DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Badrumsrenovering Hjo

Hitta företag inom badrumsrenovering i Hjo snabbt, tryggt och enkelt

Badrumsrenovering i Hjo - Skapa ditt drömbadrumm

Funderar du på att renovera badrum i Hjo? Att renovera badrum kan göra underverk för både funktionalitet och estetik i ditt hem. Med hjälp av Dorunner kan du enkelt hitta professionella hantverkare som kan hjälpa dig att bygga om badrum och skapa ditt nya drömbadrumm. Oavsett om du vill ha ett helt nytt badrum eller bara fräscha upp ditt befintliga kan vi hjälpa dig att hitta rätt hantverkare för jobbet.

 • Hitta badrumsrenoverare genom att be om offert

  Ett sätt att hitta hantverkare för din badrumsrenovering i Hjo är att skapa en uppdragsförfrågan hos oss på Dorunner. Du fyller enkelt i ett formulär på vår hemsida och svarar på några frågor om ditt renoveringsprojekt. Sedan matchar vi dig med upp till fem intresserade hantverkare i Hjoområdet. Ofta får du svar från hantverkarna inom 24 timmar.

  När du fått svar kan du i lugn och ro läsa om hantverkarna, se tidigare kunders omdömen, titta på bilder från deras referensprojekt och se vilka certifikat och behörigheter de har. Vi kontrollerar också kontinuerligt att hantverkarna är godkända för F-skatt, är momsregistrerade och inte har några anmärkningsvärda skulder. Allt för att du ska kunna känna dig trygg när du anlitar en hantverkare genom oss.

  Att be om offert är ett bra sätt att få en uppfattning om vad din badrumsrenovering kan komma att kosta. Priset för en renovering kan variera beroende på omfattningen av arbetet och vilka material du väljer. Genom att jämföra offerter från flera hantverkare kan du lättare hitta en lösning som passar din budget. Tänk dock på att priset inte är allt - se också till hantverkarens erfarenhet, tidigare arbeten och kundrecensioner för att hitta rätt hantverkare för dig.

 • Varför renovera badrummet?

  Badrummet är ett av de rum vi spenderar mycket tid i och det har stor påverkan på hur vi trivs i vårt hem. Ett slitet och omodernt badrum kan kännas tråkigt och opraktiskt. Genom att renovera badrummet kan du skapa ett rum som både är funktionellt och snyggt.

  En badrumsrenovering ger dig möjlighet att anpassa badrummet efter dina behov och önskemål. Kanske vill du ha mer förvaring, bättre belysning eller en rymligare dusch? Med en renovering kan du optimera ytan och skapa lösningar som underlättar din vardag.

  Andra vanliga anledningar att renovera badrum är att åtgärda fuktskador, byta ut uttjänta rör eller installera golvvärme för ökad komfort. En renovering är också ett bra tillfälle att energieffektivisera, till exempel genom att installera snålspolande toalett och energieffektiv belysning.

 • Anlita proffs för bästa resultat

  Att renovera badrum är ett omfattande projekt som kräver både kunskap och erfarenhet. Även om du är händig kan det vara klokt att anlita professionella hantverkare, som en badrumsrenoverare, för att säkerställa att arbetet blir korrekt utfört.

  Ett badrum utsätts för mycket fukt och om renoveringen inte utförs på rätt sätt finns risk för fuktskador som kan bli kostsamma att åtgärda i efterhand. Professionella hantverkare har kunskap om branschregler och byggnormer och vet vilka material och metoder som är lämpliga för våtutrymmen.

  Genom att anlita proffs för din badrumsrenovering i Hjo kan du också spara mycket tid och undvika misstag. Hantverkarna vet hur de ska planera och genomföra arbetet på ett effektivt sätt och de har rätt verktyg för jobbet. De kan också ge dig värdefulla råd kring val av material, färger och lösningar.

 • Badrumsrenoveringens historia

  Att renovera badrum är ingen ny företeelse, men synen på badrummet har förändrats mycket genom åren. Från att ha varit ett rent funktionellt utrymme för hygien har badrummet blivit ett rum för avkoppling, välbefinnande och till och med lyx.

  På 1950-talet började badrum bli vanligare i svenska hem, ofta med badkar, handfat, toalett och små kakelplattor på väggarna. Under 60- och 70-talen blev det populärt med färgglada badrum och material som plast och mosaik. På 80-talet kom ett större fokus på spa och badrummet blev ett rum att koppla av i med bubbelpool och bastu.

  Idag går trenden mot mer tidlösa och naturliga material som marmor, trä och stora kakelplattor. Badrummet ses som en förlängning av hemmets övriga rum och inreds med omsorg. Samtidigt finns ett ökat fokus på tillgänglighet och många väljer att renovera för att anpassa badrummet efter ändrade behov.

 • Tips inför badrumsrenoveringen

  Inför en badrumsrenovering är det klokt att fundera över vilka behov och önskemål du har. Hur använder du badrummet idag och finns det något du vill ändra på? Kanske behöver du mer förvaring, bättre belysning eller en duschvägg istället för badkar?

  Tänk också på framtida behov. Ska du bo kvar länge kan det vara värt att investera i lösningar som underlättar när du blir äldre, som till exempel en rymlig dusch med lågt insteg och stödhandtag. Har du barn kan extra förvaring och tvättmöjligheter vara praktiskt.

  Fundera också över stil och material. Vill du ha ett modernt badrum eller föredrar du en mer klassisk stil? Välj material som är lättskötta och tåliga för fukt. Kakel och klinker är vanliga val för våtutrymmen, men det finns också andra alternativ som våtrumsmatta och specialbehandlat trä.

  Glöm inte heller belysningen. Bra belysning är viktigt både för funktion och trivsel. Satsa på en kombination av allmänbelysning, punktbelysning vid spegel och mer stämningsfull belysning för avkoppling.

  Slutligen, se till att välja en erfaren och kunnig hantverkare för jobbet. Be om referenser och titta på tidigare arbeten innan du bestämmer dig. Med rätt hantverkare ökar chansen att du blir nöjd med din badrumsrenovering i Hjo och kan njuta av ditt nya badrum i många år framöver.

Våra företag inom badrumsrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 649 recensioner

Här hittar du hjälpen

Badrumsrenovering Ale

Gå till Ale

Badrumsrenovering Alingsås

Gå till Alingsås

Badrumsrenovering Bengtsfors

Gå till Bengtsfors

Badrumsrenovering Bollebygd

Gå till Bollebygd

Badrumsrenovering Borås

Gå till Borås

Badrumsrenovering Dals-Ed

Gå till Dals-Ed

Badrumsrenovering Essunga

Gå till Essunga

Badrumsrenovering Falköping

Gå till Falköping

Badrumsrenovering Färgelanda

Gå till Färgelanda

Badrumsrenovering Grästorp

Gå till Grästorp

Badrumsrenovering Gullspång

Gå till Gullspång

Badrumsrenovering Göteborg

Gå till Göteborg

Badrumsrenovering Götene

Gå till Götene

Badrumsrenovering Herrljunga

Gå till Herrljunga

Badrumsrenovering Härryda

Gå till Härryda

Badrumsrenovering Karlsborg

Gå till Karlsborg

Badrumsrenovering Kungälv

Gå till Kungälv

Badrumsrenovering Lerum

Gå till Lerum

Badrumsrenovering Lidköping

Gå till Lidköping

Badrumsrenovering Lilla Edet

Gå till Lilla Edet

Badrumsrenovering Lysekil

Gå till Lysekil

Badrumsrenovering Mariestad

Gå till Mariestad

Badrumsrenovering Mark

Gå till Mark

Badrumsrenovering Mellerud

Gå till Mellerud

Badrumsrenovering Munkedal

Gå till Munkedal

Badrumsrenovering Mölndal

Gå till Mölndal

Badrumsrenovering Orust

Gå till Orust

Badrumsrenovering Partille

Gå till Partille

Badrumsrenovering Skara

Gå till Skara

Badrumsrenovering Skövde

Gå till Skövde

Badrumsrenovering Sotenäs

Gå till Sotenäs

Badrumsrenovering Stenungsund

Gå till Stenungsund

Badrumsrenovering Strömstad

Gå till Strömstad

Badrumsrenovering Svenljunga

Gå till Svenljunga

Badrumsrenovering Tanum

Gå till Tanum

Badrumsrenovering Tibro

Gå till Tibro

Badrumsrenovering Tidaholm

Gå till Tidaholm

Badrumsrenovering Tjörn

Gå till Tjörn

Badrumsrenovering Tranemo

Gå till Tranemo

Badrumsrenovering Trollhättan

Gå till Trollhättan

Badrumsrenovering Töreboda

Gå till Töreboda

Badrumsrenovering Uddevalla

Gå till Uddevalla

Badrumsrenovering Ulricehamn

Gå till Ulricehamn

Badrumsrenovering Vara

Gå till Vara

Badrumsrenovering Vänersborg

Gå till Vänersborg

Badrumsrenovering Vårgårda

Gå till Vårgårda

Badrumsrenovering Åmål

Gå till Åmål

Badrumsrenovering Öckerö

Gå till Öckerö

Vi ger prisexempel på badrumsrenovering

Att badrumsrenoveringar kostar är ingen hemlighet. Däremot kan priset variera en hel del. Ska du exempelvis renovera ett litet badrum eller ett stort badrum? Vilka funktioner vill du ha och hur ska det se ut? Hantverkare tar dessutom olika mycket betalt.

Vi ger exempel på var priset kan landa genom:

 • Räkneexempel per kvadratmeter
 • Snittpris för arbetskostnad per timme
 • Kostnad för material beroende på vad du väljer
 • Uppskattning av totalkostnad med allt inkluderat
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Vad kostar det att renovera ett badrum?

Budgetrenovera ditt badrum med ett snyggt resultat

Vill du renovera ditt badrum med en tajtare budget och samtidigt få ett snyggt resultat med kvalitet? Med lite planering och val av rätt material kan du spara pengar.

Få smarta tips på:

 • Hur du gör research och jämför olika alternativ
 • Det mesta prisvärda materialet
 • Vad du kan spara in på
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrum till lägre pris – smarta tips för att komma ner i kostnad

Våra bästa tips inför renoveringen av ditt badrum

Inför renoveringen av ditt nya badrum krävs planering, tid och pengar. För att få den bästa möjliga renoveringen och undvika fallgropar är det bra om du har koll på flera saker innan du sätter igång.

Få svar på frågorna:

 • Hur anlitar jag en hantverkare som är bra?
 • Behöver jag bygglov?
 • Vad behöver jag ta reda på innan renoveringen?
 • Vad ska jag välja för material?
 • Vad påverkar priset?
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrummet – vad ska jag tänka på?

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

DDS Bygg AB

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

Sellviq Bygg

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Mattias Homestyling & Consulting AB

F-skatt

Omdöme (20)

Moms-
berättigad

J&S i Ödeshög HB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

Göteborg ByggExcellence AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

AS SOL och BYGG AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Göteborgs bygghantverk AB

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

DiLu byggtjänst AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Jerry S Bygg-Marinservice AB

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Asseio städ och service

F-skatt

Moms-
berättigad

Cement Träd Bygg i Varnhem

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Arvids Bygg O Mark

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Prestigo Väst AB

F-skatt

Omdöme (16)

Moms-
berättigad

Bragner Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

M & Z KAKEL BYGG AB

F-skatt

Moms-
berättigad

VGR Kakel Och Puts AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Fönster & Dörrar i Wäst AB

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Mur & Stensättning Trestad

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

MA Kakel AB

F-skatt

Omdöme (12)

Moms-
berättigad

Göranssons Trading AB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Fönster & byggvaruhuset

F-skatt

Moms-
berättigad

Dekor Firma

F-skatt

Moms-
berättigad

Midskogs takstolar och bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Stefansbygg SB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Kristian Fredriksson

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Inges maskinuthyrning & grävtjänst AB

F-skatt

Omdöme (18)

Moms-
berättigad

F. Finsnickeri

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

Thorold Byggservice

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Skaraborgs Byggtjänst AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Hjo Byggtjänst

F-skatt

Moms-
berättigad

Teckenkraft AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Ema Byggentreprenad AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Mapex AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Alliansbygg Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Lilleby snickarteam AB

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

Byggentreprenad Resurs Sverige AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Haus Hornborga

F-skatt

Moms-
berättigad

FramtidsFönster

F-skatt

Moms-
berättigad

Dm Bygg & Måleri Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Turaani Bygg Ab

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Sjödahls Bygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Firma ADA

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

PHR Göteborg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

LS Bygg & Snickeri AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Villabyggen i Väst AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Edeg Bygg & Renovering AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak