Företagets logotyp

Ekerö Kök AB

Omdömen (0)

E

Gazmend Fetahi

  • Box 5109, 12105 Johanneshov
  • Medlem på Dorunner sedan: 2016
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Ekerö Kök AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Ekerö Kök AB

Välkommen till Ekerö Kök AB!

Köket är den plats i hemmet man spenderar mest tid i; därför kan ett nytt kök ge en så mycket mer än funktionalitet och estetik. Våra konsulter besitter stor kunskap och erfarenhet, med deras hjälp kommer ni kunna förverkliga era drömmars kök. ‘

Man behöver inte alltid renovera hela köket. Stommarna är något som inte slits lika mycket så som luckorna gör. Detta innebär att man inte behöver spendera stora summor pengar för att kunna få känslan av ett nytt kök, det räcker ibland med ett snabbt, enkelt och prisvärt luckbyte.

Vi på Ekerökök har arbetat med måttanpassade kök sedan 1997, vi skräddarsyr köken helt efter dem förutsättningar och behov som finns.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Byggkeramikrådet

Läs mer

Idag är BKR den självklara auktoriteten när det gäller användandet av keramiska material, såväl i våtrum som i torra utrymmen. Byggkeramikrådets Branschregler för våtrum, BBV, är för keramiska konstruktioner i våtrum av hela ”Byggsverige” ansedda som riktlinjer för fackmässighet inom området.

Omdömen

Ekerö Kök AB har inte fått något omdöme ännu.