DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Köksrenovering Svenljunga

Hitta företag inom köksrenovering i Svenljunga snabbt, tryggt och enkelt

Köksrenovering i Svenljunga med Dorunner

Funderar du på att renovera kök i Svenljunga? Då kan vi på Dorunner hjälpa dig att hitta duktiga hantverkare för jobbet. Vi samarbetar med erfarna och pålitliga hantverkare som kan hjälpa dig med allt från planering till färdigt resultat. Oavsett om du vill byta köksluckor, installera nya vitvaror eller göra en totalrenovering av köket så har vi hantverkarna för dig.

 • Be om offert på köksrenovering i Svenljunga

  Ett smidigt sätt att hitta rätt hantverkare för din köksrenovering i Svenljunga är att skapa en uppdragsförfrågan hos oss på Dorunner. Då fyller du enkelt i ett formulär med information om ditt projekt, till exempel om du vill renovera kök, byta köksluckor, kakla om, lägga nytt golv eller något annat. Utifrån dina önskemål matchar vi dig sedan med upp till fem hantverkare i Svenljunga som är intresserade av att utföra jobbet.

  Därefter kan du i lugn och ro läsa om de olika hantverkarna, titta på bilder från deras tidigare projekt och läsa omdömen från andra kunder. Du kan också se vilka certifikat och behörigheter de har. Vi kontrollerar regelbundet att hantverkarna är godkända för F-skatt, är momsregistrerade och inte har några skulder. På så vis kan du känna dig trygg med ditt val.

  När du hittat en hantverkare som du gillar begär du en offert på din köksrenovering. Då får du ett pris och en uppskattad tidsplan för arbetet. Om du tycker att offerten ser bra ut är det bara att acceptera den och boka in en starttid för renoveringen. Enkelt och smidigt, eller hur?

 • Varför renovera kök?

  Köket är hemmets hjärta och en plats där vi spenderar mycket tid. Det är där vi lagar mat, äter och umgås med familj och vänner. Därför är det inte konstigt att många väljer att renovera kök med jämna mellanrum. Kanske har man tröttnat på den gamla inredningen eller så behöver man anpassa köket efter nya behov.

  En köksrenovering kan göra underverk för både funktionaliteten och trivseln i köket. Med nya, fräscha köksluckor, moderna vitvaror och genomtänkta förvaringslösningar blir det både roligare och enklare att laga mat. En uppdaterad belysning och ett snyggt kakel kan skapa en helt ny känsla i köket. Och med ett nytt, lättstädat golv slipper man oroa sig för spill och fläckar.

  Att renovera kök är också ett smart sätt att öka värdet på din bostad. Ett modernt och välskött kök är något som många spekulanter letar efter när de ska köpa hus eller lägenhet. Så även om du inte planerar att flytta inom den närmaste tiden kan en köksrenovering vara en god investering för framtiden.

 • Anlita proffs för bästa resultat

  Även om det kan vara frestande att försöka renovera köket på egen hand är det ofta bättre att anlita professionella hantverkare. De har den kunskap och erfarenhet som krävs för att genomföra renoveringen på ett fackmannamässigt sätt. Dessutom har de tillgång till de verktyg och material som behövs.

  Tänk på att en köksrenovering ofta är ett ganska omfattande projekt. Det är mycket som ska rivas ut, flyttas på och installeras. Då är det skönt att kunna lämna över ansvaret till någon som vet vad de gör och kan se till att allt blir rätt från början. På så vis slipper du obehagliga överraskningar i form av fuktskador, elfel eller andra problem som kan dyka upp i efterhand.

  En annan fördel med att anlita hantverkare är att det ofta går mycket snabbare än om man försöker göra jobbet själv. De är vana att arbeta effektivt och kan planera renoveringen på ett smart sätt. Dessutom slipper du lägga din egen tid och energi på projektet, vilket kan vara skönt om du har ett hektiskt jobb eller en aktiv familj att ta hand om.

 • Smarta tips inför köksrenoveringen

  Om du funderar på att renovera kök i Svenljunga finns det några saker som är bra att tänka på. Här är några smarta tips som kan underlätta processen:

  • Planera noga. Fundera på vad du vill ha ut av renoveringen och hur köket ska se ut och fungera när det är klart. Gör gärna en skiss eller moodboard för att visualisera dina idéer.
  • Sätt en budget. Bestäm hur mycket pengar du är beredd att lägga på renoveringen och försök hålla dig inom den ramen. Tänk på att oförutsedda utgifter kan dyka upp, så lägg gärna in en buffert i budgeten.
  • Välj tidpunkt med omsorg. En köksrenovering kan vara ganska stökig och påverka vardagen en hel del. Försök därför välja en tid då det passar bra för dig och familjen, till exempel under semestern eller en lugnare period på jobbet.
  • Utnyttja rotavdraget. Om du anlitar en hantverkare för din köksrenovering kan du dra av en del av arbetskostnaden genom rotavdraget. Det gäller dock inte material eller andra utgifter. Prata med din hantverkare om hur ni ska göra med rotavdraget.
  • Var beredd på stök. Även om hantverkarna gör sitt bästa för att minimera störningarna kommer det oundvikligen bli lite stökigt och dammigt under renoveringen. Täck över möbler och golv och försök ha överseende med situationen. Tänk på att det snart är över och att du har ett fantastiskt kök att se fram emot!

  Är du redo att sätta igång med din köksrenovering i Svenljunga? Fyll i formuläret på vår hemsida idag, så hjälper vi dig att hitta rätt hantverkare för jobbet. Tillsammans gör vi ditt drömkök till verklighet!

Våra företag inom köksrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 855 recensioner

Här hittar du hjälpen

Köksrenovering Ale

Gå till Ale

Köksrenovering Alingsås

Gå till Alingsås

Köksrenovering Bengtsfors

Gå till Bengtsfors

Köksrenovering Bollebygd

Gå till Bollebygd

Köksrenovering Borås

Gå till Borås

Köksrenovering Dals-Ed

Gå till Dals-Ed

Köksrenovering Essunga

Gå till Essunga

Köksrenovering Falköping

Gå till Falköping

Köksrenovering Färgelanda

Gå till Färgelanda

Köksrenovering Grästorp

Gå till Grästorp

Köksrenovering Gullspång

Gå till Gullspång

Köksrenovering Göteborg

Gå till Göteborg

Köksrenovering Götene

Gå till Götene

Köksrenovering Herrljunga

Gå till Herrljunga

Köksrenovering Hjo

Gå till Hjo

Köksrenovering Härryda

Gå till Härryda

Köksrenovering Karlsborg

Gå till Karlsborg

Köksrenovering Kungälv

Gå till Kungälv

Köksrenovering Lerum

Gå till Lerum

Köksrenovering Lidköping

Gå till Lidköping

Köksrenovering Lilla Edet

Gå till Lilla Edet

Köksrenovering Lysekil

Gå till Lysekil

Köksrenovering Mariestad

Gå till Mariestad

Köksrenovering Mark

Gå till Mark

Köksrenovering Mellerud

Gå till Mellerud

Köksrenovering Munkedal

Gå till Munkedal

Köksrenovering Mölndal

Gå till Mölndal

Köksrenovering Orust

Gå till Orust

Köksrenovering Partille

Gå till Partille

Köksrenovering Skara

Gå till Skara

Köksrenovering Skövde

Gå till Skövde

Köksrenovering Sotenäs

Gå till Sotenäs

Köksrenovering Stenungsund

Gå till Stenungsund

Köksrenovering Strömstad

Gå till Strömstad

Köksrenovering Tanum

Gå till Tanum

Köksrenovering Tibro

Gå till Tibro

Köksrenovering Tidaholm

Gå till Tidaholm

Köksrenovering Tjörn

Gå till Tjörn

Köksrenovering Tranemo

Gå till Tranemo

Köksrenovering Trollhättan

Gå till Trollhättan

Köksrenovering Töreboda

Gå till Töreboda

Köksrenovering Uddevalla

Gå till Uddevalla

Köksrenovering Ulricehamn

Gå till Ulricehamn

Köksrenovering Vara

Gå till Vara

Köksrenovering Vänersborg

Gå till Vänersborg

Köksrenovering Vårgårda

Gå till Vårgårda

Köksrenovering Åmål

Gå till Åmål

Köksrenovering Öckerö

Gå till Öckerö

Få en uppskattning om var priset kan landa

Att renovera köket innebär att du kan sätta din personliga prägel vad gäller kökets utseende såväl som funktion. Oavsett om du ska renovera kök med en liten budget eller en större finns det en rad fiffiga och prisvärda alternativ.

Vi går igenom:

 • Kostnad för arbetet
 • Kostnad för material och inredning
 • Övriga kostnader
 • Prisuppskattning
 • Hur du kan använda rot avdraget
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Vad kostar det att renovera kök?

Våra tips för en mer prisvärd köksrenovering

Att renovera kök kan vara kostsamt och många drar sig därmed för att skaffa sig sitt drömkök. För den kostnads medvetna finns det en rad knep för att få ner priset för en köksrenovering.

Vi tipsar om billiga alternativ för:

 • Köksgrund
 • Köksluckor
 • Material på bänkskiva
 • Andra ekonomiska tips
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Renovera kök – bästa knepen för att komma ner i pris

Få ut det bästa av din köksrenovering

Hur undviker man de vanliga misstagen vid en köksrenovering för att slippa fel och oväntade kostnader? Det finns flera olika saker du kan tänka när du planerar ditt kök för att undvika de vanliga misstagen.

Vi berättar vad du bör tänka på vad gäller:

 • Övergripande planlösning och rörelsemönster
 • Ergonomi
 • Materialval
 • Eluttag och belysning
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Vanliga misstag vid en köksrenovering – så undviker du dem

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

DDS Bygg AB

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

Göteborgs bygghantverk AB

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

XH BYGG

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

M & Z KAKEL BYGG AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Bragner Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Prestigo Väst AB

F-skatt

Omdöme (16)

Moms-
berättigad

Göranssons Trading AB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

LK All Service

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Muzliukaj Construction

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

A M B Entreprenad AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Göteborg ByggExcellence AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

F. Finsnickeri

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

Wåxberg bygg AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Nook's Entreprenad

F-skatt

Moms-
berättigad

AS SOL och BYGG AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Dm Bygg & Måleri Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Turaani Bygg Ab

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Lilleby snickarteam AB

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

Ibra Byggservice AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

MA Kakel AB

F-skatt

Omdöme (12)

Moms-
berättigad

Edeg Bygg & Renovering AB

F-skatt

Moms-
berättigad

A&D Bygg & Fastighetsservice Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Snickare 031 AB

F-skatt

Omdöme (38)

Moms-
berättigad

MVG bygg & Entreprenad AB

F-skatt

Moms-
berättigad

ELVB el vvs och bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Lux Måleri AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Sonzaibyggservice

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Asseio städ och service

F-skatt

Moms-
berättigad

Inges maskinuthyrning & grävtjänst AB

F-skatt

Omdöme (18)

Moms-
berättigad

Jerry S Bygg-Marinservice AB

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

J&S i Ödeshög HB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Cement Träd Bygg i Varnhem

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Josef bygg

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Mapex AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Alliansbygg Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Occasus Bygg & Design

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

ALKHATEB EL & KONSTRUKTA

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Sylvesters Allservice

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Fönster & Dörrar i Wäst AB

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

PHR Göteborg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Mur & Stensättning Trestad

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Villabyggen i Väst AB

F-skatt

Moms-
berättigad

BGIM Byggservice

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Elios Entreprenad Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Byggfirma Hans Johansson i Borås

F-skatt

Moms-
berättigad

Göteborg Närservice AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak