörigheten ger rätt att utfärda Byggkeramikrådets kvalitetsdokument, en egenkontroll som visar att ditt våtrum är byggt på ett fackmässigt sätt. Företag som följer BBV använder godkända tätskiktssystem samt väljer i övrigt lämpliga material och konstruktioner.

Omdömen

Byggmästare Sthlm Nord AB har inte fått något omdöme ännu.