DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Badrumsrenovering Österåker

Hitta företag inom badrumsrenovering i Österåker snabbt, tryggt och enkelt

Badrumsrenovering i Österåker med Dorunner

Funderar du på att renovera ditt badrum i Österåker? Att renovera badrummet är ett av de mest lönsamma renoveringsprojekten du kan göra i ditt hem. Det höjer värdet på bostaden och ger dig ett modernt och fräscht badrum. Men en badrumsrenovering är också ett omfattande projekt som kräver både tid och kunskap. Därför kan det vara klokt att anlita proffs för jobbet. Vi på Dorunner hjälper dig att hitta erfarna hantverkare för din badrumsrenovering i Österåker.

 • Skapa en uppdragsförfrågan och få offerter från hantverkare

  Ett enkelt sätt att hitta hantverkare för din badrumsrenovering i Österåker är att skapa en uppdragsförfrågan hos oss på Dorunner. Du fyller i ett formulär och svarar på några frågor om ditt renoveringsprojekt, till exempel vad du vill ha gjort och när du vill att arbetet ska utföras. Därefter matchar vi dig med upp till fem hantverkare i Österåker som är intresserade av att utföra din badrumsrenovering.

  Inom kort får du svar från de intresserade hantverkarna med offerter på ditt projekt. Du kan sedan jämföra offerterna och välja den hantverkare som passar bäst för dig. På Dorunner kan du läsa om hantverkarna, se omdömen från tidigare kunder, titta på bilder från deras referensprojekt och se vilka certifikat och behörigheter de har. Vi kontrollerar också regelbundet att hantverkarna är godkända för F-skatt, momsregistrerade och inte har några skulder. Det ger dig en extra trygghet när du ska anlita någon för din badrumsrenovering i Österåker.

 • Varför renovera badrummet?

  Badrummet är ett av de rum vi spenderar mycket tid i varje dag. Det är rummet där vi gör oss i ordning på morgonen och slappnar av på kvällen. Därför är det viktigt att badrummet är funktionellt och trivsamt. En badrumsrenovering kan ge dig ett helt nytt badrum med moderna lösningar anpassade efter dina behov och önskemål.

  Genom att renovera badrummet kan du få plats med mer förvaring, byta till energisnåla vitvaror och installera bekvämligheter som golvvärme, takdusch eller tvättmaskin. Du kan också välja ytskikt som är lättskötta och som håller sig snygga länge, som kakel, klinker och våtrumsmatta. En badrumsrenovering är inte bara en investering i ditt eget välbefinnande utan också i din bostad. Ett nyrenoverat badrum höjer värdet på bostaden och gör den mer attraktiv för framtida köpare.

 • Anlita proffs för din badrumsrenovering

  En badrumsrenovering är ett omfattande projekt som kräver både tid och kunskap. Därför är det klokt att anlita erfarna hantverkare som kan utföra jobbet på ett professionellt sätt. Hantverkarna vet vilka material och metoder som fungerar bäst i våtutrymmen och kan se till att alla installationer blir rätt utförda enligt branschregler och bygglagstiftning.

  Att anlita proffs för din badrumsrenovering i Österåker sparar dig mycket tid och huvudvärk. Du slipper lägga tid på att planera och utföra renoveringen själv och kan istället ägna dig åt annat. Hantverkarna har också verktygen och kunskapen som krävs för att hantera oväntade problem som kan dyka upp längs vägen. De kan dessutom ge dig värdefulla råd kring materialval, färgsättning och smarta lösningar för just ditt badrum.

  För vissa delar av en badrumsrenovering är det till och med ett krav att anlita behöriga hantverkare. El- och VVS-arbeten får till exempel bara utföras av behöriga elektriker och rörmokare. Anlitar du proffs för dessa arbeten kan du vara säker på att de utförs enligt alla regler och föreskrifter.

 • Badrumsrenoveringens historia

  Badrum som vi känner dem idag är en relativt modern företeelse. Länge var det vanligt att man tvättade sig i ett handfat eller badkar i köket eller sovrummet. Vattnet värmdes upp på spisen och hälldes i handfatet eller badkaret. Toaletten var oftast ett utedass på gården. Det var först i början av 1900-talet som badrum började bli vanligare i bostäder, framförallt i städerna.

  På 1950-talet blev det allt vanligare med badrum i bostäder, även på landsbygden. Då började man också kakla väggarna i badrummet för att göra det lättare att hålla rent. På 1970-talet blev det populärt med färgglada kakelplattor och mönstrade tapeter i badrummet. Många av de badrum som renoveras idag är från just 1970-talet.

  Idag är trenden ett mer minimalistiskt och tidlöst uttryck i badrummet med naturmaterial som trä och sten. Samtidigt blir det allt vanligare med personliga lösningar anpassade efter den egna smaken och behoven. En badrumsrenovering är ett utmärkt tillfälle att skapa det badrum du alltid drömt om, oavsett om du föredrar en klassisk eller modern stil.

 • Viktigt att tänka på vid en badrumsrenovering

  När du planerar för din badrumsrenovering i Österåker är det några saker som är extra viktiga att tänka på. Först och främst gäller det att välja rätt material för golv och väggar. I ett badrum utsätts ytskikten för mycket fukt och väta, vilket ställer höga krav på att de är fukttåliga och slitstarka. Kakel och klinker är klassiska val som är både snygga och funktionella. Det finns också specialanpassade väggskivor och våtrumstapeter som är enkla att installera.

  En annan viktig aspekt är ventilationen i badrummet. För att undvika fuktskador är det viktigt att badrummet har en bra ventilation som för ut den fuktiga luften. Se till att installera en bra badrumsfläkt och att den är rätt dimensionerad för storleken på ditt badrum.

  Tänk också på att planera för förvaring redan från början. I ett badrum behöver man förvara allt från handdukar och hygienartiklar till städprodukter och smink. Genom att skapa smart förvaring i form av skåp, hyllor och lådor håller du ordning i badrummet och får plats med allt du behöver.

  Funderar du på att installera golvvärme i samband med din badrumsrenovering? Det kan vara ett smart val, både för komforten och för att hålla badrummet torrt och fräscht. Golvvärme är särskilt behagligt på kalla vintermorgnar och gör att golvet torkar snabbare efter dusch och bad.

 • Hitta hantverkare för din badrumsrenovering i Österåker

  Är du redo att sätta igång med din badrumsrenovering i Österåker? Hos oss på Dorunner kan du enkelt hitta erfarna hantverkare för ditt projekt. Skapa en uppdragsförfrågan idag, så hjälper vi dig att hitta rätt hantverkare för jobbet. Med Dorunner kan du känna dig trygg med att din badrumsrenovering blir professionellt utförd och att du får ett badrum du kommer att trivas i under lång tid framöver.

Våra företag inom badrumsrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 2147 recensioner

Här hittar du hjälpen

Badrumsrenovering Botkyrka

Gå till Botkyrka

Badrumsrenovering Danderyd

Gå till Danderyd

Badrumsrenovering Ekerö

Gå till Ekerö

Badrumsrenovering Haninge

Gå till Haninge

Badrumsrenovering Huddinge

Gå till Huddinge

Badrumsrenovering Järfälla

Gå till Järfälla

Badrumsrenovering Lidingö

Gå till Lidingö

Badrumsrenovering Nacka

Gå till Nacka

Badrumsrenovering Norrtälje

Gå till Norrtälje

Badrumsrenovering Nykvarn

Gå till Nykvarn

Badrumsrenovering Nynäshamn

Gå till Nynäshamn

Badrumsrenovering Salem

Gå till Salem

Badrumsrenovering Sigtuna

Gå till Sigtuna

Badrumsrenovering Sollentuna

Gå till Sollentuna

Badrumsrenovering Solna

Gå till Solna

Badrumsrenovering Stockholm

Gå till Stockholm

Badrumsrenovering Sundbyberg

Gå till Sundbyberg

Badrumsrenovering Södertälje

Gå till Södertälje

Badrumsrenovering Tyresö

Gå till Tyresö

Badrumsrenovering Täby

Gå till Täby

Badrumsrenovering Upplands Väsby

Gå till Upplands Väsby

Badrumsrenovering Upplands-Bro

Gå till Upplands-Bro

Badrumsrenovering Vallentuna

Gå till Vallentuna

Badrumsrenovering Vaxholm

Gå till Vaxholm

Badrumsrenovering Värmdö

Gå till Värmdö

Vi ger prisexempel på badrumsrenovering

Att badrumsrenoveringar kostar är ingen hemlighet. Däremot kan priset variera en hel del. Ska du exempelvis renovera ett litet badrum eller ett stort badrum? Vilka funktioner vill du ha och hur ska det se ut? Hantverkare tar dessutom olika mycket betalt.

Vi ger exempel på var priset kan landa genom:

 • Räkneexempel per kvadratmeter
 • Snittpris för arbetskostnad per timme
 • Kostnad för material beroende på vad du väljer
 • Uppskattning av totalkostnad med allt inkluderat
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Vad kostar det att renovera ett badrum?

Budgetrenovera ditt badrum med ett snyggt resultat

Vill du renovera ditt badrum med en tajtare budget och samtidigt få ett snyggt resultat med kvalitet? Med lite planering och val av rätt material kan du spara pengar.

Få smarta tips på:

 • Hur du gör research och jämför olika alternativ
 • Det mesta prisvärda materialet
 • Vad du kan spara in på
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrum till lägre pris – smarta tips för att komma ner i kostnad

Våra bästa tips inför renoveringen av ditt badrum

Inför renoveringen av ditt nya badrum krävs planering, tid och pengar. För att få den bästa möjliga renoveringen och undvika fallgropar är det bra om du har koll på flera saker innan du sätter igång.

Få svar på frågorna:

 • Hur anlitar jag en hantverkare som är bra?
 • Behöver jag bygglov?
 • Vad behöver jag ta reda på innan renoveringen?
 • Vad ska jag välja för material?
 • Vad påverkar priset?
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrummet – vad ska jag tänka på?

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Lindqvist & Engström AB

F-skatt

Omdöme (130)

Moms-
berättigad

08 Bygg Solution ab

F-skatt

Omdöme (25)

Moms-
berättigad

Turan Bygg & Måleri AB

F-skatt

Omdöme (27)

Moms-
berättigad

Raka rör Västerort

F-skatt

Omdöme (138)

Moms-
berättigad

Pal Bygg och Renovering

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

Ukrstroy AB

F-skatt

Omdöme (39)

Moms-
berättigad

Möbelfixarna (Köksfixarna AB)

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Svenska Trähus AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

24 Rör AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Boo Byggservice Ab

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Wolfbuilder AB

F-skatt

Moms-
berättigad

ALHARBY BYGG

F-skatt

Omdöme (22)

Moms-
berättigad

Always here Service AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

ES Renovering Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (24)

Moms-
berättigad

Danisbygg

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

NorrEx Handelsbolag

F-skatt

Omdöme (14)

Moms-
berättigad

Alimax Bygg & Tak AB

F-skatt

Moms-
berättigad

High End Consulting AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Radikala Hantverkare i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (62)

Moms-
berättigad

Comne Work AB

F-skatt

Omdöme (52)

Moms-
berättigad

SolÖrn.Bygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Emkjell Tak & Byggnads AB

F-skatt

Omdöme (15)

Moms-
berättigad

A.lundell Byggservice Ab

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Adrians Bygg & Måleri

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

Albin Mur & Puts AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Badrumsteknik Roslagen AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Sellén Bygg & service

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Hunza Bygg AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

LJUSARE HEM BYGG I STHLM AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

FA.Byggarn

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Concrete Factory Bygg&design AB

F-skatt

Moms-
berättigad

GS Badrum AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Ekerö Kök AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Kreft Tomasz Roman

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

B4D Gruppen AB

F-skatt

Omdöme (16)

Moms-
berättigad

Svärd & Uvmåne Målerifirma AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Perfekt Badrum & Bygg Saltsjö-Boo AB

F-skatt

Moms-
berättigad

RH Construction AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Kreativ El & Bygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Liss Bygg & Kakel AB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Bygg Yrkeskamraten RS

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

AB Gidlöv Westerling

F-skatt

Moms-
berättigad

Build Crew Swe AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Bygg Guide Sverige AB

F-skatt

Moms-
berättigad

M B. Byggservice

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Rf Mät & Kontroll Ab / 3XG Bygg och Förvaltning

F-skatt

Moms-
berättigad

Mom Bygg & Service Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak