DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Badrumsrenovering Vänersborg

Hitta företag inom badrumsrenovering i Vänersborg snabbt, tryggt och enkelt

Badrumsrenovering i Vänersborg med Dorunner

Är det dags att renovera badrum i Vänersborg? Då kan vi på Dorunner hjälpa dig att hitta en badrumsrenoverare som passar just ditt projekt. Genom oss kan du enkelt skapa en uppdragsförfrågan och få svar från upp till fem intresserade hantverkare. På så sätt kan du jämföra offerter och hitta den som passar bäst för dig.

 • Skapa en uppdragsförfrågan och få offerter från badrumsrenoverare

  När du ska renovera badrum i Vänersborg kan du börja med att skapa en uppdragsförfrågan hos oss på Dorunner. Då fyller du i ett formulär där du svarar på några enkla frågor om ditt projekt. Utifrån dina svar matchar vi dig sedan med badrumsrenoverare i Vänersborg som är intresserade av att ta sig an ditt projekt.

  Inom kort får du svar från upp till fem hantverkare som är intresserade av att hjälpa dig med din badrumsrenovering. I svaren kan du läsa om hantverkarna, se bilder på tidigare projekt de genomfört och ta del av omdömen från andra kunder. Du kan också se vilka certifikat och behörigheter de har.

  Vi på Dorunner kontrollerar kontinuerligt att hantverkarna vi samarbetar med är godkända för F-skatt, är momsregistrerade och inte har några skulder. På så sätt kan du känna dig trygg med att anlita en seriös badrumsrenoverare genom oss.

  När du fått in svar från intresserade hantverkare är det dags att jämföra offerter. Titta inte bara på priset utan också på vad som ingår i offerten. En del hantverkare kanske har ett lägre pris men tar betalt för saker som andra inkluderar. Tänk också på att den billigaste offerten inte alltid är den bästa. Ibland kan det vara värt att betala lite mer för att få en hantverkare med mer erfarenhet eller bättre referenser.

 • Varför renovera badrum?

  Ett badrum är ett av de rum vi spenderar mest tid i och det slits också mycket. Att bygga om badrum kan göra underverk för både funktionaliteten och trivseln i hemmet. Genom en badrumsrenovering kan du få ett nytt badrum som är anpassat efter just dina behov och önskemål.

  Det finns många anledningar till att renovera badrum. Kanske har du ett badrum med omodern standard som behöver rustas upp? Eller så kanske familjen har vuxit och ni behöver ett extra badrum? Oavsett anledning finns det mycket att vinna på att renovera badrum.

  En badrumsrenovering kan höja värdet på din bostad och göra den mer attraktiv för framtida köpare. Det är också en investering i din egen trivsel och livskvalitet. Tänk dig ett nytt, fräscht badrum med golvvärme, nya ytskikt och kanske till och med en härlig badkarskant att koppla av på efter en lång dag. Möjligheterna är oändliga!

 • Anlita en badrumsrenoverare istället för att göra det själv

  Att renovera badrum är ett omfattande projekt som kräver både tid, kunskap och rätt verktyg. Som lekman är det lätt att underskatta hur mycket jobb det faktiskt är. Därför kan det vara klokt att anlita en professionell badrumsrenoverare istället för att försöka göra allt själv.

  En erfaren hantverkare vet hur man ska gå tillväga för att få ett bra slutresultat. De har koll på allt från rördragning och el till plattsättning och montering av inredning. Dessutom har de tillgång till de verktyg och maskiner som krävs för att kunna utföra jobbet på ett effektivt sätt.

  Genom att anlita en badrumsrenoverare kan du spara mycket tid och undvika kostsamma misstag. En hantverkare kan också komma med värdefulla råd kring val av material, placering av inredning och andra saker som kan vara bra att tänka på. På så sätt kan du få hjälp att förverkliga dina drömmar om ett nytt badrum.

  Tänk också på att det finns vissa arbeten som kräver behörighet, till exempel el- och VVS-arbeten. Dessa jobb får endast utföras av behöriga hantverkare. Genom att anlita en certifierad badrumsrenoverare kan du vara säker på att allt blir gjort enligt konstens alla regler.

 • Kort om badrumsrenoveringens historia

  Badrum har funnits i olika former i tusentals år, men det var först under 1900-talet som badrum började bli vanligt i vanliga hem. Innan dess var det främst överklassen som hade råd med lyxen att ha ett eget badrum.

  I takt med att levnadsstandarden höjdes och rinnande vatten blev allt vanligare började allt fler få råd att installera badrum. Till en början var badrummen ofta små och enkla, med badkar, handfat och toalett som enda inredning.

  Med tiden har badrummen blivit allt större och mer påkostade. Idag är det inte ovanligt med badrum på 10-15 kvadratmeter eller mer, med både dusch, badkar, bastu och annan lyxig inredning. Utvecklingen har gått från att badrum var en ren nyttobyggnad till att bli ett rum för avkoppling och njutning.

  Idag är badrumsrenovering en av de vanligaste renoveringarna som görs i hemmet. Många passar på att bygga om badrum i samband med andra renoveringar, till exempel vid köksrenovering eller tillbyggnad. Andra väljer att renovera badrum som ett enskilt projekt för att höja standarden och trivseln i hemmet.

 • Viktigt att tänka på vid badrumsrenovering

  När du ska renovera badrum finns det vissa saker som är extra viktiga att tänka på. Här är några exempel:

  • Fuktspärr: Badrum är en fuktig miljö och det är viktigt att ha en bra fuktspärr för att undvika fuktskador. Se till att anlita en hantverkare som har kunskap om hur man bygger fuktsäkert.

  • Ventilation: Bra ventilation är A och O i ett badrum. Fukt måste kunna ventileras ut för att undvika problem med mögel och dålig lukt. Tänk på att installera en bra badrumsfläkt.

  • El: All el i badrum måste vara jordad och installerad enligt gällande regler. Anlita alltid en behörig elektriker för elarbeten i badrummet.

  • VVS: Rördragningar och avlopp måste vara korrekt installerade för att undvika läckage och andra problem. Anlita en certifierad VVS-montör för dessa arbeten.

  • Ytskikt: Välj ytskikt som är anpassade för badrum, till exempel kakel, klinker och våtrumsmatta. Dessa material är vattentäta och lätta att hålla rena.

  Genom att tänka på dessa saker och anlita kunniga hantverkare kan du vara säker på att få ett badrum som håller i många år framöver. En badrumsrenovering är en investering i både din bostad och din livskvalitet, så se till att göra det ordentligt från början.

  Vill du veta mer om badrumsrenovering i Vänersborg? Skapa en uppdragsförfrågan hos oss på Dorunner idag, så hjälper vi dig att hitta rätt hantverkare för ditt projekt. Med oss kan du känna dig trygg hela vägen från offert till färdigt badrum.

Våra företag inom badrumsrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 768 recensioner

Här hittar du hjälpen

Badrumsrenovering Ale

Gå till Ale

Badrumsrenovering Alingsås

Gå till Alingsås

Badrumsrenovering Bengtsfors

Gå till Bengtsfors

Badrumsrenovering Bollebygd

Gå till Bollebygd

Badrumsrenovering Borås

Gå till Borås

Badrumsrenovering Dals-Ed

Gå till Dals-Ed

Badrumsrenovering Essunga

Gå till Essunga

Badrumsrenovering Falköping

Gå till Falköping

Badrumsrenovering Färgelanda

Gå till Färgelanda

Badrumsrenovering Grästorp

Gå till Grästorp

Badrumsrenovering Gullspång

Gå till Gullspång

Badrumsrenovering Göteborg

Gå till Göteborg

Badrumsrenovering Götene

Gå till Götene

Badrumsrenovering Herrljunga

Gå till Herrljunga

Badrumsrenovering Hjo

Gå till Hjo

Badrumsrenovering Härryda

Gå till Härryda

Badrumsrenovering Karlsborg

Gå till Karlsborg

Badrumsrenovering Kungälv

Gå till Kungälv

Badrumsrenovering Lerum

Gå till Lerum

Badrumsrenovering Lidköping

Gå till Lidköping

Badrumsrenovering Lilla Edet

Gå till Lilla Edet

Badrumsrenovering Lysekil

Gå till Lysekil

Badrumsrenovering Mariestad

Gå till Mariestad

Badrumsrenovering Mark

Gå till Mark

Badrumsrenovering Mellerud

Gå till Mellerud

Badrumsrenovering Munkedal

Gå till Munkedal

Badrumsrenovering Mölndal

Gå till Mölndal

Badrumsrenovering Orust

Gå till Orust

Badrumsrenovering Partille

Gå till Partille

Badrumsrenovering Skara

Gå till Skara

Badrumsrenovering Skövde

Gå till Skövde

Badrumsrenovering Sotenäs

Gå till Sotenäs

Badrumsrenovering Stenungsund

Gå till Stenungsund

Badrumsrenovering Strömstad

Gå till Strömstad

Badrumsrenovering Svenljunga

Gå till Svenljunga

Badrumsrenovering Tanum

Gå till Tanum

Badrumsrenovering Tibro

Gå till Tibro

Badrumsrenovering Tidaholm

Gå till Tidaholm

Badrumsrenovering Tjörn

Gå till Tjörn

Badrumsrenovering Tranemo

Gå till Tranemo

Badrumsrenovering Trollhättan

Gå till Trollhättan

Badrumsrenovering Töreboda

Gå till Töreboda

Badrumsrenovering Uddevalla

Gå till Uddevalla

Badrumsrenovering Ulricehamn

Gå till Ulricehamn

Badrumsrenovering Vara

Gå till Vara

Badrumsrenovering Vårgårda

Gå till Vårgårda

Badrumsrenovering Åmål

Gå till Åmål

Badrumsrenovering Öckerö

Gå till Öckerö

Vi ger prisexempel på badrumsrenovering

Att badrumsrenoveringar kostar är ingen hemlighet. Däremot kan priset variera en hel del. Ska du exempelvis renovera ett litet badrum eller ett stort badrum? Vilka funktioner vill du ha och hur ska det se ut? Hantverkare tar dessutom olika mycket betalt.

Vi ger exempel på var priset kan landa genom:

 • Räkneexempel per kvadratmeter
 • Snittpris för arbetskostnad per timme
 • Kostnad för material beroende på vad du väljer
 • Uppskattning av totalkostnad med allt inkluderat
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Vad kostar det att renovera ett badrum?

Budgetrenovera ditt badrum med ett snyggt resultat

Vill du renovera ditt badrum med en tajtare budget och samtidigt få ett snyggt resultat med kvalitet? Med lite planering och val av rätt material kan du spara pengar.

Få smarta tips på:

 • Hur du gör research och jämför olika alternativ
 • Det mesta prisvärda materialet
 • Vad du kan spara in på
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrum till lägre pris – smarta tips för att komma ner i kostnad

Våra bästa tips inför renoveringen av ditt badrum

Inför renoveringen av ditt nya badrum krävs planering, tid och pengar. För att få den bästa möjliga renoveringen och undvika fallgropar är det bra om du har koll på flera saker innan du sätter igång.

Få svar på frågorna:

 • Hur anlitar jag en hantverkare som är bra?
 • Behöver jag bygglov?
 • Vad behöver jag ta reda på innan renoveringen?
 • Vad ska jag välja för material?
 • Vad påverkar priset?
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrummet – vad ska jag tänka på?

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Västkustens Bygg och Måleri AB

F-skatt

Omdöme (76)

Moms-
berättigad

DDS Bygg AB

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

Göteborgs bygghantverk AB

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Sorin Murariu

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Göteborg ByggExcellence AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Byggfronten I Väst Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

DiLu byggtjänst AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Asseio städ och service

F-skatt

Moms-
berättigad

Ibra Byggservice AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Göteborgs Vent & Montage Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

M & Z KAKEL BYGG AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Bragner Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Prestigo Väst AB

F-skatt

Omdöme (15)

Moms-
berättigad

Janis Sidabrs

F-skatt

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

MA Kakel AB

F-skatt

Omdöme (12)

Moms-
berättigad

Fönster & Dörrar i Wäst AB

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Mur & Stensättning Trestad

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Jerry S Bygg-Marinservice AB

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

NOALB BYGG

F-skatt

Moms-
berättigad

J&S i Ödeshög HB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Slottets källarprodukter

F-skatt

Moms-
berättigad

Cement Träd Bygg i Varnhem

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Elios Entreprenad Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Alliansbygg Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Mapex AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Byggexpressen i Uddevalla AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Turaani Bygg Ab

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Lilleby snickarteam AB

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

ToRoX AB Allt inom Bygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Andrius Snickeri & Bygg AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Villabyggen i Väst AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Roséns Bygg & Måleri AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Bengts bygg & skogsservice AB

F-skatt

Moms-
berättigad

PHR Göteborg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

A&D Bygg & Fastighetsservice Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Kristian Fredriksson

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

VGR Kakel Och Puts AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Edeg Bygg & Renovering AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Göteborg Närservice AB

F-skatt

Moms-
berättigad

AS SOL och BYGG AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Inges maskinuthyrning & grävtjänst AB

F-skatt

Omdöme (18)

Moms-
berättigad

MVG bygg & Entreprenad AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Lux Måleri AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Bohusläns Gräv & Bygg AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Ringsten Måleri&Plattsättning Aktiebolag

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

SnickarPelle i uddevalla AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak