DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Badrumsrenovering Nynäshamn

Hitta företag inom badrumsrenovering i Nynäshamn snabbt, tryggt och enkelt

Badrumsrenovering i Nynäshamn med Dorunner

Är det dags att renovera badrummet i Nynäshamn? Då kan vi på Dorunner hjälpa dig att hitta rätt hantverkare för jobbet. Vi samarbetar med erfarna och skickliga hantverkare som är experter på badrumsrenovering. Oavsett om du vill byta ut några enstaka delar eller göra en totalrenovering av badrummet så har vi någon som kan hjälpa dig.

 • Be om offert på badrumsrenovering i Nynäshamn

  Ett sätt att hitta rätt hantverkare för din badrumsrenovering i Nynäshamn är att skapa en uppdragsförfrågan hos oss på Dorunner. Du fyller i ett formulär och svarar på några enkla frågor om ditt renoveringsprojekt. Sedan matchar vi dig med upp till fem hantverkare i Nynäshamn som är intresserade av att utföra jobbet.

  Ofta får du svar från hantverkarna inom 24 timmar. I svaren kan du läsa om hantverkaren, se tidigare kunders omdömen och ta del av bilder från referensprojekt. Du kan också se vilka certifikat och behörigheter hantverkaren har. Vi på Dorunner kontrollerar regelbundet att hantverkarna är godkända för F-skatt, är momsregistrerade och inte har några skulder.

  Genom att be om offert kan du jämföra olika hantverkare och välja den som passar bäst för din badrumsrenovering i Nynäshamn. Du får en bra överblick över vad renoveringen kommer att kosta och kan ställa frågor direkt till hantverkarna innan du bestämmer dig.

 • Därför är badrumsrenovering viktigt

  Badrummet är ett av de viktigaste rummen i bostaden. Det är en plats för hygien, avkoppling och återhämtning. Ett fräscht och fungerande badrum höjer livskvaliteten och standarden på hela bostaden. En badrumsrenovering kan också öka värdet på bostaden om du skulle vilja sälja i framtiden.

  Det finns många anledningar till att renovera badrummet. Kanske har det blivit slitet och omodernt med åren? Eller så vill du göra en mer genomgripande förändring och skapa ett helt nytt badrum. Vanliga orsaker till badrumsrenovering är:

  • Uppgradera ytskikt som kakel, klinker och våtrumstapet
  • Byta ut badkar, dusch, toalett, handfat och blandare
  • Installera golvvärme och handdukstork
  • Förbättra ventilation och belysning
  • Åtgärda fuktskador och läckage

  En badrumsrenovering är ett omfattande projekt som kräver noggrann planering och yrkeskunniga hantverkare. Att anlita en expert på badrumsrenovering är en investering som lönar sig i längden. Du får ett badrum som är fackmannamässigt utfört enligt alla regler och branschstandarder.

 • Anlita en expert på badrumsrenovering

  Att renovera badrummet på egen hand kan verka lockande för att spara pengar. Men det är lätt att göra misstag som kan bli kostsamma att åtgärda i efterhand. Fuktskador och läckage är vanliga problem vid felaktigt utförda badrumsrenoveringar. Det kan leda till stora skador på bostaden och dyra reparationer.

  Genom att anlita en professionell hantverkare för din badrumsrenovering i Nynäshamn kan du känna dig trygg med att allt blir rätt från början. Hantverkaren har den kunskap och erfarenhet som krävs för att utföra jobbet på ett fackmannamässigt sätt. De vet vilka material och metoder som fungerar bäst i våtutrymmen och ser till att alla regler och branschstandarder följs.

  En erfaren hantverkare kan också ge dig värdefulla råd och tips inför renoveringen. De kan hjälpa dig att välja rätt material och hitta smarta lösningar för just ditt badrum. Med en professionell hantverkare slipper du göra misstag som kan bli dyra att rätta till i efterhand.

  Dessutom sparar du mycket tid och besvär genom att anlita en expert på badrumsrenovering. Att renovera ett badrum är ett tidskrävande arbete som kräver mycket planering och förberedelser. Med en kunnig hantverkare går arbetet snabbare och smidigare. Du slipper lägga din lediga tid på att försöka sätta dig in i alla regler och göra jobbet själv.

 • Viktigt att välja certifierade hantverkare

  För att försäkra dig om att din badrumsrenovering i Nynäshamn blir rätt utförd är det viktigt att välja certifierade hantverkare. Branschorganisationen Säker Vatten har tagit fram en auktorisation för våtrumsarbeten som kallas Auktoriserad Våtrumsinstallatör. För att bli auktoriserad krävs att hantverkaren har rätt kompetens och följer branschreglerna.

  En annan viktig certifiering är Byggkeramikrådets Behörig våtrumsarbete. Det är en personcertifiering för plattsättare och golvläggare i våtrum. För att bli certifierad krävs både teoretiska och praktiska prov som säkerställer att hantverkaren har rätt kunskaper.

  På Dorunner kan du enkelt se om hantverkaren har relevanta certifieringar när du jämför offerter. Vi tycker att det är viktigt att våra uppdragstagare har rätt kompetens för att utföra kvalitativa hantverksjobb. Genom att välja en certifierad hantverkare för din badrumsrenovering i Nynäshamn kan du vara säker på att få ett fackmannamässigt utfört arbete.

 • Badrumsrenoveringens historia

  Att ha ett eget badrum i bostaden är en relativt ny företeelse. Fram till mitten av 1900-talet var det vanligt med utedass och gemensamma tvättstugor i flerbostadshus. De första standardiserade badrum började byggas på 1920-talet, men det dröjde innan de blev vanliga i de flesta bostäder.

  På 1950- och 60-talet blev badrummen allt vanligare i nybyggda bostäder. Då var det fortfarande ovanligt med duschhörna, istället hade man oftast ett badkar. Badrummen var ofta små och hade enkla, funktionella material som mosaik och klinker.

  Under 1970- och 80-talet blev badrummen större och mer påkostade. Duschhörnan gjorde sitt intåg och man experimenterade med nya material som plastmatta och laminat. Färgerna var ofta starka och mönstren djärva.

  Idag är badrummet en central del av bostaden och en plats där vi lägger allt mer tid och pengar. Vi vill ha ett badrum som är både funktionellt och snyggt, med hög komfort och lyxiga detaljer. Naturmaterial som marmor, trä och sten är populärt, liksom stora duschar och spa-känsla.

  Oavsett hur ditt drömbadrummet ser ut så kan vi på Dorunner hjälpa dig att förverkliga det. Med våra duktiga hantverkare inom badrumsrenovering i Nynäshamn får du ett badrum som du kan njuta av i många år framöver. Skapa en uppdragsförfrågan idag och kom igång med din badrumsrenovering!

Våra företag inom badrumsrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 2158 recensioner

Här hittar du hjälpen

Badrumsrenovering Botkyrka

Gå till Botkyrka

Badrumsrenovering Danderyd

Gå till Danderyd

Badrumsrenovering Ekerö

Gå till Ekerö

Badrumsrenovering Haninge

Gå till Haninge

Badrumsrenovering Huddinge

Gå till Huddinge

Badrumsrenovering Järfälla

Gå till Järfälla

Badrumsrenovering Lidingö

Gå till Lidingö

Badrumsrenovering Nacka

Gå till Nacka

Badrumsrenovering Norrtälje

Gå till Norrtälje

Badrumsrenovering Nykvarn

Gå till Nykvarn

Badrumsrenovering Salem

Gå till Salem

Badrumsrenovering Sigtuna

Gå till Sigtuna

Badrumsrenovering Sollentuna

Gå till Sollentuna

Badrumsrenovering Solna

Gå till Solna

Badrumsrenovering Stockholm

Gå till Stockholm

Badrumsrenovering Sundbyberg

Gå till Sundbyberg

Badrumsrenovering Södertälje

Gå till Södertälje

Badrumsrenovering Tyresö

Gå till Tyresö

Badrumsrenovering Täby

Gå till Täby

Badrumsrenovering Upplands Väsby

Gå till Upplands Väsby

Badrumsrenovering Upplands-Bro

Gå till Upplands-Bro

Badrumsrenovering Vallentuna

Gå till Vallentuna

Badrumsrenovering Vaxholm

Gå till Vaxholm

Badrumsrenovering Värmdö

Gå till Värmdö

Badrumsrenovering Österåker

Gå till Österåker

Vi ger prisexempel på badrumsrenovering

Att badrumsrenoveringar kostar är ingen hemlighet. Däremot kan priset variera en hel del. Ska du exempelvis renovera ett litet badrum eller ett stort badrum? Vilka funktioner vill du ha och hur ska det se ut? Hantverkare tar dessutom olika mycket betalt.

Vi ger exempel på var priset kan landa genom:

 • Räkneexempel per kvadratmeter
 • Snittpris för arbetskostnad per timme
 • Kostnad för material beroende på vad du väljer
 • Uppskattning av totalkostnad med allt inkluderat
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Vad kostar det att renovera ett badrum?

Budgetrenovera ditt badrum med ett snyggt resultat

Vill du renovera ditt badrum med en tajtare budget och samtidigt få ett snyggt resultat med kvalitet? Med lite planering och val av rätt material kan du spara pengar.

Få smarta tips på:

 • Hur du gör research och jämför olika alternativ
 • Det mesta prisvärda materialet
 • Vad du kan spara in på
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrum till lägre pris – smarta tips för att komma ner i kostnad

Våra bästa tips inför renoveringen av ditt badrum

Inför renoveringen av ditt nya badrum krävs planering, tid och pengar. För att få den bästa möjliga renoveringen och undvika fallgropar är det bra om du har koll på flera saker innan du sätter igång.

Få svar på frågorna:

 • Hur anlitar jag en hantverkare som är bra?
 • Behöver jag bygglov?
 • Vad behöver jag ta reda på innan renoveringen?
 • Vad ska jag välja för material?
 • Vad påverkar priset?
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrummet – vad ska jag tänka på?

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Lindqvist & Engström AB

F-skatt

Omdöme (130)

Moms-
berättigad

Möbelfixarna (Köksfixarna AB)

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Adrians Bygg & Måleri

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

A.lundell Byggservice Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Turan Bygg & Måleri AB

F-skatt

Omdöme (27)

Moms-
berättigad

08 Bygg Solution ab

F-skatt

Omdöme (25)

Moms-
berättigad

Raka rör Västerort

F-skatt

Omdöme (138)

Moms-
berättigad

Comne Work AB

F-skatt

Omdöme (52)

Moms-
berättigad

Always here Service AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

Ukrstroy AB

F-skatt

Omdöme (39)

Moms-
berättigad

KGB kakel golv bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Byggtjänst AN

F-skatt

Omdöme (20)

Moms-
berättigad

EDSBYGG innerväggspecialisten

F-skatt

Omdöme (25)

Moms-
berättigad

Albin Mur & Puts AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Svenska Trähus AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Boo Byggservice Ab

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Wolfbuilder AB

F-skatt

Moms-
berättigad

EM Gräv & Bygg AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

M B. Byggservice

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

NorrEx Handelsbolag

F-skatt

Omdöme (14)

Moms-
berättigad

24 Rör AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Object Entreprenad

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

SolÖrn.Bygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Radikala Hantverkare i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (62)

Moms-
berättigad

FA.Byggarn

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Prestigo Väst AB

F-skatt

Omdöme (16)

Moms-
berättigad

Alion Byggdesign

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

VVS Akuten Södertörn AB

F-skatt

Omdöme (44)

Moms-
berättigad

High End Consulting AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Momango

F-skatt

Omdöme (39)

Moms-
berättigad

Badrumsteknik Roslagen AB

F-skatt

Moms-
berättigad

ES Renovering Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (24)

Moms-
berättigad

Alliance Production AB

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Concreto Design

F-skatt

Moms-
berättigad

Svärd & Uvmåne Målerifirma AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Kx2 Entreprenad & Service AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Concrete Factory Bygg&design AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Ekerö Kök AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

B4D Gruppen AB

F-skatt

Omdöme (16)

Moms-
berättigad

SM Bygg i Sverige AB

F-skatt

Moms-
berättigad

LJUSARE HEM BYGG I STHLM AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Kreft Tomasz Roman

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Kreativ El & Bygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Dragstes Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Byggingenjörsbyrån Norden AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Bygg Guide Sverige AB

F-skatt

Moms-
berättigad

RH Construction AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak