Företagets logotyp

Thorold Byggservice

Omdömen (2)

Kontaktperson

Kristoffer Thorold

  • Hemmingstorp 10, 54292 Mariestad
  • Medlem på Dorunner sedan: 2017
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Thorold Byggservice ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Thorold Byggservice

Thorold Byggservice erbjuder byggtjänster inom skaraborgs län samt där efterfrågan för ett gediget kunnande finns sätter vi i övrigt inga gränser.

Vår konkurrenskraft bygger på ett gediget kunnande, flexibilitet och lång erfarenhet i branschen.
Välkommen att möta ett kraftfullt företag som är byggt på kunskap, erfarenhet och arbetsglädje.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum (BBV)

Läs mer

BBV uppfyller de tvingande regler som finns i Boverkets byggregler. Genom BBV blir dock kravet på arbetets utförande högre. Eftersom BBV fått en stark ställning på marknaden, refereras ofta till att funktionen som uppnås genom BBV är ett mått på den fackmässighet som allmänt ska kunna krävas vid utförande av arbeten i våtrum. 

certifikatlogo

BAS-P och BAS-U

Läs mer

Byggherren, eller den entreprenör som byggherren överlåtit ansvaret till, ska med hjälp av BAS-P och BAS-U skapa förutsättningar för att arbetet på byggarbetsplatsen kan genomföras på ett säkert sätt. Det är byggherrens eller uppdragstagarens ansvar att de som utses till BAS-P och BAS-U har erforderliga teoretiska och praktiska kunskaper för uppdraget.

Omdömen

avatar
via Takbyte ca 200 kvm, Götene

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Seriös byggfirma

via Sätta dubbel-gips väggar 94m2, Tibro

Thorolds Bygg AB har visat ett väldigt seriöst intryck på oss. Bra offert, byggande med kvalité samt ett mycket gott bemötande. Så vi kan rekommendera Thorolds Bygg AB varmt.

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga