DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Badrumsrenovering Huddinge

Hitta företag inom badrumsrenovering i Huddinge snabbt, tryggt och enkelt

Badrumsrenovering i Huddinge med Dorunner

Funderar du på att renovera badrummet i Huddinge? Då kan vi på Dorunner hjälpa dig att hitta rätt hantverkare för jobbet. Vi samarbetar med erfarna och kvalificerade hantverkare som är specialiserade på badrumsrenovering. Genom oss kan du enkelt skapa en uppdragsförfrågan och få svar från upp till fem intresserade hantverkare.

 • Skapa en uppdragsförfrågan för badrumsrenovering

  För att hitta rätt hantverkare för din badrumsrenovering i Huddinge kan du skapa en uppdragsförfrågan hos oss på Dorunner. Då fyller du i ett formulär där du svarar på några enkla frågor om ditt projekt. Vi matchar sedan din förfrågan med lämpliga hantverkare i Huddinge-området.

  Inom kort får du svar från upp till fem intresserade hantverkare. Du kan då läsa om deras erfarenhet, se bilder på tidigare projekt och ta del av andra kunders omdömen. Vi kontrollerar också kontinuerligt att hantverkarna är godkända för F-skatt, är momsregistrerade och inte har några skulder. På så sätt kan du känna dig trygg med att anlita en seriös och pålitlig hantverkare för din badrumsrenovering i Huddinge.

 • Jämför offerter och välj rätt hantverkare

  När du fått svar från intresserade hantverkare är det dags att jämföra deras offerter. Ta dig tid att noggrant läsa igenom vad som ingår i respektive offert. Fundera också över vad som är viktigast för dig - är det priset, hantverkarens erfarenhet eller kanske tillgänglighet som väger tyngst?

  Tveka inte att ställa frågor till hantverkarna om det är något du undrar över. En seriös hantverkare är alltid mån om att du som kund ska känna dig trygg och välinformerad inför din badrumsrenovering i Huddinge.

  När du hittat en hantverkare som du känner förtroende för är det dags att skriva avtal. Se till att ha ett tydligt och detaljerat avtal där det framgår vad som ingår i renoveringen, vad det kommer att kosta och hur lång tid det beräknas ta. Med ett bra avtal minimerar du risken för missförstånd och problem längre fram.

 • Därför är det viktigt med badrumsrenovering

  Badrummet är en av de viktigaste rummen i hemmet. Det är här vi får en chans att varva ner och ta hand om oss själva. Ett fräscht och funktionellt badrum höjer också värdet på bostaden. Därför kan en badrumsrenovering vara en riktigt bra investering, både för din egen trivsel och för framtida försäljning.

  En badrumsrenovering kan innefatta allt från att byta ut enstaka detaljer till att göra en totalrenovering. Vanliga åtgärder är att byta ut badkar eller dusch, lägga nytt golv och väggmaterial, installera ny belysning och byta ut möbler och inredning.

 • Anlita proffs för din badrumsrenovering

  Att renovera badrummet är ett omfattande projekt som kräver både tid, kunskap och rätt verktyg. Därför är det klokt att anlita professionella hantverkare med erfarenhet av badrumsrenovering. De vet hur man hanterar fukt och vatten på rätt sätt för att undvika framtida problem med mögel och läckage.

  Professionella hantverkare har också koll på vilka material och lösningar som fungerar bäst i ett badrum. De kan ge dig ovärderliga råd kring val av kakel, klinker, våtrumsmatta och andra material. Och skulle det dyka upp några problem längs vägen vet de hur de ska hantera det på bästa sätt.

  Tänk också på att en badrumsrenovering ofta kräver ingrepp i vatten- och avloppssystemet. Detta är inget för den ovane att ge sig på. Felaktigt utförda VVS-arbeten kan leda till allvarliga och kostsamma vattenskador. Anlitar du professionella hantverkare med rätt behörighet kan du känna dig trygg med att arbetet blir rätt utfört.

 • Badrumsrenoveringens historia

  Badrumsrenoveringens historia hänger tätt samman med utvecklingen av våra hygienvanor och synen på renlighet. I början av 1900-talet var det fortfarande ovanligt med rinnande vatten och avlopp inomhus. De flesta tvättade sig i balja eller tvättställ och uträttade sina behov utomhus.

  Det moderna badrummet, så som vi känner det idag, började ta form under 1920-talet. Då blev det allt vanligare med vattentoalett, badkar och rinnande varmt och kallt vatten i hemmen. På 1950-talet slog kakelugnen igenom på allvar, vilket möjliggjorde ett mer lättstädat och hygieniskt badrum.

  Idag har de flesta hem minst ett badrum med toalett, handfat, dusch och/eller badkar. Många väljer också att ha tvättmaskin och torktumlare i badrummet. Standarden och utrustningen i badrummen har höjts betydligt de senaste decennierna och idag ses badrummet som en viktig del av hemmets inredning.

 • Viktigt att välja auktoriserade hantverkare

  När du ska renovera badrummet är det viktigt att välja auktoriserade hantverkare. Branschorganisationen Säker Vatten auktoriserar VVS-företag som uppfyller högt ställda krav på kompetens, erfarenhet och kvalitet. Genom att anlita ett auktoriserat företag kan du känna dig trygg med att arbetet utförs enligt branschregler och på ett fackmannamässigt sätt.

  Även för arbeten som rör el och våtutrymmen finns auktorisationer och behörigheter att hålla koll på. Elinstallationer får endast utföras av behöriga elektriker. För arbeten i våtutrymmen som badrum krävs särskild behörighet för våtrum. Hantverkare med sådan behörighet har dokumenterad kunskap för att utföra ett fuktsäkert arbete.

  På Dorunner samarbetar vi endast med hantverkare som har rätt kompetens och behörighet för respektive arbetsmoment. Vi kontrollerar också att de är registrerade för F-skatt och inte har några anmärkningar hos Kronofogden. Du kan därför känna dig trygg när du anlitar hantverkare genom oss för din badrumsrenovering i Huddinge.

Våra företag inom badrumsrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 2194 recensioner

Här hittar du hjälpen

Badrumsrenovering Botkyrka

Gå till Botkyrka

Badrumsrenovering Danderyd

Gå till Danderyd

Badrumsrenovering Ekerö

Gå till Ekerö

Badrumsrenovering Haninge

Gå till Haninge

Badrumsrenovering Järfälla

Gå till Järfälla

Badrumsrenovering Lidingö

Gå till Lidingö

Badrumsrenovering Nacka

Gå till Nacka

Badrumsrenovering Norrtälje

Gå till Norrtälje

Badrumsrenovering Nykvarn

Gå till Nykvarn

Badrumsrenovering Nynäshamn

Gå till Nynäshamn

Badrumsrenovering Salem

Gå till Salem

Badrumsrenovering Sigtuna

Gå till Sigtuna

Badrumsrenovering Sollentuna

Gå till Sollentuna

Badrumsrenovering Solna

Gå till Solna

Badrumsrenovering Stockholm

Gå till Stockholm

Badrumsrenovering Sundbyberg

Gå till Sundbyberg

Badrumsrenovering Södertälje

Gå till Södertälje

Badrumsrenovering Tyresö

Gå till Tyresö

Badrumsrenovering Täby

Gå till Täby

Badrumsrenovering Upplands Väsby

Gå till Upplands Väsby

Badrumsrenovering Upplands-Bro

Gå till Upplands-Bro

Badrumsrenovering Vallentuna

Gå till Vallentuna

Badrumsrenovering Vaxholm

Gå till Vaxholm

Badrumsrenovering Värmdö

Gå till Värmdö

Badrumsrenovering Österåker

Gå till Österåker

Vi ger prisexempel på badrumsrenovering

Att badrumsrenoveringar kostar är ingen hemlighet. Däremot kan priset variera en hel del. Ska du exempelvis renovera ett litet badrum eller ett stort badrum? Vilka funktioner vill du ha och hur ska det se ut? Hantverkare tar dessutom olika mycket betalt.

Vi ger exempel på var priset kan landa genom:

 • Räkneexempel per kvadratmeter
 • Snittpris för arbetskostnad per timme
 • Kostnad för material beroende på vad du väljer
 • Uppskattning av totalkostnad med allt inkluderat
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Vad kostar det att renovera ett badrum?

Budgetrenovera ditt badrum med ett snyggt resultat

Vill du renovera ditt badrum med en tajtare budget och samtidigt få ett snyggt resultat med kvalitet? Med lite planering och val av rätt material kan du spara pengar.

Få smarta tips på:

 • Hur du gör research och jämför olika alternativ
 • Det mesta prisvärda materialet
 • Vad du kan spara in på
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrum till lägre pris – smarta tips för att komma ner i kostnad

Våra bästa tips inför renoveringen av ditt badrum

Inför renoveringen av ditt nya badrum krävs planering, tid och pengar. För att få den bästa möjliga renoveringen och undvika fallgropar är det bra om du har koll på flera saker innan du sätter igång.

Få svar på frågorna:

 • Hur anlitar jag en hantverkare som är bra?
 • Behöver jag bygglov?
 • Vad behöver jag ta reda på innan renoveringen?
 • Vad ska jag välja för material?
 • Vad påverkar priset?
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrummet – vad ska jag tänka på?

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Lindqvist & Engström AB

F-skatt

Omdöme (130)

Moms-
berättigad

Turan Bygg & Måleri AB

F-skatt

Omdöme (27)

Moms-
berättigad

Raka rör Västerort

F-skatt

Omdöme (138)

Moms-
berättigad

08 Bygg Solution ab

F-skatt

Omdöme (25)

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

Ukrstroy AB

F-skatt

Omdöme (39)

Moms-
berättigad

Möbelfixarna (Köksfixarna AB)

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Albin Mur & Puts AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Adrians Bygg & Måleri

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

Svenska Trähus AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Boo Byggservice Ab

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Wolfbuilder AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Comne Work AB

F-skatt

Omdöme (52)

Moms-
berättigad

Always here Service AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

M B. Byggservice

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Danisbygg

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

NorrEx Handelsbolag

F-skatt

Omdöme (14)

Moms-
berättigad

24 Rör AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

EM Gräv & Bygg AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

SolÖrn.Bygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Momango

F-skatt

Omdöme (39)

Moms-
berättigad

Radikala Hantverkare i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (62)

Moms-
berättigad

High End Consulting AB

F-skatt

Moms-
berättigad

FA.Byggarn

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

EDSBYGG innerväggspecialisten

F-skatt

Omdöme (25)

Moms-
berättigad

Byggtjänst AN

F-skatt

Omdöme (20)

Moms-
berättigad

A.lundell Byggservice Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

ES Renovering Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (24)

Moms-
berättigad

Alliance Production AB

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

B4D Gruppen AB

F-skatt

Omdöme (16)

Moms-
berättigad

Ekerö Kök AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Svärd & Uvmåne Målerifirma AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Kreft Tomasz Roman

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

LJUSARE HEM BYGG I STHLM AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

RH Construction AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

JK Byggservice

F-skatt

Moms-
berättigad

Rf Mät & Kontroll Ab / 3XG Bygg och Förvaltning

F-skatt

Moms-
berättigad

Dragstes Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Object Entreprenad

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Uppsala Construct AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Byggingenjörsbyrån Norden AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Bygg Guide Sverige AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Kreativ El & Bygg

F-skatt

Moms-
berättigad

AB Gidlöv Westerling

F-skatt

Moms-
berättigad

Josephsons Kakelugnsmakeri AB

F-skatt

Omdöme (33)

Moms-
berättigad

Dryft Sverige AB

F-skatt

Omdöme (30)

Moms-
berättigad

Alion Byggdesign

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Emkjell Tak & Byggnads AB

F-skatt

Omdöme (15)

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak