DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Badrumsrenovering Skara

Hitta företag inom badrumsrenovering i Skara snabbt, tryggt och enkelt

Badrumsrenovering i Skara med Dorunner

Funderar du på att renovera ditt badrum i Skara? Då kan vi på Dorunner hjälpa dig att hitta rätt hantverkare för jobbet. Vi samarbetar med erfarna och kvalificerade hantverkare som är specialiserade på badrumsrenovering i Skara och övriga Sverige. Oavsett om du vill byta ut några enstaka delar i badrummet eller göra en totalrenovering kan vi hjälpa dig att förverkliga dina drömmar.

 • Skapa en uppdragsförfrågan och få offert från hantverkare

  Ett smidigt sätt att hitta rätt hantverkare för din badrumsrenovering i Skara är att skapa en uppdragsförfrågan hos oss på Dorunner. Genom att fylla i ett formulär på vår hemsida och svara på några enkla frågor om ditt projekt kan vi matcha dig med upp till fem hantverkare i ditt område som är intresserade av att utföra jobbet.

  När du fått svar från intresserade hantverkare kan du i lugn och ro läsa om deras erfarenheter, se bilder på tidigare projekt de utfört och ta del av omdömen från andra kunder. Du kan också se vilka certifikat och behörigheter de har. Vi på Dorunner kontrollerar kontinuerligt att våra samarbetspartners är godkända för F-skatt, är momsregistrerade och inte har några anmärkningar hos Kronofogden.

  Att skapa en uppdragsförfrågan är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Du väljer själv vilken hantverkare du vill anlita för din badrumsrenovering i Skara baserat på den information du får. Genom att jämföra offerter från flera olika hantverkare ökar chansen att du hittar rätt hantverkare för dina behov till ett bra pris.

 • Varför renovera badrummet?

  Badrummet är ett av de rum vi spenderar mest tid i och det slits också mycket av den fuktiga miljön. Att renovera badrummet är därför något många behöver göra förr eller senare, både för att öka trivseln och för att undvika fuktskador. En badrumsrenovering kan också höja värdet på bostaden.

  Genom att anlita en professionell hantverkare för din badrumsrenovering i Skara kan du känna dig trygg med att arbetet blir utfört på ett fackmannamässigt sätt. Hantverkaren har den kunskap och erfarenhet som krävs för att hantera de speciella förutsättningar som gäller för våtutrymmen, som till exempel tätskikt och fall mot golvbrunn. De kan också hjälpa dig med att välja material och komma med förslag på lösningar som både är praktiska och estetiskt tilltalande.

  En hantverkare vet också vilka regler som gäller vid badrumsrenoveringar och ser till att allt blir rätt från början. Det är viktigt att tätskiktet är rätt monterat för att undvika fuktskador och hantverkaren kontrollerar också att ventilationen fungerar som den ska. Att anlita en hantverkare för din badrumsrenovering i Skara är en investering som lönar sig i längden.

 • Behörigheter och certifieringar för våtrum

  För att få utföra en badrumsrenovering krävs särskild behörighet för våtrum. Se därför till att den hantverkare du anlitar för din badrumsrenovering i Skara har rätt certifikat och behörigheter. Bland de vanligaste certifieringarna för våtrumsarbete hör Byggkeramikrådets behörighet för våtrum (BBV) och VVS-branschens våtrumscertifikat.

  Hantverkare med BBV-behörighet har dokumenterad kunskap om hur man monterar keramiska plattor och annat stenmaterial på väggar och golv i våtutrymmen. De känner till de särskilda krav som ställs på underarbete, tätskikt, plattsättning och fogning för att våtrummet ska bli tätt och fungera under lång tid.

  VVS-branschens våtrumscertifikat visar att hantverkaren har kunskap om de lagar och branschregler som gäller för våtrumsinstallationer. De kan VVS-teknik och känner till hur man ska montera till exempel rör, avlopp och brunnar på ett säkert sätt.

  Många hantverkare har också genomgått utbildningar hos de stora tillverkarna av tätskiktssystem, som till exempel Mapei, Kiilto och Weber. Då får de lära sig hur man använder just det företagets produkter på rätt sätt.

 • Branschorganisationer och auktorisationer

  Som kund är det en trygghet att anlita en hantverkare som är medlem i en branschorganisation. Då vet man att företaget uppfyller vissa krav på till exempel ekonomi, kunskap och erfarenhet. Två aktuella branschorganisationer för hantverkare som utför badrumsrenoveringar är Byggkeramikrådet (BKR) och VVS-Fabrikanternas Råd (VVS-FR).

  BKR auktoriserar företag som arbetar med kakel, klinker och andra keramiska material. För att bli auktoriserad måste företaget ha BBV-behöriga plattsättare anställda och följa BKR:s etiska regler. De ska också ha en stabil ekonomi och en ansvarsförsäkring som täcker eventuella skador.

  VVS-företag kan ansöka om auktorisation hos VVS-FR. Även här ställs krav på ekonomi och försäkring. Företaget måste också ha personal med relevant utbildning och erfarenhet och följa de lagar och regler som gäller för branschen.

  På branschorganisationernas hemsidor kan du kontrollera om ett företag är auktoriserat eller har behöriga hantverkare anställda. Där finns också mer information om vad det innebär att vara auktoriserad och vilka krav företagen måste leva upp till.

 • Badrumsrenoveringens historia

  Förr i tiden var badrum något som bara de allra rikaste hade råd med. De flesta fick nöja sig med att tvätta sig i en balja framför spisen. I takt med att allt fler fick råd att installera rinnande vatten i hemmet blev badrummen vanligare, men det dröjde ända till mitten av 1900-talet innan de flesta bostäder hade ett eget badrum.

  De första badrummen var ofta små och enkelt inredda med ett badkar, handfat och toalett. Väggarna var kaklade i vitt eller ljusa färger och på golvet låg mönstrade klinkerplattor. Efterhand blev badrummen större och mer påkostade. På 1960- och 70-talen var färgglada badrum med mönstrade plastmattor på väggarna populära.

  Idag är det vanligt med stora, lyxiga badrum med spa-känsla. Många väljer att ha både dusch och badkar och det är populärt med naturmaterial som trä och sten. Samtidigt finns det också en trend att göra mindre badrum där man utnyttjar ytan maximalt med smarta förvaringslösningar och platsbyggda möbler.

  Oavsett hur stort eller litet ditt badrum är och vilken stil du föredrar kan vi på Dorunner hjälpa dig att hitta rätt hantverkare för din badrumsrenovering i Skara. Med våra erfarna och kunniga hantverkare kan du förverkliga dina drömmar om ett vackert och funktionellt badrum som håller i många år framöver. Skapa en uppdragsförfrågan idag och kom igång med din badrumsrenovering i Skara!

Våra företag inom badrumsrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 637 recensioner

Här hittar du hjälpen

Badrumsrenovering Ale

Gå till Ale

Badrumsrenovering Alingsås

Gå till Alingsås

Badrumsrenovering Bengtsfors

Gå till Bengtsfors

Badrumsrenovering Bollebygd

Gå till Bollebygd

Badrumsrenovering Borås

Gå till Borås

Badrumsrenovering Dals-Ed

Gå till Dals-Ed

Badrumsrenovering Essunga

Gå till Essunga

Badrumsrenovering Falköping

Gå till Falköping

Badrumsrenovering Färgelanda

Gå till Färgelanda

Badrumsrenovering Grästorp

Gå till Grästorp

Badrumsrenovering Gullspång

Gå till Gullspång

Badrumsrenovering Göteborg

Gå till Göteborg

Badrumsrenovering Götene

Gå till Götene

Badrumsrenovering Herrljunga

Gå till Herrljunga

Badrumsrenovering Hjo

Gå till Hjo

Badrumsrenovering Härryda

Gå till Härryda

Badrumsrenovering Karlsborg

Gå till Karlsborg

Badrumsrenovering Kungälv

Gå till Kungälv

Badrumsrenovering Lerum

Gå till Lerum

Badrumsrenovering Lidköping

Gå till Lidköping

Badrumsrenovering Lilla Edet

Gå till Lilla Edet

Badrumsrenovering Lysekil

Gå till Lysekil

Badrumsrenovering Mariestad

Gå till Mariestad

Badrumsrenovering Mark

Gå till Mark

Badrumsrenovering Mellerud

Gå till Mellerud

Badrumsrenovering Munkedal

Gå till Munkedal

Badrumsrenovering Mölndal

Gå till Mölndal

Badrumsrenovering Orust

Gå till Orust

Badrumsrenovering Partille

Gå till Partille

Badrumsrenovering Skövde

Gå till Skövde

Badrumsrenovering Sotenäs

Gå till Sotenäs

Badrumsrenovering Stenungsund

Gå till Stenungsund

Badrumsrenovering Strömstad

Gå till Strömstad

Badrumsrenovering Svenljunga

Gå till Svenljunga

Badrumsrenovering Tanum

Gå till Tanum

Badrumsrenovering Tibro

Gå till Tibro

Badrumsrenovering Tidaholm

Gå till Tidaholm

Badrumsrenovering Tjörn

Gå till Tjörn

Badrumsrenovering Tranemo

Gå till Tranemo

Badrumsrenovering Trollhättan

Gå till Trollhättan

Badrumsrenovering Töreboda

Gå till Töreboda

Badrumsrenovering Uddevalla

Gå till Uddevalla

Badrumsrenovering Ulricehamn

Gå till Ulricehamn

Badrumsrenovering Vara

Gå till Vara

Badrumsrenovering Vänersborg

Gå till Vänersborg

Badrumsrenovering Vårgårda

Gå till Vårgårda

Badrumsrenovering Åmål

Gå till Åmål

Badrumsrenovering Öckerö

Gå till Öckerö

Vi ger prisexempel på badrumsrenovering

Att badrumsrenoveringar kostar är ingen hemlighet. Däremot kan priset variera en hel del. Ska du exempelvis renovera ett litet badrum eller ett stort badrum? Vilka funktioner vill du ha och hur ska det se ut? Hantverkare tar dessutom olika mycket betalt.

Vi ger exempel på var priset kan landa genom:

 • Räkneexempel per kvadratmeter
 • Snittpris för arbetskostnad per timme
 • Kostnad för material beroende på vad du väljer
 • Uppskattning av totalkostnad med allt inkluderat
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Vad kostar det att renovera ett badrum?

Budgetrenovera ditt badrum med ett snyggt resultat

Vill du renovera ditt badrum med en tajtare budget och samtidigt få ett snyggt resultat med kvalitet? Med lite planering och val av rätt material kan du spara pengar.

Få smarta tips på:

 • Hur du gör research och jämför olika alternativ
 • Det mesta prisvärda materialet
 • Vad du kan spara in på
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrum till lägre pris – smarta tips för att komma ner i kostnad

Våra bästa tips inför renoveringen av ditt badrum

Inför renoveringen av ditt nya badrum krävs planering, tid och pengar. För att få den bästa möjliga renoveringen och undvika fallgropar är det bra om du har koll på flera saker innan du sätter igång.

Få svar på frågorna:

 • Hur anlitar jag en hantverkare som är bra?
 • Behöver jag bygglov?
 • Vad behöver jag ta reda på innan renoveringen?
 • Vad ska jag välja för material?
 • Vad påverkar priset?
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrummet – vad ska jag tänka på?

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

DDS Bygg AB

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

DiLu byggtjänst AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

J&S i Ödeshög HB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

Göteborgs bygghantverk AB

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

M & Z KAKEL BYGG AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Janis Sidabrs

F-skatt

Moms-
berättigad

Göteborg ByggExcellence AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Fönster & Dörrar i Wäst AB

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Mur & Stensättning Trestad

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Jerry S Bygg-Marinservice AB

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Göteborgs Vent & Montage Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Byggfronten I Väst Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Asseio städ och service

F-skatt

Moms-
berättigad

Slottets källarprodukter

F-skatt

Moms-
berättigad

NOALB BYGG

F-skatt

Moms-
berättigad

Cement Träd Bygg i Varnhem

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Bragner Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Andrius Snickeri & Bygg AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Prestigo Väst AB

F-skatt

Omdöme (15)

Moms-
berättigad

MA Kakel AB

F-skatt

Omdöme (12)

Moms-
berättigad

Fönster & byggvaruhuset

F-skatt

Moms-
berättigad

Villabyggen i Väst AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Midskogs takstolar och bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Stefansbygg SB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

VGR Kakel Och Puts AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Inges maskinuthyrning & grävtjänst AB

F-skatt

Omdöme (18)

Moms-
berättigad

Kristian Fredriksson

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Alliansbygg Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Mapex AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Thorold Byggservice

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Bohusläns Gräv & Bygg AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Ema Byggentreprenad AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Teckenkraft AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Skaraborgs Byggtjänst AB

F-skatt

Moms-
berättigad

F. Finsnickeri

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

Elios Entreprenad Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Byggentreprenad Resurs Sverige AB

F-skatt

Moms-
berättigad

GK byggkonsult/ bygg & renovering

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

Sjödahls Bygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Haus Hornborga

F-skatt

Moms-
berättigad

Lilleby snickarteam AB

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

FramtidsFönster

F-skatt

Moms-
berättigad

Turaani Bygg Ab

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

UAB - Gitog

F-skatt

Moms-
berättigad

Dm Bygg & Måleri Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

PHR Göteborg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak