DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Badrumsrenovering Värmdö

Hitta företag inom badrumsrenovering i Värmdö snabbt, tryggt och enkelt

Badrumsrenovering på Värmdö - skapa ditt drömrum med hjälp av proffs

Funderar du på att renovera badrum på Värmdö? Att bygga om badrum kan kännas som ett stort och överväldigande projekt, men med hjälp av Dorunner kan du enkelt hitta erfarna och pålitliga badrumsrenoverare som kan förverkliga dina drömmar. Vi hjälper dig att få in offerter från duktiga hantverkare som är specialiserade på just badrumsrenovering på Värmdö.

 • Så här går det till när du vill renovera badrum på Värmdö

  För att komma igång med din badrumsrenovering på Värmdö behöver du först skapa en uppdragsförfrågan hos oss på Dorunner. Du fyller enkelt i ett formulär där du svarar på några frågor om ditt projekt, till exempel vad du vill ha gjort och när du önskar att arbetet ska utföras. Utifrån dina svar matchar vi dig sedan med upp till fem lämpliga badrumsrenoverare i Värmdö-området.

  Inom kort får du svar från intresserade hantverkare som vill ta sig an ditt projekt. Du kan i lugn och ro läsa om varje badrumsrenoverare, ta del av tidigare kunders omdömen och titta på bilder från deras referensprojekt. Vi kontrollerar också kontinuerligt att företagen är godkända för F-skatt, momsregistrerade och inte har några anmärkningar.

  När du hittat en badrumsrenoverare som du gillar kan ni tillsammans gå igenom vad som ska göras och komma överens om en offert. Eftersom du fått in offerter från flera hantverkare kan du enkelt jämföra priser och välja det alternativ som passar bäst för din budget. Sen är det bara att sätta igång med att förverkliga ditt nya badrum!

 • Varför renovera badrum på Värmdö?

  Badrummet är en av de viktigaste rummen i hemmet och används flitigt varje dag. Att renovera badrum på Värmdö kan därför göra stor skillnad i vardagen. Kanske behöver du mer förvaring, vill ha en rymligare dusch eller drömmer om lyxigare material? Oavsett anledning kan en badrumsrenovering på Värmdö både öka trivseln och höja värdet på din bostad.

  En badrumsrenoverare kan hjälpa dig med allt från att kakla och lägga nytt golv till att installera nya badrumsdetaljer som handfat, toalett och belysning. De kan också se till att alla rör och avlopp dras på rätt sätt och att arbetet utförs enligt gällande branschregler. Genom att anlita en kunnig hantverkare för din badrumsrenovering på Värmdö kan du känna dig trygg med att slutresultatet blir precis som du tänkt dig.

 • Fördelar med att anlita proffs för din badrumsrenovering på Värmdö

  Att bygga om badrum är ett omfattande projekt som kräver både tid, kunskap och rätt verktyg. Som lekman är det lätt att underskatta arbetets komplexitet. Genom att anlita en erfaren badrumsrenoverare på Värmdö kan du däremot vara säker på att arbetet blir professionellt utfört och att alla delar i rummet fungerar som de ska.

  En badrumsrenoverare har koll på allt från golvbrunnar och tätskikt till vilka material som lämpar sig bäst i olika utrymmen. De vet hur man undviker fuktskador och ser till att alla installationer görs på ett säkert sätt. Dessutom går arbetet ofta mycket snabbare när det utförs av någon med erfarenhet.

  Att renovera badrum på egen hand kan också bli dyrare än man tänkt sig. Felköp och misstag kan snabbt äta upp budgeten. En duktig badrumsrenoverare på Värmdö kan istället hjälpa dig att göra kloka val utifrån dina önskemål och din budget. De har god kännedom om olika material och lösningar och kan ge råd om hur du får ut mesta möjliga av ytan du har att tillgå.

  Tänk också på att du kan göra avdrag för en del av arbetskostnaden genom ROT-avdraget. Det gör att din badrumsrenovering på Värmdö kan bli mycket mer prisvärd än om du försökt dig på att göra jobbet själv.

 • Badrumsrenoverare - ett viktigt yrke med lång historia

  Badrumsrenoverare har funnits länge och deras arbete har blivit allt viktigare i takt med att vi fått högre krav på komfort och trivsel i hemmet. Förr var badrum ofta enkla och funktionella utrymmen. Idag ses de som en förlängning av övriga bostaden och vi lägger allt mer pengar på att skapa personliga och ombonade badrum.

  För att bli badrumsrenoverare krävs gedigen kunskap inom flera områden, bland annat VVS, plattsättning och snickeri. Många väljer att gå en yrkesutbildning med inriktning mot bad och kakel, men det går också att lära sig yrket genom lärlingsplatser eller internutbildningar hos olika företag.

  Oavsett utbildningsväg är det viktigt att den badrumsrenoverare du anlitar har rätt kompetens för uppgiften. På Dorunner kan du enkelt se vilka certifikat och behörigheter varje hantverkare har. Kontrollera till exempel att de har certifikat för våtrumsarbete och är registrerade hos Byggkeramikrådet (BKR) eller liknande branschorganisationer.

  Att bygga om badrum är ett hantverk som kräver precision, noggrannhet och känsla för detaljer. En skicklig badrumsrenoverare kan förvandla även det tråkigaste badrum till en oas för avkoppling och välbefinnande. Så om du går i renoveringstankar, tveka inte att anlita en badrumsrenoverare på Värmdö genom Dorunner. Med deras hjälp kan du skapa det badrum du alltid drömt om!

Våra företag inom badrumsrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 2162 recensioner

Här hittar du hjälpen

Badrumsrenovering Botkyrka

Gå till Botkyrka

Badrumsrenovering Danderyd

Gå till Danderyd

Badrumsrenovering Ekerö

Gå till Ekerö

Badrumsrenovering Haninge

Gå till Haninge

Badrumsrenovering Huddinge

Gå till Huddinge

Badrumsrenovering Järfälla

Gå till Järfälla

Badrumsrenovering Lidingö

Gå till Lidingö

Badrumsrenovering Nacka

Gå till Nacka

Badrumsrenovering Norrtälje

Gå till Norrtälje

Badrumsrenovering Nykvarn

Gå till Nykvarn

Badrumsrenovering Nynäshamn

Gå till Nynäshamn

Badrumsrenovering Salem

Gå till Salem

Badrumsrenovering Sigtuna

Gå till Sigtuna

Badrumsrenovering Sollentuna

Gå till Sollentuna

Badrumsrenovering Solna

Gå till Solna

Badrumsrenovering Stockholm

Gå till Stockholm

Badrumsrenovering Sundbyberg

Gå till Sundbyberg

Badrumsrenovering Södertälje

Gå till Södertälje

Badrumsrenovering Tyresö

Gå till Tyresö

Badrumsrenovering Täby

Gå till Täby

Badrumsrenovering Upplands Väsby

Gå till Upplands Väsby

Badrumsrenovering Upplands-Bro

Gå till Upplands-Bro

Badrumsrenovering Vallentuna

Gå till Vallentuna

Badrumsrenovering Vaxholm

Gå till Vaxholm

Badrumsrenovering Österåker

Gå till Österåker

Vi ger prisexempel på badrumsrenovering

Att badrumsrenoveringar kostar är ingen hemlighet. Däremot kan priset variera en hel del. Ska du exempelvis renovera ett litet badrum eller ett stort badrum? Vilka funktioner vill du ha och hur ska det se ut? Hantverkare tar dessutom olika mycket betalt.

Vi ger exempel på var priset kan landa genom:

 • Räkneexempel per kvadratmeter
 • Snittpris för arbetskostnad per timme
 • Kostnad för material beroende på vad du väljer
 • Uppskattning av totalkostnad med allt inkluderat
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Vad kostar det att renovera ett badrum?

Budgetrenovera ditt badrum med ett snyggt resultat

Vill du renovera ditt badrum med en tajtare budget och samtidigt få ett snyggt resultat med kvalitet? Med lite planering och val av rätt material kan du spara pengar.

Få smarta tips på:

 • Hur du gör research och jämför olika alternativ
 • Det mesta prisvärda materialet
 • Vad du kan spara in på
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrum till lägre pris – smarta tips för att komma ner i kostnad

Våra bästa tips inför renoveringen av ditt badrum

Inför renoveringen av ditt nya badrum krävs planering, tid och pengar. För att få den bästa möjliga renoveringen och undvika fallgropar är det bra om du har koll på flera saker innan du sätter igång.

Få svar på frågorna:

 • Hur anlitar jag en hantverkare som är bra?
 • Behöver jag bygglov?
 • Vad behöver jag ta reda på innan renoveringen?
 • Vad ska jag välja för material?
 • Vad påverkar priset?
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrummet – vad ska jag tänka på?

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Lindqvist & Engström AB

F-skatt

Omdöme (130)

Moms-
berättigad

Raka rör Västerort

F-skatt

Omdöme (138)

Moms-
berättigad

08 Bygg Solution ab

F-skatt

Omdöme (25)

Moms-
berättigad

Turan Bygg & Måleri AB

F-skatt

Omdöme (27)

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

Möbelfixarna (Köksfixarna AB)

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Svenska Trähus AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Boo Byggservice Ab

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Albin Mur & Puts AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Always here Service AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Comne Work AB

F-skatt

Omdöme (52)

Moms-
berättigad

Wolfbuilder AB

F-skatt

Moms-
berättigad

24 Rör AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

NorrEx Handelsbolag

F-skatt

Omdöme (14)

Moms-
berättigad

Danisbygg

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

Ukrstroy AB

F-skatt

Omdöme (39)

Moms-
berättigad

Radikala Hantverkare i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (62)

Moms-
berättigad

Momango

F-skatt

Omdöme (39)

Moms-
berättigad

SolÖrn.Bygg

F-skatt

Moms-
berättigad

FA.Byggarn

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

High End Consulting AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Liss Bygg & Kakel AB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Adrians Bygg & Måleri

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

ES Renovering Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (24)

Moms-
berättigad

Badrumsteknik Roslagen AB

F-skatt

Moms-
berättigad

EDSBYGG innerväggspecialisten

F-skatt

Omdöme (25)

Moms-
berättigad

Alliance Production AB

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

A.lundell Byggservice Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Concrete Factory Bygg&design AB

F-skatt

Moms-
berättigad

B4D Gruppen AB

F-skatt

Omdöme (16)

Moms-
berättigad

Svärd & Uvmåne Målerifirma AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Ekerö Kök AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Bygg Guide Sverige AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Object Entreprenad

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Uppsala Construct AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

EM Gräv & Bygg AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

M B. Byggservice

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

RH Construction AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Kreativ El & Bygg

F-skatt

Moms-
berättigad

AB Gidlöv Westerling

F-skatt

Moms-
berättigad

Rf Mät & Kontroll Ab / 3XG Bygg och Förvaltning

F-skatt

Moms-
berättigad

Shaba Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

MF24 Bygg & Entreprenad AB

F-skatt

Omdöme (21)

Moms-
berättigad

Emkjell Tak & Byggnads AB

F-skatt

Omdöme (15)

Moms-
berättigad

Scandinavian Ecological Construction AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Arctic Cave Entreprenad AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Prestigo Väst AB

F-skatt

Omdöme (16)

Moms-
berättigad

KGB kakel golv bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak