DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Köksrenovering Gullspång

Hitta företag inom köksrenovering i Gullspång snabbt, tryggt och enkelt

Köksrenovering i Gullspång med Dorunner

Är det dags att renovera kök i Gullspång? Då kan vi på Dorunner hjälpa dig att hitta rätt hantverkare för jobbet. Genom oss kan du enkelt skapa en uppdragsförfrågan och få svar från upp till fem intresserade hantverkare som är redo att ta sig an din köksrenovering. Exempel på arbeten våra hantverkare kan hjälpa dig med är byte av köksluckor, montering av nya vitvaror, omläggning av golv, byte av bänkskiva och mycket mer.

 • Be om offert på köksrenovering i Gullspång

  Ett smidigt sätt att hitta rätt hantverkare för din köksrenovering i Gullspång är att be om offert genom Dorunner. Allt du behöver göra är att fylla i ett formulär på vår hemsida och svara på några enkla frågor om ditt renoveringsprojekt. Därefter matchar vi dig med hantverkare i Gullspångsområdet som är intresserade av att lämna offert på din köksrenovering.

  Att be om offert har många fördelar. Du kan i lugn och ro läsa om hantverkarna, se omdömen från tidigare kunder, titta på bilder från deras referensprojekt och se vilka certifikat och behörigheter de har. Vi kontrollerar också kontinuerligt att hantverkarna är godkända för F-skatt, är momsregistrerade och om de har några skulder. På så sätt kan du känna dig trygg med ditt val av hantverkare.

  Genom att jämföra offerter från olika hantverkare kan du också få en bra uppfattning om vad din köksrenovering kommer att kosta. Tänk dock på att priset inte är allt - se också till hantverkarens erfarenhet, omdömen och din magkänsla när du väljer vem du ska anlita för att renovera kök.

 • Därför ska du anlita proffs för köksrenovering

  Att renovera kök är ett omfattande projekt som kräver både tid, kunskap och rätt verktyg. Genom att anlita en professionell hantverkare för jobbet kan du spara mycket tid och energi. Hantverkaren vet precis hur de ska gå tillväga och har erfarenhet av att hantera eventuella problem som kan dyka upp längs vägen.

  En annan fördel med att anlita proffs är att de kan komma med värdefulla råd kring materialval, placering av vitvaror och förslag på smarta förvaringslösningar. De ser möjligheter som du kanske missar och kan föreslå alternativa lösningar som kan passa både din smak och din budget bättre.

  Något många inte tänker på är att en köksrenovering också kan innebära en hel del VVS- och elarbeten. För dessa arbeten krävs speciell behörighet, vilket din hantverkare har. Genom att anlita ett proffs slipper du bekymra dig över att göra fel och kan istället se fram emot ett funktionellt och snyggt nyrenoverat kök.

 • Köksrenoveringens historia

  Köket har alltid varit en central plats i hemmet, men dess utseende och funktion har förändrats mycket genom åren. Faktum är att köket är det rum som förändrats mest av alla rum i bostaden de senaste 100 åren.

  Före 1920-talet var köken ofta små, mörka och trångbodda. De var sällan en plats man vistades i annat än för att laga mat. Under funktionalismen på 1930-talet började man se köket som en arbetsplats. Köken blev ljusare och effektivare med standardiserade mått på köksskåp och arbetsbänkar.

  På 1950-talet slog den amerikanska köksdrömmen igenom med köket som en naturlig samlingsplats för familjen. Köken blev större och öppnades upp mot matplatsen. Vitvarorna flyttade in på allvar och färgglada köksluckor blev populärt.

  Idag är köket hemmets hjärta där vi lagar mat, äter, umgås och till och med arbetar. Ett modernt kök är funktionellt och anpassat efter familjens behov, samtidigt som det är estetiskt tilltalande. Att renovera kök har blivit ett sätt att sätta sin personliga prägel på hemmet och öka bostadens värde.

 • Hitta rätt hantverkare för köksrenovering

  När du ska renovera kök är det viktigt att välja en hantverkare med rätt kompetens och erfarenhet. En duktig hantverkare är medlem i branschorganisationen Sveriges Byggindustrier och har ett giltigt ROT-nummer. ROT-numret visar att företaget är godkänt av Skatteverket och följer de regler som gäller för ROT-avdrag.

  Fråga gärna hantverkaren om tidigare referensprojekt och om det finns möjlighet att kontakta tidigare kunder för att höra deras omdömen. En seriös hantverkare har inget att dölja utan är stolt över sina tidigare jobb.

  Innan du bestämmer dig för en hantverkare bör du också se till att få en skriftlig offert där både pris och vad som ingår i renoveringen framgår tydligt. Fråga också om hantverkaren har en ansvarsförsäkring som täcker eventuella skador som kan uppstå under renoveringen.

  Att renovera kök är en stor investering och ett viktigt beslut. Med rätt hantverkare kan du förverkliga dina köksdrömmar och njuta av ditt nya kök i många år framöver. På Dorunner hjälper vi dig att hitta rätt hantverkare för din köksrenovering i Gullspång - enkelt, tryggt och smidigt!

Våra företag inom köksrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 810 recensioner

Här hittar du hjälpen

Köksrenovering Ale

Gå till Ale

Köksrenovering Alingsås

Gå till Alingsås

Köksrenovering Bengtsfors

Gå till Bengtsfors

Köksrenovering Bollebygd

Gå till Bollebygd

Köksrenovering Borås

Gå till Borås

Köksrenovering Dals-Ed

Gå till Dals-Ed

Köksrenovering Essunga

Gå till Essunga

Köksrenovering Falköping

Gå till Falköping

Köksrenovering Färgelanda

Gå till Färgelanda

Köksrenovering Grästorp

Gå till Grästorp

Köksrenovering Göteborg

Gå till Göteborg

Köksrenovering Götene

Gå till Götene

Köksrenovering Herrljunga

Gå till Herrljunga

Köksrenovering Hjo

Gå till Hjo

Köksrenovering Härryda

Gå till Härryda

Köksrenovering Karlsborg

Gå till Karlsborg

Köksrenovering Kungälv

Gå till Kungälv

Köksrenovering Lerum

Gå till Lerum

Köksrenovering Lidköping

Gå till Lidköping

Köksrenovering Lilla Edet

Gå till Lilla Edet

Köksrenovering Lysekil

Gå till Lysekil

Köksrenovering Mariestad

Gå till Mariestad

Köksrenovering Mark

Gå till Mark

Köksrenovering Mellerud

Gå till Mellerud

Köksrenovering Munkedal

Gå till Munkedal

Köksrenovering Mölndal

Gå till Mölndal

Köksrenovering Orust

Gå till Orust

Köksrenovering Partille

Gå till Partille

Köksrenovering Skara

Gå till Skara

Köksrenovering Skövde

Gå till Skövde

Köksrenovering Sotenäs

Gå till Sotenäs

Köksrenovering Stenungsund

Gå till Stenungsund

Köksrenovering Strömstad

Gå till Strömstad

Köksrenovering Svenljunga

Gå till Svenljunga

Köksrenovering Tanum

Gå till Tanum

Köksrenovering Tibro

Gå till Tibro

Köksrenovering Tidaholm

Gå till Tidaholm

Köksrenovering Tjörn

Gå till Tjörn

Köksrenovering Tranemo

Gå till Tranemo

Köksrenovering Trollhättan

Gå till Trollhättan

Köksrenovering Töreboda

Gå till Töreboda

Köksrenovering Uddevalla

Gå till Uddevalla

Köksrenovering Ulricehamn

Gå till Ulricehamn

Köksrenovering Vara

Gå till Vara

Köksrenovering Vänersborg

Gå till Vänersborg

Köksrenovering Vårgårda

Gå till Vårgårda

Köksrenovering Åmål

Gå till Åmål

Köksrenovering Öckerö

Gå till Öckerö

Få en uppskattning om var priset kan landa

Att renovera köket innebär att du kan sätta din personliga prägel vad gäller kökets utseende såväl som funktion. Oavsett om du ska renovera kök med en liten budget eller en större finns det en rad fiffiga och prisvärda alternativ.

Vi går igenom:

 • Kostnad för arbetet
 • Kostnad för material och inredning
 • Övriga kostnader
 • Prisuppskattning
 • Hur du kan använda rot avdraget
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Vad kostar det att renovera kök?

Våra tips för en mer prisvärd köksrenovering

Att renovera kök kan vara kostsamt och många drar sig därmed för att skaffa sig sitt drömkök. För den kostnads medvetna finns det en rad knep för att få ner priset för en köksrenovering.

Vi tipsar om billiga alternativ för:

 • Köksgrund
 • Köksluckor
 • Material på bänkskiva
 • Andra ekonomiska tips
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Renovera kök – bästa knepen för att komma ner i pris

Få ut det bästa av din köksrenovering

Hur undviker man de vanliga misstagen vid en köksrenovering för att slippa fel och oväntade kostnader? Det finns flera olika saker du kan tänka när du planerar ditt kök för att undvika de vanliga misstagen.

Vi berättar vad du bör tänka på vad gäller:

 • Övergripande planlösning och rörelsemönster
 • Ergonomi
 • Materialval
 • Eluttag och belysning
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Vanliga misstag vid en köksrenovering – så undviker du dem

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

DDS Bygg AB

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

J&S i Ödeshög HB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Villa & Hem i Örebro AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Teckenkraft AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

NOALB BYGG

F-skatt

Moms-
berättigad

Sellviq Bygg

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

Göteborgs bygghantverk AB

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

LK All Service

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Göteborg ByggExcellence AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Asseio städ och service

F-skatt

Moms-
berättigad

Göteborgs Vent & Montage Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Thorold Byggservice

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Cement Träd Bygg i Varnhem

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Byggfronten I Väst Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Arvids Bygg O Mark

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

XH BYGG

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Ema Byggentreprenad AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Snickare 031 AB

F-skatt

Omdöme (38)

Moms-
berättigad

Prestigo Väst AB

F-skatt

Omdöme (15)

Moms-
berättigad

M & Z KAKEL BYGG AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Bragner Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Janis Sidabrs

F-skatt

Moms-
berättigad

Fönster & Dörrar i Wäst AB

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Mur & Stensättning Trestad

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

MA Kakel AB

F-skatt

Omdöme (12)

Moms-
berättigad

Sonzaibyggservice

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Midskogs takstolar och bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

JONAS JAMES , JONTES ALLTRÄ

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Trägo Sverige Ab

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Inges maskinuthyrning & grävtjänst AB

F-skatt

Omdöme (18)

Moms-
berättigad

Jerry S Bygg-Marinservice AB

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

F. Finsnickeri

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

Nook's Entreprenad

F-skatt

Moms-
berättigad

Mapex AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Alliansbygg Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Elios Entreprenad Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Slottets källarprodukter

F-skatt

Moms-
berättigad

Lilleby snickarteam AB

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

Byggentreprenad Resurs Sverige AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Sjödahls Bygg

F-skatt

Moms-
berättigad

All bygg & El

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Dm Bygg & Måleri Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Turaani Bygg Ab

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

M I Måleri i Trollhättan

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

PHR Göteborg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Villabyggen i Väst AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak