DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Badrumsrenovering Lidköping

Hitta företag inom badrumsrenovering i Lidköping snabbt, tryggt och enkelt

Badrumsrenovering i Lidköping med Dorunner

Är det dags att renovera badrum i Lidköping? Då kan vi på Dorunner hjälpa dig att hitta rätt hantverkare för jobbet. Vi samarbetar med erfarna och kvalificerade badrumsrenoverare som kan hjälpa dig med allt från planering och design till själva renoveringen. Oavsett om du vill bygga om badrum helt från grunden eller bara göra mindre förändringar kan vi hitta en hantverkare som passar dina behov och din budget.

 • Skapa en uppdragsförfrågan och få offert på badrumsrenovering i Lidköping

  Ett sätt att hitta en badrumsrenoverare i Lidköping är att skapa en uppdragsförfrågan hos oss på Dorunner. Då fyller du i ett formulär och svarar på några enkla frågor om ditt projekt. Vi matchar sedan din förfrågan med upp till fem hantverkare i Lidköping som är intresserade av att ta sig an ditt projekt.

  Inom kort får du svar från de intresserade hantverkarna med en offert på vad din badrumsrenovering kommer att kosta. Du kan sedan jämföra offerterna och välja den hantverkare som passar bäst för dig. I svaren kan du även läsa om hantverkarnas tidigare erfarenheter, se bilder på referensprojekt och ta del av omdömen från andra kunder.

  Vi på Dorunner kontrollerar kontinuerligt att alla våra hantverkare är godkända för F-skatt, momsregistrerade och inte har några allvarliga skulder. Det gör att du kan känna dig trygg med att anlita en hantverkare genom oss när du ska renovera badrum i Lidköping.

 • Fördelar med att renovera badrum

  Att renovera badrum kan ge många fördelar. Först och främst kan det höja värdet på din bostad. Ett fräscht och modernt badrum är något som många bostadsköpare uppskattar och det kan göra din bostad mer attraktiv på marknaden.

  En badrumsrenovering kan också göra ditt badrum mer funktionellt och anpassat efter dina behov. Kanske behöver du mer förvaring, bättre belysning eller en dusch istället för badkar? Genom att bygga om badrum kan du skapa ett badrum som passar just dig och din familj.

  Att renovera badrum kan även göra att du sparar energi och därmed pengar på sikt. Nya, energisnåla vitvaror och armaturer kan minska din energiförbrukning och sänka dina kostnader för el och vatten.

 • Anlita en professionell badrumsrenoverare i Lidköping

  Även om det kan vara frestande att försöka renovera badrum på egen hand finns det många fördelar med att anlita en professionell hantverkare istället. En erfaren badrumsrenoverare har den kunskap och expertis som krävs för att genomföra renoveringen på ett säkert och korrekt sätt.

  Att renovera badrum är ett omfattande projekt som kräver kunskap inom flera olika områden, som VVS, el och plattsättning. En professionell hantverkare vet vilka material och metoder som fungerar bäst och kan se till att allt blir rätt från början.

  Dessutom kan en badrumsrenoverare hjälpa dig med planering och design av ditt nya badrum. De kan komma med förslag och idéer baserat på dina önskemål och behov, och se till att det färdiga resultatet blir precis som du tänkt dig.

  Att anlita en hantverkare för din badrumsrenovering i Lidköping kan också spara dig mycket tid och huvudvärk. Istället för att lägga ner oräkneliga timmar på att försöka göra allt själv kan du överlåta arbetet till en expert och själv ägna dig åt annat under tiden.

  En annan fördel med att anlita en professionell badrumsrenoverare är att du kan känna dig trygg med att arbetet blir korrekt utfört och håller hög kvalitet. En seriös hantverkare är mån om sitt rykte och gör alltid sitt bästa för att kunden ska bli nöjd.

 • Badrumsrenoveringens historia

  Badrumsrenoveringar har blivit allt vanligare i takt med att våra krav på komfort och funktionalitet har ökat. Förr i tiden var badrum ofta små och enkla, med bara det allra nödvändigaste. Idag ser vi badrummet som en plats för avkoppling och välbefinnande, och vi lägger allt större vikt vid dess utseende och inredning.

  Den moderna synen på badrum började växa fram under 1900-talets första hälft, i takt med att rinnande vatten och avlopp blev allt vanligare i hemmen. Badkar och toaletter började installeras i allt fler bostäder, och badrummet blev en självklar del av hemmets inredning.

  Under efterkrigstiden fortsatte badrummets utveckling, med nya material och tekniker som gjorde det möjligt att skapa allt mer påkostade och eleganta badrum. Färgglada kakelplattor, mönstrade klinkers och moderna armaturer blev populära inslag.

  Idag har badrummet blivit en av hemmets viktigaste rum, och många lägger stora summor på att renovera och inreda det efter sina egna önskemål. Nya trender kommer och går, men fokus ligger alltid på funktion, komfort och estetik.

 • Viktigt att tänka på vid badrumsrenovering

  När du ska renovera badrum i Lidköping är det viktigt att välja rätt hantverkare för jobbet. Se till att anlita en hantverkare som är certifierad och har erfarenhet av badrumsrenoveringar. Genom Dorunner kan du hitta kvalificerade hantverkare i ditt område.

  Tänk också på att planera renoveringen noga och sätta en realistisk budget för projektet. En badrumsrenovering kan kosta allt från några tusenlappar till flera hundra tusen kronor, beroende på omfattning och val av material. Genom att begära offert från flera olika hantverkare kan du jämföra priser och hitta den som passar din budget bäst.

  Glöm inte heller att kontrollera om du har rätt till rotavdrag för din badrumsrenovering. Rotavdraget innebär att du kan dra av en viss procent av arbetskostnaden på din skatt, vilket kan sänka den totala kostnaden för renoveringen.

  Sist men inte minst, se till att ha tålamod och vara beredd på att en badrumsrenovering kan ta tid. Även om det kan kännas jobbigt att vara utan badrum under en period är det värt besväret när du till slut kan njuta av ditt nyrenoverade, fräscha badrum.

Våra företag inom badrumsrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 643 recensioner

Här hittar du hjälpen

Badrumsrenovering Ale

Gå till Ale

Badrumsrenovering Alingsås

Gå till Alingsås

Badrumsrenovering Bengtsfors

Gå till Bengtsfors

Badrumsrenovering Bollebygd

Gå till Bollebygd

Badrumsrenovering Borås

Gå till Borås

Badrumsrenovering Dals-Ed

Gå till Dals-Ed

Badrumsrenovering Essunga

Gå till Essunga

Badrumsrenovering Falköping

Gå till Falköping

Badrumsrenovering Färgelanda

Gå till Färgelanda

Badrumsrenovering Grästorp

Gå till Grästorp

Badrumsrenovering Gullspång

Gå till Gullspång

Badrumsrenovering Göteborg

Gå till Göteborg

Badrumsrenovering Götene

Gå till Götene

Badrumsrenovering Herrljunga

Gå till Herrljunga

Badrumsrenovering Hjo

Gå till Hjo

Badrumsrenovering Härryda

Gå till Härryda

Badrumsrenovering Karlsborg

Gå till Karlsborg

Badrumsrenovering Kungälv

Gå till Kungälv

Badrumsrenovering Lerum

Gå till Lerum

Badrumsrenovering Lilla Edet

Gå till Lilla Edet

Badrumsrenovering Lysekil

Gå till Lysekil

Badrumsrenovering Mariestad

Gå till Mariestad

Badrumsrenovering Mark

Gå till Mark

Badrumsrenovering Mellerud

Gå till Mellerud

Badrumsrenovering Munkedal

Gå till Munkedal

Badrumsrenovering Mölndal

Gå till Mölndal

Badrumsrenovering Orust

Gå till Orust

Badrumsrenovering Partille

Gå till Partille

Badrumsrenovering Skara

Gå till Skara

Badrumsrenovering Skövde

Gå till Skövde

Badrumsrenovering Sotenäs

Gå till Sotenäs

Badrumsrenovering Stenungsund

Gå till Stenungsund

Badrumsrenovering Strömstad

Gå till Strömstad

Badrumsrenovering Svenljunga

Gå till Svenljunga

Badrumsrenovering Tanum

Gå till Tanum

Badrumsrenovering Tibro

Gå till Tibro

Badrumsrenovering Tidaholm

Gå till Tidaholm

Badrumsrenovering Tjörn

Gå till Tjörn

Badrumsrenovering Tranemo

Gå till Tranemo

Badrumsrenovering Trollhättan

Gå till Trollhättan

Badrumsrenovering Töreboda

Gå till Töreboda

Badrumsrenovering Uddevalla

Gå till Uddevalla

Badrumsrenovering Ulricehamn

Gå till Ulricehamn

Badrumsrenovering Vara

Gå till Vara

Badrumsrenovering Vänersborg

Gå till Vänersborg

Badrumsrenovering Vårgårda

Gå till Vårgårda

Badrumsrenovering Åmål

Gå till Åmål

Badrumsrenovering Öckerö

Gå till Öckerö

Vi ger prisexempel på badrumsrenovering

Att badrumsrenoveringar kostar är ingen hemlighet. Däremot kan priset variera en hel del. Ska du exempelvis renovera ett litet badrum eller ett stort badrum? Vilka funktioner vill du ha och hur ska det se ut? Hantverkare tar dessutom olika mycket betalt.

Vi ger exempel på var priset kan landa genom:

 • Räkneexempel per kvadratmeter
 • Snittpris för arbetskostnad per timme
 • Kostnad för material beroende på vad du väljer
 • Uppskattning av totalkostnad med allt inkluderat
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Vad kostar det att renovera ett badrum?

Budgetrenovera ditt badrum med ett snyggt resultat

Vill du renovera ditt badrum med en tajtare budget och samtidigt få ett snyggt resultat med kvalitet? Med lite planering och val av rätt material kan du spara pengar.

Få smarta tips på:

 • Hur du gör research och jämför olika alternativ
 • Det mesta prisvärda materialet
 • Vad du kan spara in på
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrum till lägre pris – smarta tips för att komma ner i kostnad

Våra bästa tips inför renoveringen av ditt badrum

Inför renoveringen av ditt nya badrum krävs planering, tid och pengar. För att få den bästa möjliga renoveringen och undvika fallgropar är det bra om du har koll på flera saker innan du sätter igång.

Få svar på frågorna:

 • Hur anlitar jag en hantverkare som är bra?
 • Behöver jag bygglov?
 • Vad behöver jag ta reda på innan renoveringen?
 • Vad ska jag välja för material?
 • Vad påverkar priset?
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrummet – vad ska jag tänka på?

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

DDS Bygg AB

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

DiLu byggtjänst AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Asseio städ och service

F-skatt

Moms-
berättigad

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

J&S i Ödeshög HB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

Janis Sidabrs

F-skatt

Moms-
berättigad

Göteborgs bygghantverk AB

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Bragner Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

M & Z KAKEL BYGG AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Fönster & Dörrar i Wäst AB

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Göteborg ByggExcellence AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Mur & Stensättning Trestad

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Byggfronten I Väst Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Göteborgs Vent & Montage Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Jerry S Bygg-Marinservice AB

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Cement Träd Bygg i Varnhem

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Byggexpressen i Uddevalla AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Slottets källarprodukter

F-skatt

Moms-
berättigad

NOALB BYGG

F-skatt

Moms-
berättigad

Turaani Bygg Ab

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Andrius Snickeri & Bygg AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Prestigo Väst AB

F-skatt

Omdöme (15)

Moms-
berättigad

MA Kakel AB

F-skatt

Omdöme (12)

Moms-
berättigad

Villabyggen i Väst AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Fönster & byggvaruhuset

F-skatt

Moms-
berättigad

Inges maskinuthyrning & grävtjänst AB

F-skatt

Omdöme (18)

Moms-
berättigad

VGR Kakel Och Puts AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Midskogs takstolar och bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Kristian Fredriksson

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Elios Entreprenad Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Bohusläns Gräv & Bygg AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Alliansbygg Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Teckenkraft AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

F. Finsnickeri

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

Mapex AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Ema Byggentreprenad AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Thorold Byggservice

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Lilleby snickarteam AB

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

GK byggkonsult/ bygg & renovering

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

Sjödahls Bygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Haus Hornborga

F-skatt

Moms-
berättigad

Dm Bygg & Måleri Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

FramtidsFönster

F-skatt

Moms-
berättigad

Byggentreprenad Resurs Sverige AB

F-skatt

Moms-
berättigad

UAB - Gitog

F-skatt

Moms-
berättigad

Skalltorp Mark & Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Byggsammy AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak