DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Badrumsrenovering Skövde

Hitta företag inom badrumsrenovering i Skövde snabbt, tryggt och enkelt

Badrumsrenovering i Skövde med Dorunner

Är det dags att renovera badrum i Skövde? Då kan vi på Dorunner hjälpa dig att hitta rätt hantverkare för jobbet. Genom oss kan du enkelt skapa en förfrågan och få svar från upp till fem intresserade badrumsrenoverare i Skövde. Du kan sedan jämföra offerter, läsa omdömen från tidigare kunder och se bilder på referensprojekt för att hitta den hantverkare som passar bäst för din badrumsrenovering.

 • Be om offert på badrumsrenovering i Skövde

  När du ska renovera badrum i Skövde kan det vara svårt att veta var man ska börja. Ett bra första steg är att skapa en uppdragsförfrågan hos oss på Dorunner. Då fyller du i ett formulär med information om ditt projekt, till exempel om du vill bygga om badrum helt eller delvis, byta ut vissa delar som badkar eller handfat, eller om du vill ha ett helt nytt badrum.

  Utifrån dina önskemål matchar vi dig sedan med badrumsrenoverare i Skövde som är intresserade av att utföra arbetet. Ofta får du svar med offert inom 24 timmar. I offerten får du en uppskattning av vad din badrumsrenovering kommer att kosta. Du kan sedan jämföra offerter från olika hantverkare för att hitta den som passar din budget bäst.

  Innan du bestämmer dig för en hantverkare för din badrumsrenovering i Skövde kan du även läsa andra kunders omdömen om företagen, se bilder på tidigare badrumsrenoveringar de utfört och ta del av deras certifikat och behörigheter. Vi kontrollerar också regelbundet att företagen är godkända för F-skatt, är momsregistrerade och inte har några anmärkningar gällande skulder. På så sätt kan du känna dig trygg med ditt val av badrumsrenoverare i Skövde.

 • Varför renovera badrum?

  Att renovera badrum är ett av de vanligaste renoveringsprojekten i hemmet. Det är inte så konstigt med tanke på hur mycket tid vi spenderar i badrummet varje dag. Ett fräscht och funktionellt badrum höjer livskvaliteten och gör morgonrutinerna lite roligare. Dessutom kan en badrumsrenovering öka värdet på din bostad i Skövde.

  Det finns många anledningar till att renovera badrum. Kanske har du flyttat in i ett nytt hus där badrummet är utdaterat och inte motsvarar dina behov och önskemål? Eller så kanske ditt badrum har blivit slitet efter många års användning och är i behov av en uppfräschning? Oavsett anledning kan en badrumsrenovering göra underverk för både funktionalitet och estetik.

  Några vanliga önskemål vid badrumsrenovering är att bygga om badrum för att få plats med tvättmaskin och torktumlare, byta ut badkar mot dusch eller tvärtom, få mer förvaringsutrymmen, eller helt enkelt skapa ett nytt badrum med moderna material och lösningar. En erfaren badrumsrenoverare i Skövde kan hjälpa dig att förverkliga dina drömmar och skapa ett badrum som du trivs i.

 • Anlita proffs för din badrumsrenovering

  Att renovera badrum är ett omfattande projekt som kräver kunskap inom flera olika områden, som VVS, el och plattsättning. Därför är det klokt att anlita professionella hantverkare med erfarenhet av badrumsrenovering. De vet vilka material och lösningar som fungerar bäst i ett badrum och kan se till att alla moment i renoveringen utförs på ett fackmannamässigt sätt.

  En badrumsrenoverare kan också hjälpa dig med planering och design av ditt nya badrum. De kan komma med förslag på hur du kan utnyttja ytan på bästa sätt, vilka material som passar din stil och budget, och hur du kan skapa ett badrum som är både snyggt och funktionellt.

  Att anlita proffs för din badrumsrenovering i Skövde är också en investering i trygghet. Ett auktoriserat företag har den kompetens och de försäkringar som krävs för att utföra arbetet på ett säkert sätt. De lämnar också garanti på utfört arbete, så att du slipper oroa dig för att något ska gå fel.

  Dessutom kan du som privatperson dra nytta av rotavdrag när du anlitar hantverkare för din badrumsrenovering. Rotavdraget innebär att du kan få skattereduktion för 30% av arbetskostnaden, upp till 50 000 kronor per person och år. Det gör att det blir mer prisvärt att anlita proffs jämfört med att försöka renovera badrummet på egen hand.

 • Badrumsrenoveringens historia

  Badrum som vi känner dem idag är en relativt modern företeelse. Länge var badrum något som endast överklassen hade tillgång till, medan gemene man fick nöja sig med att tvätta sig i balja eller i närmaste vattendrag. Det var först under 1900-talet som badrum började bli vanligare i vanliga bostäder.

  I takt med att allt fler fick tillgång till rinnande vatten och avlopp började också badrummen att utvecklas. Från att ha varit enkla rum med badkar och handfat blev badrummen allt mer påkostade med kakel, klinkers, badkar och toaletter. På 1950-talet började man även installera duschar i badrummen, något som snabbt blev populärt.

  Idag är badrum en självklar del av våra hem och vi lägger allt mer pengar på att skapa personliga och lyxiga badrum. Nya trender inom badrumsdesign dyker ständigt upp, som spa-inspirerade badrum, industriell stil med synliga rör och betong, eller naturmaterial som trä och sten. Oavsett stil är badrummet en plats där vi vill kunna slappna av och ladda batterierna.

 • Viktigt att tänka på vid badrumsrenovering

  När du ska renovera badrum i Skövde finns det vissa saker som är extra viktiga att tänka på. Till att börja med är det viktigt att välja rätt material för golv och väggar. I ett badrum utsätts ytorna för mycket fukt, vilket ställer höga krav på att materialen är fukttåliga och lätta att hålla rena. Kakel och klinker är vanliga val för badrum, men det finns även andra alternativ som våtrumsmatta eller målad våtrumstapet.

  En annan viktig aspekt är ventilationen i badrummet. För att undvika fuktskador är det viktigt att badrummet har tillräcklig ventilation som för ut den fuktiga luften. Det kan antingen ske genom en mekanisk frånluftsfläkt eller genom självdrag.

  Det är också viktigt att tänka på tillgängligheten i badrummet. Genom att välja lösningar som är anpassade för personer med funktionsnedsättning, som höj- och sänkbart handfat eller duschhörn med låga trösklar, kan du skapa ett badrum som fungerar för alla.

  Slutligen är det viktigt att välja en erfaren och kunnig badrumsrenoverare för jobbet. En auktoriserad hantverkare har den kompetens som krävs för att utföra renoveringen enligt branschregler och säkerhetsföreskrifter. De har också tillgång till de senaste materialen och teknikerna inom badrumsrenovering.

  Genom att anlita en badrumsrenoverare i Skövde via Dorunner kan du känna dig trygg med att ditt projekt hamnar i rätta händer. Vi hjälper dig att hitta duktiga och pålitliga hantverkare som kan förverkliga dina drömmar om ett nytt, fräscht badrum. Skapa din uppdragsförfrågan idag och kom igång med din badrumsrenovering!

Våra företag inom badrumsrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 639 recensioner

Här hittar du hjälpen

Badrumsrenovering Ale

Gå till Ale

Badrumsrenovering Alingsås

Gå till Alingsås

Badrumsrenovering Bengtsfors

Gå till Bengtsfors

Badrumsrenovering Bollebygd

Gå till Bollebygd

Badrumsrenovering Borås

Gå till Borås

Badrumsrenovering Dals-Ed

Gå till Dals-Ed

Badrumsrenovering Essunga

Gå till Essunga

Badrumsrenovering Falköping

Gå till Falköping

Badrumsrenovering Färgelanda

Gå till Färgelanda

Badrumsrenovering Grästorp

Gå till Grästorp

Badrumsrenovering Gullspång

Gå till Gullspång

Badrumsrenovering Göteborg

Gå till Göteborg

Badrumsrenovering Götene

Gå till Götene

Badrumsrenovering Herrljunga

Gå till Herrljunga

Badrumsrenovering Hjo

Gå till Hjo

Badrumsrenovering Härryda

Gå till Härryda

Badrumsrenovering Karlsborg

Gå till Karlsborg

Badrumsrenovering Kungälv

Gå till Kungälv

Badrumsrenovering Lerum

Gå till Lerum

Badrumsrenovering Lidköping

Gå till Lidköping

Badrumsrenovering Lilla Edet

Gå till Lilla Edet

Badrumsrenovering Lysekil

Gå till Lysekil

Badrumsrenovering Mariestad

Gå till Mariestad

Badrumsrenovering Mark

Gå till Mark

Badrumsrenovering Mellerud

Gå till Mellerud

Badrumsrenovering Munkedal

Gå till Munkedal

Badrumsrenovering Mölndal

Gå till Mölndal

Badrumsrenovering Orust

Gå till Orust

Badrumsrenovering Partille

Gå till Partille

Badrumsrenovering Skara

Gå till Skara

Badrumsrenovering Sotenäs

Gå till Sotenäs

Badrumsrenovering Stenungsund

Gå till Stenungsund

Badrumsrenovering Strömstad

Gå till Strömstad

Badrumsrenovering Svenljunga

Gå till Svenljunga

Badrumsrenovering Tanum

Gå till Tanum

Badrumsrenovering Tibro

Gå till Tibro

Badrumsrenovering Tidaholm

Gå till Tidaholm

Badrumsrenovering Tjörn

Gå till Tjörn

Badrumsrenovering Tranemo

Gå till Tranemo

Badrumsrenovering Trollhättan

Gå till Trollhättan

Badrumsrenovering Töreboda

Gå till Töreboda

Badrumsrenovering Uddevalla

Gå till Uddevalla

Badrumsrenovering Ulricehamn

Gå till Ulricehamn

Badrumsrenovering Vara

Gå till Vara

Badrumsrenovering Vänersborg

Gå till Vänersborg

Badrumsrenovering Vårgårda

Gå till Vårgårda

Badrumsrenovering Åmål

Gå till Åmål

Badrumsrenovering Öckerö

Gå till Öckerö

Vi ger prisexempel på badrumsrenovering

Att badrumsrenoveringar kostar är ingen hemlighet. Däremot kan priset variera en hel del. Ska du exempelvis renovera ett litet badrum eller ett stort badrum? Vilka funktioner vill du ha och hur ska det se ut? Hantverkare tar dessutom olika mycket betalt.

Vi ger exempel på var priset kan landa genom:

 • Räkneexempel per kvadratmeter
 • Snittpris för arbetskostnad per timme
 • Kostnad för material beroende på vad du väljer
 • Uppskattning av totalkostnad med allt inkluderat
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Vad kostar det att renovera ett badrum?

Budgetrenovera ditt badrum med ett snyggt resultat

Vill du renovera ditt badrum med en tajtare budget och samtidigt få ett snyggt resultat med kvalitet? Med lite planering och val av rätt material kan du spara pengar.

Få smarta tips på:

 • Hur du gör research och jämför olika alternativ
 • Det mesta prisvärda materialet
 • Vad du kan spara in på
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrum till lägre pris – smarta tips för att komma ner i kostnad

Våra bästa tips inför renoveringen av ditt badrum

Inför renoveringen av ditt nya badrum krävs planering, tid och pengar. För att få den bästa möjliga renoveringen och undvika fallgropar är det bra om du har koll på flera saker innan du sätter igång.

Få svar på frågorna:

 • Hur anlitar jag en hantverkare som är bra?
 • Behöver jag bygglov?
 • Vad behöver jag ta reda på innan renoveringen?
 • Vad ska jag välja för material?
 • Vad påverkar priset?
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrummet – vad ska jag tänka på?

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

DDS Bygg AB

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

J&S i Ödeshög HB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

Göteborg ByggExcellence AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Sellviq Bygg

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Mur & Stensättning Trestad

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Fönster & Dörrar i Wäst AB

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

AS SOL och BYGG AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Asseio städ och service

F-skatt

Moms-
berättigad

Jerry S Bygg-Marinservice AB

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Göteborgs bygghantverk AB

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Arvids Bygg O Mark

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Cement Träd Bygg i Varnhem

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Bragner Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

M & Z KAKEL BYGG AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Prestigo Väst AB

F-skatt

Omdöme (16)

Moms-
berättigad

Villabyggen i Väst AB

F-skatt

Moms-
berättigad

MA Kakel AB

F-skatt

Omdöme (12)

Moms-
berättigad

VGR Kakel Och Puts AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Fönster & byggvaruhuset

F-skatt

Moms-
berättigad

Göranssons Trading AB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Kristian Fredriksson

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Stefansbygg SB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Inges maskinuthyrning & grävtjänst AB

F-skatt

Omdöme (18)

Moms-
berättigad

F. Finsnickeri

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

Hjo Byggtjänst

F-skatt

Moms-
berättigad

Thorold Byggservice

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Skaraborgs Byggtjänst AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Teckenkraft AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Alliansbygg Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Ema Byggentreprenad AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Mapex AB

F-skatt

Moms-
berättigad

UAB - Gitog

F-skatt

Moms-
berättigad

FramtidsFönster

F-skatt

Moms-
berättigad

Turaani Bygg Ab

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Dm Bygg & Måleri Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Sjödahls Bygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Byggentreprenad Resurs Sverige AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Haus Hornborga

F-skatt

Moms-
berättigad

Lilleby snickarteam AB

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

GK byggkonsult/ bygg & renovering

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

Firma ADA

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

PHR Göteborg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Övertorps Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Dekor Firma

F-skatt

Moms-
berättigad

Edeg Bygg & Renovering AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Trägo Sverige Ab

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak