DORUNNER

Dorunner App

Hämta

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Midskogs takstolar och bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Be om offert

Senast kontrollerad: 2024-04-23

Om Midskogs takstolar och bygg AB

  • Fredrik Valkvist

  • Skövdevägen 17,545 31 Töreboda

  • Medlem sedan 2017-05-02

Företaget drivs idag av Fredrik Valkvist, Johan Lindh och Per Ström.

Företaget Midskogshus startades av Pers far, Jörgen Ström, 1969 i Midskog, men sedan 1976 återfinns företaget i Töreboda. Per har lång erfarenhet av konstruktions- och byggbranschen.

Midskogstakstolar o Bygg AB i Töreboda producerar takstolar efter våra kunders mått och önskemål. Vi tillverkar alla typer av tak- stolar: fackverk, ramverk, sax, pulpet samt specialstolar. Det enda kunden behöver göra är att tillhandahålla alla mått och gärna en skiss över takstolen, utifrån dessa uppgifter kan våra erfarna konstruktörer sedan göra beräkningar och ritningar med hjälp av dataprogram.

I Töreboda producerar vi ca 4 000 takstolar per år. Alla sammanfogningar sker med varmförsinkad stålplåt. Våra spikningsplåtar pressas på virkesstyckena, på så vis undviker vi mekaniska skador på virket som kan uppstå vid spikning, samt att man får en slät yta att isolera mot. Alla takstolar vi tillverkar är självklart CE-märkta.

Våra takstolar säljs till stora delar av landet, som bland annat Västra Götaland, Värmland, Skåne, Småland och Närke.

Certifikat & intyg

FORA logotyp

FORA

FORA logotyp

FORA

Fora är ett servicebolag som erbjuder administrativa lösningar för kollektivavtalade försäkringar och avgifter för parter på arbetsmarknaden.

Heta Arbeten logotyp

Heta Arbeten

Heta Arbeten logotyp

Heta Arbeten

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

Kollektivavtal logotyp

Kollektivavtal

Kollektivavtal logotyp

Kollektivavtal

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

Områden

Askersund
Degerfors
Falköping
Gullspång
Herrljunga
Hjo
Karlsborg
Laxå
Lidköping
Mariestad
Skara
Tibro
Tidaholm
Töreboda
Ulricehamn
Vara

Se fler områden

Dölj områden

Anslut ditt företag till Dorunner

Vi hjälper dig att hitta fler jobb, marknadsföra ditt företag online och vi ger dig verktygen för att lyckas

Anslut företag

Tack för ditt omdöme! Omdömet är nu registrerat och kommer att genomgå granskning innan det publiceras.