Företagets logotyp

Kontrust AB

Omdömen (1)

Kontaktperson

Khachaturov, Konstantin

  • Medlem på Dorunner sedan: 2010
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Kontrust AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Kontrust AB

Kontrust AB är ett företag som startades 2018.
Vi är ett företag med erfarna medarbetare som har goda utsikter, tycker om sitt arbete och tar ansvar för det vi gör, vilket är nödvändigt för att uppnå era önskningar.

Kontrust AB kan utföra olika typer av invändiga arbeten. Den främsta belöningen för oss är en nöjd kund och vi ser varje nytt jobb som en utmaning.
Detta innebär att vi utför jobben både snabbt, rent, kostnadseffektivt och säkert, samt att du kan ge oss i princip vilket typ av jobb som helst!

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Golvbranschen

Läs mer

Golvbranschen, GBR, är den ideella paraplyorganisationen för företag i golvbranschen. Inom GBR finns entreprenörer, golvfackhandlare och leverantörer representerade i två branschföreningar, GFF och GLF. De två föreningarna samverkar i gemensamma frågor. Huvuddelen av Golvbranschens arbete är inriktad på praktiskt servicearbete, d.v.s. att utveckla och förse anslutna företag med konkreta, verksamhetsnära nyttigheter.

Referenser

Golvslipning & Olja 80kvm i Tyresö

Gammalt trägolv har blivit slipad och behandlad med hårdvaxolja från Osmo. På bilden ser man provbehandlingar för att kunden ska kunna välja rätt pigment.

 

Läggning av fiskbensparkett

Läggning av fiskben, slipning och behandling.

 

Slipning och behandling av ekgolv

Golvet i nybyggnation har blivit slipad och behandlad med Osmo 3041 Natur + Osmo 3062 Matt

 

Pigmenterade/betsade ekgolv

Slipning och pigmentering av ekgolv. På bilden ser man olika provbehandlingar me olika nyanser. Detta hjälper kunder att välja den rätta!

 

Slipning och behandling av ek bänkskiva

Bänkskiva kan få ett nytt liv genom att bli slipad och behandlad. Detta bänkskiva har blivit slipad och behandlad med dekorvax "Snö" från Osmo och toppad med en matt transparent hårdvaxolja som ger mycket slitstarkt yta.

 

Slipning och målning av trätrappor

Slipning och målning av trätrappor enligt kundens önskemål.

 

Omdömen

avatar

Jättenöjda

Bra bemötande och snabbt effektivt och väl utfört arbete

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga