DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Badrumsrenovering Botkyrka

Hitta företag inom badrumsrenovering i Botkyrka snabbt, tryggt och enkelt

Badrumsrenovering i Botkyrka - få hjälp av proffs

Är det dags att renovera badrummet? Då kan vi på Dorunner hjälpa dig att hitta professionella hantverkare som utför badrumsrenovering i Botkyrka. Genom oss kan du enkelt skapa en uppdragsförfrågan och få svar från upp till fem intresserade företag. På så sätt slipper du lägga tid på att leta reda på hantverkare själv.

 • Skapa en uppdragsförfrågan och få svar från intresserade hantverkare

  För att hitta rätt hantverkare för din badrumsrenovering i Botkyrka kan du skapa en uppdragsförfrågan hos oss på Dorunner. Fyll i vårt formulär och svara på några frågor om ditt projekt. Vi matchar sedan din förfrågan med lämpliga hantverkare i ditt område.

  Du kan få svar från upp till fem intresserade företag som utför badrumsrenovering i Botkyrka. Svaren brukar komma inom ett dygn. I svaren kan du läsa om företagen, se kundomdömen och bilder på tidigare projekt samt ta del av deras certifikat och behörigheter.

  Vi på Dorunner kontrollerar regelbundet att företagen är godkända för F-skatt, är momsregistrerade och inte har några skulder. Det gör att du kan känna dig trygg med att anlita hantverkare genom oss för din badrumsrenovering i Botkyrka.

 • Varför renovera badrummet?

  Badrummet är ett av de rum vi spenderar mycket tid i och det slits hårt av den fuktiga miljön. En badrumsrenovering kan därför behövas av flera skäl:

  • Badrummet har blivit slitet och behöver fräschas upp med nya ytskikt och inredning.
  • Tätskiktet har blivit gammalt och riskerar att läcka, vilket kan orsaka fuktskador.
  • Du vill göra om planlösningen för att få ett mer praktiskt badrum.
  • Du vill skapa en mer personlig och trivsam miljö med nya färger, kakel och inredning.

  Oavsett anledning är det klokt att anlita proffs för badrumsrenoveringen. Ett badrum ska klara hög fuktbelastning under lång tid. Därför är det viktigt att tätskikt och rörinstallationer utförs på rätt sätt.

 • Anlita proffs på badrumsrenovering i Botkyrka

  En badrumsrenovering är ett omfattande projekt som kräver både tid och kunskap. Genom att anlita professionella hantverkare för din badrumsrenovering i Botkyrka kan du spara mycket tid och undvika misstag som kan bli kostsamma i längden.

  Hantverkarna vet hur de ska hantera oväntade problem som kan dyka upp längs vägen. De kan också ge värdefulla råd kring materialval, färgsättning och planlösning. Med hjälp av deras expertis kan du få ett badrum som både är funktionellt och snyggt.

  För vissa delar av en badrumsrenovering är det dessutom ett krav att anlita behöriga hantverkare. Det gäller till exempel el- och VVS-arbeten. Anlitar du proffs för hela renoveringen behöver du inte fundera på vad du får och inte får göra själv.

 • Viktigt med rätt behörighet vid badrumsrenovering

  Vid en badrumsrenovering är det viktigt att anlita hantverkare med rätt behörighet för de olika momenten. För att utföra våtrumsarbeten krävs till exempel behörighet enligt Byggkeramikrådets branschregler (BBV).

  Även för el- och VVS-installationer finns särskilda krav på behörighet. Elinstallationer ska utföras av behörig elektriker. VVS-installationer ska göras av företag med VVS-auktorisation eller certifiering för säker vatteninstallation.

  Genom Dorunner kan du hitta hantverkare med rätt behörigheter för din badrumsrenovering i Botkyrka. I svaren på din uppdragsförfrågan kan du se vilka certifikat och behörigheter respektive företag har.

 • Badrumsrenoveringens historia

  Förr i tiden var badrum något som bara de allra rikaste hade råd med. Gemene man fick nöja sig med att tvätta sig i balja eller i något vattendrag. På 1920-talet blev det vanligare med rinnande vatten inomhus och då började man bygga badrum i bostäderna.

  De första badrummen hade ofta badkar på tassar, tvättställ och toalett. Väggarna kunde vara kaklade eller ha vävtapet som målades med linoljefärg. På 1950-talet blev det populärt med färgat kakel i pastellnyanser och mönstrade klinkers.

  Idag har i princip alla bostäder badrum och det är ett av hemmets viktigaste rum. Utvecklingen har gått mot större badrum med mer inredning och komfort. Nya material och tekniker har också gjort att vi kan skapa nästan helt underhållsfria badrum med lång livslängd.

 • Planera noga inför badrumsrenoveringen

  En badrumsrenovering är ett stort projekt som kräver noggrann planering. Tänk igenom hur du vill att ditt nya badrum ska se ut och fungera. Mät upp ytan och gör en ritning över den nya planlösningen.

  Fundera också över vilken stil och känsla du vill ha i badrummet. Ska det vara modernt och avskalat eller mer klassiskt och ombonat? Välj färger, material och inredning som passar din stil och som är praktiska i en fuktig miljö.

  Glöm inte att ta hänsyn till sådant som el, ventilation och rördragningar när du planerar. Ju bättre förberedd du är, desto smidigare blir renoveringsprocessen. Och med hjälp av professionella hantverkare för badrumsrenoveringen kan du förverkliga dina drömmar om ett nytt, fräscht badrum i ditt hem i Botkyrka.

Våra företag inom badrumsrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 2178 recensioner

Här hittar du hjälpen

Badrumsrenovering Danderyd

Gå till Danderyd

Badrumsrenovering Ekerö

Gå till Ekerö

Badrumsrenovering Haninge

Gå till Haninge

Badrumsrenovering Huddinge

Gå till Huddinge

Badrumsrenovering Järfälla

Gå till Järfälla

Badrumsrenovering Lidingö

Gå till Lidingö

Badrumsrenovering Nacka

Gå till Nacka

Badrumsrenovering Norrtälje

Gå till Norrtälje

Badrumsrenovering Nykvarn

Gå till Nykvarn

Badrumsrenovering Nynäshamn

Gå till Nynäshamn

Badrumsrenovering Salem

Gå till Salem

Badrumsrenovering Sigtuna

Gå till Sigtuna

Badrumsrenovering Sollentuna

Gå till Sollentuna

Badrumsrenovering Solna

Gå till Solna

Badrumsrenovering Stockholm

Gå till Stockholm

Badrumsrenovering Sundbyberg

Gå till Sundbyberg

Badrumsrenovering Södertälje

Gå till Södertälje

Badrumsrenovering Tyresö

Gå till Tyresö

Badrumsrenovering Täby

Gå till Täby

Badrumsrenovering Upplands Väsby

Gå till Upplands Väsby

Badrumsrenovering Upplands-Bro

Gå till Upplands-Bro

Badrumsrenovering Vallentuna

Gå till Vallentuna

Badrumsrenovering Vaxholm

Gå till Vaxholm

Badrumsrenovering Värmdö

Gå till Värmdö

Badrumsrenovering Österåker

Gå till Österåker

Vi ger prisexempel på badrumsrenovering

Att badrumsrenoveringar kostar är ingen hemlighet. Däremot kan priset variera en hel del. Ska du exempelvis renovera ett litet badrum eller ett stort badrum? Vilka funktioner vill du ha och hur ska det se ut? Hantverkare tar dessutom olika mycket betalt.

Vi ger exempel på var priset kan landa genom:

 • Räkneexempel per kvadratmeter
 • Snittpris för arbetskostnad per timme
 • Kostnad för material beroende på vad du väljer
 • Uppskattning av totalkostnad med allt inkluderat
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Vad kostar det att renovera ett badrum?

Budgetrenovera ditt badrum med ett snyggt resultat

Vill du renovera ditt badrum med en tajtare budget och samtidigt få ett snyggt resultat med kvalitet? Med lite planering och val av rätt material kan du spara pengar.

Få smarta tips på:

 • Hur du gör research och jämför olika alternativ
 • Det mesta prisvärda materialet
 • Vad du kan spara in på
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrum till lägre pris – smarta tips för att komma ner i kostnad

Våra bästa tips inför renoveringen av ditt badrum

Inför renoveringen av ditt nya badrum krävs planering, tid och pengar. För att få den bästa möjliga renoveringen och undvika fallgropar är det bra om du har koll på flera saker innan du sätter igång.

Få svar på frågorna:

 • Hur anlitar jag en hantverkare som är bra?
 • Behöver jag bygglov?
 • Vad behöver jag ta reda på innan renoveringen?
 • Vad ska jag välja för material?
 • Vad påverkar priset?
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrummet – vad ska jag tänka på?

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Lindqvist & Engström AB

F-skatt

Omdöme (130)

Moms-
berättigad

Turan Bygg & Måleri AB

F-skatt

Omdöme (27)

Moms-
berättigad

08 Bygg Solution ab

F-skatt

Omdöme (25)

Moms-
berättigad

Raka rör Västerort

F-skatt

Omdöme (138)

Moms-
berättigad

Ukrstroy AB

F-skatt

Omdöme (39)

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

Möbelfixarna (Köksfixarna AB)

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Adrians Bygg & Måleri

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

Albin Mur & Puts AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Svenska Trähus AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Boo Byggservice Ab

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Comne Work AB

F-skatt

Omdöme (52)

Moms-
berättigad

Always here Service AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

24 Rör AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

M B. Byggservice

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

NorrEx Handelsbolag

F-skatt

Omdöme (14)

Moms-
berättigad

EM Gräv & Bygg AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Danisbygg

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

High End Consulting AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Momango

F-skatt

Omdöme (39)

Moms-
berättigad

Radikala Hantverkare i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (62)

Moms-
berättigad

FA.Byggarn

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

EDSBYGG innerväggspecialisten

F-skatt

Omdöme (25)

Moms-
berättigad

A.lundell Byggservice Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Byggtjänst AN

F-skatt

Omdöme (20)

Moms-
berättigad

ES Renovering Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (24)

Moms-
berättigad

Alliance Production AB

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Kreft Tomasz Roman

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

LJUSARE HEM BYGG I STHLM AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Ekerö Kök AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

B4D Gruppen AB

F-skatt

Omdöme (16)

Moms-
berättigad

Svärd & Uvmåne Målerifirma AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Wolfbuilder AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Dragstes Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Rf Mät & Kontroll Ab / 3XG Bygg och Förvaltning

F-skatt

Moms-
berättigad

West Bygg & Kakel

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

JK Byggservice

F-skatt

Moms-
berättigad

Object Entreprenad

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Kreativ El & Bygg

F-skatt

Moms-
berättigad

RH Construction AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Bygg Guide Sverige AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Byggingenjörsbyrån Norden AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Uppsala Construct AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

AB Gidlöv Westerling

F-skatt

Moms-
berättigad

Alion Byggdesign

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

MF24 Bygg & Entreprenad AB

F-skatt

Omdöme (21)

Moms-
berättigad

Aquabygg AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

KGB kakel golv bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak