DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Badrumsrenovering Bollebygd

Hitta företag inom badrumsrenovering i Bollebygd snabbt, tryggt och enkelt

Badrumsrenovering i Bollebygd - skapa ditt drömbadrumBadrumsrenovering är ett av de vanligaste renoveringsprojekten i hemmet. Oavsett om du bor i Bollebygd eller någon annanstans i Sverige kan en badrumsrenovering göra underverk för både funktionaliteten

### Hitta badrumsrenoverare i Bollebygd genom att skapa en uppdragsförfråganAtt hitta en badrumsrenoverare i Bollebygd är enkelt genom vår offerttjänst. Allt du behöver göra är att fylla i ett formulär på vår hemsida och svara på några frågor om ditt renoveringsprojekt. Därefter matchar vi dig med upp till fem hantverkare i Bollebygd som är intresserade av att lämna offert på din badrumsrenovering. Du kan sedan i lugn och ro läsa om hantverkarna, titta på bilder från deras tidigare projekt och läsa omdömen från andra kunder. Vi kontrollerar också regelbundet att hantverkarna är godkända för F-skatt, momsregistrerade och inte har några anmärkningar. När du hittat en badrumsrenoverare du gillar kan ni tillsammans planera för att renovera badrum precis som du vill ha det.

 • Hitta badrumsrenoverare i Bollebygd genom att skapa en uppdragsförfråganAtt hitta en badrumsrenoverare i Bollebygd är enkelt genom vår offerttjänst. Allt du behöver göra är att fylla i ett formulär på vår hemsida och svara på några frågor om ditt renoveringsprojekt. Därefter matchar vi dig med upp till fem hantverkare i Bollebygd som är intresserade av att lämna offert på din badrumsrenovering. Du kan sedan i lugn och ro läsa om hantverkarna, titta på bilder från deras tidigare projekt och läsa omdömen från andra kunder. Vi kontrollerar också regelbundet att hantverkarna är godkända för F-skatt, momsregistrerade och inte har några anmärkningar. När du hittat en badrumsrenoverare du gillar kan ni tillsammans planera för att renovera badrum precis som du vill ha det.

 • Jämför offerter från flera hantverkare för bästa pris och kvalitetNär du ska renovera badrum är det klokt att jämföra offerter från flera olika hantverkare. Då kan du lättare hitta någon som matchar din budget för badrumsrenoveringen. Men kom ihåg att pris inte är allt. Lika viktigt är att välja en badrumsrenoverare som du känner förtroende för och som förstår din vision. En duktig hantverkare kan också komma med förslag på smarta lösningar och material som kan sänka totalkostnaden för din badrumsrenovering utan att tumma på kvaliteten. Genom vår offertjänst blir det enkelt att jämföra olika hantverkare och hitta den som passar bäst för just ditt projekt, oavsett om du ska bygga om badrum från grunden eller göra en enklare renovering.

 • Varför renovera badrummet?

  Ett badrum är ett av de rum vi spenderar mycket tid i varje dag. Därför är det viktigt att det både är funktionellt och trivsamt. Genom att renovera badrum kan du skapa ett helt nytt badrum anpassat efter just dina behov och önskemål. Kanske drömmer du om ett lyxigt spa-badrum med badkar, eller föredrar du en praktisk planlösning med extra förvaringsutrymmen? Oavsett vad kan en badrumsrenovering höja livskvaliteten avsevärt i vardagen.

  En annan fördel med att renovera badrum är att det kan höja värdet på din bostad. Ett fräscht och modernt badrum är något många spekulanter uppskattar vid en försäljning. Så även om du inte planerar att flytta inom den närmaste tiden kan en badrumsrenovering vara en god investering för framtiden.

 • Exempel på vad en badrumsrenoverare kan hjälpa dig med

  En badrumsrenoverare kan hjälpa dig med allt som har med badrumsrenovering att göra. Några exempel är:

  • Montering av kakel och klinker på väggar och golv
  • Installation av badkar, dusch, toalett, handfat och annan badrumsinredning
  • Flytt av väggar för att ändra planlösningen
  • Golvvärme
  • El- och VVS-arbeten
  • Målning och spackling av väggar och tak

  Listan kan göras lång och beror helt på hur omfattande renovering du vill göra. En erfaren badrumsrenoverare kan guida dig rätt och hjälpa till att planera arbetet på bästa sätt.

 • Fördelar med att anlita proffs för badrumsrenovering

  Att renovera badrum är ett omfattande projekt som kräver både tid, kunskap och rätt verktyg. Genom att anlita en professionell hantverkare för jobbet kan du spara mycket tid och energi. Du slipper bekymra dig över att göra misstag som kan bli kostsamma att rätta till i efterhand. En duktig badrumsrenoverare har också koll på alla regler och branschstandarder som gäller, till exempel för tätskikt och ventilation.

  En annan fördel är att hantverkaren kan komma med värdefulla råd och tips utifrån sin expertis. Kanske finns det smartare och mer kostnadseffektiva lösningar än vad du först tänkt dig? Hantverkaren kan också hjälpa till att välja material och inredning som passar din budget och stil.

  Sist men inte minst kan du känna dig trygg med att slutresultatet blir professionellt utfört in i minsta detalj. Så att du kan njuta av ditt nyrenoverade badrum i många år framöver utan bekymmer.

 • Kort om badrumsrenoveringens historia

  Badrum har funnits i olika former långt tillbaka i historien. Redan för över 2000 år sedan hade de gamla romarna publika badhus med avancerade system för uppvärmning och rinnande vatten. I Sverige dröjde det dock ända till mitten av 1900-talet innan badrum blev standard i bostäder.

  Innan dess tvättade man sig oftast i ett handfat eller i en balja på köksgolvet. Toaletten, eller utedass som det hette, låg oftast på gården. På 1920-talet började man bygga "moderna" badrum i nyproduktioner, men det var först på 50- och 60-talet som badrum på riktigt gjorde intåg i de svenska hemmen i samband med miljonprogrammet.

  Idag är badrum en självklarhet i alla bostäder. Och kraven på standard och komfort har ökat avsevärt. Numera vill många ha stora, lyxiga badrum med spa-känsla. Något som också syns på utbudet av hantverkare som erbjuder badrumsrenovering. Att renovera badrum har blivit en av de vanligaste renoveringsåtgärderna överhuvudtaget.

 • Viktigt att välja en certifierad badrumsrenoverare

  För att försäkra sig om att badrumsrenoveringen blir korrekt utförd är det viktigt att anlita en certifierad hantverkare. Branschorganisationen Säker Vatten har tagit fram en auktorisation för våtrumsarbete, så kallad Säker Vatten-licens. För att bli auktoriserad krävs både teoretisk och praktisk utbildning samt flera års dokumenterad arbetslivserfarenhet.

  En annan viktig certifiering är GVK, Golvbranschens våtrumskontroll. Det är en branschstandard framtagen av golvbranschen för tätskikt i våtutrymmen. Genom att anlita en GVK-auktoriserad hantverkare kan du vara säker på att alla tätskikt monteras enligt konstens alla regler.

  Andra certifieringar som kan vara bra att hålla utkik efter är till exempel Byggkeramikrådets Behörig våtrumsbyggare och Måleribranschens våtrumscertifiering. Ju fler certifieringar en badrumsrenoverare har, desto tryggare kan du känna dig.

 • Badrumsrenovering och ROT-avdrag

  Visste du att du kan dra av upp till 30% av arbetskostnaden för badrumsrenoveringen genom ROT-avdraget? ROT står för Renovering, Ombyggnad och Tillbyggnad och är en möjlighet för privatpersoner att göra avdrag för hantverkstjänster på skatten. För att kunna utnyttja avdraget finns dock vissa villkor som måste uppfyllas.

  Arbetet ska utföras i en bostad som du äger och bor i, eller i dina föräldrars bostad. Du kan som mest göra avdrag för 50 000 kr per person och år, och du måste ha fyllt minst 18 år vid beskattningsårets utgång. Tänk också på att spara alla kvitton. För att kunna göra ROT-avdrag måste du kunna uppvisa underlag på att arbetet är utfört och betalt.

  Prata gärna med din badrumsrenoverare om möjligheten till ROT-avdrag. Många hantverkare är vana vid att hjälpa till med administrationen kring detta. Genom ROT-avdraget kan du spara en rejäl slant på din badrumsrenovering, pengar som du istället kan lägga på till exempel lyxigare inredningsdetaljer.

Våra företag inom badrumsrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 866 recensioner

Här hittar du hjälpen

Badrumsrenovering Ale

Gå till Ale

Badrumsrenovering Alingsås

Gå till Alingsås

Badrumsrenovering Bengtsfors

Gå till Bengtsfors

Badrumsrenovering Borås

Gå till Borås

Badrumsrenovering Dals-Ed

Gå till Dals-Ed

Badrumsrenovering Essunga

Gå till Essunga

Badrumsrenovering Falköping

Gå till Falköping

Badrumsrenovering Färgelanda

Gå till Färgelanda

Badrumsrenovering Grästorp

Gå till Grästorp

Badrumsrenovering Gullspång

Gå till Gullspång

Badrumsrenovering Göteborg

Gå till Göteborg

Badrumsrenovering Götene

Gå till Götene

Badrumsrenovering Herrljunga

Gå till Herrljunga

Badrumsrenovering Hjo

Gå till Hjo

Badrumsrenovering Härryda

Gå till Härryda

Badrumsrenovering Karlsborg

Gå till Karlsborg

Badrumsrenovering Kungälv

Gå till Kungälv

Badrumsrenovering Lerum

Gå till Lerum

Badrumsrenovering Lidköping

Gå till Lidköping

Badrumsrenovering Lilla Edet

Gå till Lilla Edet

Badrumsrenovering Lysekil

Gå till Lysekil

Badrumsrenovering Mariestad

Gå till Mariestad

Badrumsrenovering Mark

Gå till Mark

Badrumsrenovering Mellerud

Gå till Mellerud

Badrumsrenovering Munkedal

Gå till Munkedal

Badrumsrenovering Mölndal

Gå till Mölndal

Badrumsrenovering Orust

Gå till Orust

Badrumsrenovering Partille

Gå till Partille

Badrumsrenovering Skara

Gå till Skara

Badrumsrenovering Skövde

Gå till Skövde

Badrumsrenovering Sotenäs

Gå till Sotenäs

Badrumsrenovering Stenungsund

Gå till Stenungsund

Badrumsrenovering Strömstad

Gå till Strömstad

Badrumsrenovering Svenljunga

Gå till Svenljunga

Badrumsrenovering Tanum

Gå till Tanum

Badrumsrenovering Tibro

Gå till Tibro

Badrumsrenovering Tidaholm

Gå till Tidaholm

Badrumsrenovering Tjörn

Gå till Tjörn

Badrumsrenovering Tranemo

Gå till Tranemo

Badrumsrenovering Trollhättan

Gå till Trollhättan

Badrumsrenovering Töreboda

Gå till Töreboda

Badrumsrenovering Uddevalla

Gå till Uddevalla

Badrumsrenovering Ulricehamn

Gå till Ulricehamn

Badrumsrenovering Vara

Gå till Vara

Badrumsrenovering Vänersborg

Gå till Vänersborg

Badrumsrenovering Vårgårda

Gå till Vårgårda

Badrumsrenovering Åmål

Gå till Åmål

Badrumsrenovering Öckerö

Gå till Öckerö

Vi ger prisexempel på badrumsrenovering

Att badrumsrenoveringar kostar är ingen hemlighet. Däremot kan priset variera en hel del. Ska du exempelvis renovera ett litet badrum eller ett stort badrum? Vilka funktioner vill du ha och hur ska det se ut? Hantverkare tar dessutom olika mycket betalt.

Vi ger exempel på var priset kan landa genom:

 • Räkneexempel per kvadratmeter
 • Snittpris för arbetskostnad per timme
 • Kostnad för material beroende på vad du väljer
 • Uppskattning av totalkostnad med allt inkluderat
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Vad kostar det att renovera ett badrum?

Budgetrenovera ditt badrum med ett snyggt resultat

Vill du renovera ditt badrum med en tajtare budget och samtidigt få ett snyggt resultat med kvalitet? Med lite planering och val av rätt material kan du spara pengar.

Få smarta tips på:

 • Hur du gör research och jämför olika alternativ
 • Det mesta prisvärda materialet
 • Vad du kan spara in på
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrum till lägre pris – smarta tips för att komma ner i kostnad

Våra bästa tips inför renoveringen av ditt badrum

Inför renoveringen av ditt nya badrum krävs planering, tid och pengar. För att få den bästa möjliga renoveringen och undvika fallgropar är det bra om du har koll på flera saker innan du sätter igång.

Få svar på frågorna:

 • Hur anlitar jag en hantverkare som är bra?
 • Behöver jag bygglov?
 • Vad behöver jag ta reda på innan renoveringen?
 • Vad ska jag välja för material?
 • Vad påverkar priset?
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrummet – vad ska jag tänka på?

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Västkustens Bygg och Måleri AB

F-skatt

Omdöme (76)

Moms-
berättigad

Göteborgs bygghantverk AB

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Göteborg ByggExcellence AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Ibra Byggservice AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Göteborgs Vent & Montage Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Rosalita Bygg Och Konsult Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

Byggfronten I Väst Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

DDS Bygg AB

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

Prestigo Väst AB

F-skatt

Omdöme (15)

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

M & Z KAKEL BYGG AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Bragner Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Janis Sidabrs

F-skatt

Moms-
berättigad

Fönster & Dörrar i Wäst AB

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

MA Kakel AB

F-skatt

Omdöme (12)

Moms-
berättigad

Mur & Stensättning Trestad

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Västbyggarna AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Muzliukaj Construction

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Smartcon Byggservice AB

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Asseio städ och service

F-skatt

Moms-
berättigad

Inges maskinuthyrning & grävtjänst AB

F-skatt

Omdöme (18)

Moms-
berättigad

Jerry S Bygg-Marinservice AB

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Mapex AB

F-skatt

Moms-
berättigad

J&S i Ödeshög HB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Wåxberg bygg AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Alliansbygg Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Byggexpressen i Uddevalla AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Cement Träd Bygg i Varnhem

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Slottets källarprodukter

F-skatt

Moms-
berättigad

F. Finsnickeri

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

Elios Entreprenad Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

A M B Entreprenad AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Eriksson & Bäck Konstruktion AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Lilleby snickarteam AB

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

Turaani Bygg Ab

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Dm Bygg & Måleri Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

FramtidsFönster

F-skatt

Moms-
berättigad

Roger Bygg & Industriservice AB

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

PMV Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Villabyggen i Väst AB

F-skatt

Moms-
berättigad

PHR Göteborg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

AS SOL och BYGG AB

F-skatt

Moms-
berättigad

AG Murtjänst

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

Kristian Fredriksson

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

A&D Bygg & Fastighetsservice Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Min rörmokare i väst AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Eltech Installation Sverige Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak