DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Badrumsrenovering Upplands-Bro

Hitta företag inom badrumsrenovering i Upplands-Bro snabbt, tryggt och enkelt

Badrumsrenovering i Upplands-Bro - få hjälp av professionella hantverkare

Är du bosatt i Upplands-Bro och funderar på att renovera ditt badrum? Att renovera badrummet är ett stort projekt som kräver både tid, kunskap och rätt verktyg. Genom att anlita professionella hantverkare för din badrumsrenovering i Upplands-Bro kan du få ett fantastiskt resultat utan att själv behöva lägga ner all tid och energi som krävs.

 • Skapa en uppdragsförfrågan och få offert från hantverkare

  Ett smidigt sätt att hitta rätt hantverkare för din badrumsrenovering i Upplands-Bro är att skapa en uppdragsförfrågan hos oss på Dorunner. Genom att fylla i ett enkelt formulär och svara på några frågor om ditt renoveringsprojekt kan vi matcha dig med upp till fem hantverkare i ditt område som är intresserade av att utföra jobbet.

  Hantverkarna kommer sedan att höra av sig till dig med en offert på arbetet. Du kan i lugn och ro läsa om hantverkarna, titta på bilder från tidigare projekt de utfört och läsa omdömen från andra kunder. Vi kontrollerar kontinuerligt att hantverkarna är godkända för F-skatt, momsregistrerade och inte har några skulder. På så sätt kan du känna dig trygg med att anlita en seriös aktör för din badrumsrenovering i Upplands-Bro.

 • Varför renovera badrummet?

  Badrummet är ett av de rum vi spenderar mycket tid i och det har stor påverkan på hur vi mår. Ett fräscht och funktionellt badrum kan göra underverk för både kropp och själ. Genom en badrumsrenovering kan du skapa ett badrum som passar just dina behov och önskemål.

  Kanske drömmer du om ett lyxigt spa-badrum med golvvärme, regndusch och ett stort badkar? Eller så kanske du vill ha ett mer praktiskt badrum med gott om förvaring och en effektiv planlösning? Oavsett vad du har för vision för ditt nya badrum kan en professionell hantverkare hjälpa dig att förverkliga den.

 • Vad kan ingå i en badrumsrenovering?

  En badrumsrenovering kan innefatta allt från att byta ut enstaka delar som handfat eller toalettstol till att totalrenovera hela badrummet. Några vanliga moment i en badrumsrenovering är:

  • Montering av nytt kakel och klinker
  • Installation av nya våtrumsväggar och tätskikt
  • Byte av golvbrunn och rördragningar
  • Montering av nya badrumsmöbler och sanitetsporslin
  • Installation av belysning och el
  • Målning och spackling av väggar och tak

  Beroende på hur omfattande renoveringen är och vilka moment som ingår kan en badrumsrenovering ta allt från några dagar upp till flera veckor. En hantverkare kan ge dig en uppskattning av tidsåtgången för just ditt projekt.

 • Fördelar med att anlita hantverkare för badrumsrenovering

  Att renovera badrummet är ett omfattande projekt som kräver både tid, kunskap och rätt utrustning. Genom att anlita professionella hantverkare för din badrumsrenovering i Upplands-Bro kan du få ett fantastiskt resultat utan att själv behöva lägga ner all tid och energi.

  En hantverkare har den kunskap och erfarenhet som krävs för att genomföra renoveringen på ett fackmannamässigt sätt. De vet vilka material och metoder som fungerar bäst och kan se till att allt blir rätt från början. På så sätt slipper du obehagliga överraskningar i efterhand.

  Att renovera badrummet själv kan ta betydligt längre tid än om man anlitar professionell hjälp. En van hantverkare har ofta effektiva arbetssätt och rätt verktyg för jobbet, vilket gör att arbetet kan utföras betydligt snabbare. Dessutom kan en hantverkare komma med värdefulla råd och tips kring val av material, planlösning och andra praktiska detaljer.

 • Viktigt med rätt behörighet vid badrumsrenovering

  När man renoverar våtutrymmen som badrum är det extra viktigt att arbetet utförs på rätt sätt för att undvika fuktskador och andra problem. Därför finns det särskilda branschregler och riktlinjer som måste följas vid badrumsrenovering.

  För att få utföra en badrumsrenovering krävs att hantverkaren har särskild behörighet för våtrumsarbete och är certifierad enligt branschstandarden Byggkeramikrådets Branschregler (BBV) eller Säker Vatten. Dessa standarder ställer höga krav på hantverkarens kunskap och arbetssätt för att säkerställa att arbetet utförs på ett korrekt och säkert sätt.

  Genom att anlita en hantverkare med rätt behörighet för din badrumsrenovering i Upplands-Bro kan du vara säker på att arbetet utförs enligt gällande branschregler och att du får en fackmannamässigt utförd renovering som håller i längden.

 • Hantverkarens historia och utveckling

  Hantverksyrken har en lång och gedigen historia som sträcker sig flera hundra år tillbaka i tiden. Förr var hantverkare organiserade i skrån, som var en sorts yrkessammanslutningar med syfte att bevaka yrkets intressen och upprätthålla en hög kvalitet på arbetet.

  Idag finns det inte längre några traditionella skrån, men många hantverksyrken har fortfarande starka branschorganisationer som verkar för att främja yrkets utveckling och höja kompetensen hos utövarna. Exempel på sådana organisationer är Byggkeramikrådet (BKR) för plattsättare och Säker Vatten för VVS-montörer.

  Genom åren har hantverksyrkena genomgått en stor utveckling i takt med att nya material, verktyg och metoder tillkommit. Samtidigt har kraven på hantverkarnas kompetens och utbildning ökat. Idag finns det olika typer av certifieringar och behörigheter som hantverkare kan skaffa sig för att visa att de har den kunskap och skicklighet som krävs för yrket.

  Trots den tekniska utvecklingen är hantverkarens roll fortfarande lika viktig som tidigare. En skicklig och erfaren hantverkare kan med sin kunskap och känsla för materialet åstadkomma resultat som ingen maskin kan mäta sig med. Samtidigt har moderna hjälpmedel och effektiva arbetsmetoder gjort att hantverkare idag kan utföra sitt arbete snabbare och mer effektivt än någonsin tidigare.

  Så om du står inför en badrumsrenovering i Upplands-Bro kan du känna dig trygg med att anlita en professionell hantverkare med rätt kompetens och erfarenhet. På så sätt kan du få ett badrum som inte bara är snyggt och funktionellt, utan som också håller hög kvalitet och lever upp till branschens alla krav och standarder.

Våra företag inom badrumsrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 2171 recensioner

Här hittar du hjälpen

Badrumsrenovering Botkyrka

Gå till Botkyrka

Badrumsrenovering Danderyd

Gå till Danderyd

Badrumsrenovering Ekerö

Gå till Ekerö

Badrumsrenovering Haninge

Gå till Haninge

Badrumsrenovering Huddinge

Gå till Huddinge

Badrumsrenovering Järfälla

Gå till Järfälla

Badrumsrenovering Lidingö

Gå till Lidingö

Badrumsrenovering Nacka

Gå till Nacka

Badrumsrenovering Norrtälje

Gå till Norrtälje

Badrumsrenovering Nykvarn

Gå till Nykvarn

Badrumsrenovering Nynäshamn

Gå till Nynäshamn

Badrumsrenovering Salem

Gå till Salem

Badrumsrenovering Sigtuna

Gå till Sigtuna

Badrumsrenovering Sollentuna

Gå till Sollentuna

Badrumsrenovering Solna

Gå till Solna

Badrumsrenovering Stockholm

Gå till Stockholm

Badrumsrenovering Sundbyberg

Gå till Sundbyberg

Badrumsrenovering Södertälje

Gå till Södertälje

Badrumsrenovering Tyresö

Gå till Tyresö

Badrumsrenovering Täby

Gå till Täby

Badrumsrenovering Upplands Väsby

Gå till Upplands Väsby

Badrumsrenovering Vallentuna

Gå till Vallentuna

Badrumsrenovering Vaxholm

Gå till Vaxholm

Badrumsrenovering Värmdö

Gå till Värmdö

Badrumsrenovering Österåker

Gå till Österåker

Vi ger prisexempel på badrumsrenovering

Att badrumsrenoveringar kostar är ingen hemlighet. Däremot kan priset variera en hel del. Ska du exempelvis renovera ett litet badrum eller ett stort badrum? Vilka funktioner vill du ha och hur ska det se ut? Hantverkare tar dessutom olika mycket betalt.

Vi ger exempel på var priset kan landa genom:

 • Räkneexempel per kvadratmeter
 • Snittpris för arbetskostnad per timme
 • Kostnad för material beroende på vad du väljer
 • Uppskattning av totalkostnad med allt inkluderat
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Vad kostar det att renovera ett badrum?

Budgetrenovera ditt badrum med ett snyggt resultat

Vill du renovera ditt badrum med en tajtare budget och samtidigt få ett snyggt resultat med kvalitet? Med lite planering och val av rätt material kan du spara pengar.

Få smarta tips på:

 • Hur du gör research och jämför olika alternativ
 • Det mesta prisvärda materialet
 • Vad du kan spara in på
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrum till lägre pris – smarta tips för att komma ner i kostnad

Våra bästa tips inför renoveringen av ditt badrum

Inför renoveringen av ditt nya badrum krävs planering, tid och pengar. För att få den bästa möjliga renoveringen och undvika fallgropar är det bra om du har koll på flera saker innan du sätter igång.

Få svar på frågorna:

 • Hur anlitar jag en hantverkare som är bra?
 • Behöver jag bygglov?
 • Vad behöver jag ta reda på innan renoveringen?
 • Vad ska jag välja för material?
 • Vad påverkar priset?
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrummet – vad ska jag tänka på?

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Lindqvist & Engström AB

F-skatt

Omdöme (130)

Moms-
berättigad

Raka rör Västerort

F-skatt

Omdöme (138)

Moms-
berättigad

Ukrstroy AB

F-skatt

Omdöme (39)

Moms-
berättigad

Möbelfixarna (Köksfixarna AB)

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Adrians Bygg & Måleri

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

Svenska Trähus AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

D F Byggteknik AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

EDSBYGG innerväggspecialisten

F-skatt

Omdöme (25)

Moms-
berättigad

Comne Work AB

F-skatt

Omdöme (52)

Moms-
berättigad

Turan Bygg & Måleri AB

F-skatt

Omdöme (27)

Moms-
berättigad

08 Bygg Solution ab

F-skatt

Omdöme (25)

Moms-
berättigad

Always here Service AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

JLM Rör & VVsEntreprenad AB

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

NorrEx Handelsbolag

F-skatt

Omdöme (14)

Moms-
berättigad

Danisbygg

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

24 Rör AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

High End Consulting AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Alion Byggdesign

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

A.lundell Byggservice Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Byggtjänst AN

F-skatt

Omdöme (20)

Moms-
berättigad

Albin Mur & Puts AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Vitaly Bygg AB

F-skatt

Omdöme (23)

Moms-
berättigad

Boo Byggservice Ab

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Kreft Tomasz Roman

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

SM Bygg i Sverige AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Sellén Bygg & service

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Wolfbuilder AB

F-skatt

Moms-
berättigad

LJUSARE HEM BYGG I STHLM AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Uppsala Construct AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Build Crew Swe AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Byggingenjörsbyrån Norden AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

JK Byggservice

F-skatt

Moms-
berättigad

M B. Byggservice

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

West Bygg & Kakel

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Object Entreprenad

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Total Bygg Expert i Solna AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Momango

F-skatt

Omdöme (39)

Moms-
berättigad

Josephsons Kakelugnsmakeri AB

F-skatt

Omdöme (33)

Moms-
berättigad

Aquabygg AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Prestigo Väst AB

F-skatt

Omdöme (16)

Moms-
berättigad

HSK BYGGNADS & MÅLERI SERVICE

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Radikala Hantverkare i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (62)

Moms-
berättigad

Emkjell Tak & Byggnads AB

F-skatt

Omdöme (15)

Moms-
berättigad

SolÖrn.Bygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Nordiskabyggarna Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Byggmästare Sthlm Nord AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Dryft Sverige AB

F-skatt

Omdöme (30)

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak