DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Badrumsrenovering Norrtälje

Hitta företag inom badrumsrenovering i Norrtälje snabbt, tryggt och enkelt

Badrumsrenovering i Norrtälje med Dorunner

Är det dags att ge nytt liv åt ditt badrum i Norrtälje? Att renovera badrummet är ett av de mest lönsamma sätten att höja värdet på din bostad. Med Dorunner kan du enkelt hitta professionella hantverkare som är specialiserade på badrumsrenovering i Norrtälje. Vi hjälper dig att få kontakt med duktiga och erfarna hantverkare som kan förverkliga dina drömmar om ett nytt badrum.

 • Be om offert på badrumsrenovering i Norrtälje

  Ett smidigt sätt att hitta rätt hantverkare för din badrumsrenovering i Norrtälje är att skapa en uppdragsförfrågan hos oss på Dorunner. Genom att fylla i ett enkelt formulär och svara på några frågor om ditt projekt kan vi matcha dig med upp till fem intresserade hantverkare i ditt område.

  Du får ofta svar från hantverkarna inom 24 timmar och kan sedan i lugn och ro läsa om deras erfarenhet, se bilder på tidigare projekt och ta del av andra kunders omdömen. På så sätt kan du enkelt jämföra offerter och välja den hantverkare som passar bäst för just din badrumsrenovering i Norrtälje.

  Vi på Dorunner kontrollerar kontinuerligt att hantverkarna är godkända för F-skatt, momsregistrerade och inte har några anmärkningar hos Kronofogden. Det ger dig en extra trygghet när du ska anlita någon för din badrumsrenovering i Norrtälje.

 • Därför ska du renovera ditt badrum

  Badrummet är ett av de rum vi spenderar mest tid i och det slits också hårt av den fuktiga miljön. En badrumsrenovering kan göra underverk för både funktion och trivsel i hemmet. Med nya ytskikt, moderna armaturer och genomtänkt förvaring skapar du ett badrum som är både praktiskt och snyggt.

  En badrumsrenovering är också en god investering om du planerar att sälja din bostad. Ett fräscht och modernt badrum höjer värdet på bostaden och gör den mer attraktiv för spekulanter. Faktum är att badrummet, tillsammans med köket, är ett av de rum som har störst betydelse för möjligheten att sälja snabbt och till ett bra pris.

 • Anlita proffs för din badrumsrenovering

  Att renovera badrummet är ett omfattande projekt som kräver både kunskap och erfarenhet. Förutom VVS-arbeten och el som måste utföras av behöriga fackmän, krävs noggrannhet vid till exempel tätskikt, plattsättning och montering. Fuktskador till följd av felaktigt utförda arbeten kan bli kostsamma och besvärliga att åtgärda i efterhand.

  Genom att anlita professionella hantverkare för din badrumsrenovering i Norrtälje kan du känna dig trygg med att arbetet blir rätt utfört från början. Hantverkarna har den kompetens och erfarenhet som krävs för att genomföra renoveringen på ett fackmannamässigt sätt enligt gällande branschregler.

  Hantverkarna kan också hjälpa dig med råd och tips kring val av material, färger och lösningar. De vet vad som fungerar bra i ett badrum och kan komma med förslag på hur du kan optimera ytan för att få plats med allt du önskar. Kanske kan du till och med förverkliga drömmen om en härlig dusch eller ett spabad genom att ta hjälp av proffs.

  En annan fördel med att anlita hantverkare är att du sparar mycket tid jämfört med att göra jobbet själv. En badrumsrenovering är ett tidskrävande projekt som kräver full uppmärksamhet. Genom att lämna över arbetet till proffs frigör du värdefull tid som du kan lägga på annat.

 • Hantverkarnas historia

  Hantverksyrken har en lång tradition i Sverige och har spelat en viktig roll i samhällsbyggandet. Från medeltiden och framåt organiserades hantverkarna i skrån som ansvarade för utbildning, kvalitetskontroll och prissättning inom respektive yrke. Skråväsendet avskaffades i mitten av 1800-talet men många av de yrkestitlar som användes lever kvar än idag.

  Även om mycket har förändrats sedan skråväsendets dagar är hantverkarnas kunskap och skicklighet lika viktig nu som då. Genom att välja utbildade och erfarna hantverkare när du ska renovera ditt badrum i Norrtälje kan du vara säker på att få ett professionellt resultat som håller hög kvalitet.

  Många hantverkare är idag medlemmar i branschorganisationer som ställer krav på utbildning, erfarenhet och följande av branschregler. När du anlitar en hantverkare för badrumsrenovering i Norrtälje kan du gärna fråga om de är medlemmar i någon branschorganisation för att få en extra kvalitetsstämpel.

  Oavsett om du drömmer om ett lyxigt spa eller ett praktiskt familjebadrum finns det duktiga hantverkare som kan hjälpa dig förverkliga dina planer. Med Dorunner blir det enkelt att hitta rätt hantverkare för just ditt projekt. Låt våra experter på badrumsrenovering i Norrtälje ge nytt liv åt ditt badrum och höja värdet på din bostad. Skapa din uppdragsförfrågan idag och kom igång med din badrumsrenovering!

Våra företag inom badrumsrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 2135 recensioner

Här hittar du hjälpen

Badrumsrenovering Botkyrka

Gå till Botkyrka

Badrumsrenovering Danderyd

Gå till Danderyd

Badrumsrenovering Ekerö

Gå till Ekerö

Badrumsrenovering Haninge

Gå till Haninge

Badrumsrenovering Huddinge

Gå till Huddinge

Badrumsrenovering Järfälla

Gå till Järfälla

Badrumsrenovering Lidingö

Gå till Lidingö

Badrumsrenovering Nacka

Gå till Nacka

Badrumsrenovering Nykvarn

Gå till Nykvarn

Badrumsrenovering Nynäshamn

Gå till Nynäshamn

Badrumsrenovering Salem

Gå till Salem

Badrumsrenovering Sigtuna

Gå till Sigtuna

Badrumsrenovering Sollentuna

Gå till Sollentuna

Badrumsrenovering Solna

Gå till Solna

Badrumsrenovering Stockholm

Gå till Stockholm

Badrumsrenovering Sundbyberg

Gå till Sundbyberg

Badrumsrenovering Södertälje

Gå till Södertälje

Badrumsrenovering Tyresö

Gå till Tyresö

Badrumsrenovering Täby

Gå till Täby

Badrumsrenovering Upplands Väsby

Gå till Upplands Väsby

Badrumsrenovering Upplands-Bro

Gå till Upplands-Bro

Badrumsrenovering Vallentuna

Gå till Vallentuna

Badrumsrenovering Vaxholm

Gå till Vaxholm

Badrumsrenovering Värmdö

Gå till Värmdö

Badrumsrenovering Österåker

Gå till Österåker

Vi ger prisexempel på badrumsrenovering

Att badrumsrenoveringar kostar är ingen hemlighet. Däremot kan priset variera en hel del. Ska du exempelvis renovera ett litet badrum eller ett stort badrum? Vilka funktioner vill du ha och hur ska det se ut? Hantverkare tar dessutom olika mycket betalt.

Vi ger exempel på var priset kan landa genom:

 • Räkneexempel per kvadratmeter
 • Snittpris för arbetskostnad per timme
 • Kostnad för material beroende på vad du väljer
 • Uppskattning av totalkostnad med allt inkluderat
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Vad kostar det att renovera ett badrum?

Budgetrenovera ditt badrum med ett snyggt resultat

Vill du renovera ditt badrum med en tajtare budget och samtidigt få ett snyggt resultat med kvalitet? Med lite planering och val av rätt material kan du spara pengar.

Få smarta tips på:

 • Hur du gör research och jämför olika alternativ
 • Det mesta prisvärda materialet
 • Vad du kan spara in på
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrum till lägre pris – smarta tips för att komma ner i kostnad

Våra bästa tips inför renoveringen av ditt badrum

Inför renoveringen av ditt nya badrum krävs planering, tid och pengar. För att få den bästa möjliga renoveringen och undvika fallgropar är det bra om du har koll på flera saker innan du sätter igång.

Få svar på frågorna:

 • Hur anlitar jag en hantverkare som är bra?
 • Behöver jag bygglov?
 • Vad behöver jag ta reda på innan renoveringen?
 • Vad ska jag välja för material?
 • Vad påverkar priset?
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrummet – vad ska jag tänka på?

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Lindqvist & Engström AB

F-skatt

Omdöme (130)

Moms-
berättigad

Always here Service AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Möbelfixarna (Köksfixarna AB)

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Liss Bygg & Kakel AB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

08 Bygg Solution ab

F-skatt

Omdöme (25)

Moms-
berättigad

Turan Bygg & Måleri AB

F-skatt

Omdöme (27)

Moms-
berättigad

Raka rör Västerort

F-skatt

Omdöme (138)

Moms-
berättigad

Comne Work AB

F-skatt

Omdöme (52)

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

Ukrstroy AB

F-skatt

Omdöme (39)

Moms-
berättigad

EDSBYGG innerväggspecialisten

F-skatt

Omdöme (25)

Moms-
berättigad

Boo Byggservice Ab

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Svenska Trähus AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

A.lundell Byggservice Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Adrians Bygg & Måleri

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

Albin Mur & Puts AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Wolfbuilder AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Sellén Bygg & service

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

M B. Byggservice

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Uppsala Construct AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Danisbygg

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

24 Rör AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

NorrEx Handelsbolag

F-skatt

Omdöme (14)

Moms-
berättigad

Build Crew Swe AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Object Entreprenad

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Prestigo Väst AB

F-skatt

Omdöme (16)

Moms-
berättigad

High End Consulting AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Radikala Hantverkare i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (62)

Moms-
berättigad

SolÖrn.Bygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Momango

F-skatt

Omdöme (39)

Moms-
berättigad

FA.Byggarn

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Alion Byggdesign

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Bygg Rätt i Norrtälje AB

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

Concreto Design

F-skatt

Moms-
berättigad

YAN

F-skatt

Moms-
berättigad

ES Renovering Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (24)

Moms-
berättigad

Byggtjänst AN

F-skatt

Omdöme (20)

Moms-
berättigad

Badrumsteknik Roslagen AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Svärd & Uvmåne Målerifirma AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Kreft Tomasz Roman

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Cobble Bygg Aktiebolag

F-skatt

Moms-
berättigad

B4D Gruppen AB

F-skatt

Omdöme (16)

Moms-
berättigad

LJUSARE HEM BYGG I STHLM AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Ekerö Kök AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

SM Bygg i Sverige AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Concrete Factory Bygg&design AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Tobbes Bygg & Marksten Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Ema Byggentreprenad AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak