DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Badrumsrenovering Upplands Väsby

Hitta företag inom badrumsrenovering i Upplands Väsby snabbt, tryggt och enkelt

Renovera badrum i Upplands Väsby med Dorunner

Är det dags att renovera badrum i Upplands Väsby? Då kan vi på Dorunner hjälpa dig att hitta rätt hantverkare för jobbet. Oavsett om du vill bygga om badrum helt från grunden eller bara fräscha upp det befintliga badrummet så har vi kunniga och erfarna badrumsrenoverare som kan hjälpa dig. Några exempel på vad våra badrumsrenoverare kan hjälpa dig med är:

 • Be om offert på badrumsrenovering i Upplands Väsby

  Ett sätt att hitta rätt badrumsrenoverare för ditt projekt är att be om offert från flera olika hantverkare. Hos oss på Dorunner är det enkelt att be om offert. Allt du behöver göra är att fylla i ett formulär på vår hemsida och svara på några frågor om ditt projekt. Därefter matchar vi dig med upp till fem badrumsrenoverare i Upplands Väsby som är intresserade av att lämna offert på ditt projekt.

  När du fått svar från intresserade hantverkare kan du i lugn och ro läsa om företagen, titta på bilder från tidigare projekt de genomfört och läsa omdömen från andra kunder. Du kan också se om företagen har några certifikat eller behörigheter. Vi på Dorunner kontrollerar regelbundet att företagen är godkända för F-skatt, är momsregistrerade och om de har några anmärkningar eller skulder. På så sätt kan du känna dig trygg med att anlita en seriös aktör.

  Att be om offert är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Självklart är det upp till dig att bestämma vilket företag du vill anlita för din badrumsrenovering i Upplands Väsby. Genom att jämföra offerter kan du få en bra uppfattning om vad det kommer kosta att renovera badrum.

 • Varför renovera badrum?

  Badrummet är ett av de rum vi spenderar mycket tid i och det slits också mycket. Att renovera badrum är därför något många funderar på. Kanske har familjen blivit större och det befintliga badrummet känns trångt och opraktiskt? Eller så kanske badrummet helt enkelt blivit slitet och behöver fräschas upp?

  Oavsett anledning så finns det många fördelar med att renovera badrum. Förutom att du får ett badrum som passar just dina behov och önskemål så kan en badrumsrenovering också höja värdet på bostaden. Ett fräscht och modernt badrum är något många uppskattar och kan vara avgörande när man ska sälja.

  En annan fördel med att renovera badrum är att du kan göra det mer energieffektivt och miljövänligt. Idag finns det många smarta lösningar som både minskar energiförbrukningen och är snällare mot miljön. Till exempel kan du installera snålspolande toaletter, energieffektiv belysning och blandare med sparfunktion.

 • Anlita en professionell badrumsrenoverare

  Att renovera badrum är ett omfattande projekt och inget man bör ge sig på själv om man inte har kunskapen och erfarenheten som krävs. Dels för att det är viktigt att allt blir rätt från början men också för att en felaktig renovering kan leda till fuktskador. Därför rekommenderar vi alltid att man anlitar en professionell badrumsrenoverare.

  En erfaren badrumsrenoverare har koll på alla regler och krav som gäller och vet hur man undviker vanliga misstag. De använder också rätt material och verktyg för jobbet. Dessutom går det oftast mycket snabbare när en proffs utför jobbet jämfört med om man gör det själv.

  Visst kostar det att anlita en hantverkare men i längden är det oftast värt det. Tänk på att du kan göra avdrag för rotarbete och på så sätt få tillbaka en del av arbetskostnaden. Vi på Dorunner hjälper dig gärna att räkna på vad din badrumsrenovering kan kosta och hur mycket du kan få tillbaka genom rotavdraget.

 • Badrumsrenoverare - ett viktigt yrke

  Badrumsrenoverare har ett viktigt och ansvarsfullt yrke. De ser till att ett av hemmets viktigaste rum fungerar som det ska och är säkert att använda. Ett badrum som inte är korrekt byggt eller renoverat kan leda till fuktskador som kan bli kostsamma att åtgärda i efterhand.

  När du anlitar en badrumsrenoverare kan du förvänta dig att de kan hjälpa dig med allt från planering och design till det praktiska arbetet med att riva ut det gamla badrummet och bygga upp ett nytt. De kan också ge dig råd kring val av material, färger och inredning samt komma med förslag på smarta lösningar för just ditt badrum.

  Många arbeten i badrum kräver behörighet, till exempel arbeten som rör el och VVS. Det är därför viktigt att den badrumsrenoverare du anlitar har rätt kompetens och behörighet för de arbeten som ska utföras. På Dorunner kan du enkelt se vilka certifikat och behörigheter företagen har.

  Yrket som badrumsrenoverare har funnits länge men har utvecklats mycket genom åren i takt med att nya material och metoder tillkommit. Från att förr mest handlat om praktiskt byggande ligger idag mycket fokus på funktion och design. Många badrumsrenoverare är specialiserade på just badrum och har gedigen kunskap och erfarenhet av dessa typer av projekt.

Våra företag inom badrumsrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 2221 recensioner

Här hittar du hjälpen

Badrumsrenovering Botkyrka

Gå till Botkyrka

Badrumsrenovering Danderyd

Gå till Danderyd

Badrumsrenovering Ekerö

Gå till Ekerö

Badrumsrenovering Haninge

Gå till Haninge

Badrumsrenovering Huddinge

Gå till Huddinge

Badrumsrenovering Järfälla

Gå till Järfälla

Badrumsrenovering Lidingö

Gå till Lidingö

Badrumsrenovering Nacka

Gå till Nacka

Badrumsrenovering Norrtälje

Gå till Norrtälje

Badrumsrenovering Nykvarn

Gå till Nykvarn

Badrumsrenovering Nynäshamn

Gå till Nynäshamn

Badrumsrenovering Salem

Gå till Salem

Badrumsrenovering Sigtuna

Gå till Sigtuna

Badrumsrenovering Sollentuna

Gå till Sollentuna

Badrumsrenovering Solna

Gå till Solna

Badrumsrenovering Stockholm

Gå till Stockholm

Badrumsrenovering Sundbyberg

Gå till Sundbyberg

Badrumsrenovering Södertälje

Gå till Södertälje

Badrumsrenovering Tyresö

Gå till Tyresö

Badrumsrenovering Täby

Gå till Täby

Badrumsrenovering Upplands-Bro

Gå till Upplands-Bro

Badrumsrenovering Vallentuna

Gå till Vallentuna

Badrumsrenovering Vaxholm

Gå till Vaxholm

Badrumsrenovering Värmdö

Gå till Värmdö

Badrumsrenovering Österåker

Gå till Österåker

Vi ger prisexempel på badrumsrenovering

Att badrumsrenoveringar kostar är ingen hemlighet. Däremot kan priset variera en hel del. Ska du exempelvis renovera ett litet badrum eller ett stort badrum? Vilka funktioner vill du ha och hur ska det se ut? Hantverkare tar dessutom olika mycket betalt.

Vi ger exempel på var priset kan landa genom:

 • Räkneexempel per kvadratmeter
 • Snittpris för arbetskostnad per timme
 • Kostnad för material beroende på vad du väljer
 • Uppskattning av totalkostnad med allt inkluderat
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Vad kostar det att renovera ett badrum?

Budgetrenovera ditt badrum med ett snyggt resultat

Vill du renovera ditt badrum med en tajtare budget och samtidigt få ett snyggt resultat med kvalitet? Med lite planering och val av rätt material kan du spara pengar.

Få smarta tips på:

 • Hur du gör research och jämför olika alternativ
 • Det mesta prisvärda materialet
 • Vad du kan spara in på
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrum till lägre pris – smarta tips för att komma ner i kostnad

Våra bästa tips inför renoveringen av ditt badrum

Inför renoveringen av ditt nya badrum krävs planering, tid och pengar. För att få den bästa möjliga renoveringen och undvika fallgropar är det bra om du har koll på flera saker innan du sätter igång.

Få svar på frågorna:

 • Hur anlitar jag en hantverkare som är bra?
 • Behöver jag bygglov?
 • Vad behöver jag ta reda på innan renoveringen?
 • Vad ska jag välja för material?
 • Vad påverkar priset?
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrummet – vad ska jag tänka på?

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Lindqvist & Engström AB

F-skatt

Omdöme (130)

Moms-
berättigad

08 Bygg Solution ab

F-skatt

Omdöme (25)

Moms-
berättigad

Turan Bygg & Måleri AB

F-skatt

Omdöme (27)

Moms-
berättigad

Raka rör Västerort

F-skatt

Omdöme (138)

Moms-
berättigad

Pal Bygg och Renovering

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

Adrians Bygg & Måleri

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

Svenska Trähus AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

EDSBYGG innerväggspecialisten

F-skatt

Omdöme (25)

Moms-
berättigad

D F Byggteknik AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Boo Byggservice Ab

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Ukrstroy AB

F-skatt

Omdöme (39)

Moms-
berättigad

JLM Rör & VVsEntreprenad AB

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

Always here Service AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Comne Work AB

F-skatt

Omdöme (52)

Moms-
berättigad

Möbelfixarna (Köksfixarna AB)

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Byggtjänst AN

F-skatt

Omdöme (20)

Moms-
berättigad

Danisbygg

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

NorrEx Handelsbolag

F-skatt

Omdöme (14)

Moms-
berättigad

24 Rör AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

B 3 K Bygg Teknik & Inredning AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Radikala Hantverkare i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (62)

Moms-
berättigad

High End Consulting AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Alion Byggdesign

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

FA.Byggarn

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

A.lundell Byggservice Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Vitaly Bygg AB

F-skatt

Omdöme (23)

Moms-
berättigad

ES Renovering Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (24)

Moms-
berättigad

Badrumsteknik Roslagen AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Albin Mur & Puts AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Bygg Yrkeskamraten RS

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

LJUSARE HEM BYGG I STHLM AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

GS Badrum AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Svärd & Uvmåne Målerifirma AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Concrete Factory Bygg&design AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Ekerö Kök AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

SM Bygg i Sverige AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Kreft Tomasz Roman

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

B4D Gruppen AB

F-skatt

Omdöme (16)

Moms-
berättigad

Sellén Bygg & service

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

JK Byggservice

F-skatt

Moms-
berättigad

Byggingenjörsbyrån Norden AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Object Entreprenad

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Uppsala Construct AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Build Crew Swe AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Kreativ El & Bygg

F-skatt

Moms-
berättigad

AB Gidlöv Westerling

F-skatt

Moms-
berättigad

Bygg Guide Sverige AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak