DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Badrumsrenovering Tanum

Hitta företag inom badrumsrenovering i Tanum snabbt, tryggt och enkelt

Badrumsrenovering i Tanum med Dorunner

Funderar du på att renovera badrummet i Tanum? Då kan vi på Dorunner hjälpa dig att hitta professionella hantverkare för ditt projekt. Oavsett om du vill byta kakel, installera en ny dusch eller göra en totalrenovering av badrummet, så har vi utförare som kan hjälpa dig.

 • Hitta hantverkare för badrumsrenovering i Tanum

  När du ska renovera badrummet i Tanum är det viktigt att anlita professionella hantverkare med rätt kompetens och erfarenhet. Genom Dorunner kan du enkelt skapa en uppdragsförfrågan och få svar från upp till fem intresserade utförare i ditt område. Du fyller bara i ett formulär på vår hemsida och svarar på några enkla frågor om ditt projekt. Därefter matchar vi dig med lämpliga hantverkare för badrumsrenovering i Tanum.

  När du fått svar från intresserade utförare kan du läsa om deras erfarenhet, se bilder på tidigare projekt och ta del av omdömen från andra kunder. Du kan också se vilka certifikat och behörigheter de har. Vi kontrollerar kontinuerligt att våra utförare är godkända för F-skatt, är momsregistrerade och inte har några skulder. På så sätt kan du känna dig trygg med att anlita en seriös och pålitlig hantverkare för din badrumsrenovering i Tanum.

 • Varför renovera badrummet?

  Badrummet är ett av de rum i hemmet som används mest och utsätts för mycket slitage. Med tiden kan kakel och klinkers bli slitet, fogar bli missfärgade och våtrumstapeten börja släppa. En badrumsrenovering kan ge nytt liv åt ett trött och slitet badrum och höja standarden på hela bostaden.

  En renovering av badrummet kan också vara en bra investering inför en framtida försäljning. Ett fräscht och modernt badrum är något som många spekulanter värdesätter högt. Genom att renovera badrummet kan du alltså öka värdet på din bostad.

 • Anlita proffs för badrumsrenovering

  Att renovera badrummet är ett omfattande projekt som kräver både tid, kunskap och rätt verktyg. För att säkerställa att renoveringen blir korrekt utförd och håller hög kvalitet är det klokt att anlita professionella hantverkare. De har den erfarenhet och kompetens som krävs för att genomföra en badrumsrenovering enligt alla regler och föreskrifter.

  En badrumsrenovering omfattar ofta flera moment som kräver olika specialistkompetenser. Det kan handla om allt från rivning och golvavjämning till installation av nya rör, kakel och sanitetsporslin. Genom att anlita ett proffs slipper du bekymra dig över att något ska bli fel och kan istället luta dig tillbaka och se fram emot ett nytt, fräscht badrum.

  Professionella hantverkare har också tillgång till de senaste verktygen och materialen för badrumsrenovering. De kan ge råd om vilka lösningar som passar bäst för just dina behov och önskemål. Och skulle något problem dyka upp längs vägen har de kunskapen och erfarenheten att lösa det på bästa sätt.

 • Krav på badrumsrenovering

  När du renoverar badrummet är det viktigt att följa alla gällande regler och föreskrifter. Eftersom badrummet är ett våtutrymme ställs särskilda krav på bland annat tätskikt, ventilation och elsäkerhet. Fuktskador i badrummet kan leda till omfattande och kostsamma reparationer om de inte åtgärdas i tid.

  För att få utföra en badrumsrenovering krävs därför särskild behörighet och kunskap om de regler som gäller. Anlitar du en professionell hantverkare för din badrumsrenovering i Tanum kan du vara säker på att allt blir rätt utfört från början. De har koll på alla krav och föreskrifter och ser till att renoveringen lever upp till branschens standard för våtrum.

 • Hantverkaryrkets historia

  Hantverksyrken har en lång och stolt tradition som sträcker sig flera hundra år tillbaka i tiden. Förr gick kunskapen om olika hantverk ofta i arv från generation till generation. Lärlingar fick gå i lära hos en mästare för att lära sig yrket från grunden.

  Idag finns det många olika utbildningar och certifieringar för den som vill arbeta som hantverkare. Genom att välja en certifierad hantverkare för din badrumsrenovering i Tanum kan du vara säker på att du får en välutbildad och kunnig fackman. Många hantverkare är också medlemmar i branschorganisationer som ställer höga krav på sina medlemsföretag.

 • Viktigt att tänka på vid badrumsrenovering

  Innan du sätter igång med din badrumsrenovering i Tanum är det några saker som är bra att tänka på. Fundera över vilka funktioner och lösningar du vill ha i ditt nya badrum. Ska du bara byta ytskikt eller vill du göra en mer omfattande renovering med ny planlösning och nya installationer?

  Tänk också på att välja material och lösningar som är anpassade för badrum. Kaklet och klinkersen bör vara av god kvalitet och anpassade för våtutrymmen. Välj gärna tidlösa och lättskötta material som håller stilen i många år framöver.

  Planera även för förvaring och belysning. Med genomtänkta förvaringslösningar och bra arbetsbelysning blir badrummet både praktiskt och trivsamt att använda. Kanske vill du också skapa en spa-känsla med dimbar belysning och lyxiga detaljer som en takdusch eller ett fristående badkar?

  Sist men inte minst är det viktigt att sätta upp en realistisk budget för din badrumsrenovering. Att renovera badrummet kan bli en dyr affär, särskilt om du väljer påkostade material och lösningar. Genom att anlita en professionell hantverkare via Dorunner kan du få hjälp att hålla kostnaderna nere och undvika obehagliga överraskningar längs vägen.

Våra företag inom badrumsrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 643 recensioner

Här hittar du hjälpen

Badrumsrenovering Ale

Gå till Ale

Badrumsrenovering Alingsås

Gå till Alingsås

Badrumsrenovering Bengtsfors

Gå till Bengtsfors

Badrumsrenovering Bollebygd

Gå till Bollebygd

Badrumsrenovering Borås

Gå till Borås

Badrumsrenovering Dals-Ed

Gå till Dals-Ed

Badrumsrenovering Essunga

Gå till Essunga

Badrumsrenovering Falköping

Gå till Falköping

Badrumsrenovering Färgelanda

Gå till Färgelanda

Badrumsrenovering Grästorp

Gå till Grästorp

Badrumsrenovering Gullspång

Gå till Gullspång

Badrumsrenovering Göteborg

Gå till Göteborg

Badrumsrenovering Götene

Gå till Götene

Badrumsrenovering Herrljunga

Gå till Herrljunga

Badrumsrenovering Hjo

Gå till Hjo

Badrumsrenovering Härryda

Gå till Härryda

Badrumsrenovering Karlsborg

Gå till Karlsborg

Badrumsrenovering Kungälv

Gå till Kungälv

Badrumsrenovering Lerum

Gå till Lerum

Badrumsrenovering Lidköping

Gå till Lidköping

Badrumsrenovering Lilla Edet

Gå till Lilla Edet

Badrumsrenovering Lysekil

Gå till Lysekil

Badrumsrenovering Mariestad

Gå till Mariestad

Badrumsrenovering Mark

Gå till Mark

Badrumsrenovering Mellerud

Gå till Mellerud

Badrumsrenovering Munkedal

Gå till Munkedal

Badrumsrenovering Mölndal

Gå till Mölndal

Badrumsrenovering Orust

Gå till Orust

Badrumsrenovering Partille

Gå till Partille

Badrumsrenovering Skara

Gå till Skara

Badrumsrenovering Skövde

Gå till Skövde

Badrumsrenovering Sotenäs

Gå till Sotenäs

Badrumsrenovering Stenungsund

Gå till Stenungsund

Badrumsrenovering Strömstad

Gå till Strömstad

Badrumsrenovering Svenljunga

Gå till Svenljunga

Badrumsrenovering Tibro

Gå till Tibro

Badrumsrenovering Tidaholm

Gå till Tidaholm

Badrumsrenovering Tjörn

Gå till Tjörn

Badrumsrenovering Tranemo

Gå till Tranemo

Badrumsrenovering Trollhättan

Gå till Trollhättan

Badrumsrenovering Töreboda

Gå till Töreboda

Badrumsrenovering Uddevalla

Gå till Uddevalla

Badrumsrenovering Ulricehamn

Gå till Ulricehamn

Badrumsrenovering Vara

Gå till Vara

Badrumsrenovering Vänersborg

Gå till Vänersborg

Badrumsrenovering Vårgårda

Gå till Vårgårda

Badrumsrenovering Åmål

Gå till Åmål

Badrumsrenovering Öckerö

Gå till Öckerö

Vi ger prisexempel på badrumsrenovering

Att badrumsrenoveringar kostar är ingen hemlighet. Däremot kan priset variera en hel del. Ska du exempelvis renovera ett litet badrum eller ett stort badrum? Vilka funktioner vill du ha och hur ska det se ut? Hantverkare tar dessutom olika mycket betalt.

Vi ger exempel på var priset kan landa genom:

 • Räkneexempel per kvadratmeter
 • Snittpris för arbetskostnad per timme
 • Kostnad för material beroende på vad du väljer
 • Uppskattning av totalkostnad med allt inkluderat
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Vad kostar det att renovera ett badrum?

Budgetrenovera ditt badrum med ett snyggt resultat

Vill du renovera ditt badrum med en tajtare budget och samtidigt få ett snyggt resultat med kvalitet? Med lite planering och val av rätt material kan du spara pengar.

Få smarta tips på:

 • Hur du gör research och jämför olika alternativ
 • Det mesta prisvärda materialet
 • Vad du kan spara in på
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrum till lägre pris – smarta tips för att komma ner i kostnad

Våra bästa tips inför renoveringen av ditt badrum

Inför renoveringen av ditt nya badrum krävs planering, tid och pengar. För att få den bästa möjliga renoveringen och undvika fallgropar är det bra om du har koll på flera saker innan du sätter igång.

Få svar på frågorna:

 • Hur anlitar jag en hantverkare som är bra?
 • Behöver jag bygglov?
 • Vad behöver jag ta reda på innan renoveringen?
 • Vad ska jag välja för material?
 • Vad påverkar priset?
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrummet – vad ska jag tänka på?

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

DiLu byggtjänst AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

DDS Bygg AB

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

Asseio städ och service

F-skatt

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

Göteborgs bygghantverk AB

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Göteborg ByggExcellence AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Mur & Stensättning Trestad

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Fönster & Dörrar i Wäst AB

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Göteborgs Vent & Montage Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Byggfronten I Väst Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

J&S i Ödeshög HB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Byggexpressen i Uddevalla AB

F-skatt

Moms-
berättigad

ToRoX AB Allt inom Bygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Bragner Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

M & Z KAKEL BYGG AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Janis Sidabrs

F-skatt

Moms-
berättigad

Turaani Bygg Ab

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Prestigo Väst AB

F-skatt

Omdöme (15)

Moms-
berättigad

Roséns Bygg & Måleri AB

F-skatt

Moms-
berättigad

MA Kakel AB

F-skatt

Omdöme (12)

Moms-
berättigad

Bengts bygg & skogsservice AB

F-skatt

Moms-
berättigad

City El och Bygg i Strömstad AB

F-skatt

Moms-
berättigad

VGR Kakel Och Puts AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Jerry S Bygg-Marinservice AB

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Inges maskinuthyrning & grävtjänst AB

F-skatt

Omdöme (18)

Moms-
berättigad

Mapex AB

F-skatt

Moms-
berättigad

NOALB BYGG

F-skatt

Moms-
berättigad

Cement Träd Bygg i Varnhem

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Ema Byggentreprenad AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Slottets källarprodukter

F-skatt

Moms-
berättigad

Teckenkraft AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

F. Finsnickeri

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

BJ Byggtjänst

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

Alliansbygg Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Elios Entreprenad Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Byggentreprenad Resurs Sverige AB

F-skatt

Moms-
berättigad

GK byggkonsult/ bygg & renovering

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

Dm Bygg & Måleri Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Lilleby snickarteam AB

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

FramtidsFönster

F-skatt

Moms-
berättigad

PHR Göteborg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Fönster & byggvaruhuset

F-skatt

Moms-
berättigad

Villabyggen i Väst AB

F-skatt

Moms-
berättigad

AS SOL och BYGG AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Göteborg Närservice AB

F-skatt

Moms-
berättigad

A&D Bygg & Fastighetsservice Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Kristian Fredriksson

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak