DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Köksrenovering Mariestad

Hitta företag inom köksrenovering i Mariestad snabbt, tryggt och enkelt

Renovera kök i Mariestad med hjälp av Dorunner

Funderar du på att renovera kök i Mariestad? Att renovera kök är ett stort projekt som kräver både tid, kunskap och rätt verktyg. Med hjälp av oss på Dorunner kan du hitta professionella hantverkare som kan hjälpa dig med din köksrenovering i Mariestad. Vi för samman dig med erfarna och kvalificerade hantverkare i ditt område, så att du kan känna dig trygg med att ditt kök blir precis som du vill ha det.

 • Be om offert på din köksrenovering i Mariestad

  Ett av de enklaste sätten att hitta rätt hantverkare för din köksrenovering i Mariestad är att skapa en uppdragsförfrågan hos oss på Dorunner. Genom att fylla i ett formulär med information om ditt projekt kan vi matcha dig med upp till fem intresserade hantverkare i Mariestad. Du får sedan offerter från de hantverkare som är intresserade av att utföra din köksrenovering, och kan jämföra pris, tidigare omdömen och se bilder på referensprojekt.

  När du fått in offerter från hantverkare kan du i lugn och ro jämföra dem och välja den som passar bäst för din köksrenovering i Mariestad. Tänk på att priset inte är allt - se även till hantverkarens erfarenhet, kompetens och kundnöjdhet. Vi på Dorunner kontrollerar kontinuerligt att hantverkarna är godkända för F-skatt, momsregistrerade och inte har några skulder, så att du kan känna dig trygg med ditt val.

 • Varför renovera kök?

  Köket är hemmets hjärta och en plats där vi spenderar mycket tid. Ett funktionellt och trivsamt kök kan göra stor skillnad i vardagen. Genom att renovera kök kan du få ett kök som är anpassat efter dina behov och önskemål, oavsett om du vill ha mer förvaring, bättre arbetsytor eller en mer öppen planlösning. En köksrenovering kan också höja värdet på din bostad om du skulle vilja sälja i framtiden.

  Det finns många olika saker man kan göra när man ska renovera kök. Några exempel är att byta köksluckor, bänkskiva, vitvaror, belysning eller golv. Man kan också välja att göra en mer omfattande renovering där man flyttar väggar, byter ut alla skåp eller installerar en köksö. Oavsett om du vill göra en liten uppdatering eller en total makeover av ditt kök kan en erfaren hantverkare hjälpa dig att förverkliga dina drömmar.

 • Fördelar med att anlita hantverkare för köksrenovering

  Att renovera kök är ett omfattande projekt som kräver både tid, kunskap och rätt verktyg. Genom att anlita en professionell hantverkare för din köksrenovering i Mariestad kan du spara mycket tid och energi. En erfaren hantverkare vet hur man planerar och genomför en köksrenovering på ett effektivt sätt, och kan också ge värdefulla råd kring val av material, färger och lösningar.

  En annan fördel med att anlita en hantverkare är att du kan känna dig trygg med att arbetet blir utfört på ett professionellt sätt. Hantverkare har den kunskap och erfarenhet som krävs för att genomföra en köksrenovering enligt konstens alla regler, och kan också hantera oväntade problem som kan dyka upp längs vägen. Dessutom har många hantverkare tillgång till ett brett nätverk av underleverantörer och kan hjälpa dig med allt från elinstallationer till VVS-arbeten.

 • Köksrenoveringens historia

  Köket har alltid varit en central del av hemmet, men dess utformning och funktion har förändrats mycket över tid. Fram till mitten av 1900-talet var köken ofta små och mörka, med vedspis och begränsad förvaring. På 1950-talet började man bygga större och ljusare kök med elspis och kylskåp, och under 1960- och 70-talen blev köken alltmer öppna mot resten av bostaden.

  Idag är köket inte bara en plats för matlagning, utan också en social yta där familj och vänner umgås. Moderna kök är ofta rymliga och ljusa, med öppen planlösning och högteknologiska vitvaror. Samtidigt har det blivit allt vanligare att renovera äldre kök för att ge dem en modern touch, samtidigt som man bevarar charm och karaktär från husets ursprungliga stil.

 • Hitta rätt hantverkare för din köksrenovering

  När du ska renovera kök i Mariestad är det viktigt att välja en hantverkare med rätt kompetens och erfarenhet. En auktoriserad eller certifierad hantverkare har genomgått utbildning och kontroller för att säkerställa att de har den kunskap som krävs för att utföra arbetet på ett professionellt sätt.

  Genom att anlita en hantverkare som är medlem i en branschorganisation som Sveriges Byggindustrier eller Byggkeramikrådet kan du också känna dig trygg med att de följer branschens riktlinjer och regler. Dessa organisationer ställer höga krav på sina medlemmar när det gäller kvalitet, säkerhet och miljö.

  Andra saker att tänka på när du väljer hantverkare för din köksrenovering är tidigare erfarenhet av liknande projekt, kundnöjdhet och referenser. Hos oss på Dorunner kan du läsa omdömen från tidigare kunder och se bilder på hantverkarnas referensprojekt, så att du kan bilda dig en uppfattning om deras kompetens och stil.

  Oavsett om du vill göra en liten uppdatering eller en total renovering av ditt kök i Mariestad kan vi på Dorunner hjälpa dig att hitta rätt hantverkare för jobbet. Genom vår offertservice kan du enkelt jämföra pris och kompetens hos flera olika hantverkare, och välja den som passar bäst för dina behov och din budget. Med hjälp av en professionell hantverkare kan du förverkliga dina drömmar om ett nytt kök, och skapa en trivsam och funktionell plats för matlagning och umgänge i ditt hem.

Våra företag inom köksrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 852 recensioner

Här hittar du hjälpen

Köksrenovering Ale

Gå till Ale

Köksrenovering Alingsås

Gå till Alingsås

Köksrenovering Bengtsfors

Gå till Bengtsfors

Köksrenovering Bollebygd

Gå till Bollebygd

Köksrenovering Borås

Gå till Borås

Köksrenovering Dals-Ed

Gå till Dals-Ed

Köksrenovering Essunga

Gå till Essunga

Köksrenovering Falköping

Gå till Falköping

Köksrenovering Färgelanda

Gå till Färgelanda

Köksrenovering Grästorp

Gå till Grästorp

Köksrenovering Gullspång

Gå till Gullspång

Köksrenovering Göteborg

Gå till Göteborg

Köksrenovering Götene

Gå till Götene

Köksrenovering Herrljunga

Gå till Herrljunga

Köksrenovering Hjo

Gå till Hjo

Köksrenovering Härryda

Gå till Härryda

Köksrenovering Karlsborg

Gå till Karlsborg

Köksrenovering Kungälv

Gå till Kungälv

Köksrenovering Lerum

Gå till Lerum

Köksrenovering Lidköping

Gå till Lidköping

Köksrenovering Lilla Edet

Gå till Lilla Edet

Köksrenovering Lysekil

Gå till Lysekil

Köksrenovering Mark

Gå till Mark

Köksrenovering Mellerud

Gå till Mellerud

Köksrenovering Munkedal

Gå till Munkedal

Köksrenovering Mölndal

Gå till Mölndal

Köksrenovering Orust

Gå till Orust

Köksrenovering Partille

Gå till Partille

Köksrenovering Skara

Gå till Skara

Köksrenovering Skövde

Gå till Skövde

Köksrenovering Sotenäs

Gå till Sotenäs

Köksrenovering Stenungsund

Gå till Stenungsund

Köksrenovering Strömstad

Gå till Strömstad

Köksrenovering Svenljunga

Gå till Svenljunga

Köksrenovering Tanum

Gå till Tanum

Köksrenovering Tibro

Gå till Tibro

Köksrenovering Tidaholm

Gå till Tidaholm

Köksrenovering Tjörn

Gå till Tjörn

Köksrenovering Tranemo

Gå till Tranemo

Köksrenovering Trollhättan

Gå till Trollhättan

Köksrenovering Töreboda

Gå till Töreboda

Köksrenovering Uddevalla

Gå till Uddevalla

Köksrenovering Ulricehamn

Gå till Ulricehamn

Köksrenovering Vara

Gå till Vara

Köksrenovering Vänersborg

Gå till Vänersborg

Köksrenovering Vårgårda

Gå till Vårgårda

Köksrenovering Åmål

Gå till Åmål

Köksrenovering Öckerö

Gå till Öckerö

Få en uppskattning om var priset kan landa

Att renovera köket innebär att du kan sätta din personliga prägel vad gäller kökets utseende såväl som funktion. Oavsett om du ska renovera kök med en liten budget eller en större finns det en rad fiffiga och prisvärda alternativ.

Vi går igenom:

 • Kostnad för arbetet
 • Kostnad för material och inredning
 • Övriga kostnader
 • Prisuppskattning
 • Hur du kan använda rot avdraget
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Vad kostar det att renovera kök?

Våra tips för en mer prisvärd köksrenovering

Att renovera kök kan vara kostsamt och många drar sig därmed för att skaffa sig sitt drömkök. För den kostnads medvetna finns det en rad knep för att få ner priset för en köksrenovering.

Vi tipsar om billiga alternativ för:

 • Köksgrund
 • Köksluckor
 • Material på bänkskiva
 • Andra ekonomiska tips
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Renovera kök – bästa knepen för att komma ner i pris

Få ut det bästa av din köksrenovering

Hur undviker man de vanliga misstagen vid en köksrenovering för att slippa fel och oväntade kostnader? Det finns flera olika saker du kan tänka när du planerar ditt kök för att undvika de vanliga misstagen.

Vi berättar vad du bör tänka på vad gäller:

 • Övergripande planlösning och rörelsemönster
 • Ergonomi
 • Materialval
 • Eluttag och belysning
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Vanliga misstag vid en köksrenovering – så undviker du dem

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

J&S i Ödeshög HB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

DDS Bygg AB

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

DiLu byggtjänst AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Cement Träd Bygg i Varnhem

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

NOALB BYGG

F-skatt

Moms-
berättigad

Sellviq Bygg

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Villa & Hem i Örebro AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

Göteborgs bygghantverk AB

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Ekby Bygg & Montage

F-skatt

Omdöme (12)

Moms-
berättigad

LK All Service

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Göteborg ByggExcellence AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Asseio städ och service

F-skatt

Moms-
berättigad

Göteborgs Vent & Montage Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Jerry S Bygg-Marinservice AB

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Thorold Byggservice

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Byggfronten I Väst Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Arvids Bygg O Mark

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

XH BYGG

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Slottets källarprodukter

F-skatt

Moms-
berättigad

Snickare 031 AB

F-skatt

Omdöme (38)

Moms-
berättigad

Prestigo Väst AB

F-skatt

Omdöme (15)

Moms-
berättigad

M & Z KAKEL BYGG AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Bragner Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Janis Sidabrs

F-skatt

Moms-
berättigad

Fönster & Dörrar i Wäst AB

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Mur & Stensättning Trestad

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

MA Kakel AB

F-skatt

Omdöme (12)

Moms-
berättigad

Sonzaibyggservice

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Stefansbygg SB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Midskogs takstolar och bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Trägo Sverige Ab

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Kristian Fredriksson

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Inges maskinuthyrning & grävtjänst AB

F-skatt

Omdöme (18)

Moms-
berättigad

Teckenkraft AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

F. Finsnickeri

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

Wiktorssons Byggservice AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Nook's Entreprenad

F-skatt

Moms-
berättigad

Ema Byggentreprenad AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Mapex AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Alliansbygg Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Elios Entreprenad Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Haus Hornborga

F-skatt

Moms-
berättigad

Lilleby snickarteam AB

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

UAB - Gitog

F-skatt

Moms-
berättigad

Byggentreprenad Resurs Sverige AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Sjödahls Bygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak