DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Köksrenovering Alingsås

Hitta företag inom köksrenovering i Alingsås snabbt, tryggt och enkelt

Renovera kök med hjälp av Dorunner i Alingsås

Är det dags att renovera kök i Alingsås? Att renovera kök kan vara ett stort och tidskrävande projekt, men med hjälp av oss på Dorunner kan du få kontakt med professionella hantverkare som kan hjälpa dig genom hela processen. Oavsett om du vill byta ut köksluckor, installera nya vitvaror eller göra en totalrenovering av köket kan vi hjälpa dig att hitta rätt hantverkare för jobbet.

 • Be om offert på köksrenovering i Alingsås

  Ett av de enklaste sätten att komma igång med din köksrenovering i Alingsås är att skapa en uppdragsförfrågan hos oss på Dorunner. Genom att fylla i ett formulär på vår hemsida och svara på några frågor om ditt projekt kan vi matcha dig med upp till fem hantverkare i Alingsåsområdet som är intresserade av att utföra arbetet.

  Du kan förvänta dig svar från hantverkarna inom kort, och därefter kan du i lugn och ro läsa om deras erfarenheter, se bilder på tidigare projekt och ta del av omdömen från andra kunder. Vi kontrollerar också regelbundet att hantverkarna är godkända för F-skatt, momsregistrerade och inte har några anmärkningsvärda skulder. Allt för att du ska kunna känna dig trygg med ditt val av hantverkare.

 • Fördelar med att renovera kök genom Dorunner

  Att renovera kök kan vara kostsamt, men genom att anlita en hantverkare via Dorunner kan du ofta få ett bättre pris än om du skulle anlita någon på egen hand. Hantverkarna vet att de konkurrerar med andra om jobbet, vilket ofta leder till mer fördelaktiga offerter för dig som kund.

  En annan fördel med att anlita en hantverkare genom oss är att du slipper lägga tid på att själv leta upp och kontakta potentiella hantverkare. Vi har ett stort nätverk av hantverkare över hela landet, och genom vår offertförfrågan kan du snabbt och enkelt få kontakt med flera av dem.

 • Viktigt med rätt hantverkare vid köksrenovering

  Köket är hemmets hjärta och ofta det rum vi spenderar mest tid i. En renovering av köket kan göra underverk för både funktionaliteten och trivseln i hemmet. Men för att renoveringen ska bli så bra som möjligt är det viktigt att anlita rätt hantverkare för jobbet.

  En professionell hantverkare har erfarenhet av att renovera kök och vet hur man undviker vanliga misstag. De kan också ge värdefulla råd kring val av material, färger och lösningar som kan passa just dina behov och önskemål. Genom att anlita en hantverkare kan du också spara mycket tid jämfört med om du skulle genomföra renoveringen på egen hand.

 • Vad ingår i en köksrenovering?

  Vad som ingår i en köksrenovering kan variera beroende på hur omfattande renoveringen är. Vanliga moment är byte av köksluckor, bänkskivor, vitvaror och belysning. Även byte av golv, väggar och tak kan ingå i en större renovering.

  En hantverkare kan hjälpa dig med allt från planering och design till demontering av det gamla köket, montering av det nya och slutfinish. De ser till att allt blir rätt installerat och fungerar som det ska. Med hjälp av en professionell hantverkare kan du få ditt drömkök utan att själv behöva lägga ner oändligt många timmar på projektet.

 • Köksrenoveringens historia

  Köket har alltid varit en central del av hemmet, men dess utseende och funktion har förändrats mycket över tid. Från att ha varit ett separat rum för matlagning och hushållsarbete har köket utvecklats till att bli en integrerad del av hemmets sällskapsytor.

  Moderna kök är ofta öppna planlösningar med köksö eller bardisk. Fokus ligger på funktion och estetik, med släta ytor, inbyggda vitvaror och smart förvaring. Även om stilarna varierar är det viktigt att köket är anpassat efter de boendes behov och önskemål.

  Att renovera kök har blivit allt vanligare i takt med att köket fått en mer central roll i hemmet. En köksrenovering kan höja värdet på bostaden och göra det mer attraktivt för framtida köpare. Men framför allt handlar det om att skapa ett kök som passar ens egen livsstil och som man trivs i.

 • Att tänka på vid köksrenovering

  Innan du sätter igång med din köksrenovering i Alingsås finns det några saker att tänka på. Fundera över hur du använder ditt kök idag och hur du vill använda det i framtiden. Ska det vara en plats för matlagning, umgänge eller kanske både och?

  Tänk också på vilken stil du vill ha på ditt nya kök. Ska det vara modernt, klassiskt eller kanske lantligt? Välj material och färger som passar din stil och som håller över tid.

  En annan viktig aspekt är budget. Att renovera kök kan bli kostsamt, särskilt om du väljer dyrare material eller gör en totalrenovering. Genom att göra en offertförfrågan via Dorunner kan du få en uppfattning om vad din renovering kan komma att kosta och lättare hålla dig inom budget.

  Kom också ihåg att en köksrenovering kan ge dig rätt till rotavdrag, vilket innebär att du kan dra av en del av arbetskostnaden på skatten. En hantverkare kan hjälpa dig med att fylla i de nödvändiga pappren för att du ska kunna utnyttja rotavdraget.

  Att renovera kök i Alingsås behöver inte vara så komplicerat som det kanske låter. Med hjälp av Dorunner kan du hitta en hantverkare som kan hjälpa dig genom hela processen, från planering till färdigt resultat. Så om du går i renoveringstankar, tveka inte att skapa en offertförfrågan hos oss idag. Vi ser fram emot att hjälpa dig förverkliga dina köksdrömmar!

Våra företag inom köksrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 1031 recensioner

Här hittar du hjälpen

Köksrenovering Ale

Gå till Ale

Köksrenovering Bengtsfors

Gå till Bengtsfors

Köksrenovering Bollebygd

Gå till Bollebygd

Köksrenovering Borås

Gå till Borås

Köksrenovering Dals-Ed

Gå till Dals-Ed

Köksrenovering Essunga

Gå till Essunga

Köksrenovering Falköping

Gå till Falköping

Köksrenovering Färgelanda

Gå till Färgelanda

Köksrenovering Grästorp

Gå till Grästorp

Köksrenovering Gullspång

Gå till Gullspång

Köksrenovering Göteborg

Gå till Göteborg

Köksrenovering Götene

Gå till Götene

Köksrenovering Herrljunga

Gå till Herrljunga

Köksrenovering Hjo

Gå till Hjo

Köksrenovering Härryda

Gå till Härryda

Köksrenovering Karlsborg

Gå till Karlsborg

Köksrenovering Kungälv

Gå till Kungälv

Köksrenovering Lerum

Gå till Lerum

Köksrenovering Lidköping

Gå till Lidköping

Köksrenovering Lilla Edet

Gå till Lilla Edet

Köksrenovering Lysekil

Gå till Lysekil

Köksrenovering Mariestad

Gå till Mariestad

Köksrenovering Mark

Gå till Mark

Köksrenovering Mellerud

Gå till Mellerud

Köksrenovering Munkedal

Gå till Munkedal

Köksrenovering Mölndal

Gå till Mölndal

Köksrenovering Orust

Gå till Orust

Köksrenovering Partille

Gå till Partille

Köksrenovering Skara

Gå till Skara

Köksrenovering Skövde

Gå till Skövde

Köksrenovering Sotenäs

Gå till Sotenäs

Köksrenovering Stenungsund

Gå till Stenungsund

Köksrenovering Strömstad

Gå till Strömstad

Köksrenovering Svenljunga

Gå till Svenljunga

Köksrenovering Tanum

Gå till Tanum

Köksrenovering Tibro

Gå till Tibro

Köksrenovering Tidaholm

Gå till Tidaholm

Köksrenovering Tjörn

Gå till Tjörn

Köksrenovering Tranemo

Gå till Tranemo

Köksrenovering Trollhättan

Gå till Trollhättan

Köksrenovering Töreboda

Gå till Töreboda

Köksrenovering Uddevalla

Gå till Uddevalla

Köksrenovering Ulricehamn

Gå till Ulricehamn

Köksrenovering Vara

Gå till Vara

Köksrenovering Vänersborg

Gå till Vänersborg

Köksrenovering Vårgårda

Gå till Vårgårda

Köksrenovering Åmål

Gå till Åmål

Köksrenovering Öckerö

Gå till Öckerö

Få en uppskattning om var priset kan landa

Att renovera köket innebär att du kan sätta din personliga prägel vad gäller kökets utseende såväl som funktion. Oavsett om du ska renovera kök med en liten budget eller en större finns det en rad fiffiga och prisvärda alternativ.

Vi går igenom:

 • Kostnad för arbetet
 • Kostnad för material och inredning
 • Övriga kostnader
 • Prisuppskattning
 • Hur du kan använda rot avdraget
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Vad kostar det att renovera kök?

Våra tips för en mer prisvärd köksrenovering

Att renovera kök kan vara kostsamt och många drar sig därmed för att skaffa sig sitt drömkök. För den kostnads medvetna finns det en rad knep för att få ner priset för en köksrenovering.

Vi tipsar om billiga alternativ för:

 • Köksgrund
 • Köksluckor
 • Material på bänkskiva
 • Andra ekonomiska tips
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Renovera kök – bästa knepen för att komma ner i pris

Få ut det bästa av din köksrenovering

Hur undviker man de vanliga misstagen vid en köksrenovering för att slippa fel och oväntade kostnader? Det finns flera olika saker du kan tänka när du planerar ditt kök för att undvika de vanliga misstagen.

Vi berättar vad du bör tänka på vad gäller:

 • Övergripande planlösning och rörelsemönster
 • Ergonomi
 • Materialval
 • Eluttag och belysning
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Vanliga misstag vid en köksrenovering – så undviker du dem

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

DDS Bygg AB

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

Schilling Bygg AB

F-skatt

Omdöme (33)

Moms-
berättigad

LK All Service

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Daniels Bygg & El

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Göteborgs bygghantverk AB

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Västkustens Bygg och Måleri AB

F-skatt

Omdöme (76)

Moms-
berättigad

Smartcon Byggservice AB

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

XH BYGG

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

M & Z KAKEL BYGG AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Bragner Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Prestigo Väst AB

F-skatt

Omdöme (16)

Moms-
berättigad

Göranssons Trading AB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Muzliukaj Construction

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

A M B Entreprenad AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Göteborg ByggExcellence AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Byggexpressen i Uddevalla AB

F-skatt

Moms-
berättigad

F. Finsnickeri

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

Wiktorssons Byggservice AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Nook's Entreprenad

F-skatt

Moms-
berättigad

Cement Träd Bygg i Varnhem

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Asseio städ och service

F-skatt

Moms-
berättigad

Rosalita Bygg Och Konsult Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

AS SOL och BYGG AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Lilleby snickarteam AB

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

Turaani Bygg Ab

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Ibra Byggservice AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

Snickare 031 AB

F-skatt

Omdöme (38)

Moms-
berättigad

Fönster & Dörrar i Wäst AB

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Mur & Stensättning Trestad

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

MA Kakel AB

F-skatt

Omdöme (12)

Moms-
berättigad

Edeg Bygg & Renovering AB

F-skatt

Moms-
berättigad

A&D Bygg & Fastighetsservice Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Inges maskinuthyrning & grävtjänst AB

F-skatt

Omdöme (18)

Moms-
berättigad

Jerry S Bygg-Marinservice AB

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

DiLu byggtjänst AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

MVG bygg & Entreprenad AB

F-skatt

Moms-
berättigad

BTG I VÄST AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Team in West AB

F-skatt

Moms-
berättigad

ELVB el vvs och bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Lux Måleri AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Sonzaibyggservice

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

M I Måleri i Trollhättan

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Dm Bygg & Måleri Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Josef bygg

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Mapex AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Alliansbygg Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak