DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Köksrenovering Uddevalla

Hitta företag inom köksrenovering i Uddevalla snabbt, tryggt och enkelt

Köksrenovering i Uddevalla med Dorunner

Funderar du på att renovera kök i Uddevalla? Då kan vi på Dorunner hjälpa dig att hitta rätt hantverkare för jobbet. Vi samarbetar med erfarna och pålitliga hantverkare som kan hjälpa dig med allt från planering till färdigt resultat när du ska renovera kök.

 • Skapa en uppdragsförfrågan och få offert på din köksrenovering

  Ett smidigt sätt att hitta rätt hantverkare för din köksrenovering i Uddevalla är att skapa en uppdragsförfrågan hos oss på Dorunner. Då fyller du enkelt i ett formulär med information om ditt projekt, till exempel om du vill renovera hela köket eller göra mindre förbättringar som att byta bänkskiva eller vitvaror.

  Utifrån dina önskemål matchar vi dig med upp till fem hantverkare i Uddevalla som är intresserade av att utföra din köksrenovering. Ofta får du svar med offert inom 24 timmar. I offerten ser du företagets pris för renoveringen. Du kan också läsa om hantverkarna, se omdömen från tidigare kunder och titta på bilder från deras tidigare projekt.

  Vi kontrollerar regelbundet att hantverkarna är godkända för F-skatt, momsregistrerade och inte har några anmärkningar gällande skulder. Det gör att du kan känna dig trygg med ditt val av hantverkare för köksrenoveringen.

 • Rotavdrag ger lägre arbetskostnad

  När du ska renovera kök är det bra att ha koll på vilka kostnader du kan få rotavdrag för. Rotavdrag ger dig 30-50% lägre arbetskostnad beroende på hur mycket rot-arbete du låter utföra. Material och andra kostnader som inte klassas som rot-arbete får du däremot betala fullt pris för.

  Prata med hantverkarna om vad som gäller för just din köksrenovering i Uddevalla. De har god koll på reglerna och hjälper dig att utnyttja rotavdraget på bästa sätt för att hålla nere totalkostnaden.

 • Gör en smart köksrenovering

  Köket är hemmets hjärta och en plats där vi spenderar mycket tid. Därför är det viktigt att tänka igenom vad man vill ha ut av sin köksrenovering. Vill man ha ett mer funktionellt kök, ett kök med mer förvaring eller kanske ett kök som är lättare att hålla rent och snyggt?

  Hantverkarna kan ge tips och råd kring smarta lösningar för just dina behov och önskemål. De vet vad som fungerar bra och vilka lösningar som brukar bli populära och uppskattade av kunderna. Genom att ta hjälp av deras expertis kan du få ett kök som du kommer att trivas i under lång tid framöver.

  Fundera också på om du vill passa på att göra andra renoveringar i samband med köksrenoveringen. Kanske vill du lägga nytt golv, måla om eller sätta upp ny belysning? Att göra flera saker samtidigt kan ofta bli mer kostnadseffektivt än att göra en sak i taget.

 • Anlita proffs för bästa resultat

  Även om du är händig och brukar göra en hel del renoveringar själv så kan det vara bra att anlita proffs när du ska renovera kök. Ett kök har många olika delar som ska fungera ihop, både praktiskt och estetiskt. Att få till ett riktigt bra resultat kräver kunskap och erfarenhet.

  Hantverkare som är vana vid köksrenoveringar vet hur man ska gå tillväga för att få ett så bra slutresultat som möjligt. De har koll på allt från att planera för el och VVS till att montera köksskåp och -lådor på bästa sätt. Dessutom går arbetet oftast mycket snabbare när man anlitar proffs jämfört med om man gör det själv.

  En annan fördel med att anlita hantverkare är att de har de verktyg och maskiner som krävs för jobbet. Att köpa eller hyra sådan utrustning själv blir ofta en stor extrakostnad som sällan lönar sig om man bara ska renovera ett kök.

  Hantverkarna har också erfarenhet av vanliga problem som kan uppstå vid en köksrenovering och vet hur man löser dem på bästa sätt. Det kan spara både tid, pengar och onödig huvudvärk.

 • Hantverkaryrkets historia

  Hantverkaryrket har en lång historia som sträcker sig flera hundra år bakåt i tiden. Förr var hantverkare organiserade i skrån som hade ensamrätt på att utföra vissa typer av arbeten. Skråväsendet avskaffades i Sverige år 1846.

  Idag utbildar man sig till hantverkare genom gymnasieutbildning, yrkeshögskola eller lärlingsutbildning. Det finns många olika typer av hantverkare, till exempel snickare, murare, målare och plattsättare. Gemensamt för alla är att de har en gedigen kunskap inom sitt gebit och är experter på att utföra arbeten med hög kvalitet.

  Många hantverkare driver egna företag medan andra är anställda i större företag. Oavsett företagsform så måste alla hantverkare följa de regler och lagar som gäller för branschen. Det handlar bland annat om att ha rätt försäkringar, följa arbetsmiljöregler och utföra arbetet fackmannamässigt.

  Funderar du på att renovera kök i Uddevalla är det bra att anlita hantverkare som är medlemmar i branschorganisationer som Sveriges Byggindustrier eller Byggkeramikrådet. Där kan du enkelt kontrollera att företaget du anlitar följer branschens riktlinjer och har rätt kompetens för jobbet.

Våra företag inom köksrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 993 recensioner

Här hittar du hjälpen

Köksrenovering Ale

Gå till Ale

Köksrenovering Alingsås

Gå till Alingsås

Köksrenovering Bengtsfors

Gå till Bengtsfors

Köksrenovering Bollebygd

Gå till Bollebygd

Köksrenovering Borås

Gå till Borås

Köksrenovering Dals-Ed

Gå till Dals-Ed

Köksrenovering Essunga

Gå till Essunga

Köksrenovering Falköping

Gå till Falköping

Köksrenovering Färgelanda

Gå till Färgelanda

Köksrenovering Grästorp

Gå till Grästorp

Köksrenovering Gullspång

Gå till Gullspång

Köksrenovering Göteborg

Gå till Göteborg

Köksrenovering Götene

Gå till Götene

Köksrenovering Herrljunga

Gå till Herrljunga

Köksrenovering Hjo

Gå till Hjo

Köksrenovering Härryda

Gå till Härryda

Köksrenovering Karlsborg

Gå till Karlsborg

Köksrenovering Kungälv

Gå till Kungälv

Köksrenovering Lerum

Gå till Lerum

Köksrenovering Lidköping

Gå till Lidköping

Köksrenovering Lilla Edet

Gå till Lilla Edet

Köksrenovering Lysekil

Gå till Lysekil

Köksrenovering Mariestad

Gå till Mariestad

Köksrenovering Mark

Gå till Mark

Köksrenovering Mellerud

Gå till Mellerud

Köksrenovering Munkedal

Gå till Munkedal

Köksrenovering Mölndal

Gå till Mölndal

Köksrenovering Orust

Gå till Orust

Köksrenovering Partille

Gå till Partille

Köksrenovering Skara

Gå till Skara

Köksrenovering Skövde

Gå till Skövde

Köksrenovering Sotenäs

Gå till Sotenäs

Köksrenovering Stenungsund

Gå till Stenungsund

Köksrenovering Strömstad

Gå till Strömstad

Köksrenovering Svenljunga

Gå till Svenljunga

Köksrenovering Tanum

Gå till Tanum

Köksrenovering Tibro

Gå till Tibro

Köksrenovering Tidaholm

Gå till Tidaholm

Köksrenovering Tjörn

Gå till Tjörn

Köksrenovering Tranemo

Gå till Tranemo

Köksrenovering Trollhättan

Gå till Trollhättan

Köksrenovering Töreboda

Gå till Töreboda

Köksrenovering Ulricehamn

Gå till Ulricehamn

Köksrenovering Vara

Gå till Vara

Köksrenovering Vänersborg

Gå till Vänersborg

Köksrenovering Vårgårda

Gå till Vårgårda

Köksrenovering Åmål

Gå till Åmål

Köksrenovering Öckerö

Gå till Öckerö

Få en uppskattning om var priset kan landa

Att renovera köket innebär att du kan sätta din personliga prägel vad gäller kökets utseende såväl som funktion. Oavsett om du ska renovera kök med en liten budget eller en större finns det en rad fiffiga och prisvärda alternativ.

Vi går igenom:

 • Kostnad för arbetet
 • Kostnad för material och inredning
 • Övriga kostnader
 • Prisuppskattning
 • Hur du kan använda rot avdraget
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Vad kostar det att renovera kök?

Våra tips för en mer prisvärd köksrenovering

Att renovera kök kan vara kostsamt och många drar sig därmed för att skaffa sig sitt drömkök. För den kostnads medvetna finns det en rad knep för att få ner priset för en köksrenovering.

Vi tipsar om billiga alternativ för:

 • Köksgrund
 • Köksluckor
 • Material på bänkskiva
 • Andra ekonomiska tips
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Renovera kök – bästa knepen för att komma ner i pris

Få ut det bästa av din köksrenovering

Hur undviker man de vanliga misstagen vid en köksrenovering för att slippa fel och oväntade kostnader? Det finns flera olika saker du kan tänka när du planerar ditt kök för att undvika de vanliga misstagen.

Vi berättar vad du bör tänka på vad gäller:

 • Övergripande planlösning och rörelsemönster
 • Ergonomi
 • Materialval
 • Eluttag och belysning
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Vanliga misstag vid en köksrenovering – så undviker du dem

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Schilling Bygg AB

F-skatt

Omdöme (33)

Moms-
berättigad

LK All Service

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

DDS Bygg AB

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

Göteborgs bygghantverk AB

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Västkustens Bygg och Måleri AB

F-skatt

Omdöme (76)

Moms-
berättigad

M & Z KAKEL BYGG AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Bragner Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Prestigo Väst AB

F-skatt

Omdöme (16)

Moms-
berättigad

Göranssons Trading AB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Göteborg ByggExcellence AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Wiktorssons Byggservice AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Nook's Entreprenad

F-skatt

Moms-
berättigad

Asseio städ och service

F-skatt

Moms-
berättigad

Byggexpressen i Uddevalla AB

F-skatt

Moms-
berättigad

DiLu byggtjänst AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

AS SOL och BYGG AB

F-skatt

Moms-
berättigad

ToRoX AB Allt inom Bygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Turaani Bygg Ab

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Snickare 031 AB

F-skatt

Omdöme (38)

Moms-
berättigad

Lilleby snickarteam AB

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

Ibra Byggservice AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

Fönster & Dörrar i Wäst AB

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Mur & Stensättning Trestad

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

MA Kakel AB

F-skatt

Omdöme (12)

Moms-
berättigad

Edeg Bygg & Renovering AB

F-skatt

Moms-
berättigad

A&D Bygg & Fastighetsservice Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

F. Finsnickeri

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

MVG bygg & Entreprenad AB

F-skatt

Moms-
berättigad

BTG I VÄST AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

ELVB el vvs och bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Lux Måleri AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Sonzaibyggservice

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Inges maskinuthyrning & grävtjänst AB

F-skatt

Omdöme (18)

Moms-
berättigad

Jerry S Bygg-Marinservice AB

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

J&S i Ödeshög HB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

XH BYGG

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

M I Måleri i Trollhättan

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Cement Träd Bygg i Varnhem

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Dm Bygg & Måleri Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Mapex AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Alliansbygg Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Occasus Bygg & Design

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Eriksson & Bäck Konstruktion AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Byggnadsvision L.H AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Skiltorps Bygg & Transport AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Kök och Badrum i väst AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak