DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Badrumsrenovering Lidingö

Hitta företag inom badrumsrenovering i Lidingö snabbt, tryggt och enkelt

Badrumsrenovering i Lidingö med Dorunner

Är det dags att renovera badrummet i din bostad i Lidingö? Då kan vi på Dorunner hjälpa dig att hitta professionella hantverkare som utför badrumsrenovering i Lidingö. Vi för samman dig som uppdragsgivare med utförare som är specialiserade på just badrumsrenoveringar. Genom oss kan du få hjälp med allt från att byta kakel och klinkers till att installera nya sanitetsdetaljer som toalett, handfat och dusch.

 • Be om offert på badrumsrenovering i Lidingö

  Ett sätt att hitta hantverkare för din badrumsrenovering i Lidingö är att skapa en uppdragsförfrågan hos oss på Dorunner. Du fyller helt enkelt i ett formulär på vår hemsida och svarar på några frågor om ditt renoveringsprojekt. Vi matchar sedan dig med upp till fem intresserade hantverkare i Lidingöområdet som är specialiserade på badrumsrenoveringar.

  Genom att be om offert kan du jämföra olika hantverkare och se vem som passar bäst för just ditt projekt. Du kan läsa om deras tidigare erfarenheter, se bilder på referensprojekt och ta del av omdömen från andra kunder. Vi kontrollerar också kontinuerligt att hantverkarna är godkända för F-skatt, är momsregistrerade och inte har några allvarliga skulder. På så sätt kan du känna dig trygg med ditt val av hantverkare för din badrumsrenovering i Lidingö.

 • Varför renovera badrummet?

  Badrummet är ett av de rum i bostaden som används allra mest. Det är här vi startar dagen med en uppfriskande dusch och avslutar kvällen med en avkopplande stund i badkaret. Ett fräscht och funktionellt badrum höjer livskvaliteten och gör vardagen lite enklare.

  En badrumsrenovering kan också höja värdet på din bostad i Lidingö. Badrummet är ett av de rum som potentiella köpare tittar extra noga på. Med ett nyrenoverat badrum enligt dagens standard och trender kan du göra din bostad mer attraktiv på bostadsmarknaden.

  Andra anledningar att renovera badrummet kan vara att det är slitet och behöver fräschas upp, att du vill ha en mer personlig stil eller att du behöver anpassa det efter ändrade familjeförhållanden. Kanske behöver du ett extra badrum nu när familjen vuxit eller ett mer tillgänglighetsanpassat badrum för att underlätta för äldre familjemedlemmar? Oavsett anledning kan en badrumsrenovering göra stor skillnad för din trivsel och komfort i bostaden.

 • Anlita proffs för badrumsrenoveringen

  En badrumsrenovering är ett omfattande projekt som kräver både tid, kunskap och noggrannhet. Förutom hantverksmässiga kunskaper krävs också kunskap om branschregler och byggnormer för våtrum. Därför är det klokt att anlita professionella hantverkare med erfarenhet av badrumsrenovering i Lidingö.

  Genom att anlita proffs slipper du lägga massor av din egen tid på renoveringen. Du kan känna dig trygg med att arbetet blir fackmannamässigt utfört och enligt alla regler och krav som gäller för våtrum. Hantverkarna har också koll på alla moment som ingår - som rivning, golvavjämning, våtrumsisolering, plattsättning, golvläggning, montering och installation av inredning och vitvaror. De vet i vilken ordning allt ska göras och kan dessutom ge dig goda råd kring val av material, inredning och smarta lösningar för just ditt badrum.

 • Krav och regler för badrumsrenovering

  Vid en badrumsrenovering finns en hel del krav och regler att förhålla sig till. Eftersom badrummet är ett våtrum ställs höga krav på tätskikt, ventilation och elsäkerhet för att undvika fuktskador och andra problem. Allt arbete måste utföras enligt Boverkets byggregler och branschregler för våtrum.

  För dig som privatperson kan det vara svårt att ha koll på alla dessa regler. Därför är det en stor fördel att anlita certifierade hantverkare med våtrumsbehörighet. De har dokumenterad kunskap och följer alltid gällande branschregler vid badrumsrenovering. Genom Dorunner kan du hitta behöriga hantverkare för din badrumsrenovering i Lidingö.

 • Historik och utveckling av badrumsrenoveringar

  Förr i tiden var badrum något som bara de allra rikaste hade råd med. De flesta fick nöja sig med att tvätta sig i ett handfat eller i ett badkar i köket. På 1920-talet började dock allt fler bostäder byggas med riktiga badrum. Standarden var dock ofta ganska enkel med fristående badkar, handfat och en toalettstol.

  Efterhand som standarden höjdes blev det allt vanligare med kakel och klinkers i badrummen. På 1950-talet började man kakla väggarna och ha klinkergolv för att få en fukttålig yta. Duschen gjorde också intåg och på 1970-talet blev det populärt med färgglada kakelplattor och mönstrade klinkers.

  Idag är kraven på badrum betydligt högre än förr. Vi vill ha stora, luftiga badrum med gott om plats för förvaring och avkoppling. Massageduschar, spabad, dubbla handfat och vägghängda toaletter hör till vanligheterna vid moderna badrumsrenoveringar. Estetiken är också viktig - naturmaterial som trä och sten är populärt liksom stora plattor, mosaik och kakel i neutrala toner.

  Utvecklingen inom området har gått snabbt och idag finns oändliga möjligheter att skapa ett vackert och funktionellt badrum som passar just din stil och dina behov. Med hjälp av professionella hantverkare kan du förverkliga dina drömmar om ett nytt, fräscht badrum. På Dorunner kan du enkelt hitta duktiga hantverkare för badrumsrenovering i Lidingö.

Våra företag inom badrumsrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 2144 recensioner

Här hittar du hjälpen

Badrumsrenovering Botkyrka

Gå till Botkyrka

Badrumsrenovering Danderyd

Gå till Danderyd

Badrumsrenovering Ekerö

Gå till Ekerö

Badrumsrenovering Haninge

Gå till Haninge

Badrumsrenovering Huddinge

Gå till Huddinge

Badrumsrenovering Järfälla

Gå till Järfälla

Badrumsrenovering Nacka

Gå till Nacka

Badrumsrenovering Norrtälje

Gå till Norrtälje

Badrumsrenovering Nykvarn

Gå till Nykvarn

Badrumsrenovering Nynäshamn

Gå till Nynäshamn

Badrumsrenovering Salem

Gå till Salem

Badrumsrenovering Sigtuna

Gå till Sigtuna

Badrumsrenovering Sollentuna

Gå till Sollentuna

Badrumsrenovering Solna

Gå till Solna

Badrumsrenovering Stockholm

Gå till Stockholm

Badrumsrenovering Sundbyberg

Gå till Sundbyberg

Badrumsrenovering Södertälje

Gå till Södertälje

Badrumsrenovering Tyresö

Gå till Tyresö

Badrumsrenovering Täby

Gå till Täby

Badrumsrenovering Upplands Väsby

Gå till Upplands Väsby

Badrumsrenovering Upplands-Bro

Gå till Upplands-Bro

Badrumsrenovering Vallentuna

Gå till Vallentuna

Badrumsrenovering Vaxholm

Gå till Vaxholm

Badrumsrenovering Värmdö

Gå till Värmdö

Badrumsrenovering Österåker

Gå till Österåker

Vi ger prisexempel på badrumsrenovering

Att badrumsrenoveringar kostar är ingen hemlighet. Däremot kan priset variera en hel del. Ska du exempelvis renovera ett litet badrum eller ett stort badrum? Vilka funktioner vill du ha och hur ska det se ut? Hantverkare tar dessutom olika mycket betalt.

Vi ger exempel på var priset kan landa genom:

 • Räkneexempel per kvadratmeter
 • Snittpris för arbetskostnad per timme
 • Kostnad för material beroende på vad du väljer
 • Uppskattning av totalkostnad med allt inkluderat
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Vad kostar det att renovera ett badrum?

Budgetrenovera ditt badrum med ett snyggt resultat

Vill du renovera ditt badrum med en tajtare budget och samtidigt få ett snyggt resultat med kvalitet? Med lite planering och val av rätt material kan du spara pengar.

Få smarta tips på:

 • Hur du gör research och jämför olika alternativ
 • Det mesta prisvärda materialet
 • Vad du kan spara in på
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrum till lägre pris – smarta tips för att komma ner i kostnad

Våra bästa tips inför renoveringen av ditt badrum

Inför renoveringen av ditt nya badrum krävs planering, tid och pengar. För att få den bästa möjliga renoveringen och undvika fallgropar är det bra om du har koll på flera saker innan du sätter igång.

Få svar på frågorna:

 • Hur anlitar jag en hantverkare som är bra?
 • Behöver jag bygglov?
 • Vad behöver jag ta reda på innan renoveringen?
 • Vad ska jag välja för material?
 • Vad påverkar priset?
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrummet – vad ska jag tänka på?

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Lindqvist & Engström AB

F-skatt

Omdöme (130)

Moms-
berättigad

Turan Bygg & Måleri AB

F-skatt

Omdöme (27)

Moms-
berättigad

Raka rör Västerort

F-skatt

Omdöme (138)

Moms-
berättigad

08 Bygg Solution ab

F-skatt

Omdöme (25)

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

Ukrstroy AB

F-skatt

Omdöme (39)

Moms-
berättigad

Möbelfixarna (Köksfixarna AB)

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Albin Mur & Puts AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Adrians Bygg & Måleri

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

Svenska Trähus AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Boo Byggservice Ab

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Wolfbuilder AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Comne Work AB

F-skatt

Omdöme (52)

Moms-
berättigad

Always here Service AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Danisbygg

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

NorrEx Handelsbolag

F-skatt

Omdöme (14)

Moms-
berättigad

EM Gräv & Bygg AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

24 Rör AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Radikala Hantverkare i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (62)

Moms-
berättigad

Momango

F-skatt

Omdöme (39)

Moms-
berättigad

Alion Byggdesign

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

High End Consulting AB

F-skatt

Moms-
berättigad

FA.Byggarn

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

SolÖrn.Bygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Alliance Production AB

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Badrumsteknik Roslagen AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Byggtjänst AN

F-skatt

Omdöme (20)

Moms-
berättigad

EDSBYGG innerväggspecialisten

F-skatt

Omdöme (25)

Moms-
berättigad

ES Renovering Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (24)

Moms-
berättigad

A.lundell Byggservice Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Concrete Factory Bygg&design AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Ekerö Kök AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

B4D Gruppen AB

F-skatt

Omdöme (16)

Moms-
berättigad

Kreft Tomasz Roman

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

LJUSARE HEM BYGG I STHLM AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Svärd & Uvmåne Målerifirma AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Bygg Guide Sverige AB

F-skatt

Moms-
berättigad

JK Byggservice

F-skatt

Moms-
berättigad

Uppsala Construct AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Rf Mät & Kontroll Ab / 3XG Bygg och Förvaltning

F-skatt

Moms-
berättigad

RH Construction AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Build Crew Swe AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Perfekt Badrum & Bygg Saltsjö-Boo AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Dragstes Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Object Entreprenad

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

M B. Byggservice

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Byggingenjörsbyrån Norden AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Kreativ El & Bygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak