DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Badrumsrenovering Lysekil

Hitta företag inom badrumsrenovering i Lysekil snabbt, tryggt och enkelt

Badrumsrenovering i Lysekil - skapa ditt drömrum med hjälp av Dorunner

Funderar du på att renovera badrum i Lysekil? Att skapa ett nytt badrum är ett av de mest effektiva sätten att höja både trivsel och värde i ditt hem. Med hjälp av Dorunner kan du enkelt hitta erfarna hantverkare som kan hjälpa dig med allt från planering till färdigt resultat. Oavsett om du vill bygga om badrum helt från grunden eller bara fräscha upp ytskikten kan vi hjälpa dig att hitta rätt badrumsrenoverare för ditt projekt.

 • Hitta badrumsrenoverare genom att skapa en uppdragsförfrågan

  Ett smidigt sätt att hitta hantverkare för din badrumsrenovering i Lysekil är att skapa en uppdragsförfrågan via Dorunner. Genom att fylla i ett enkelt formulär med information om ditt projekt kan vi matcha dig med upp till fem intresserade hantverkare i ditt område. Du kan sedan läsa om deras erfarenhet, se bilder från tidigare projekt och jämföra offerter för att hitta den badrumsrenoverare som passar bäst för dina behov och din budget.

  Att skapa en uppdragsförfrågan är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Du väljer själv vilken hantverkare du vill gå vidare med efter att ha jämfört de offerter du fått in. Genom att använda vår tjänst kan du spara tid och energi jämfört med att själv behöva kontakta flera olika hantverkare för att få in offerter och jämföra priser.

 • Varför renovera badrum?

  Badrummet är ett av de rum vi spenderar mest tid i varje dag, och det har stor påverkan på hur vi mår och trivs i vårt hem. Ett slitet och omodernt badrum kan kännas både otrivsamt och ohygieniskt, medan ett fräscht och funktionellt badrum kan bli en riktig oas i vardagen. Genom att renovera badrum kan du skapa ett rum som är anpassat efter dina behov och önskemål, oavsett om du drömmer om en lyxig spa-känsla eller ett praktiskt familjebadrum.

  Förutom ökad trivsel och funktionalitet kan en badrumsrenovering också höja värdet på din bostad. Badrummet är ett av de rum som potentiella köpare tittar extra noga på, och ett nyrenoverat badrum kan vara avgörande för att få sålt snabbt och till ett bra pris. Även om du inte planerar att sälja inom den närmaste tiden kan det vara en god investering att renovera badrum, särskilt om du samtidigt passar på att göra en mer genomgripande renovering.

 • Anlita proffs för bästa resultat

  Att renovera badrum är ett omfattande projekt som kräver både kunskap och erfarenhet för att bli riktigt bra. Även om det kan vara frestande att försöka göra jobbet själv för att spara pengar är det ofta både enklare, snabbare och mer kostnadseffektivt att anlita professionella hantverkare. De har den expertis som krävs för att genomföra renoveringen på ett fackmannamässigt sätt och kan hjälpa dig undvika misstag som kan bli kostsamma att rätta till i efterhand.

  Genom att anlita en erfaren badrumsrenoverare kan du känna dig trygg med att arbetet blir rätt utfört från början. De kan hjälpa dig med allt från planering och design till praktiskt utförande, och kommer med ovärderliga råd kring val av material, färger och lösningar. Med hjälp av en duktig hantverkare slipper du lägga tid och energi på att sätta dig in i alla regler och bestämmelser, utan kan istället fokusera på att förverkliga dina drömmar för ditt nya badrum.

 • Badrumsrenoveringens historia

  Att renovera badrum är ingen ny företeelse, även om både material och metoder har förändrats mycket genom åren. Redan under antiken fanns det offentliga bad där människor kunde tvätta sig och umgås, och i de flesta kulturer har badrummet haft en central plats i hemmet. I takt med att levnadsstandarden höjts har dock våra krav och förväntningar på badrummet ökat, och idag ser vi badrummet som mycket mer än bara en plats för hygien.

  Moderna badrum började bli vanliga i Sverige under 1900-talets första hälft, och sedan dess har utvecklingen gått snabbt framåt. Från enkla utrymmen med badkar och handfat har badrummen förvandlats till multifunktionella rum där vi både kan få vardagssysslorna gjorda och koppla av efter en lång dag. Idag finns det oändliga möjligheter att skapa personliga och trivsamma badrum med hjälp av spännande material, smarta förvaringslösningar och innovativ teknik.

 • Viktigt med rätt kompetens

  För att din badrumsrenovering i Lysekil ska bli så lyckad som möjligt är det viktigt att välja hantverkare med rätt kompetens för jobbet. Enligt Boverkets byggregler finns det särskilda krav på bland annat fuktsäkerhet och ventilation som måste uppfyllas vid en badrumsrenovering, och det är avgörande att den som utför arbetet har kunskap om dessa regler.

  En auktoriserad badrumsrenoverare har genomgått utbildning och certifiering för att säkerställa att de har den kompetens som krävs. Genom att välja en hantverkare som är medlem i branschorganisationen Byggkeramikrådet kan du vara säker på att få ett fackmässigt utfört jobb som uppfyller alla gällande krav och standarder. Du kan enkelt kontrollera om en hantverkare är auktoriserad genom att söka i Byggkeramikrådets företagsregister.

  Förutom kompetens är det också viktigt att välja en badrumsrenoverare som du känner förtroende för och kan kommunicera bra med. En lyckad renovering bygger på nära samarbete mellan hantverkare och kund, och det är viktigt att ni är överens om både vision, tidplan och budget. Genom Dorunner kan du läsa omdömen från tidigare kunder och se bilder från hantverkarnas referensprojekt, vilket gör det lättare att bilda sig en uppfattning om deras arbetssätt och stil.

  Är du redo att förverkliga dina badrumsdrömar? Fyll i formuläret på vår hemsida idag och kom igång med din badrumsrenovering i Lysekil. Våra erfarna hantverkare står redo att hjälpa dig skapa ett badrum du kommer att älska i många år framöver!

Våra företag inom badrumsrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 689 recensioner

Här hittar du hjälpen

Badrumsrenovering Ale

Gå till Ale

Badrumsrenovering Alingsås

Gå till Alingsås

Badrumsrenovering Bengtsfors

Gå till Bengtsfors

Badrumsrenovering Bollebygd

Gå till Bollebygd

Badrumsrenovering Borås

Gå till Borås

Badrumsrenovering Dals-Ed

Gå till Dals-Ed

Badrumsrenovering Essunga

Gå till Essunga

Badrumsrenovering Falköping

Gå till Falköping

Badrumsrenovering Färgelanda

Gå till Färgelanda

Badrumsrenovering Grästorp

Gå till Grästorp

Badrumsrenovering Gullspång

Gå till Gullspång

Badrumsrenovering Göteborg

Gå till Göteborg

Badrumsrenovering Götene

Gå till Götene

Badrumsrenovering Herrljunga

Gå till Herrljunga

Badrumsrenovering Hjo

Gå till Hjo

Badrumsrenovering Härryda

Gå till Härryda

Badrumsrenovering Karlsborg

Gå till Karlsborg

Badrumsrenovering Kungälv

Gå till Kungälv

Badrumsrenovering Lerum

Gå till Lerum

Badrumsrenovering Lidköping

Gå till Lidköping

Badrumsrenovering Lilla Edet

Gå till Lilla Edet

Badrumsrenovering Mariestad

Gå till Mariestad

Badrumsrenovering Mark

Gå till Mark

Badrumsrenovering Mellerud

Gå till Mellerud

Badrumsrenovering Munkedal

Gå till Munkedal

Badrumsrenovering Mölndal

Gå till Mölndal

Badrumsrenovering Orust

Gå till Orust

Badrumsrenovering Partille

Gå till Partille

Badrumsrenovering Skara

Gå till Skara

Badrumsrenovering Skövde

Gå till Skövde

Badrumsrenovering Sotenäs

Gå till Sotenäs

Badrumsrenovering Stenungsund

Gå till Stenungsund

Badrumsrenovering Strömstad

Gå till Strömstad

Badrumsrenovering Svenljunga

Gå till Svenljunga

Badrumsrenovering Tanum

Gå till Tanum

Badrumsrenovering Tibro

Gå till Tibro

Badrumsrenovering Tidaholm

Gå till Tidaholm

Badrumsrenovering Tjörn

Gå till Tjörn

Badrumsrenovering Tranemo

Gå till Tranemo

Badrumsrenovering Trollhättan

Gå till Trollhättan

Badrumsrenovering Töreboda

Gå till Töreboda

Badrumsrenovering Uddevalla

Gå till Uddevalla

Badrumsrenovering Ulricehamn

Gå till Ulricehamn

Badrumsrenovering Vara

Gå till Vara

Badrumsrenovering Vänersborg

Gå till Vänersborg

Badrumsrenovering Vårgårda

Gå till Vårgårda

Badrumsrenovering Åmål

Gå till Åmål

Badrumsrenovering Öckerö

Gå till Öckerö

Vi ger prisexempel på badrumsrenovering

Att badrumsrenoveringar kostar är ingen hemlighet. Däremot kan priset variera en hel del. Ska du exempelvis renovera ett litet badrum eller ett stort badrum? Vilka funktioner vill du ha och hur ska det se ut? Hantverkare tar dessutom olika mycket betalt.

Vi ger exempel på var priset kan landa genom:

 • Räkneexempel per kvadratmeter
 • Snittpris för arbetskostnad per timme
 • Kostnad för material beroende på vad du väljer
 • Uppskattning av totalkostnad med allt inkluderat
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Vad kostar det att renovera ett badrum?

Budgetrenovera ditt badrum med ett snyggt resultat

Vill du renovera ditt badrum med en tajtare budget och samtidigt få ett snyggt resultat med kvalitet? Med lite planering och val av rätt material kan du spara pengar.

Få smarta tips på:

 • Hur du gör research och jämför olika alternativ
 • Det mesta prisvärda materialet
 • Vad du kan spara in på
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrum till lägre pris – smarta tips för att komma ner i kostnad

Våra bästa tips inför renoveringen av ditt badrum

Inför renoveringen av ditt nya badrum krävs planering, tid och pengar. För att få den bästa möjliga renoveringen och undvika fallgropar är det bra om du har koll på flera saker innan du sätter igång.

Få svar på frågorna:

 • Hur anlitar jag en hantverkare som är bra?
 • Behöver jag bygglov?
 • Vad behöver jag ta reda på innan renoveringen?
 • Vad ska jag välja för material?
 • Vad påverkar priset?
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrummet – vad ska jag tänka på?

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Göteborgs bygghantverk AB

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Göteborg ByggExcellence AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Ibra Byggservice AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Göteborgs Vent & Montage Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

Asseio städ och service

F-skatt

Moms-
berättigad

Byggfronten I Väst Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

DDS Bygg AB

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

M & Z KAKEL BYGG AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Bragner Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Prestigo Väst AB

F-skatt

Omdöme (15)

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

Fönster & Dörrar i Wäst AB

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Mur & Stensättning Trestad

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

MA Kakel AB

F-skatt

Omdöme (12)

Moms-
berättigad

Jerry S Bygg-Marinservice AB

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Inges maskinuthyrning & grävtjänst AB

F-skatt

Omdöme (18)

Moms-
berättigad

DiLu byggtjänst AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Alliansbygg Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Byggexpressen i Uddevalla AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Elios Entreprenad Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

J&S i Ödeshög HB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Cement Träd Bygg i Varnhem

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Mapex AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Slottets källarprodukter

F-skatt

Moms-
berättigad

Turaani Bygg Ab

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Lilleby snickarteam AB

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

ToRoX AB Allt inom Bygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Janis Sidabrs

F-skatt

Moms-
berättigad

PHR Göteborg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Bengts bygg & skogsservice AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Dammens Bygg & Markanläggningar AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Villabyggen i Väst AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Roséns Bygg & Måleri AB

F-skatt

Moms-
berättigad

AS SOL och BYGG AB

F-skatt

Moms-
berättigad

VGR Kakel Och Puts AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Göteborg Närservice AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Eltech Installation Sverige Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Edeg Bygg & Renovering AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Kristian Fredriksson

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

A&D Bygg & Fastighetsservice Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Team in West AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Ringsten Måleri&Plattsättning Aktiebolag

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Lux Måleri AB

F-skatt

Moms-
berättigad

BJ Byggtjänst

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

Ema Byggentreprenad AB

F-skatt

Moms-
berättigad

NOALB BYGG

F-skatt

Moms-
berättigad

Kolla Byggnads AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak