DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Badrumsrenovering Sollentuna

Hitta företag inom badrumsrenovering i Sollentuna snabbt, tryggt och enkelt

Badrumsrenovering i Sollentuna - förnya ditt badrum med hjälp av Dorunner

Funderar du på att renovera ditt badrum i Sollentuna? Att renovera badrummet är ett av de mest lönsamma sätten att öka värdet på din bostad. Det är också ett bra tillfälle att skapa ett badrum som passar just dina behov och önskemål. Med hjälp av Dorunner kan du enkelt hitta erfarna och pålitliga hantverkare som kan hjälpa dig med allt från planering till färdigt badrum.

 • Skapa en uppdragsförfrågan och få svar från intresserade hantverkare

  Ett smidigt sätt att hitta rätt hantverkare för din badrumsrenovering i Sollentuna är att skapa en uppdragsförfrågan hos oss på Dorunner. Genom att fylla i ett formulär med några enkla frågor om ditt projekt kan vi matcha dig med upp till fem intresserade hantverkare i ditt område. Du kan förvänta dig svar inom kort, ofta inom ett dygn.

  När du fått svar från intresserade hantverkare kan du i lugn och ro läsa om deras erfarenhet, se bilder från tidigare projekt och ta del av omdömen från andra kunder. Vi kontrollerar regelbundet att våra hantverkare är godkända för F-skatt, momsregistrerade och inte har några anmärkningar hos Kronofogden. På så sätt kan du känna dig trygg med att anlita en seriös aktör för din badrumsrenovering i Sollentuna.

 • Fördelarna med att anlita proffs för din badrumsrenovering

  Att renovera badrummet är ett omfattande projekt som kräver både tid, kunskap och rätt verktyg. Genom att anlita erfarna hantverkare för din badrumsrenovering i Sollentuna kan du spara både tid och energi samtidigt som du försäkrar dig om ett professionellt slutresultat.

  En fördel med att anlita proffs är att de har koll på alla regler och bestämmelser som gäller vid en badrumsrenovering. De vet vilka material som lämpar sig bäst och kan ge dig råd kring praktiska lösningar för just ditt badrum. Om oväntade problem skulle dyka upp längs vägen har de erfarenhet och kunskap att lösa dessa på bästa sätt.

  Ytterligare en fördel är att professionella hantverkare har tillgång till de verktyg och maskiner som krävs för att genomföra arbetet effektivt och med hög kvalitet. De kan också hjälpa dig med hela processen från planering till färdigt badrum och koordinera arbetet med andra hantverkare som elektriker och rörmokare vid behov.

 • Viktigt att tänka på vid en badrumsrenovering

  En badrumsrenovering är en stor investering och det finns många saker att tänka på för att försäkra sig om ett bra slutresultat. Här är några viktiga punkter:

  • Fuktspärr och tätskikt: För att undvika fuktskador är det avgörande att badrummet fuktsäkras på rätt sätt med tätskikt och fuktspärr. Detta är ett arbete som kräver särskild certifiering.

  • VVS och el: Alla arbeten som rör vatten och avlopp samt el måste utföras av behöriga fackmän. Se till att anlita certifierade VVS-montörer och elektriker.

  • Branschregler: Vid en badrumsrenovering gäller särskilda branschregler som måste följas, bland annat Byggkeramikrådets branschregler för våtrum (BBV). Anlitar du en auktoriserad våtrumsentreprenör kan du vara säker på att arbetet utförs enligt gällande regler och riktlinjer.

  • Bygglov: Tänk på att vissa åtgärder kan kräva bygglov, till exempel om du vill flytta en vägg, ändra planlösningen eller byta ut golvbrunnen. Hör med din kommun vad som gäller.

 • Hantverkarens roll vid en badrumsrenovering

  En badrumsrenovering består av många olika moment och det är inte ovanligt att flera olika hantverkare är inblandade. Några av de vanligaste yrkesgrupperna är plattsättare, rörmokare, elektriker och snickare. Beroende på omfattningen av renoveringen kan även andra yrkesgrupper som golvläggare och målare anlitas.

  Plattsättaren ansvarar för att kakla och klinkra väggarna och golvet i badrummet. För att undvika fuktskador är det viktigt att underlaget förbereds noggrant och att plattsättningen utförs på rätt sätt med rätt sorts fix och fog. Plattsättaren kan också hjälpa till med att välja plattor som passar din stil och budget.

  Rörmokaren ansvarar för allt som har med vatten och avlopp att göra, till exempel installation av toalett, handfat, dusch och badkar. Det är viktigt att alla rör och kopplingar monteras på rätt sätt för att undvika läckage och andra problem. Rörmokaren ser också till att avloppet har rätt lutning och att golvbrunnen placeras på rätt ställe.

  Elektrikern ansvarar för all el i badrummet, till exempel installation av belysning, eluttag och golvvärme. Det är viktigt att all el installeras på ett säkert sätt och enligt gällande regler och föreskrifter. Elektrikern kan också hjälpa till med att planera belysningen så att du får ett badrum som är både funktionellt och stämningsfullt.

  Snickaren kan hjälpa till med olika snickerier i badrummet, till exempel montering av skåp, hyllor och lister. Om du vill ha specialanpassade förvaringslösningar eller en inbyggd tvättmaskin kan snickaren hjälpa till med det. Snickaren kan också hjälpa till med att bygga om eller flytta väggar om det behövs.

  Genom att anlita erfarna och certifierade hantverkare för de olika momenten i din badrumsrenovering kan du känna dig trygg med att allt blir rätt utfört från början. Med Dorunner är det enkelt att hitta duktiga hantverkare för ditt projekt, oavsett om det gäller en mindre renovering eller en totalrenovering av badrummet.

Våra företag inom badrumsrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 2165 recensioner

Här hittar du hjälpen

Badrumsrenovering Botkyrka

Gå till Botkyrka

Badrumsrenovering Danderyd

Gå till Danderyd

Badrumsrenovering Ekerö

Gå till Ekerö

Badrumsrenovering Haninge

Gå till Haninge

Badrumsrenovering Huddinge

Gå till Huddinge

Badrumsrenovering Järfälla

Gå till Järfälla

Badrumsrenovering Lidingö

Gå till Lidingö

Badrumsrenovering Nacka

Gå till Nacka

Badrumsrenovering Norrtälje

Gå till Norrtälje

Badrumsrenovering Nykvarn

Gå till Nykvarn

Badrumsrenovering Nynäshamn

Gå till Nynäshamn

Badrumsrenovering Salem

Gå till Salem

Badrumsrenovering Sigtuna

Gå till Sigtuna

Badrumsrenovering Solna

Gå till Solna

Badrumsrenovering Stockholm

Gå till Stockholm

Badrumsrenovering Sundbyberg

Gå till Sundbyberg

Badrumsrenovering Södertälje

Gå till Södertälje

Badrumsrenovering Tyresö

Gå till Tyresö

Badrumsrenovering Täby

Gå till Täby

Badrumsrenovering Upplands Väsby

Gå till Upplands Väsby

Badrumsrenovering Upplands-Bro

Gå till Upplands-Bro

Badrumsrenovering Vallentuna

Gå till Vallentuna

Badrumsrenovering Vaxholm

Gå till Vaxholm

Badrumsrenovering Värmdö

Gå till Värmdö

Badrumsrenovering Österåker

Gå till Österåker

Vi ger prisexempel på badrumsrenovering

Att badrumsrenoveringar kostar är ingen hemlighet. Däremot kan priset variera en hel del. Ska du exempelvis renovera ett litet badrum eller ett stort badrum? Vilka funktioner vill du ha och hur ska det se ut? Hantverkare tar dessutom olika mycket betalt.

Vi ger exempel på var priset kan landa genom:

 • Räkneexempel per kvadratmeter
 • Snittpris för arbetskostnad per timme
 • Kostnad för material beroende på vad du väljer
 • Uppskattning av totalkostnad med allt inkluderat
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Vad kostar det att renovera ett badrum?

Budgetrenovera ditt badrum med ett snyggt resultat

Vill du renovera ditt badrum med en tajtare budget och samtidigt få ett snyggt resultat med kvalitet? Med lite planering och val av rätt material kan du spara pengar.

Få smarta tips på:

 • Hur du gör research och jämför olika alternativ
 • Det mesta prisvärda materialet
 • Vad du kan spara in på
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrum till lägre pris – smarta tips för att komma ner i kostnad

Våra bästa tips inför renoveringen av ditt badrum

Inför renoveringen av ditt nya badrum krävs planering, tid och pengar. För att få den bästa möjliga renoveringen och undvika fallgropar är det bra om du har koll på flera saker innan du sätter igång.

Få svar på frågorna:

 • Hur anlitar jag en hantverkare som är bra?
 • Behöver jag bygglov?
 • Vad behöver jag ta reda på innan renoveringen?
 • Vad ska jag välja för material?
 • Vad påverkar priset?
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrummet – vad ska jag tänka på?

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Lindqvist & Engström AB

F-skatt

Omdöme (130)

Moms-
berättigad

Turan Bygg & Måleri AB

F-skatt

Omdöme (27)

Moms-
berättigad

Raka rör Västerort

F-skatt

Omdöme (138)

Moms-
berättigad

08 Bygg Solution ab

F-skatt

Omdöme (25)

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

Ukrstroy AB

F-skatt

Omdöme (39)

Moms-
berättigad

Möbelfixarna (Köksfixarna AB)

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Svenska Trähus AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Albin Mur & Puts AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

EDSBYGG innerväggspecialisten

F-skatt

Omdöme (25)

Moms-
berättigad

Boo Byggservice Ab

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Adrians Bygg & Måleri

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

JLM Rör & VVsEntreprenad AB

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

Wolfbuilder AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Always here Service AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Comne Work AB

F-skatt

Omdöme (52)

Moms-
berättigad

EM Gräv & Bygg AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

24 Rör AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

NorrEx Handelsbolag

F-skatt

Omdöme (14)

Moms-
berättigad

Danisbygg

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

SolÖrn.Bygg

F-skatt

Moms-
berättigad

High End Consulting AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Alion Byggdesign

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

FA.Byggarn

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Radikala Hantverkare i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (62)

Moms-
berättigad

ES Renovering Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (24)

Moms-
berättigad

A.lundell Byggservice Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Byggtjänst AN

F-skatt

Omdöme (20)

Moms-
berättigad

Alliance Production AB

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Badrumsteknik Roslagen AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Sellén Bygg & service

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Ekerö Kök AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Concrete Factory Bygg&design AB

F-skatt

Moms-
berättigad

B4D Gruppen AB

F-skatt

Omdöme (16)

Moms-
berättigad

SM Bygg i Sverige AB

F-skatt

Moms-
berättigad

LJUSARE HEM BYGG I STHLM AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Svärd & Uvmåne Målerifirma AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Kreft Tomasz Roman

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Bygg Guide Sverige AB

F-skatt

Moms-
berättigad

JK Byggservice

F-skatt

Moms-
berättigad

RH Construction AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Rf Mät & Kontroll Ab / 3XG Bygg och Förvaltning

F-skatt

Moms-
berättigad

Kreativ El & Bygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Uppsala Construct AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Dragstes Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Byggingenjörsbyrån Norden AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

AB Gidlöv Westerling

F-skatt

Moms-
berättigad

Perfekt Badrum & Bygg Saltsjö-Boo AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak