DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Badrumsrenovering Gullspång

Hitta företag inom badrumsrenovering i Gullspång snabbt, tryggt och enkelt

Badrumsrenovering i Gullspång med Dorunner

Funderar du på att renovera badrum i Gullspång? Då kan vi på Dorunner hjälpa dig att hitta rätt hantverkare för jobbet. Vi samarbetar med erfarna och kvalificerade badrumsrenoverare som kan hjälpa dig med allt från planering till färdigt resultat. Oavsett om du vill bygga om badrum eller bara fräscha upp ditt befintliga badrum så har vi rätt kompetens för uppdraget.

 • Skapa en uppdragsförfrågan och få offert från badrumsrenoverare

  Ett enkelt sätt att komma igång med din badrumsrenovering i Gullspång är att skapa en uppdragsförfrågan hos oss på Dorunner. Genom att fylla i ett formulär med några frågor om ditt projekt så kan vi matcha dig med upp till fem badrumsrenoverare i ditt område. Därefter får du offert från de hantverkare som är intresserade av att utföra arbetet.

  Fördelen med detta tillvägagångssätt är att du kan jämföra olika hantverkare och deras pris och få en uppfattning om vad det kommer att kosta att renovera badrum. Du kan också läsa omdömen från tidigare kunder, se bilder på referensprojekt och ta del av hantverkarnas certifikat och behörigheter. På så sätt kan du känna dig trygg med att välja en badrumsrenoverare som passar för dina behov och din budget.

 • Fördelar med att anlita en badrumsrenoverare genom Dorunner

  När du anlitar en hantverkare genom Dorunner för din badrumsrenovering i Gullspång så får du tillgång till flera fördelar. Vi kontrollerar kontinuerligt att alla våra hantverkare är godkända för F-skatt, är momsregistrerade och inte har några allvarliga skulder. Du kan känna dig trygg med att hantverkaren du anlitar är seriös och professionell.

  En annan fördel är att du slipper lägga tid på att själv leta efter och kontakta olika hantverkare. Istället får du snabbt svar från flera intresserade badrumsrenoverare som är redo att ta sig an ditt projekt. Du kan sedan enkelt jämföra deras offerter och välja den som passar bäst för dig.

 • Varför renovera badrum?

  Att renovera badrum är ett av de mest värdeskapande projekten du kan göra i ditt hem. Ett fräscht och funktionellt badrum höjer både trivseln och värdet på bostaden. Dessutom kan en badrumsrenovering göra underverk för din komfort i vardagen. Tänk dig ett rymligt badrum med golvvärme, en härlig dusch och ett snyggt handfat. Det är detaljerna som gör skillnaden och skapar en oas att koppla av i.

  En badrumsrenovering kan innefatta allt från att byta ut enstaka delar som toalett eller handfat till att totalrenovera hela rummet. Vanliga åtgärder är att lägga nytt golv och kakel, installera ny belysning och badrumsinredning, byta vattenskadade delar och förbättra ventilationen. En erfaren badrumsrenoverare kan guida dig genom processen och hjälpa dig att göra kloka val för just dina behov och förutsättningar.

 • Fördelar med att anlita en professionell badrumsrenoverare

  Även om det kan vara frestande att försöka sig på att renovera badrummet på egen hand så finns det många fördelar med att anlita en professionell hantverkare. För det första så har en erfaren badrumsrenoverare den kunskap och erfarenhet som krävs för att utföra arbetet på ett fackmannamässigt sätt. De vet vilka material och metoder som fungerar bäst och kan undvika misstag som kan bli kostsamma i längden.

  Att renovera badrum är också ett tidskrävande projekt som kräver noggrann planering och genomförande. Genom att anlita en hantverkare så slipper du lägga värdefull tid på att sätta dig in i alla detaljer och utföra arbetet själv. Istället kan du luta dig tillbaka och låta proffsen sköta jobbet medan du ägnar dig åt annat.

  En annan viktig aspekt är att en del arbeten faktiskt kräver behörighet eller certifiering för att få utföras. Till exempel så måste elektriska installationer göras av en behörig elektriker och VVS-arbeten av en licensierad VVS-montör. Genom att anlita en auktoriserad hantverkare så kan du vara säker på att alla regler och föreskrifter följs.

 • Badrumsrenoverarens kompetens och behörighet

  När du anlitar en badrumsrenoverare är det viktigt att kontrollera att de har rätt kompetens och behörighet för uppdraget. En seriös hantverkare ska kunna uppvisa certifikat och intyg på sina kvalifikationer. Här är några saker att kolla upp:

  • Våtrumscertifikat enligt Byggkeramikrådets branschregler för våtrum (BBV) eller Måleribranschens våtrumskontroll (MVK). Detta visar att hantverkaren har kunskap om de särskilda krav som gäller för våtutrymmen.
  • Behörighet för elektriska installationer enligt Elsäkerhetsverkets krav. All fast installation av el måste göras av en behörig elektriker.
  • Certifiering för säker vatteninstallation enligt Säker Vatten. Detta är en auktorisation för VVS-företag som utför vatteninstallationer i badrum och kök.
  • Medlemskap i branschorganisationer som Sveriges Byggindustrier, Byggkeramikrådet eller VVS-företagen. Detta visar att företaget följer branschens riktlinjer och har tillgång till den senaste kunskapen.

  Genom att välja en badrumsrenoverare med rätt kompetens och behörighet så kan du känna dig trygg med att ditt badrum blir renoverat på ett säkert och professionellt sätt. På Dorunner kan du enkelt se vilka certifieringar och kvalifikationer våra hantverkare har innan du anlitar dem för ditt projekt.

 • Badrumsrenoveringens historia och utveckling

  Badrumsrenoveringar har en lång historia som sträcker sig tillbaka till de gamla romarna och deras imponerande badanläggningar. Även om de flesta av oss inte har plats för ett romerskt bad hemma så har utvecklingen gått framåt och dagens badrum är mer funktionella och estetiskt tilltalande än någonsin.

  En viktig milstolpe i badrumsrenoveringens historia var införandet av vattenklosetten i slutet av 1800-talet. Detta revolutionerade människors hygien och gjorde badrummet till en självklar del av hemmet. Under 1900-talet fortsatte utvecklingen med nya material som plast och kakel, förbättrad ventilation och mer avancerade installationer för vatten och avlopp.

  Idag är trenden inom badrumsrenovering att skapa personliga och trivsamma rum med hög komfort och funktionalitet. Populära inslag är stora duschar, dubbla handfat, badrumsmöbler med mycket förvaring, vackra kakelplattor och belysning som kan anpassas efter stämning och behov. Samtidigt finns ett ökat fokus på hållbarhet och energieffektivitet, till exempel genom att välja snålspolande toaletter och LED-belysning.

  Oavsett om du drömmer om ett modernt spa eller ett klassiskt badrum i gammaldags stil så finns det oändliga möjligheter att skapa ett badrum som passar just din stil och dina behov. Med hjälp av en kunnig badrumsrenoverare kan du förverkliga dina drömmar och njuta av ett nytt, fräscht badrum i många år framöver.

Våra företag inom badrumsrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 627 recensioner

Här hittar du hjälpen

Badrumsrenovering Ale

Gå till Ale

Badrumsrenovering Alingsås

Gå till Alingsås

Badrumsrenovering Bengtsfors

Gå till Bengtsfors

Badrumsrenovering Bollebygd

Gå till Bollebygd

Badrumsrenovering Borås

Gå till Borås

Badrumsrenovering Dals-Ed

Gå till Dals-Ed

Badrumsrenovering Essunga

Gå till Essunga

Badrumsrenovering Falköping

Gå till Falköping

Badrumsrenovering Färgelanda

Gå till Färgelanda

Badrumsrenovering Grästorp

Gå till Grästorp

Badrumsrenovering Göteborg

Gå till Göteborg

Badrumsrenovering Götene

Gå till Götene

Badrumsrenovering Herrljunga

Gå till Herrljunga

Badrumsrenovering Hjo

Gå till Hjo

Badrumsrenovering Härryda

Gå till Härryda

Badrumsrenovering Karlsborg

Gå till Karlsborg

Badrumsrenovering Kungälv

Gå till Kungälv

Badrumsrenovering Lerum

Gå till Lerum

Badrumsrenovering Lidköping

Gå till Lidköping

Badrumsrenovering Lilla Edet

Gå till Lilla Edet

Badrumsrenovering Lysekil

Gå till Lysekil

Badrumsrenovering Mariestad

Gå till Mariestad

Badrumsrenovering Mark

Gå till Mark

Badrumsrenovering Mellerud

Gå till Mellerud

Badrumsrenovering Munkedal

Gå till Munkedal

Badrumsrenovering Mölndal

Gå till Mölndal

Badrumsrenovering Orust

Gå till Orust

Badrumsrenovering Partille

Gå till Partille

Badrumsrenovering Skara

Gå till Skara

Badrumsrenovering Skövde

Gå till Skövde

Badrumsrenovering Sotenäs

Gå till Sotenäs

Badrumsrenovering Stenungsund

Gå till Stenungsund

Badrumsrenovering Strömstad

Gå till Strömstad

Badrumsrenovering Svenljunga

Gå till Svenljunga

Badrumsrenovering Tanum

Gå till Tanum

Badrumsrenovering Tibro

Gå till Tibro

Badrumsrenovering Tidaholm

Gå till Tidaholm

Badrumsrenovering Tjörn

Gå till Tjörn

Badrumsrenovering Tranemo

Gå till Tranemo

Badrumsrenovering Trollhättan

Gå till Trollhättan

Badrumsrenovering Töreboda

Gå till Töreboda

Badrumsrenovering Uddevalla

Gå till Uddevalla

Badrumsrenovering Ulricehamn

Gå till Ulricehamn

Badrumsrenovering Vara

Gå till Vara

Badrumsrenovering Vänersborg

Gå till Vänersborg

Badrumsrenovering Vårgårda

Gå till Vårgårda

Badrumsrenovering Åmål

Gå till Åmål

Badrumsrenovering Öckerö

Gå till Öckerö

Vi ger prisexempel på badrumsrenovering

Att badrumsrenoveringar kostar är ingen hemlighet. Däremot kan priset variera en hel del. Ska du exempelvis renovera ett litet badrum eller ett stort badrum? Vilka funktioner vill du ha och hur ska det se ut? Hantverkare tar dessutom olika mycket betalt.

Vi ger exempel på var priset kan landa genom:

 • Räkneexempel per kvadratmeter
 • Snittpris för arbetskostnad per timme
 • Kostnad för material beroende på vad du väljer
 • Uppskattning av totalkostnad med allt inkluderat
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Vad kostar det att renovera ett badrum?

Budgetrenovera ditt badrum med ett snyggt resultat

Vill du renovera ditt badrum med en tajtare budget och samtidigt få ett snyggt resultat med kvalitet? Med lite planering och val av rätt material kan du spara pengar.

Få smarta tips på:

 • Hur du gör research och jämför olika alternativ
 • Det mesta prisvärda materialet
 • Vad du kan spara in på
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrum till lägre pris – smarta tips för att komma ner i kostnad

Våra bästa tips inför renoveringen av ditt badrum

Inför renoveringen av ditt nya badrum krävs planering, tid och pengar. För att få den bästa möjliga renoveringen och undvika fallgropar är det bra om du har koll på flera saker innan du sätter igång.

Få svar på frågorna:

 • Hur anlitar jag en hantverkare som är bra?
 • Behöver jag bygglov?
 • Vad behöver jag ta reda på innan renoveringen?
 • Vad ska jag välja för material?
 • Vad påverkar priset?
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrummet – vad ska jag tänka på?

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

DDS Bygg AB

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

J&S i Ödeshög HB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

Sellviq Bygg

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Göteborg ByggExcellence AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

AS SOL och BYGG AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Göteborgs bygghantverk AB

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Asseio städ och service

F-skatt

Moms-
berättigad

Teckenkraft AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Ema Byggentreprenad AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Arvids Bygg O Mark

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Prestigo Väst AB

F-skatt

Omdöme (16)

Moms-
berättigad

M & Z KAKEL BYGG AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Bragner Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Fönster & Dörrar i Wäst AB

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Mur & Stensättning Trestad

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

VGR Kakel Och Puts AB

F-skatt

Moms-
berättigad

MA Kakel AB

F-skatt

Omdöme (12)

Moms-
berättigad

Fönster & byggvaruhuset

F-skatt

Moms-
berättigad

Göranssons Trading AB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Midskogs takstolar och bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Trägo Sverige Ab

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Inges maskinuthyrning & grävtjänst AB

F-skatt

Omdöme (18)

Moms-
berättigad

Jerry S Bygg-Marinservice AB

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Cement Träd Bygg i Varnhem

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Mapex AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Thorold Byggservice

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

F. Finsnickeri

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

Alliansbygg Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

FramtidsFönster

F-skatt

Moms-
berättigad

Byggentreprenad Resurs Sverige AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Lilleby snickarteam AB

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

Dm Bygg & Måleri Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Turaani Bygg Ab

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Sjödahls Bygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Dekor Firma

F-skatt

Moms-
berättigad

PHR Göteborg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Villabyggen i Väst AB

F-skatt

Moms-
berättigad

BGIM Byggservice

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Göteborg Närservice AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Elios Entreprenad Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Eltech Installation Sverige Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Edeg Bygg & Renovering AB

F-skatt

Moms-
berättigad

A&D Bygg & Fastighetsservice Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Kristian Fredriksson

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Lux Måleri AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Ringsten Måleri&Plattsättning Aktiebolag

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak