DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Badrumsrenovering Tranemo

Hitta företag inom badrumsrenovering i Tranemo snabbt, tryggt och enkelt

Badrumsrenovering i Tranemo med Dorunner

Är det dags att renovera badrum i Tranemo? Då kan vi på Dorunner hjälpa dig att hitta rätt hantverkare för jobbet. Genom oss kan du enkelt skapa en uppdragsförfrågan och få svar från upp till fem intresserade utförare. Du kan sedan jämföra offerter, läsa omdömen från tidigare kunder och se bilder på referensprojekt för att hitta den badrumsrenoverare som passar bäst för ditt projekt.

 • Skapa en uppdragsförfrågan och få offerter från badrumsrenoverare

  När du ska renovera badrum i Tranemo kan du börja med att skapa en uppdragsförfrågan hos oss på Dorunner. Fyll i vårt formulär och svara på några enkla frågor om ditt projekt för att bygga om badrum. Utifrån dina svar matchar vi dig sedan med lämpliga hantverkare i Tranemo som är intresserade av att lämna offert på din badrumsrenovering.

  Inom kort får du svar från upp till fem utförare som vill hjälpa dig att renovera badrum. Du kan då jämföra deras offerter för att få en uppfattning om ungefär vilken kostnad och vilket pris du kan förvänta dig för att bygga om badrum. Tänk dock på att den exakta kostnaden och priset för en badrumsrenovering kan variera beroende på omfattningen av renoveringen och vilka specifika val du gör längs vägen.

  Förutom att jämföra offerter kan du även läsa andra kunders omdömen om badrumsrenoverarna, se bilder på deras tidigare arbeten och ta del av deras certifikat och behörigheter. Vi kontrollerar regelbundet att alla utförare vi samarbetar med är godkända för F-skatt, är momsregistrerade och inte har några skulder. Det gör att du kan känna dig trygg med att anlita en seriös hantverkare när du ska renovera badrum i Tranemo.

 • Varför renovera badrum?

  Att renovera badrum är ett av de mest värdeskapande projekten du kan göra i ditt hem. Ett fräscht och fungerande badrum höjer både trivseln och värdet på bostaden. Dessutom kan en badrumsrenovering göra underverk för den dagliga komforten och funktionaliteten.

  Kanske behöver du mer förvaring, bättre belysning eller en duschlösning som är lättare att hålla ren? Eller så kanske du helt enkelt vill skapa ett mer tidsenligt och tilltalande badrum som speglar din personliga stil? Oavsett anledning kan en badrumsrenovering i Tranemo göra stor skillnad för hur du upplever och använder ett av hemmets viktigaste rum.

 • Anlita en badrumsrenoverare istället för att göra jobbet själv

  Även om det kan vara lockande att försöka sig på att renovera badrum på egen hand finns det många fördelar med att anlita en professionell badrumsrenoverare i Tranemo istället. För det första sparar du mycket tid. Att bygga om badrum är ett omfattande projekt som kräver både kunskap, erfarenhet och rätt verktyg för att bli riktigt bra.

  En erfaren hantverkare vet hur man undviker vanliga misstag och ser till att allt blir rätt från början. De kan också hjälpa dig att hitta smarta lösningar och ge råd kring val av material, färger och inredning för att du ska få ett badrum som du verkligen trivs i och har glädje av under lång tid framöver.

  Dessutom finns det vissa moment i en badrumsrenovering som kräver specialistkompetens, som till exempel el- och VVS-arbeten. Här är det inte bara en fråga om kvalitet utan även om säkerhet. För allas trygghet är det viktigt att dessa arbeten utförs av behöriga fackmän.

 • Kort om badrumsrenoveringens historia

  Även om badrum så som vi känner dem idag är en relativt modern företeelse har människor i alla tider haft behov av att sköta sin hygien. I det antika Rom var de offentliga baden en viktig social mötesplats och under medeltiden blev privata badrum allt vanligare, i alla fall bland de mer välbeställda.

  I takt med att rinnande vatten och avlopp blev standard i bostäder under 1900-talet utvecklades badrummet till den multifunktionella yta vi har idag. Förutom att vara en plats för personlig hygien är badrummet numera ofta också ett utrymme för avkoppling, återhämtning och egentid.

  Idag när allt fler vill skapa ett personligt och trivsamt badrum är renoveringar hetare än någonsin. Med hjälp av erfarna badrumsrenoverare kan du förverkliga dina drömmar och skapa ett badrum som är både funktionellt och estetiskt tilltalande.

 • Viktigt att tänka på vid badrumsrenovering

  När du ska renovera badrum i Tranemo är det klokt att anlita hantverkare med rätt kompetens för jobbet. Se till att den du anlitar har behörighet för eventuella el- och VVS-arbeten som ingår i renoveringen. Ett sätt att försäkra sig om detta är att välja en badrumsrenoverare som är medlem i branschorganisationen Säker Vatten.

  Förutom kompetens och behörighet är det även viktigt att den du anlitar har en giltig ansvarsförsäkring. Skulle något gå fel under renoveringen är det skönt att veta att du som kund är skyddad.

  Tänk också på att planera din badrumsrenovering noga och ta höjd för oförutsedda händelser både vad gäller tid och budget. Att bygga om badrum är sällan ett projekt som blir klart över en natt och ibland dyker det upp saker längs vägen som man inte kunde förutse från början. Med lite framförhållning och marginaler i tidsplanen och budgeten minskar du risken för obehagliga överraskningar.

  Sist men inte minst, glöm inte att utnyttja möjligheten till rotavdrag när du anlitar hantverkare för din badrumsrenovering. Med rotavdrag kan du dra av 30 procent av arbetskostnaden på skatten vilket kan innebära en betydande besparing på totalkostnaden för att renovera badrum.

Våra företag inom badrumsrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 684 recensioner

Här hittar du hjälpen

Badrumsrenovering Ale

Gå till Ale

Badrumsrenovering Alingsås

Gå till Alingsås

Badrumsrenovering Bengtsfors

Gå till Bengtsfors

Badrumsrenovering Bollebygd

Gå till Bollebygd

Badrumsrenovering Borås

Gå till Borås

Badrumsrenovering Dals-Ed

Gå till Dals-Ed

Badrumsrenovering Essunga

Gå till Essunga

Badrumsrenovering Falköping

Gå till Falköping

Badrumsrenovering Färgelanda

Gå till Färgelanda

Badrumsrenovering Grästorp

Gå till Grästorp

Badrumsrenovering Gullspång

Gå till Gullspång

Badrumsrenovering Göteborg

Gå till Göteborg

Badrumsrenovering Götene

Gå till Götene

Badrumsrenovering Herrljunga

Gå till Herrljunga

Badrumsrenovering Hjo

Gå till Hjo

Badrumsrenovering Härryda

Gå till Härryda

Badrumsrenovering Karlsborg

Gå till Karlsborg

Badrumsrenovering Kungälv

Gå till Kungälv

Badrumsrenovering Lerum

Gå till Lerum

Badrumsrenovering Lidköping

Gå till Lidköping

Badrumsrenovering Lilla Edet

Gå till Lilla Edet

Badrumsrenovering Lysekil

Gå till Lysekil

Badrumsrenovering Mariestad

Gå till Mariestad

Badrumsrenovering Mark

Gå till Mark

Badrumsrenovering Mellerud

Gå till Mellerud

Badrumsrenovering Munkedal

Gå till Munkedal

Badrumsrenovering Mölndal

Gå till Mölndal

Badrumsrenovering Orust

Gå till Orust

Badrumsrenovering Partille

Gå till Partille

Badrumsrenovering Skara

Gå till Skara

Badrumsrenovering Skövde

Gå till Skövde

Badrumsrenovering Sotenäs

Gå till Sotenäs

Badrumsrenovering Stenungsund

Gå till Stenungsund

Badrumsrenovering Strömstad

Gå till Strömstad

Badrumsrenovering Svenljunga

Gå till Svenljunga

Badrumsrenovering Tanum

Gå till Tanum

Badrumsrenovering Tibro

Gå till Tibro

Badrumsrenovering Tidaholm

Gå till Tidaholm

Badrumsrenovering Tjörn

Gå till Tjörn

Badrumsrenovering Trollhättan

Gå till Trollhättan

Badrumsrenovering Töreboda

Gå till Töreboda

Badrumsrenovering Uddevalla

Gå till Uddevalla

Badrumsrenovering Ulricehamn

Gå till Ulricehamn

Badrumsrenovering Vara

Gå till Vara

Badrumsrenovering Vänersborg

Gå till Vänersborg

Badrumsrenovering Vårgårda

Gå till Vårgårda

Badrumsrenovering Åmål

Gå till Åmål

Badrumsrenovering Öckerö

Gå till Öckerö

Vi ger prisexempel på badrumsrenovering

Att badrumsrenoveringar kostar är ingen hemlighet. Däremot kan priset variera en hel del. Ska du exempelvis renovera ett litet badrum eller ett stort badrum? Vilka funktioner vill du ha och hur ska det se ut? Hantverkare tar dessutom olika mycket betalt.

Vi ger exempel på var priset kan landa genom:

 • Räkneexempel per kvadratmeter
 • Snittpris för arbetskostnad per timme
 • Kostnad för material beroende på vad du väljer
 • Uppskattning av totalkostnad med allt inkluderat
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Vad kostar det att renovera ett badrum?

Budgetrenovera ditt badrum med ett snyggt resultat

Vill du renovera ditt badrum med en tajtare budget och samtidigt få ett snyggt resultat med kvalitet? Med lite planering och val av rätt material kan du spara pengar.

Få smarta tips på:

 • Hur du gör research och jämför olika alternativ
 • Det mesta prisvärda materialet
 • Vad du kan spara in på
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrum till lägre pris – smarta tips för att komma ner i kostnad

Våra bästa tips inför renoveringen av ditt badrum

Inför renoveringen av ditt nya badrum krävs planering, tid och pengar. För att få den bästa möjliga renoveringen och undvika fallgropar är det bra om du har koll på flera saker innan du sätter igång.

Få svar på frågorna:

 • Hur anlitar jag en hantverkare som är bra?
 • Behöver jag bygglov?
 • Vad behöver jag ta reda på innan renoveringen?
 • Vad ska jag välja för material?
 • Vad påverkar priset?
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrummet – vad ska jag tänka på?

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Göteborgs bygghantverk AB

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Göteborg ByggExcellence AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Ibra Byggservice AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Göteborgs Vent & Montage Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Byggfronten I Väst Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

DDS Bygg AB

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

Mattias Homestyling & Consulting AB

F-skatt

Omdöme (19)

Moms-
berättigad

M & Z KAKEL BYGG AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

Prestigo Väst AB

F-skatt

Omdöme (15)

Moms-
berättigad

Bragner Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

SNICK O BYGG

F-skatt

Moms-
berättigad

Janis Sidabrs

F-skatt

Moms-
berättigad

MA Kakel AB

F-skatt

Omdöme (12)

Moms-
berättigad

Asseio städ och service

F-skatt

Moms-
berättigad

Muzliukaj Construction

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Västbyggarna AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Inges maskinuthyrning & grävtjänst AB

F-skatt

Omdöme (18)

Moms-
berättigad

Jerry S Bygg-Marinservice AB

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

F. Finsnickeri

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

Mapex AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Alliansbygg Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

J&S i Ödeshög HB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Cement Träd Bygg i Varnhem

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Elios Entreprenad Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Slottets källarprodukter

F-skatt

Moms-
berättigad

Wåxberg bygg AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

A M B Entreprenad AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

FramtidsFönster

F-skatt

Moms-
berättigad

Lilleby snickarteam AB

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

Dm Bygg & Måleri Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

PHR Göteborg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Mur & Stensättning Trestad

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Fönster & Dörrar i Wäst AB

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Villabyggen i Väst AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Edeg Bygg & Renovering AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Eltech Installation Sverige Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

A&D Bygg & Fastighetsservice Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Göteborg Närservice AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Kristian Fredriksson

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

AG Murtjänst

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

AS SOL och BYGG AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Bohusläns Gräv & Bygg AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

MVG bygg & Entreprenad AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Teckenkraft AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

NOALB BYGG

F-skatt

Moms-
berättigad

Lux Måleri AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak