DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Badrumsrenovering Svenljunga

Hitta företag inom badrumsrenovering i Svenljunga snabbt, tryggt och enkelt

Badrumsrenovering i Svenljunga med Dorunner

Är det dags att renovera badrummet? Då kan vi på Dorunner hjälpa dig att hitta duktiga hantverkare för ditt projekt. Vi samarbetar med erfarna och pålitliga företag som är experter på badrumsrenovering i Svenljunga och andra delar av landet.

 • Skapa en uppdragsförfrågan och få offert från hantverkare

  Ett enkelt sätt att komma igång med din badrumsrenovering i Svenljunga är att skapa en uppdragsförfrågan hos oss på Dorunner. Fyll i vårt formulär och besvara några frågor om ditt projekt, så matchar vi dig med lämpliga hantverkare i ditt område.

  Du kan få svar från upp till fem intresserade företag, ofta inom ett dygn. Sedan kan du i lugn och ro läsa om företagen, se omdömen från tidigare kunder och titta på bilder från deras referensprojekt. Vi kontrollerar också regelbundet att företagen är godkända för F-skatt, momsregistrerade och inte har några anmärkningar.

  Genom att jämföra offerter från flera hantverkare ökar chansen att du hittar rätt företag för din badrumsrenovering i Svenljunga. Du kan ställa frågor och stämma av så att ni är överens om vad som ingår. Med Dorunner får du bra underlag för att välja det företag som passar bäst för dina behov och din budget.

 • Varför renovera badrummet?

  Badrummet är en viktig del av bostaden, inte minst med tanke på det höga slitaget från vatten och fukt. En välgjord badrumsrenovering kan höja standarden och trivseln rejält. Med nya ytskikt, modern utrustning och genomtänkta lösningar blir badrummet både fräschare och mer funktionellt.

  En renovering är också ett utmärkt tillfälle att åtgärda eventuella fuktskador och förebygga framtida problem. Kanske behöver tätskiktet och ventilationen ses över för att minska risken för mögel och andra fuktrelaterade skador. Här kan erfarna hantverkare med kunskap om badrumsrenovering ge värdefulla råd.

  Andra vanliga önskemål är att öka tillgängligheten och säkerheten, till exempel genom att byta till en duschhörna med lågt insteg eller sätta in ett stödhandtag. Många passar också på att göra badrummet mer lättskött med ytskikt som är enkla att rengöra. Rätt planerat kan en badrumsrenovering göra stor skillnad i vardagen, många år framöver.

 • Anlita proffs för bästa resultat

  För att försäkra sig om ett bra slutresultat är det klokt att anlita professionella hantverkare med erfarenhet av badrumsrenovering. Det finns många regler och branschstandarder att förhålla sig till, inte minst när det gäller fuktsäkerhet och elsäkerhet.

  Hantverkare med rätt kompetens har koll på alla krav och vet hur arbetet ska utföras för att bli hållbart och säkert. De kan också hjälpa till med att välja lämpliga material utifrån badrumstyp och önskad stil. Genom att anlita proffs slipper du göra misstag som kan bli kostsamma att åtgärda i efterhand.

  En annan fördel med att anlita hantverkare är att du sparar mycket tid. Badrumsrenovering är ett omfattande projekt som kräver noggrann planering och utförande. Att göra allt själv tar betydligt längre tid än att överlåta jobbet till någon som gör det dagligen. Proffsen har dessutom rätt verktyg och utrustning för att utföra arbetet effektivt och med hög kvalitet.

  Tänk också på att badrumsrenoveringar ofta kräver ingrepp i våtzon 1, det vill säga området närmast duschen eller badkaret. Här måste allt arbete utföras av behöriga hantverkare enligt branschreglerna för säker vatteninstallation. Även elinstallationer i badrummet är ett område där det krävs behörighet.

 • Välj certifierade och auktoriserade hantverkare

  För din trygghet bör du välja hantverkare som har rätt behörigheter och gärna är certifierade för våtrumsarbete enligt branschstandarden BBV, Byggkeramikrådets branschregler för våtrum. Genom Dorunner kan du enkelt hitta sådana företag i samband med din badrumsrenovering i Svenljunga.

  Många seriösa företag är också auktoriserade, vilket innebär att de uppfyller högt ställda krav på kompetens, ekonomi och kundfokus. Två vanliga auktorisationer för hantverkare som utför badrumsrenoveringar är Auktoriserad våtrumsinstallation från Säker Vatten och Auktoriserad golvläggare från GVK.

  Det kan även vara bra att välja hantverkare som är medlemmar i relevanta branschorganisationer. För badrumsrenovering är Byggkeramikrådet (BKR), Golvbranschens riksorganisation (GBR) och VVS-Fabrikanternas Råd exempel på branschorganisationer som arbetar för god kvalitet och säkerhet.

  Hos vissa branschorganisationer kan du också söka efter medlemsföretag och se om de har rätt behörigheter för ditt projekt. Det ger extra trygghet att veta att hantverkarna du anlitar följer branschens riktlinjer och har den kompetens som krävs för att utföra arbetet fackmannamässigt.

 • Badrumsrenoveringens historia

  Att ha ett eget badrum är en relativt ny företeelse i Sverige. Länge var det vanligt att tvätta sig i ett badkar i köket eller att bada bastu. På 1920-talet började man bygga lägenheter med rinnande vatten, men oftast fanns bara en toalett i en separat del av lägenheten.

  Först på 1950-talet slog badrumsstandarden igenom på allvar, med badkar, handfat och toalett i ett och samma rum. Då blev det också vanligare med kakel och klinkers som ytskikt. På 1970-talet började man bygga badrum med golvbrunn och plastmatta på golvet, en lösning som senare visade sig kunna orsaka fuktskador.

  Idag har de flesta badrum tätskikt av något slag och ytskikt av kakel och klinker. Moderna material och metoder gör att vi kan skapa trivsamma och funktionella badrum som håller hög standard. Med hjälp av erfarna hantverkare kan du få ett nyrenoverat badrum som du kommer att trivas i under lång tid framöver.

Våra företag inom badrumsrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 715 recensioner

Här hittar du hjälpen

Badrumsrenovering Ale

Gå till Ale

Badrumsrenovering Alingsås

Gå till Alingsås

Badrumsrenovering Bengtsfors

Gå till Bengtsfors

Badrumsrenovering Bollebygd

Gå till Bollebygd

Badrumsrenovering Borås

Gå till Borås

Badrumsrenovering Dals-Ed

Gå till Dals-Ed

Badrumsrenovering Essunga

Gå till Essunga

Badrumsrenovering Falköping

Gå till Falköping

Badrumsrenovering Färgelanda

Gå till Färgelanda

Badrumsrenovering Grästorp

Gå till Grästorp

Badrumsrenovering Gullspång

Gå till Gullspång

Badrumsrenovering Göteborg

Gå till Göteborg

Badrumsrenovering Götene

Gå till Götene

Badrumsrenovering Herrljunga

Gå till Herrljunga

Badrumsrenovering Hjo

Gå till Hjo

Badrumsrenovering Härryda

Gå till Härryda

Badrumsrenovering Karlsborg

Gå till Karlsborg

Badrumsrenovering Kungälv

Gå till Kungälv

Badrumsrenovering Lerum

Gå till Lerum

Badrumsrenovering Lidköping

Gå till Lidköping

Badrumsrenovering Lilla Edet

Gå till Lilla Edet

Badrumsrenovering Lysekil

Gå till Lysekil

Badrumsrenovering Mariestad

Gå till Mariestad

Badrumsrenovering Mark

Gå till Mark

Badrumsrenovering Mellerud

Gå till Mellerud

Badrumsrenovering Munkedal

Gå till Munkedal

Badrumsrenovering Mölndal

Gå till Mölndal

Badrumsrenovering Orust

Gå till Orust

Badrumsrenovering Partille

Gå till Partille

Badrumsrenovering Skara

Gå till Skara

Badrumsrenovering Skövde

Gå till Skövde

Badrumsrenovering Sotenäs

Gå till Sotenäs

Badrumsrenovering Stenungsund

Gå till Stenungsund

Badrumsrenovering Strömstad

Gå till Strömstad

Badrumsrenovering Tanum

Gå till Tanum

Badrumsrenovering Tibro

Gå till Tibro

Badrumsrenovering Tidaholm

Gå till Tidaholm

Badrumsrenovering Tjörn

Gå till Tjörn

Badrumsrenovering Tranemo

Gå till Tranemo

Badrumsrenovering Trollhättan

Gå till Trollhättan

Badrumsrenovering Töreboda

Gå till Töreboda

Badrumsrenovering Uddevalla

Gå till Uddevalla

Badrumsrenovering Ulricehamn

Gå till Ulricehamn

Badrumsrenovering Vara

Gå till Vara

Badrumsrenovering Vänersborg

Gå till Vänersborg

Badrumsrenovering Vårgårda

Gå till Vårgårda

Badrumsrenovering Åmål

Gå till Åmål

Badrumsrenovering Öckerö

Gå till Öckerö

Vi ger prisexempel på badrumsrenovering

Att badrumsrenoveringar kostar är ingen hemlighet. Däremot kan priset variera en hel del. Ska du exempelvis renovera ett litet badrum eller ett stort badrum? Vilka funktioner vill du ha och hur ska det se ut? Hantverkare tar dessutom olika mycket betalt.

Vi ger exempel på var priset kan landa genom:

 • Räkneexempel per kvadratmeter
 • Snittpris för arbetskostnad per timme
 • Kostnad för material beroende på vad du väljer
 • Uppskattning av totalkostnad med allt inkluderat
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Vad kostar det att renovera ett badrum?

Budgetrenovera ditt badrum med ett snyggt resultat

Vill du renovera ditt badrum med en tajtare budget och samtidigt få ett snyggt resultat med kvalitet? Med lite planering och val av rätt material kan du spara pengar.

Få smarta tips på:

 • Hur du gör research och jämför olika alternativ
 • Det mesta prisvärda materialet
 • Vad du kan spara in på
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrum till lägre pris – smarta tips för att komma ner i kostnad

Våra bästa tips inför renoveringen av ditt badrum

Inför renoveringen av ditt nya badrum krävs planering, tid och pengar. För att få den bästa möjliga renoveringen och undvika fallgropar är det bra om du har koll på flera saker innan du sätter igång.

Få svar på frågorna:

 • Hur anlitar jag en hantverkare som är bra?
 • Behöver jag bygglov?
 • Vad behöver jag ta reda på innan renoveringen?
 • Vad ska jag välja för material?
 • Vad påverkar priset?
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrummet – vad ska jag tänka på?

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Göteborgs bygghantverk AB

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Göteborg ByggExcellence AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Göteborgs Vent & Montage Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

Byggfronten I Väst Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

DDS Bygg AB

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

Ibra Byggservice AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

Janis Sidabrs

F-skatt

Moms-
berättigad

Prestigo Väst AB

F-skatt

Omdöme (15)

Moms-
berättigad

Bragner Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

M & Z KAKEL BYGG AB

F-skatt

Moms-
berättigad

MA Kakel AB

F-skatt

Omdöme (12)

Moms-
berättigad

Carlaplans Rör AB

F-skatt

Omdöme (23)

Moms-
berättigad

Jerry S Bygg-Marinservice AB

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Inges maskinuthyrning & grävtjänst AB

F-skatt

Omdöme (18)

Moms-
berättigad

Muzliukaj Construction

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Västbyggarna AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Asseio städ och service

F-skatt

Moms-
berättigad

Wåxberg bygg AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

J&S i Ödeshög HB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Mapex AB

F-skatt

Moms-
berättigad

F. Finsnickeri

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

Cement Träd Bygg i Varnhem

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Alliansbygg Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Elios Entreprenad Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Slottets källarprodukter

F-skatt

Moms-
berättigad

A M B Entreprenad AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Lilleby snickarteam AB

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

FramtidsFönster

F-skatt

Moms-
berättigad

Dm Bygg & Måleri Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Turaani Bygg Ab

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Mur & Stensättning Trestad

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

PHR Göteborg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Villabyggen i Väst AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Fönster & Dörrar i Wäst AB

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Eltech Installation Sverige Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Göteborg Närservice AB

F-skatt

Moms-
berättigad

VGR Kakel Och Puts AB

F-skatt

Moms-
berättigad

AS SOL och BYGG AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Edeg Bygg & Renovering AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Kristian Fredriksson

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

A&D Bygg & Fastighetsservice Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

MVG bygg & Entreprenad AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Ringsten Måleri&Plattsättning Aktiebolag

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Glasbutiken i Norden AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Rubiks Bygg AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Ema Byggentreprenad AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak