Företagets logotyp

Oleksandr Bygg och Måleri AB

Omdömen (5)

Kontaktperson

Alex Heravs

 • Fornbacken 23, 15256 Södertälje
 • Medlem på Dorunner sedan: 2019
 • Innehar F-skatt
 • Registrerad för moms

Oleksandr Bygg och Måleri AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Oleksandr Bygg och Måleri AB

Hej och välkommen till Oleksandr Bygg och Måleri AB och jag heter Alex. I det dagliga arbetet använder vi vårt 7 års erfarenhet av byggtjäns i Sverige.

Vi erbjuder alltid högsta kvalitet efter kundens önskemål bl.a. nybygg och renovering. Vi utför alltid våra arbeten väldigt noggrant och flitigt.

Vi går alltid igenom prisuppgifter med Er innan vi sätter igång med arbetet. Vi lägger stor vikt vid på att göra det Du vill. Vi hoppas på ett gott och nära samarbete där både Ni och vi är med hela vägen, från ritning till inflyttning.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Auktoriserat Serviceföretag

Läs mer

Auktorisationen är skapad för att stärka branschens rykte genom att kontrollera och framhålla seriösa företag på marknaden.

Referenser

Tapetsering, Järfälla

Tre rum cirka 70 kvadrat tapetsering.

 

Plattsättning Och Trappa, Salem

Renoveringsprojekt gällande plattsättning samt trapprenovering.

 

Spackel Och Måla Inomhus, Huninge

Behöver målning av hall, köksväggar, vardagsrum, liten toalett, tvättstuga (undervåning) samt trapphus + hall(övervåning) detta behöver göras pga försäljning. Det sitter någon form av strukturtapet på alla ställen. På toalett, tvättstuga, hall (entré) och köksdel är det ganska små ytor som behövs målas.

 

Renovering, Enskede

1) Isolering av en friggebod 15 kvadratmeter från insidan, väggar och tak (golv klart). 2) Bygge av staket el plank.

 

Montering Golvläggning, Bromma

Behöver hjälp med golvläggning 55 kvadratmeter.

 

Badrumsrenovering, Stockholm

Totalrenovering av badrum. ca 7 kvm. Flytt av vägg (Duschhörna) ca 1.5m nytt tak - 6 spottar. Golvvärme Bortforsling av gammalt material. Montering av ny inredning infälld toalett kakel / klinkel eller inredning.

 

Badrumsrenovering, Stockholm

Byte av våtrumsmatta i toalett- och duschrum Ingår i uppdraget: Demontering av toalettstol, skåp under handfat samt karm till duschdörrar. Byte av matta samt byte av en golvbrunn i duschutrymmet. Återmontering av toalettstol, skåp under handfat samt karm till duschdörrar. Ingår inte i uppdraget: Kunden ser till att utrymmet är tömt på alla lösa föremål och att glasdörrar till duschutrymmet är borttagna. Rumsbeskrivning: Storlek 2,25 m x 1,20 m. Väggar klädda med kakel. Träpanel i taket. Utöver avloppsledningarna från handfat och toalett finns två st rörgenomföringar i golvet till en handukstork. Genomföringar för inkommande vatten sitter på vägg och påverkar inte bytet av matta.

 

Målning Inomhus, Segersäng

Villa c:a 200 kvm, 2 plan - Innertak för närvarande med vitlasera träpanel - skall målas helt vitt. - Trappa och räcke skall målas vitt - 3 sovrum + hall ska tapetseras - Övriga väggar skall målas Datum för arbete kritiskt. Ska påbörjas under sista veckan i Januari och ska vara avslutat inom 3 veckor.

 

Badrumsrenovering, Södertälje

Hej ! Skulle vilja ha in en offert på renovering av en badrumsrenovering. Samt en på våtrumstapet och klinkers på golv.

 

Murare, Enebyberg

Nedknackning av gammal lös puts, ny puts på väggar i tre rum. Ta bort limrester på golv i ett rum. Ta ned en lite vägg av små cementblock.

 

Tapetsering, Järfälla

2 rum cirka 50 kvadrat tapetsering

 

Plattsättning, Rönninge

Plattsättning runt huset 45 m2

 

Målning Inomhus, Stockholm

Ommålning av hall, vardagsrum och ett av sovrummen i nyrenoverad 5:a (färgvalet på tapeter passade inte oss). Två fondtapetseringar samt tapetsering av två väggar i kök (några kvadratmeter vardera, väggar med fönster).

 

Bygga Om Garage Till Rum, Bromma

Jag har kommit fram till att jag behöver bygga ett rum i mitt garage, rummet ska bli ca 3.5*5 m

 

Montera Och Koppla In Lyktstolpar, Älvsjö

Vi är en liten förening med 4 hushåll som behöver hjälp omgående med att sätta upp utebelysning. Vi har grävt upp och lagt ner rör med draglina i samt inhandlat lyktstolpar (2st) vi behöver hjälp med att gjuta för stolparna, montera dom samt koppla in el.

 

Plattsättning, Ösmo

Nybyggnation 1,5 plans hus: Beställaren levererar plattor och fog. Entreprenör skall stå för flytspackling, tätskikt och fix. Rak sättning överallt förutom stänkskydd i kök där det är halvförband. Nere: badrum 3.9 kvm. klinker 33x33 plattor, 10x10 runt golvbrunn. Kakel (18 kvm) 20x40 plattor. Tvättstuga 9.4 kvm. Klinker med sockel. 20x20 plattor, 10x10 runt golvbrunn. Entré 12.9 kvm. 33x33 plattor. Uppe: Badrum 6.6 kvm. Klinker 33x33 plattor, 10x10 runt golvbrunn. Kakel (18 kvm) 20x40 plattor. Stänskydd i kök 5 kvm. 10x20 plattor halvförband. Ring för mer info.

 

Köksrenovering, Sigtuna

Renovera köket, byta skåp, och bänkskivor samt övrigt fix för att det ska bli snyggt. Kanske byta ett element till golvvärme.

 

Målning Inomhus, Stockholm

Vi behöver hjälp med att måla lister, dörrar, fönsterkarmar, tak osv nu på lördag 7 november. Golven och väggarn är målade redan. All färg och utrustning finns på plats, det är bara att komma in, täcka för golv, maskera och sedan börja måla. Vi har endast en dag på oss att måla innan vi flyttar in på söndagen. Det är en 4:a på 80 kvadrat. Så vi skulle vilja ha in ca 4 personer som kan jobba samtidigt hela dagen.

 

Murare, Södertälje

Stödmur, utomhus ska muras om. Idag en röd tegelmur och det är också önskan att ha samma utseende. Mvh Max

 

Renovering Träfasad, Lidingö

Träfasad i sydväst i dåligt skick, träet behöver bytas och fasaden målas. Radhuset cirka 110 kvm boyta.

 

Fasadtvätt och målning, Södertälje

Hej! önskar pris på tak och fasadtvätt och målning på en trävilla ca 200 kvm, se bild.

 

Målning Utomhus, Södertälje

Trähus från 1909 med flagig färg, 160 kvm fördelat på två våningar, plus en vind.

 

Bygga Nytt Hus I Älvsjö

Bygga nytt hus i Älvsjö. Ritning finns.

 

Omdömen

avatar
via Målning utomhus, Sollentuna

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Noggranna, punktliga och yrkesskickliga. Rekommenderas!

Efter att ha träffat sammanlagt 6 olika målerifirmor för genomgång av projektet, så föll vårt val till slut på Oleksandr Bygg och Måleri AB för fasadmålningen av ett trä- och tegelhus från 1974. Alex Heravs som driver firman är en mycket trevlig och noggrann person, med hög yrkesstolthet i positiv bemärkelse då han har en stark vilja att kunden skall bli nöjd med slutresultatet. Samma två män utförde arbetet under hela juni månad som projektet pågick. De var artiga, punktliga, höll arbetsplatsen ren, och arbetade hårt och effektivt. Dessa två Ukrainska män talade ingen engelska eller svenska, men Alex var bara ett telefonsamtal bort ifall något behövde kommuniceras, vilket fungerade bra för oss. Arbetet bestod i huvudsak av fasadmålning av träpanel, tegelvägg, samt sockel, men även plåtmålning av skorstenar och takkupa genomfördes. Även mindre snickeriarbeten samt byte av en del fasadpanel. Vi är mycket nöjda med Alex och hans mäns arbete och skulle rekommendera firman till vänner och släkt utan att blinka!

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Jättenöjd

Jag behövde få en 3:a på 80 m2 målad från topp till tå på en dag, med en dags varsel. Alex och hans gäng kom in 5 man och jobbade 15 timmar i sträck. Allt hann bli klart. Jag är jättenöjd.

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Jättenöjd!

Jag hade uttryckt i min förfrågan att jag ville ha jobbet gjort så fort som möjligt. De kom och tittade samt offererade i torsdagskväll, jag accepterade och de påbörjade jobbet direkt på fredagen och eftersom jag hade bråttom gjorde de klart allt under helgen på ett mycket bra sätt.

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Jättenöjda!

Vi kontaktade Alex och hans företag efter att vi fått höra att några vänner anlitat dem, och blev väldigt nöjda med jobbet de utförde. Jag mailade till Alex på måndagen, kommande torsdag var han hos oss och tittade på jobbet. Vi ville måla om hela vårt hus samt bygga ett par dörrar till ett förråd. Redan samma kväll fick vi offerten på jobbet. Vi tyckte att allt såg bra ut och frågade när de kunde börja (mitt i sommaren är det inte lätt att få tag på målare/hantverkare!). Jag fick till svar att de kunde börja redan kommande måndag! Så det var ju kanon! Alex påpekade även att han ville måla om hängrännorna och stuprören, eftersom att de hade fått lite färgstänk från tidigare målningar. Målningen av huset blev precis som vi önskade. Dörrarna till förrådet blev vi också väldigt nöjda med! Tidsplanen sprack med några dagar, men det berodde på att Alex inte var nöjd resultatet. Så det gjorde absolut ingenting, allt blev ju bara bättre till slut. Jag kan varmt rekommendera detta företag!

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga