Företagets logotyp

Hjo Byggtjänst

Omdömen (0)

Kontaktperson

Artur Wojtasik

  • Metallvägen 10 544 50 hjo, 544 92 Hjo
  • Medlem på Dorunner sedan: 2010
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Hjo Byggtjänst ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Hjo Byggtjänst

.Komplett byggtjänst!
Vi på Hjo Byggtjänst & Plåtslageri är din kompletta partner i Hjo när det gäller ombyggnad, tillbyggnad och renovering.Vi erbjuder följande tjänster inom bygg:

Ombyggnad
Tillbyggnad
Renovering
Byggmästare
Köksrenovering
Badrumsrenovering
Köksrenovering
Byggnadssnickeri
Takomläggning
Takarbeten
Plåtslageri
Murare
Anläggningsarbeten
Installerar braskaminer

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

certifikatlogo

Behörig elektriker (Elsäkerhetsverket)

Läs mer

Behörig enligt Elsäkerhetsverket att utföra jobb som beträffar elektricitet.

certifikatlogo

SSG Entre (säkerhetsutbildning arbetsmiljö)

Läs mer

SSG Entre är en utbildning för entreprenörer inom processindustrin, med fokus på gemensamma och relevanta kunskaper inom hälsa, säkerhet och miljö. Målet med SSG Entre är att säkerställa att entreprenörer har god och i industrin väl förankrad kunskap om risker inom hälsa, säkerhet och miljö. Man vill också medvetandegöra vilka regler, rutiner och värderingar som gäller, i syfte att minska antalet olyckor.

Omdömen

Hjo Byggtjänst har inte fått något omdöme ännu.