Företagets logotyp

MVG bygg & Entreprenad AB

Omdömen (0)

M

Christoffer Drottz

  • Tillgängligheten 1, 41701 Göteborg
  • Medlem på Dorunner sedan: 2018
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

MVG bygg & Entreprenad AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om MVG bygg & Entreprenad AB

För oss går kunden alltid i första hand, vi vet, ni har hört det förr, men vi menar det verkligen. Hos oss har du idéerna och vi hantverket, och vi strävar alltid efter att nå din målbild. Med lång erfarenhet i branschen vet vi vad som krävs för att göra ett snabbt, men framförallt ett bra jobb, så att både du och vi är nöjda.

MVG Bygg & Entreprenad AB utför bygguppdrag i alla storlekar till både privatpersoner, företag & föreningar

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Byggfelsförsäkring

Läs mer

Byggfelsförsäkring i 10 år. En byggfelsförsäkring ger ett försäkringsskydd för fel i entreprenaden i 10 år. Försäkringen följer huset, så om du flyttar tar den nya ägaren över försäkringsskyddet. För ett vanligt hus kostar en byggfelsförsäkring cirka 10 000 - 40 000 kr.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

certifikatlogo

BAS-P och BAS-U

Läs mer

Byggherren, eller den entreprenör som byggherren överlåtit ansvaret till, ska med hjälp av BAS-P och BAS-U skapa förutsättningar för att arbetet på byggarbetsplatsen kan genomföras på ett säkert sätt. Det är byggherrens eller uppdragstagarens ansvar att de som utses till BAS-P och BAS-U har erforderliga teoretiska och praktiska kunskaper för uppdraget.

Omdömen

MVG bygg & Entreprenad AB har inte fått något omdöme ännu.