DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Badrumsrenovering Kungälv

Hitta företag inom badrumsrenovering i Kungälv snabbt, tryggt och enkelt

Badrumsrenovering i Kungälv med Dorunner

Funderar du på att renovera badrummet i Kungälv? Då kan vi på Dorunner hjälpa dig att hitta rätt hantverkare för jobbet. Genom oss kan du enkelt skapa en förfrågan och få svar från upp till fem intresserade företag som är redo att ta sig an din badrumsrenovering i Kungälv.

 • Skapa en förfrågan och få svar från hantverkare

  För att hitta rätt hantverkare för din badrumsrenovering i Kungälv kan du skapa en förfrågan hos oss på Dorunner. Fyll i vårt formulär och besvara några enkla frågor om ditt projekt. Vi matchar sedan din förfrågan med lämpliga hantverkare i Kungälvsområdet.

  Inom kort får du svar från upp till fem intresserade företag som vill hjälpa dig med din badrumsrenovering. Du kan läsa om företagen, se omdömen från tidigare kunder och ta del av bilder från deras referensprojekt. Vi kontrollerar också regelbundet att företagen är godkända för F-skatt, momsregistrerade och inte har några anmärkningar gällande skulder.

  Genom att skapa en förfrågan hos oss på Dorunner kan du enkelt jämföra olika hantverkare och hitta den som passar bäst för din badrumsrenovering i Kungälv. Du slipper lägga tid på att själv söka och kontakta olika företag, utan får istället hjälp att hitta rätt direkt.

 • Varför renovera badrummet?

  Badrummet är en av de viktigaste rummen i hemmet och används dagligen. En badrumsrenovering kan göra stor skillnad både för funktionaliteten och trivseln. Kanske behöver du mer förvaring, vill byta till en modernare stil eller åtgärda fuktskador? Oavsett anledning kan en renovering ge dig det badrum du önskar.

  En badrumsrenovering kan också höja värdet på din bostad. Ett fräscht och välplanerat badrum är något många uppskattar och kan vara avgörande vid en eventuell försäljning. Att renovera badrummet är därför en god investering, både för din egen skull och för framtida köpare.

 • Anlita proffs för din badrumsrenovering

  För de flesta är en badrumsrenovering ett omfattande projekt som kräver både tid och kunskap. Genom att anlita en professionell hantverkare kan du känna dig trygg med att arbetet blir korrekt utfört och håller hög kvalitet. De har erfarenhet av liknande projekt och vet hur man undviker vanliga misstag.

  En hantverkare kan också hjälpa dig med planering och ge råd kring material och lösningar. De ser möjligheter och kan komma med förslag du kanske inte tänkt på själv. Med hjälp av en hantverkare slipper du dessutom lägga din egen tid och energi på renoveringen.

  Vid en badrumsrenovering är det extra viktigt att allt blir rätt, eftersom fukt och vatten är inblandat. Görs arbetet fel finns risk för vattenskador som kan bli kostsamma att åtgärda i efterhand. En professionell hantverkare har koll på gällande branschregler och ser till att allt blir tät och korrekt utfört.

 • Hantverkare med rätt kompetens

  När du anlitar en hantverkare för din badrumsrenovering i Kungälv är det viktigt att välja någon med rätt kompetens. Se till att företaget har behörighet att utföra våtrumsarbete och är certifierade enligt Byggkeramikrådets branschregler för våtrum (BBV).

  Sedan 2016 finns en certifiering för hantverkare som arbetar med badrumsrenoveringar, Behörighet för Våtrum (BVH). Certifieringen innebär att hantverkaren har dokumenterad kunskap och praktisk erfarenhet av att utföra arbeten i våtrum enligt gällande branschregler.

  En hantverkare med BVH-certifiering har alltså bevisat att de har rätt kompetens för att utföra din badrumsrenovering på ett fackmannamässigt sätt. Genom Dorunner kan du enkelt hitta certifierade hantverkare i Kungälv och känna dig trygg med ditt val.

 • Badrumsrenoveringens olika moment

  En badrumsrenovering består av flera olika moment och ofta är flera olika hantverkare inblandade. Vanliga arbeten är rivning av befintligt badrum, flyttning av väggar, golvläggning, montering av nya sanitetsdetaljer, plattsättning av väggar och golv, installation av ny belysning och målning.

  Beroende på omfattningen av din renovering kan även andra moment ingå, som flytt av rör, byte av golvbrunn, montering av vattenburen golvvärme eller installation av bastu. En hantverkare kan hjälpa dig planera arbetet och se till att allt utförs i rätt ordning.

  Tidsåtgången för en badrumsrenovering varierar beroende på storleken på badrummet och hur omfattande renoveringen är. Normalt brukar arbetet ta mellan 2-6 veckor. Under den tiden kan man behöva använda alternativa lösningar för dusch och toalett. Prata med din hantverkare om vad som gäller och planera för eventuella störningsmoment.

 • Kostnad för badrumsrenovering

  Kostnaden för en badrumsrenovering beror på flera faktorer, som badrumsyta, materialval, omfattning av arbetet och var i landet du bor. Generellt kostar en totalrenovering av ett normalt badrum på 5-8 kvm mellan 150 000 - 300 000 kr.

  För att få en uppfattning om vad din badrumsrenovering kan kosta kan du skapa en förfrågan hos oss på Dorunner. Då får du svar från flera hantverkare och kan jämföra deras offerter. Var noga med att specificera vad du vill ha utfört, så att alla offerter gäller samma arbete.

  Tänk på att välja material efter din budget. Kakel, klinker, blandare och badrumsmöbler finns i många olika prisklasser. Genom att göra medvetna val kan du spara pengar utan att tumma på kvaliteten. En hantverkare kan ge dig råd och hjälpa dig hitta prisvärda alternativ.

 • Badrumsrenoveringens historia

  Förr var badrum ofta enkla och främst funktionella utrymmen. På 1950-talet blev det vanligare med badrum i bostäder och standarden höjdes. Kakel, badkar, tvättställ och toalett blev standard. Under 1970-talet kom en våg av renoveringar där plastmatta på väggarna var populärt.

  Idag har badrummet blivit ett rum där vi spenderar allt mer tid och gärna vill ha det trivsamt och ombonat. Spa-känsla med dubbla handfat, stora duschar och lyxiga material är vanliga önskemål. Samtidigt har fokus på hållbarhet och energieffektivitet ökat.

  Utvecklingen har också gått mot allt fler prefabricerade lösningar, som färdiga duschväggar och badrumsmoduler. Detta kan underlätta vid en renovering och korta arbetstiden. Fortfarande är dock platsbyggda lösningar vanligast vid badrumsrenoveringar.

  Oavsett om du drömmer om ett tidstypiskt 50-tals badrum eller ett modernt spa är möjligheterna många vid en badrumsrenovering. Med hjälp av kunniga hantverkare kan du förverkliga dina drömmar och skapa ett trivsamt badrum som håller i många år framöver.

Våra företag inom badrumsrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 1223 recensioner

Här hittar du hjälpen

Badrumsrenovering Ale

Gå till Ale

Badrumsrenovering Alingsås

Gå till Alingsås

Badrumsrenovering Bengtsfors

Gå till Bengtsfors

Badrumsrenovering Bollebygd

Gå till Bollebygd

Badrumsrenovering Borås

Gå till Borås

Badrumsrenovering Dals-Ed

Gå till Dals-Ed

Badrumsrenovering Essunga

Gå till Essunga

Badrumsrenovering Falköping

Gå till Falköping

Badrumsrenovering Färgelanda

Gå till Färgelanda

Badrumsrenovering Grästorp

Gå till Grästorp

Badrumsrenovering Gullspång

Gå till Gullspång

Badrumsrenovering Göteborg

Gå till Göteborg

Badrumsrenovering Götene

Gå till Götene

Badrumsrenovering Herrljunga

Gå till Herrljunga

Badrumsrenovering Hjo

Gå till Hjo

Badrumsrenovering Härryda

Gå till Härryda

Badrumsrenovering Karlsborg

Gå till Karlsborg

Badrumsrenovering Lerum

Gå till Lerum

Badrumsrenovering Lidköping

Gå till Lidköping

Badrumsrenovering Lilla Edet

Gå till Lilla Edet

Badrumsrenovering Lysekil

Gå till Lysekil

Badrumsrenovering Mariestad

Gå till Mariestad

Badrumsrenovering Mark

Gå till Mark

Badrumsrenovering Mellerud

Gå till Mellerud

Badrumsrenovering Munkedal

Gå till Munkedal

Badrumsrenovering Mölndal

Gå till Mölndal

Badrumsrenovering Orust

Gå till Orust

Badrumsrenovering Partille

Gå till Partille

Badrumsrenovering Skara

Gå till Skara

Badrumsrenovering Skövde

Gå till Skövde

Badrumsrenovering Sotenäs

Gå till Sotenäs

Badrumsrenovering Stenungsund

Gå till Stenungsund

Badrumsrenovering Strömstad

Gå till Strömstad

Badrumsrenovering Svenljunga

Gå till Svenljunga

Badrumsrenovering Tanum

Gå till Tanum

Badrumsrenovering Tibro

Gå till Tibro

Badrumsrenovering Tidaholm

Gå till Tidaholm

Badrumsrenovering Tjörn

Gå till Tjörn

Badrumsrenovering Tranemo

Gå till Tranemo

Badrumsrenovering Trollhättan

Gå till Trollhättan

Badrumsrenovering Töreboda

Gå till Töreboda

Badrumsrenovering Uddevalla

Gå till Uddevalla

Badrumsrenovering Ulricehamn

Gå till Ulricehamn

Badrumsrenovering Vara

Gå till Vara

Badrumsrenovering Vänersborg

Gå till Vänersborg

Badrumsrenovering Vårgårda

Gå till Vårgårda

Badrumsrenovering Åmål

Gå till Åmål

Badrumsrenovering Öckerö

Gå till Öckerö

Vi ger prisexempel på badrumsrenovering

Att badrumsrenoveringar kostar är ingen hemlighet. Däremot kan priset variera en hel del. Ska du exempelvis renovera ett litet badrum eller ett stort badrum? Vilka funktioner vill du ha och hur ska det se ut? Hantverkare tar dessutom olika mycket betalt.

Vi ger exempel på var priset kan landa genom:

 • Räkneexempel per kvadratmeter
 • Snittpris för arbetskostnad per timme
 • Kostnad för material beroende på vad du väljer
 • Uppskattning av totalkostnad med allt inkluderat
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Vad kostar det att renovera ett badrum?

Budgetrenovera ditt badrum med ett snyggt resultat

Vill du renovera ditt badrum med en tajtare budget och samtidigt få ett snyggt resultat med kvalitet? Med lite planering och val av rätt material kan du spara pengar.

Få smarta tips på:

 • Hur du gör research och jämför olika alternativ
 • Det mesta prisvärda materialet
 • Vad du kan spara in på
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrum till lägre pris – smarta tips för att komma ner i kostnad

Våra bästa tips inför renoveringen av ditt badrum

Inför renoveringen av ditt nya badrum krävs planering, tid och pengar. För att få den bästa möjliga renoveringen och undvika fallgropar är det bra om du har koll på flera saker innan du sätter igång.

Få svar på frågorna:

 • Hur anlitar jag en hantverkare som är bra?
 • Behöver jag bygglov?
 • Vad behöver jag ta reda på innan renoveringen?
 • Vad ska jag välja för material?
 • Vad påverkar priset?
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrummet – vad ska jag tänka på?

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Västkustens Bygg och Måleri AB

F-skatt

Omdöme (76)

Moms-
berättigad

Sorin Murariu

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Göteborgs bygghantverk AB

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Göteborg ByggExcellence AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Dkby AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Göteborgs Vent & Montage Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Rosalita Bygg Och Konsult Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Asseio städ och service

F-skatt

Moms-
berättigad

Byggfronten I Väst Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

DDS Bygg AB

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

G Tech Ab

F-skatt

Omdöme (26)

Moms-
berättigad

Ibra Byggservice AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Janis Sidabrs

F-skatt

Moms-
berättigad

M & Z KAKEL BYGG AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

Bragner Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Prestigo Väst AB

F-skatt

Omdöme (15)

Moms-
berättigad

MA Kakel AB

F-skatt

Omdöme (12)

Moms-
berättigad

Nya Varvets Industriservice Aktiebolag

F-skatt

Omdöme (270)

Moms-
berättigad

Carlaplans Rör AB

F-skatt

Omdöme (23)

Moms-
berättigad

Mur & Stensättning Trestad

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Fönster & Dörrar i Wäst AB

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Smartcon Byggservice AB

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

DiLu byggtjänst AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Jerry S Bygg-Marinservice AB

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Inges maskinuthyrning & grävtjänst AB

F-skatt

Omdöme (18)

Moms-
berättigad

Slottets källarprodukter

F-skatt

Moms-
berättigad

Elios Entreprenad Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

F. Finsnickeri

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

Alliansbygg Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Mapex AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Cement Träd Bygg i Varnhem

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

2ESS BYGG AB

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

Byggexpressen i Uddevalla AB

F-skatt

Moms-
berättigad

J&S i Ödeshög HB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Dusch & Bad i Kungälv AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Roger Bygg & Industriservice AB

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Hulthén Hem & Bygg AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

ToRoX AB Allt inom Bygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Eriksson & Bäck Konstruktion AB

F-skatt

Moms-
berättigad

FramtidsFönster

F-skatt

Moms-
berättigad

Byggnadsvision L.H AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Turaani Bygg Ab

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Dobro Byggkonsult

F-skatt

Omdöme (15)

Moms-
berättigad

Lilleby snickarteam AB

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

PHR Göteborg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Dammens Bygg & Markanläggningar AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak