DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Köksrenovering Färgelanda

Hitta företag inom köksrenovering i Färgelanda snabbt, tryggt och enkelt

Köksrenovering i Färgelanda med Dorunner

Funderar du på att renovera kök i Färgelanda? Då kan vi på Dorunner hjälpa dig att hitta rätt hantverkare för jobbet. Vi samarbetar med erfarna och pålitliga hantverkare som kan hjälpa dig med allt från planering till färdigt resultat när du ska renovera kök. Oavsett om du vill byta köksluckor, installera nya vitvaror eller göra en totalrenovering av köket så har vi hantverkarna för dig.

 • Be om offert på köksrenovering i Färgelanda

  Ett smidigt sätt att hitta rätt hantverkare för din köksrenovering i Färgelanda är att be om offert genom oss på Dorunner. Fyll bara i ett enkelt formulär på vår hemsida där du beskriver vad du behöver hjälp med när du ska renovera kök. Sedan matchar vi dig med upp till fem hantverkare i Färgelanda som är intresserade av att utföra jobbet.

  Ofta får du svar från hantverkarna inom 24 timmar. Du kan sedan jämföra offerterna, läsa omdömen från tidigare kunder, se bilder på hantverkarnas tidigare arbeten och ta del av deras certifikat och behörigheter. Vi kontrollerar också regelbundet att företagen är godkända för F-skatt, är momsregistrerade och inte har några skulder. På så sätt kan du känna dig trygg med att välja en seriös aktör när du ska renovera kök i Färgelanda.

 • Varför renovera kök?

  Köket är hemmets hjärta och en plats där vi spenderar mycket tid. Ett slitet och omodernt kök kan därför påverka hela hemmets känsla och funktionalitet. Genom att renovera kök kan du skapa ett mer trivsamt, funktionellt och värdeökande kök.

  Kanske vill du ha mer förvaring, bättre arbetsytor eller en mer öppen planlösning? En köksrenovering ger dig möjlighet att anpassa köket efter dina behov och önskemål. Du kan välja material, färger och lösningar som passar din stil och budget.

  En köksrenovering kan också vara en god investering om du planerar att sälja din bostad i framtiden. Ett fräscht och modernt kök är ofta något som uppskattas av spekulanter och kan höja värdet på bostaden.

 • Anlita proffs för bästa resultat

  Även om det kan vara frestande att försöka renovera köket på egen hand så finns det många fördelar med att anlita professionella hantverkare. De har erfarenhet, kunskap och rätt verktyg för att genomföra jobbet på ett effektivt och professionellt sätt.

  Att renovera kök är ofta ett omfattande projekt som kräver kunskap inom flera områden som snickeri, rördragning, el och plattsättning. Hantverkarna vet hur de ska hantera oväntade problem som kan dyka upp längs vägen och kan komma med värdefulla råd kring materialval och lösningar.

  Som lekman är det lätt att underskatta tiden det tar att renovera kök. Hantverkarna gör jobbet betydligt snabbare än vad du själv skulle göra. De ser också till att allt blir rätt utfört enligt konstens alla regler.

 • Köksrenoveringens historia

  Köket har genomgått en stor förändring genom historien. Från att ha varit ett separat rum för matlagning och disk har det moderna köket blivit en central och social plats i hemmet. Idag lägger vi stort fokus på kökets design, funktionalitet och utrustning.

  Faktum är att köksrenoveringar är ett relativt nytt fenomen. Fram till mitten av 1900-talet var det vanligt att ha samma kök i många år, kanske hela livet. Det var först på 1950-talet som köket började ses som en statussymbol och renoveringar blev allt vanligare.

  Idag har vi oändliga möjligheter när vi ska renovera kök. Det finns ett stort utbud av material, färger, vitvaror och smarta lösningar att välja mellan. Oavsett om du vill ha ett traditionellt eller modernt kök, ett lantligt eller minimalistiskt så finns det något för alla smaker och budgetar.

 • Viktigt att välja rätt hantverkare

  När du ska renovera kök i Färgelanda är det viktigt att välja hantverkare med rätt kompetens och erfarenhet. Kolla upp om hantverkarna har referenser från tidigare kunder och om de är medlemmar i branschorganisationer som Sveriges Byggindustrier eller Byggkeramikrådet.

  Be gärna om att få se intyg på hantverkarnas utbildning och certifikat. För elinstallationer krävs behörighet från Elsäkerhetsverket och för VVS-arbeten ska hantverkaren ha certifikat från branschorganisationen Säker Vatten.

  Genom Dorunner får du hjälp att hitta seriösa och kvalificerade hantverkare för din köksrenovering i Färgelanda. Vi underlättar din renovering genom att samla alla hantverkare på ett ställe och erbjuda en smidig offertprocess. Med oss kan du känna dig trygg från start till mål när du ska renovera kök. Fyll i formuläret idag och kom igång med din drömrenovering!

Våra företag inom köksrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 858 recensioner

Här hittar du hjälpen

Köksrenovering Ale

Gå till Ale

Köksrenovering Alingsås

Gå till Alingsås

Köksrenovering Bengtsfors

Gå till Bengtsfors

Köksrenovering Bollebygd

Gå till Bollebygd

Köksrenovering Borås

Gå till Borås

Köksrenovering Dals-Ed

Gå till Dals-Ed

Köksrenovering Essunga

Gå till Essunga

Köksrenovering Falköping

Gå till Falköping

Köksrenovering Grästorp

Gå till Grästorp

Köksrenovering Gullspång

Gå till Gullspång

Köksrenovering Göteborg

Gå till Göteborg

Köksrenovering Götene

Gå till Götene

Köksrenovering Herrljunga

Gå till Herrljunga

Köksrenovering Hjo

Gå till Hjo

Köksrenovering Härryda

Gå till Härryda

Köksrenovering Karlsborg

Gå till Karlsborg

Köksrenovering Kungälv

Gå till Kungälv

Köksrenovering Lerum

Gå till Lerum

Köksrenovering Lidköping

Gå till Lidköping

Köksrenovering Lilla Edet

Gå till Lilla Edet

Köksrenovering Lysekil

Gå till Lysekil

Köksrenovering Mariestad

Gå till Mariestad

Köksrenovering Mark

Gå till Mark

Köksrenovering Mellerud

Gå till Mellerud

Köksrenovering Munkedal

Gå till Munkedal

Köksrenovering Mölndal

Gå till Mölndal

Köksrenovering Orust

Gå till Orust

Köksrenovering Partille

Gå till Partille

Köksrenovering Skara

Gå till Skara

Köksrenovering Skövde

Gå till Skövde

Köksrenovering Sotenäs

Gå till Sotenäs

Köksrenovering Stenungsund

Gå till Stenungsund

Köksrenovering Strömstad

Gå till Strömstad

Köksrenovering Svenljunga

Gå till Svenljunga

Köksrenovering Tanum

Gå till Tanum

Köksrenovering Tibro

Gå till Tibro

Köksrenovering Tidaholm

Gå till Tidaholm

Köksrenovering Tjörn

Gå till Tjörn

Köksrenovering Tranemo

Gå till Tranemo

Köksrenovering Trollhättan

Gå till Trollhättan

Köksrenovering Töreboda

Gå till Töreboda

Köksrenovering Uddevalla

Gå till Uddevalla

Köksrenovering Ulricehamn

Gå till Ulricehamn

Köksrenovering Vara

Gå till Vara

Köksrenovering Vänersborg

Gå till Vänersborg

Köksrenovering Vårgårda

Gå till Vårgårda

Köksrenovering Åmål

Gå till Åmål

Köksrenovering Öckerö

Gå till Öckerö

Få en uppskattning om var priset kan landa

Att renovera köket innebär att du kan sätta din personliga prägel vad gäller kökets utseende såväl som funktion. Oavsett om du ska renovera kök med en liten budget eller en större finns det en rad fiffiga och prisvärda alternativ.

Vi går igenom:

 • Kostnad för arbetet
 • Kostnad för material och inredning
 • Övriga kostnader
 • Prisuppskattning
 • Hur du kan använda rot avdraget
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Vad kostar det att renovera kök?

Våra tips för en mer prisvärd köksrenovering

Att renovera kök kan vara kostsamt och många drar sig därmed för att skaffa sig sitt drömkök. För den kostnads medvetna finns det en rad knep för att få ner priset för en köksrenovering.

Vi tipsar om billiga alternativ för:

 • Köksgrund
 • Köksluckor
 • Material på bänkskiva
 • Andra ekonomiska tips
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Renovera kök – bästa knepen för att komma ner i pris

Få ut det bästa av din köksrenovering

Hur undviker man de vanliga misstagen vid en köksrenovering för att slippa fel och oväntade kostnader? Det finns flera olika saker du kan tänka när du planerar ditt kök för att undvika de vanliga misstagen.

Vi berättar vad du bör tänka på vad gäller:

 • Övergripande planlösning och rörelsemönster
 • Ergonomi
 • Materialval
 • Eluttag och belysning
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Vanliga misstag vid en köksrenovering – så undviker du dem

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Göteborgs bygghantverk AB

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

LK All Service

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

DDS Bygg AB

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

Prestigo Väst AB

F-skatt

Omdöme (15)

Moms-
berättigad

M & Z KAKEL BYGG AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Schilling Bygg AB

F-skatt

Omdöme (33)

Moms-
berättigad

Bragner Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Göteborg ByggExcellence AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

DiLu byggtjänst AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Ibra Byggservice AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Wiktorssons Byggservice AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Nook's Entreprenad

F-skatt

Moms-
berättigad

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

Byggfronten I Väst Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Byggexpressen i Uddevalla AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Asseio städ och service

F-skatt

Moms-
berättigad

ToRoX AB Allt inom Bygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Snickare 031 AB

F-skatt

Omdöme (38)

Moms-
berättigad

Lilleby snickarteam AB

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

Fönster & Dörrar i Wäst AB

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Mur & Stensättning Trestad

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

MA Kakel AB

F-skatt

Omdöme (12)

Moms-
berättigad

Edeg Bygg & Renovering AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Sonzaibyggservice

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Göteborgs Vent & Montage Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

MVG bygg & Entreprenad AB

F-skatt

Moms-
berättigad

ELVB el vvs och bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

NOALB BYGG

F-skatt

Moms-
berättigad

Lux Måleri AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Jerry S Bygg-Marinservice AB

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

J&S i Ödeshög HB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Alliansbygg Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Elios Entreprenad Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Slottets källarprodukter

F-skatt

Moms-
berättigad

XH BYGG

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Cement Träd Bygg i Varnhem

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Dm Bygg & Måleri Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Mapex AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Occasus Bygg & Design

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Skiltorps Bygg & Transport AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Turaani Bygg Ab

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Janis Sidabrs

F-skatt

Moms-
berättigad

Gothia Betongservice

F-skatt

Moms-
berättigad

Roséns Bygg & Måleri AB

F-skatt

Moms-
berättigad

M I Måleri i Trollhättan

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Bengts bygg & skogsservice AB

F-skatt

Moms-
berättigad

PHR Göteborg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak