DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Badrumsrenovering Tjörn

Hitta företag inom badrumsrenovering i Tjörn snabbt, tryggt och enkelt

Badrumsrenovering på Tjörn - Skapa ditt drömrum med hjälp av oss

Funderar du på att renovera badrum på Tjörn? Då har du kommit rätt! Vi på Dorunner kan hjälpa dig att hitta rätt badrumsrenoverare för ditt projekt. Oavsett om du vill bygga om badrum eller bara fräscha upp ditt befintliga så har vi kunniga hantverkare som kan hjälpa dig. Några exempel på arbeten vi kan hjälpa till med är byte av kakel och klinker, installation av ny dusch eller badkar, byte av toalett och handfat samt byte av golvvärme.

 • Be om offert på badrumsrenovering på Tjörn

  Ett bra första steg när du ska renovera badrum på Tjörn är att be om offert från flera olika hantverkare. Genom Dorunner kan du enkelt skapa en uppdragsförfrågan och få svar från upp till fem intresserade hantverkare. Allt du behöver göra är att fylla i ett formulär på vår hemsida och svara på några frågor om ditt projekt.

  Därefter matchar vi dig med badrumsrenoverare i ditt område och du kan förvänta dig svar inom kort. I svaren kan du läsa om hantverkarna, se tidigare kunders omdömen och bilder på referensprojekt. Du kan också se vilka certifikat och behörigheter de har. Vi kontrollerar regelbundet att hantverkarna är godkända för F-skatt, är momsregistrerade och om de har några skulder.

  Genom att jämföra offerter från flera hantverkare kan du lättare hitta den som passar bäst för ditt projekt, både vad gäller pris och andra faktorer som är viktiga för dig. Du får en bra överblick över kostnad och kan lättare hålla dig inom din budget för ditt nya badrum.

 • Varför renovera badrum?

  Att renovera badrum är ett av de projekt som verkligen kan förvandla ett hem. Badrummet är ju en plats vi tillbringar mycket tid i, så det är viktigt att det är både funktionellt och trivsamt. En badrumsrenovering kan höja standarden och göra badrummet mer lättskött med nya, fräscha ytor. Det kan också ge möjlighet att skapa mer förvaring eller bättre tillgänglighet.

  En renovering är också ett bra tillfälle att se över badrummets funktioner. Kanske behöver du en extra toalett för en växande familj? Eller så kanske du vill skapa en lyxigare känsla med en ny, härlig dusch eller ett spa-badkar. Möjligheterna är många!

  Förutom att höja trivseln och funktionen i badrummet kan en renovering också höja värdet på hela bostaden. Ett fräscht och modernt badrum är något många uppskattar och kan vara avgörande vid en eventuell försäljning.

 • Anlita en badrumsrenoverare istället för att göra det själv

  Även om du är händig och brukar göra en hel del renoveringar själv så rekommenderar vi oftast att man anlitar en badrumsrenoverare när man ska renovera badrum. Det finns flera anledningar till det:

  För det första så är badrum en våt miljö som ställer höga krav på tätskikt och andra fuktspärrar. Gör man fel här kan det leda till fuktskador som kan bli mycket kostsamma att åtgärda i efterhand. En erfaren hantverkare vet hur man säkerställer att allt blir tätt och korrekt utfört.

  Badrumsrenoveringar innebär också ofta både VVS-arbeten och elinstallationer, två områden där det verkligen är viktigt att allt blir rätt gjort både för funktionen och säkerheten. VVS-arbeten och el är dessutom ofta reglerade och kräver behörighet.

  Genom att anlita en badrumsrenoverare så får du jobbet professionellt utfört och kan känna dig trygg med att allt blir rätt från början. Du slipper lägga massor av tid själv och undviker misstag som kan bli dyra att rätta till. Hantverkaren kan också ge dig goda råd kring val av material och lösningar som kan spara både tid och pengar.

 • Rotavdrag på badrumsrenovering

  Visste du att du kan få rotavdrag när du anlitar en badrumsrenoverare för att renovera badrum? Rotavdraget är en skattereduktion som innebär att du kan dra av 30% av kostnaden för arbetet på din skatt, upp till ett maxbelopp. Avdraget gör att det blir mer prisvärt att anlita professionell hjälp för din badrumsrenovering.

  För att ha rätt till rotavdrag finns dock vissa krav, bland annat att badrumsrenoveraren du anlitar måste ha F-skatt. När du anlitar en hantverkare genom Dorunner så kan du vara säker på att alla sådana krav är uppfyllda. Hantverkaren drar av rotavdraget direkt på fakturan och du behöver bara betala mellanskillnaden.

 • Historien om badrum

  Även om badrum känns som en självklarhet för oss idag så har de faktiskt inte funnits så länge. På 1800-talet började man bygga separata rum för bad och toalett i de finare hemmen, men det dröjde innan det blev standard. Länge var utedass och gemensamma tvättstugor det vanliga för de flesta.

  Det moderna badrummet som vi känner det idag började växa fram på 1950-talet. Då blev det allt vanligare med vattentoalett, badkar och handfat i bostäderna. På 60- och 70-talet blev badrummen färggladare med kakel i starka färger och mönster. Under 80- och 90-talet blev istället naturmaterial som marmor och trä populärt.

  Idag är ett eget badrum standard i de flesta bostäder och många lägger stort fokus på badrummets utformning. Nya material och lösningar gör att endast fantasin sätter gränser för hur ditt badrum kan se ut. Men oavsett stil så är hög kvalitet och funktion alltid viktigt i våtrumsmiljö.

 • Hitta din badrumsrenoverare på Tjörn

  Är du redo att sätta igång med din badrumsrenovering på Tjörn? Fyll i formuläret på vår hemsida idag och berätta om ditt projekt, så hjälper vi dig att hitta rätt hantverkare. Hos oss hittar du badrumsrenoverare med lång erfarenhet och rätt kompetens för att förverkliga just ditt drömrum. Välkommen att höra av dig till oss på Dorunner!

Våra företag inom badrumsrenovering har 4.5 i snittomdöme

av 695 recensioner

Här hittar du hjälpen

Badrumsrenovering Ale

Gå till Ale

Badrumsrenovering Alingsås

Gå till Alingsås

Badrumsrenovering Bengtsfors

Gå till Bengtsfors

Badrumsrenovering Bollebygd

Gå till Bollebygd

Badrumsrenovering Borås

Gå till Borås

Badrumsrenovering Dals-Ed

Gå till Dals-Ed

Badrumsrenovering Essunga

Gå till Essunga

Badrumsrenovering Falköping

Gå till Falköping

Badrumsrenovering Färgelanda

Gå till Färgelanda

Badrumsrenovering Grästorp

Gå till Grästorp

Badrumsrenovering Gullspång

Gå till Gullspång

Badrumsrenovering Göteborg

Gå till Göteborg

Badrumsrenovering Götene

Gå till Götene

Badrumsrenovering Herrljunga

Gå till Herrljunga

Badrumsrenovering Hjo

Gå till Hjo

Badrumsrenovering Härryda

Gå till Härryda

Badrumsrenovering Karlsborg

Gå till Karlsborg

Badrumsrenovering Kungälv

Gå till Kungälv

Badrumsrenovering Lerum

Gå till Lerum

Badrumsrenovering Lidköping

Gå till Lidköping

Badrumsrenovering Lilla Edet

Gå till Lilla Edet

Badrumsrenovering Lysekil

Gå till Lysekil

Badrumsrenovering Mariestad

Gå till Mariestad

Badrumsrenovering Mark

Gå till Mark

Badrumsrenovering Mellerud

Gå till Mellerud

Badrumsrenovering Munkedal

Gå till Munkedal

Badrumsrenovering Mölndal

Gå till Mölndal

Badrumsrenovering Orust

Gå till Orust

Badrumsrenovering Partille

Gå till Partille

Badrumsrenovering Skara

Gå till Skara

Badrumsrenovering Skövde

Gå till Skövde

Badrumsrenovering Sotenäs

Gå till Sotenäs

Badrumsrenovering Stenungsund

Gå till Stenungsund

Badrumsrenovering Strömstad

Gå till Strömstad

Badrumsrenovering Svenljunga

Gå till Svenljunga

Badrumsrenovering Tanum

Gå till Tanum

Badrumsrenovering Tibro

Gå till Tibro

Badrumsrenovering Tidaholm

Gå till Tidaholm

Badrumsrenovering Tranemo

Gå till Tranemo

Badrumsrenovering Trollhättan

Gå till Trollhättan

Badrumsrenovering Töreboda

Gå till Töreboda

Badrumsrenovering Uddevalla

Gå till Uddevalla

Badrumsrenovering Ulricehamn

Gå till Ulricehamn

Badrumsrenovering Vara

Gå till Vara

Badrumsrenovering Vänersborg

Gå till Vänersborg

Badrumsrenovering Vårgårda

Gå till Vårgårda

Badrumsrenovering Åmål

Gå till Åmål

Badrumsrenovering Öckerö

Gå till Öckerö

Vi ger prisexempel på badrumsrenovering

Att badrumsrenoveringar kostar är ingen hemlighet. Däremot kan priset variera en hel del. Ska du exempelvis renovera ett litet badrum eller ett stort badrum? Vilka funktioner vill du ha och hur ska det se ut? Hantverkare tar dessutom olika mycket betalt.

Vi ger exempel på var priset kan landa genom:

 • Räkneexempel per kvadratmeter
 • Snittpris för arbetskostnad per timme
 • Kostnad för material beroende på vad du väljer
 • Uppskattning av totalkostnad med allt inkluderat
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Vad kostar det att renovera ett badrum?

Budgetrenovera ditt badrum med ett snyggt resultat

Vill du renovera ditt badrum med en tajtare budget och samtidigt få ett snyggt resultat med kvalitet? Med lite planering och val av rätt material kan du spara pengar.

Få smarta tips på:

 • Hur du gör research och jämför olika alternativ
 • Det mesta prisvärda materialet
 • Vad du kan spara in på
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrum till lägre pris – smarta tips för att komma ner i kostnad

Våra bästa tips inför renoveringen av ditt badrum

Inför renoveringen av ditt nya badrum krävs planering, tid och pengar. För att få den bästa möjliga renoveringen och undvika fallgropar är det bra om du har koll på flera saker innan du sätter igång.

Få svar på frågorna:

 • Hur anlitar jag en hantverkare som är bra?
 • Behöver jag bygglov?
 • Vad behöver jag ta reda på innan renoveringen?
 • Vad ska jag välja för material?
 • Vad påverkar priset?
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrummet – vad ska jag tänka på?

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Göteborgs bygghantverk AB

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Sorin Murariu

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Göteborg ByggExcellence AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Dkby AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Göteborgs Vent & Montage Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Rosalita Bygg Och Konsult Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Asseio städ och service

F-skatt

Moms-
berättigad

Byggfronten I Väst Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

DDS Bygg AB

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

Ibra Byggservice AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Prestigo Väst AB

F-skatt

Omdöme (15)

Moms-
berättigad

Bragner Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

M & Z KAKEL BYGG AB

F-skatt

Moms-
berättigad

MA Kakel AB

F-skatt

Omdöme (12)

Moms-
berättigad

Mur & Stensättning Trestad

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Fönster & Dörrar i Wäst AB

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Inges maskinuthyrning & grävtjänst AB

F-skatt

Omdöme (18)

Moms-
berättigad

Jerry S Bygg-Marinservice AB

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Slottets källarprodukter

F-skatt

Moms-
berättigad

Elios Entreprenad Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Alliansbygg Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Mapex AB

F-skatt

Moms-
berättigad

J&S i Ödeshög HB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Cement Träd Bygg i Varnhem

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Byggexpressen i Uddevalla AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Dusch & Bad i Kungälv AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Janis Sidabrs

F-skatt

Moms-
berättigad

Turaani Bygg Ab

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Lilleby snickarteam AB

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

Byggnadsvision L.H AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

ToRoX AB Allt inom Bygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Eriksson & Bäck Konstruktion AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Villabyggen i Väst AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Dammens Bygg & Markanläggningar AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

PHR Göteborg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

AG Murtjänst

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

AS SOL och BYGG AB

F-skatt

Moms-
berättigad

A&D Bygg & Fastighetsservice Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Kristian Fredriksson

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Edeg Bygg & Renovering AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Eltech Installation Sverige Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Göteborg Närservice AB

F-skatt

Moms-
berättigad

VGR Kakel Och Puts AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Ibbes Kakel AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Ringby Underhåll & Fastighetsservice AB

F-skatt

Moms-
berättigad

NOALB BYGG

F-skatt

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak