DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Badrumsrenovering Mark

Hitta företag inom badrumsrenovering i Mark snabbt, tryggt och enkelt

Badrumsrenovering i Mark med Dorunner

Är du bosatt i Mark och funderar på att renovera ditt badrum? Då kan vi på Dorunner hjälpa dig att hitta rätt hantverkare för jobbet. Vi samarbetar med erfarna och kvalificerade hantverkare som är specialiserade på badrumsrenovering i Mark och närliggande områden.

 • Skapa en uppdragsförfrågan och få offert från hantverkare

  För dig som vill renovera ditt badrum i Mark är det enkelt att komma igång med Dorunner. Allt du behöver göra är att fylla i ett formulär på vår hemsida och svara på några frågor om ditt renoveringsprojekt. Utifrån dina svar matchar vi dig sedan med upp till fem hantverkare i ditt område som är intresserade av att utföra jobbet.

  Inom kort får du svar från de intresserade hantverkarna, ofta inom 24 timmar. Du kan sedan läsa om respektive hantverkare, ta del av andra kunders omdömen, se bilder på tidigare projekt samt kontrollera certifikat och behörigheter. Vi på Dorunner gör även kontinuerliga kontroller för att säkerställa att våra hantverkare är godkända för F-skatt, momsregistrerade och inte har några anmärkningar gällande skulder.

  Genom att skapa en uppdragsförfrågan via Dorunner kan du enkelt jämföra offerter från olika hantverkare och välja den som passar bäst för ditt projekt och din budget. Du slipper lägga tid på att själv söka upp och kontakta olika hantverkare, utan får istället hjälp med hela processen.

 • Varför renovera badrummet?

  Badrummet är en av de viktigaste rummen i hemmet och används dagligen av alla i familjen. En badrumsrenovering kan därför göra stor skillnad för både trivsel och funktionalitet i vardagen. Genom att renovera ditt badrum i Mark kan du skapa ett modernt och fräscht utrymme som är anpassat efter dina behov och önskemål.

  Det finns många anledningar till att renovera badrummet. Kanske har du ett äldre badrum med slitna ytskikt och gammaldags inredning som behöver ett ansiktslyft. Eller så vill du göra en mer omfattande renovering där du byter ut alla ytskikt, installerar nya sanitetsdetaljer och skapar en helt ny planlösning.

  Oavsett omfattning kan en badrumsrenovering i Mark innebära allt från byte av kakel och klinker till installation av nya rör, el och ventilation. Andra vanliga åtgärder är byte av badkar eller dusch, installation av golvvärme, uppsättning av nya badrumsmöbler och mycket mer.

 • Anlita proffs för bästa resultat

  För att få ett riktigt bra resultat vid en badrumsrenovering är det viktigt att anlita kunniga och erfarna hantverkare. Badrum är komplexa utrymmen med många olika installationer och funktioner som måste samverka på rätt sätt. Fukt, vatten och el ställer höga krav på utförandet för att undvika framtida problem med exempelvis läckage eller mögel.

  Genom att anlita professionella hantverkare för din badrumsrenovering i Mark kan du känna dig trygg med att arbetet blir fackmannamässigt utfört enligt gällande branschregler och byggnormer. Hantverkarna har rätt kompetens, erfarenhet och utrustning för att genomföra även omfattande renoveringar med hög kvalitet.

  Att renovera badrummet på egen hand kan vara både tidskrävande och riskabelt om man saknar rätt kunskaper. Med hjälp av proffs slipper du lägga värdefull fritid på renoveringen och kan istället lägga din energi på att planera och designa ditt nya drömbadrum. Hantverkarna vet dessutom hur de ska hantera oväntade problem som kan uppstå längs vägen och kan ge ovärderliga råd kring val av material, lösningar och utförande.

 • Krav på behörighet vid badrumsrenovering

  Vid en badrumsrenovering är det viktigt att anlita hantverkare med rätt behörighet för de olika momenten. För att få utföra våtrumsarbeten som exempelvis tätskikt och plattsättning krävs särskild behörighet enligt Byggkeramikrådets branschregler (BBV).

  För elinstallationer i badrum gäller särskilda säkerhetskrav och arbetet får endast utföras av behörig elektriker. Likaså finns det regler för VVS-installationer som rör, avlopp och ventilation som kräver behörig VVS-montör.

  Genom Dorunner kan du enkelt hitta hantverkare med rätt certifikat och behörigheter för din badrumsrenovering i Mark. Vi kontrollerar att våra samarbetspartners har nödvändiga kvalifikationer för att utföra arbetet på ett säkert och korrekt sätt.

 • Badrumsrenoveringens historia

  Badrumsrenoveringens historia går långt tillbaka i tiden. Redan under antiken fanns det offentliga bad med avancerade system för vattenförsörjning och uppvärmning. I takt med att rinnande vatten och avlopp blev vanligare i hemmen under 1900-talet ökade också behovet av att kunna renovera och uppdatera badrummen.

  Idag har badrumsrenoveringen utvecklats till en egen bransch med specialiserade hantverkare och ständigt nya material och lösningar. Från att tidigare ha varit ett rent nyttoområde har badrummet fått en allt mer central roll i hemmet som en plats för både avkoppling och personlig stil.

  Moderna badrum är ofta inredda med påkostade material som marmor, mosaik och designdetaljer. Samtidigt har det blivit vanligare med lösningar som främjar tillgänglighet och säkerhet, som exempelvis höj- och sänkbara tvättställ och toaletter eller halksäkra golvmaterial.

  Oavsett om du drömmer om ett lyxigt spa-badrum eller ett mer avskalat och funktionellt utrymme kan en badrumsrenovering i Mark hjälpa dig att förverkliga dina idéer. Med rätt hantverkare och genomtänkta val kan du skapa ett badrum som håller i många år framöver och som bidrar till ökad livskvalitet i vardagen.

Våra företag inom badrumsrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 734 recensioner

Här hittar du hjälpen

Badrumsrenovering Ale

Gå till Ale

Badrumsrenovering Alingsås

Gå till Alingsås

Badrumsrenovering Bengtsfors

Gå till Bengtsfors

Badrumsrenovering Bollebygd

Gå till Bollebygd

Badrumsrenovering Borås

Gå till Borås

Badrumsrenovering Dals-Ed

Gå till Dals-Ed

Badrumsrenovering Essunga

Gå till Essunga

Badrumsrenovering Falköping

Gå till Falköping

Badrumsrenovering Färgelanda

Gå till Färgelanda

Badrumsrenovering Grästorp

Gå till Grästorp

Badrumsrenovering Gullspång

Gå till Gullspång

Badrumsrenovering Göteborg

Gå till Göteborg

Badrumsrenovering Götene

Gå till Götene

Badrumsrenovering Herrljunga

Gå till Herrljunga

Badrumsrenovering Hjo

Gå till Hjo

Badrumsrenovering Härryda

Gå till Härryda

Badrumsrenovering Karlsborg

Gå till Karlsborg

Badrumsrenovering Kungälv

Gå till Kungälv

Badrumsrenovering Lerum

Gå till Lerum

Badrumsrenovering Lidköping

Gå till Lidköping

Badrumsrenovering Lilla Edet

Gå till Lilla Edet

Badrumsrenovering Lysekil

Gå till Lysekil

Badrumsrenovering Mariestad

Gå till Mariestad

Badrumsrenovering Mellerud

Gå till Mellerud

Badrumsrenovering Munkedal

Gå till Munkedal

Badrumsrenovering Mölndal

Gå till Mölndal

Badrumsrenovering Orust

Gå till Orust

Badrumsrenovering Partille

Gå till Partille

Badrumsrenovering Skara

Gå till Skara

Badrumsrenovering Skövde

Gå till Skövde

Badrumsrenovering Sotenäs

Gå till Sotenäs

Badrumsrenovering Stenungsund

Gå till Stenungsund

Badrumsrenovering Strömstad

Gå till Strömstad

Badrumsrenovering Svenljunga

Gå till Svenljunga

Badrumsrenovering Tanum

Gå till Tanum

Badrumsrenovering Tibro

Gå till Tibro

Badrumsrenovering Tidaholm

Gå till Tidaholm

Badrumsrenovering Tjörn

Gå till Tjörn

Badrumsrenovering Tranemo

Gå till Tranemo

Badrumsrenovering Trollhättan

Gå till Trollhättan

Badrumsrenovering Töreboda

Gå till Töreboda

Badrumsrenovering Uddevalla

Gå till Uddevalla

Badrumsrenovering Ulricehamn

Gå till Ulricehamn

Badrumsrenovering Vara

Gå till Vara

Badrumsrenovering Vänersborg

Gå till Vänersborg

Badrumsrenovering Vårgårda

Gå till Vårgårda

Badrumsrenovering Åmål

Gå till Åmål

Badrumsrenovering Öckerö

Gå till Öckerö

Vi ger prisexempel på badrumsrenovering

Att badrumsrenoveringar kostar är ingen hemlighet. Däremot kan priset variera en hel del. Ska du exempelvis renovera ett litet badrum eller ett stort badrum? Vilka funktioner vill du ha och hur ska det se ut? Hantverkare tar dessutom olika mycket betalt.

Vi ger exempel på var priset kan landa genom:

 • Räkneexempel per kvadratmeter
 • Snittpris för arbetskostnad per timme
 • Kostnad för material beroende på vad du väljer
 • Uppskattning av totalkostnad med allt inkluderat
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Vad kostar det att renovera ett badrum?

Budgetrenovera ditt badrum med ett snyggt resultat

Vill du renovera ditt badrum med en tajtare budget och samtidigt få ett snyggt resultat med kvalitet? Med lite planering och val av rätt material kan du spara pengar.

Få smarta tips på:

 • Hur du gör research och jämför olika alternativ
 • Det mesta prisvärda materialet
 • Vad du kan spara in på
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrum till lägre pris – smarta tips för att komma ner i kostnad

Våra bästa tips inför renoveringen av ditt badrum

Inför renoveringen av ditt nya badrum krävs planering, tid och pengar. För att få den bästa möjliga renoveringen och undvika fallgropar är det bra om du har koll på flera saker innan du sätter igång.

Få svar på frågorna:

 • Hur anlitar jag en hantverkare som är bra?
 • Behöver jag bygglov?
 • Vad behöver jag ta reda på innan renoveringen?
 • Vad ska jag välja för material?
 • Vad påverkar priset?
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrummet – vad ska jag tänka på?

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

DDS Bygg AB

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

Göteborgs bygghantverk AB

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Göteborg ByggExcellence AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Dkby AB

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Göteborgs Vent & Montage Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Rosalita Bygg Och Konsult Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Asseio städ och service

F-skatt

Moms-
berättigad

Byggfronten I Väst Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Ibra Byggservice AB

F-skatt

Moms-
berättigad

J&S i Ödeshög HB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Janis Sidabrs

F-skatt

Moms-
berättigad

Bragner Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

M & Z KAKEL BYGG AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Prestigo Väst AB

F-skatt

Omdöme (15)

Moms-
berättigad

Carlaplans Rör AB

F-skatt

Omdöme (23)

Moms-
berättigad

Mur & Stensättning Trestad

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

MA Kakel AB

F-skatt

Omdöme (12)

Moms-
berättigad

Fönster & Dörrar i Wäst AB

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Västbyggarna AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Muzliukaj Construction

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

BGIM Byggservice

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Inges maskinuthyrning & grävtjänst AB

F-skatt

Omdöme (18)

Moms-
berättigad

Jerry S Bygg-Marinservice AB

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Wåxberg bygg AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Slottets källarprodukter

F-skatt

Moms-
berättigad

Elios Entreprenad Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Alliansbygg Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

NOALB BYGG

F-skatt

Moms-
berättigad

Glasbutiken i Norden AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Mapex AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Ema Byggentreprenad AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Cement Träd Bygg i Varnhem

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Teckenkraft AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

F. Finsnickeri

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

A M B Entreprenad AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Eriksson & Bäck Konstruktion AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Servicepool Entrepenad Göteborg AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Solid bygg och betong i Sundsvall AB

F-skatt

Moms-
berättigad

FramtidsFönster

F-skatt

Moms-
berättigad

Turaani Bygg Ab

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Dm Bygg & Måleri Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Lilleby snickarteam AB

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

Byggentreprenad Resurs Sverige AB

F-skatt

Moms-
berättigad

PHR Göteborg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Fönster & byggvaruhuset

F-skatt

Moms-
berättigad

PMV Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak