DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Köksrenovering Tanum

Hitta företag inom köksrenovering i Tanum snabbt, tryggt och enkelt

Renovera köket i Tanum med hjälp av Dorunner

Funderar du på att renovera kök i Tanum? Då kan vi på Dorunner hjälpa dig att hitta rätt hantverkare för jobbet. Oavsett om du vill byta köksluckor, måla om, lägga nytt golv eller göra en totalrenovering av ditt kök så har vi duktiga hantverkare som kan hjälpa dig. Några exempel på saker våra hantverkare kan hjälpa dig med när du ska renovera kök är:

 • Be enkelt om offert på köksrenovering i Tanum

  När du ska renovera kök i Tanum kan du enkelt be om offert från flera hantverkare genom oss på Dorunner. Allt du behöver göra är att fylla i ett formulär på vår hemsida och svara på några frågor om ditt renoveringsprojekt. Därefter matchar vi dig med upp till fem hantverkare i Tanumområdet som är intresserade av att ta sig an ditt projekt.

  Du kan förvänta dig svar från intresserade hantverkare inom kort. I svaren kan du läsa mer om hantverkarna, se tidigare kunders omdömen, titta på bilder från tidigare projekt de gjort och se vilka certifikat och behörigheter de har.

  Vi på Dorunner kontrollerar regelbundet att hantverkarna vi samarbetar med är godkända för F-skatt, är momsregistrerade och om de har några anmärkningar som skulder. Det gör att du kan känna dig trygg med att anlita hantverkare genom oss när du ska renovera kök.

 • Varför renovera köket?

  Köket är hemmets hjärta och navet i många hem. Det är inte bara en plats där man lagar mat utan en social plats där familj och vänner umgås. Ett slitet och omodernt kök kan göra att man inte trivs och inte vill spendera tid där.

  Att renovera kök kan göra underverk för trivseln hemma. Med nya ytskikt, modern utrustning och kanske en bättre planerad planlösning kan köket bli en plats man vill vara i. En köksrenovering är också en god investering om man tänker sälja. Köket är ett av de rum spekulanter tittar extra noga på.

 • Anlita hantverkare för bästa resultat

  För bästa resultat när du ska renovera kök i Tanum rekommenderar vi att du anlitar professionella hantverkare. En totalrenovering av ett kök är ett omfattande projekt som kräver kunskap inom flera områden, som snickeri, rördragning, el och plattsättning.

  Även om du är händig och vill göra delar av renoveringen själv kan det vara bra att ta hjälp av hantverkare med andra delar. Förutom att du får ett bättre resultat om du anlitar proffs sparar du också mycket tid. Tänk på allt arbete som krävs - planering, inköp av material, hantverksarbetet och städning efteråt. Anlitar du hantverkare frigör du mycket tid som du kan lägga på annat.

  En annan fördel med att anlita hantverkare är att de vet hur man hanterar problem som kan dyka upp längs vägen. De kan också ge dig råd kring val av material och föreslå smarta lösningar du kanske inte tänkt på. Ska du dra ny el, flytta avlopp eller ändra bärande väggar kan det dessutom vara ett krav att anlita behöriga hantverkare enligt lag.

 • Hantverkarens roll genom historien

  Hantverksyrken har en lång historia och hantverksskicklighet har alltid värderats högt. Långt tillbaka i tiden var hantverkare organiserade i skrån, en sorts yrkesgille. För att få utöva ett hantverk var man tvungen att gå som lärling och sedan genomgå en gesällvandring innan man kunde bli mästare i sitt yrke. Systemet med mästarbrev finns kvar än idag inom vissa yrken.

  Idag finns det många olika typer av hantverkare och det är inte ovanligt att de är specialiserade inom sitt gebit. När du ska renovera kök kan du behöva anlita flera olika typer av hantverkare, som snickare, elektriker, rörmokare och plattsättare.

  Tittar man på snickare finns det allt från möbelsnickare till byggnadssnickare och båtbyggare. Gemensamt för snickare är att de arbetar i trä men vad de tillverkar skiljer sig åt. En byggnadssnickare kan exempelvis bygga hela hus i trä, en möbelsnickare tillverkar möbler medan en köksssnickare är specialiserad på att bygga och montera kök.

 • Viktigt med rätt kompetens

  När du anlitar hantverkare för att renovera kök i Tanum är det viktigt att kontrollera att de har rätt kompetens för arbetet som ska utföras. För elarbeten krävs att elektriker har rätt behörighet från Elsäkerhetsverket. För arbeten som rör VVS ska den som utför arbetet ha branschlegitimation som säkerställer att de har rätt yrkeskunskaper.

  För andra typer av hantverksarbeten, som snickeri och plattsättning, finns inga lagkrav på kompetens. Däremot kan hantverkare vara certifierade av branschorganisationer vilket visar att de har rätt kunskaper och följer branschregler.

  Genom Dorunner kan du vara säker på att du anlitar seriösa och kompetenta hantverkare när du ska renovera kök i Tanum. Vi kontrollerar hantverkarnas behörigheter och certifieringar så att du ska kunna känna dig trygg. Välkommen att skapa en förfrågan idag!

Våra företag inom köksrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 866 recensioner

Här hittar du hjälpen

Köksrenovering Ale

Gå till Ale

Köksrenovering Alingsås

Gå till Alingsås

Köksrenovering Bengtsfors

Gå till Bengtsfors

Köksrenovering Bollebygd

Gå till Bollebygd

Köksrenovering Borås

Gå till Borås

Köksrenovering Dals-Ed

Gå till Dals-Ed

Köksrenovering Essunga

Gå till Essunga

Köksrenovering Falköping

Gå till Falköping

Köksrenovering Färgelanda

Gå till Färgelanda

Köksrenovering Grästorp

Gå till Grästorp

Köksrenovering Gullspång

Gå till Gullspång

Köksrenovering Göteborg

Gå till Göteborg

Köksrenovering Götene

Gå till Götene

Köksrenovering Herrljunga

Gå till Herrljunga

Köksrenovering Hjo

Gå till Hjo

Köksrenovering Härryda

Gå till Härryda

Köksrenovering Karlsborg

Gå till Karlsborg

Köksrenovering Kungälv

Gå till Kungälv

Köksrenovering Lerum

Gå till Lerum

Köksrenovering Lidköping

Gå till Lidköping

Köksrenovering Lilla Edet

Gå till Lilla Edet

Köksrenovering Lysekil

Gå till Lysekil

Köksrenovering Mariestad

Gå till Mariestad

Köksrenovering Mark

Gå till Mark

Köksrenovering Mellerud

Gå till Mellerud

Köksrenovering Munkedal

Gå till Munkedal

Köksrenovering Mölndal

Gå till Mölndal

Köksrenovering Orust

Gå till Orust

Köksrenovering Partille

Gå till Partille

Köksrenovering Skara

Gå till Skara

Köksrenovering Skövde

Gå till Skövde

Köksrenovering Sotenäs

Gå till Sotenäs

Köksrenovering Stenungsund

Gå till Stenungsund

Köksrenovering Strömstad

Gå till Strömstad

Köksrenovering Svenljunga

Gå till Svenljunga

Köksrenovering Tibro

Gå till Tibro

Köksrenovering Tidaholm

Gå till Tidaholm

Köksrenovering Tjörn

Gå till Tjörn

Köksrenovering Tranemo

Gå till Tranemo

Köksrenovering Trollhättan

Gå till Trollhättan

Köksrenovering Töreboda

Gå till Töreboda

Köksrenovering Uddevalla

Gå till Uddevalla

Köksrenovering Ulricehamn

Gå till Ulricehamn

Köksrenovering Vara

Gå till Vara

Köksrenovering Vänersborg

Gå till Vänersborg

Köksrenovering Vårgårda

Gå till Vårgårda

Köksrenovering Åmål

Gå till Åmål

Köksrenovering Öckerö

Gå till Öckerö

Få en uppskattning om var priset kan landa

Att renovera köket innebär att du kan sätta din personliga prägel vad gäller kökets utseende såväl som funktion. Oavsett om du ska renovera kök med en liten budget eller en större finns det en rad fiffiga och prisvärda alternativ.

Vi går igenom:

 • Kostnad för arbetet
 • Kostnad för material och inredning
 • Övriga kostnader
 • Prisuppskattning
 • Hur du kan använda rot avdraget
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Vad kostar det att renovera kök?

Våra tips för en mer prisvärd köksrenovering

Att renovera kök kan vara kostsamt och många drar sig därmed för att skaffa sig sitt drömkök. För den kostnads medvetna finns det en rad knep för att få ner priset för en köksrenovering.

Vi tipsar om billiga alternativ för:

 • Köksgrund
 • Köksluckor
 • Material på bänkskiva
 • Andra ekonomiska tips
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Renovera kök – bästa knepen för att komma ner i pris

Få ut det bästa av din köksrenovering

Hur undviker man de vanliga misstagen vid en köksrenovering för att slippa fel och oväntade kostnader? Det finns flera olika saker du kan tänka när du planerar ditt kök för att undvika de vanliga misstagen.

Vi berättar vad du bör tänka på vad gäller:

 • Övergripande planlösning och rörelsemönster
 • Ergonomi
 • Materialval
 • Eluttag och belysning
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Vanliga misstag vid en köksrenovering – så undviker du dem

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

LK All Service

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Asseio städ och service

F-skatt

Moms-
berättigad

DDS Bygg AB

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

Wiktorssons Byggservice AB

F-skatt

Moms-
berättigad

DiLu byggtjänst AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

Byggexpressen i Uddevalla AB

F-skatt

Moms-
berättigad

ToRoX AB Allt inom Bygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Bragner Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

Schilling Bygg AB

F-skatt

Omdöme (33)

Moms-
berättigad

Göteborgs bygghantverk AB

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Fönster & Dörrar i Wäst AB

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Göteborg ByggExcellence AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Mur & Stensättning Trestad

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Göteborgs Vent & Montage Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Byggfronten I Väst Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

NOALB BYGG

F-skatt

Moms-
berättigad

XH BYGG

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Snickare 031 AB

F-skatt

Omdöme (38)

Moms-
berättigad

J&S i Ödeshög HB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Janis Sidabrs

F-skatt

Moms-
berättigad

M & Z KAKEL BYGG AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Turaani Bygg Ab

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Prestigo Väst AB

F-skatt

Omdöme (15)

Moms-
berättigad

Bengts bygg & skogsservice AB

F-skatt

Moms-
berättigad

M I Måleri i Trollhättan

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Roséns Bygg & Måleri AB

F-skatt

Moms-
berättigad

City El och Bygg i Strömstad AB

F-skatt

Moms-
berättigad

MA Kakel AB

F-skatt

Omdöme (12)

Moms-
berättigad

Sonzaibyggservice

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Inges maskinuthyrning & grävtjänst AB

F-skatt

Omdöme (18)

Moms-
berättigad

Jerry S Bygg-Marinservice AB

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Elios Entreprenad Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Slottets källarprodukter

F-skatt

Moms-
berättigad

Alliansbygg Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Fredrik Lindéns Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Mapex AB

F-skatt

Moms-
berättigad

BJ Byggtjänst

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

Ema Byggentreprenad AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Cement Träd Bygg i Varnhem

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Nook's Entreprenad

F-skatt

Moms-
berättigad

F. Finsnickeri

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

Teckenkraft AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Dm Bygg & Måleri Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Lilleby snickarteam AB

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

Byggentreprenad Resurs Sverige AB

F-skatt

Moms-
berättigad

All bygg & El

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak