DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Köksrenovering Härryda

Hitta företag inom köksrenovering i Härryda snabbt, tryggt och enkelt

Köksrenovering i Härryda med Dorunner

Funderar du på att renovera kök i Härryda? Då kan vi på Dorunner hjälpa dig att hitta rätt hantverkare för jobbet. Vi för samman dig som uppdragsgivare med utförare som är specialiserade på köksrenovering. Genom oss kan du enkelt skapa en uppdragsförfrågan och få svar från upp till fem intresserade hantverkare i Härrydaområdet.

 • Be om offert på köksrenovering i Härryda

  Ett smidigt sätt att hitta rätt hantverkare för din köksrenovering i Härryda är att skapa en uppdragsförfrågan hos oss på Dorunner. Du fyller i ett formulär på vår hemsida och svarar på några enkla frågor om ditt projekt. Vi matchar sedan din förfrågan med lämpliga hantverkare i Härryda som är specialiserade på att renovera kök.

  Du kan förvänta dig svar från intresserade hantverkare inom kort. Därefter kan du i lugn och ro läsa om hantverkarna, ta del av andra kunders omdömen, se bilder på referensprojekt och granska deras certifikat och behörigheter. Vi på Dorunner kontrollerar kontinuerligt att hantverkarna är godkända för F-skatt, är momsregistrerade och om de har några skulder. På så sätt kan du känna dig trygg med ditt val av hantverkare.

  Genom att be om offert från flera hantverkare kan du jämföra deras erbjudanden och välja den som passar bäst för din köksrenovering i Härryda. Du får en bra överblick över vad renoveringen kommer att kosta och kan ställa frågor direkt till hantverkarna om deras tillvägagångssätt och vilka material de rekommenderar.

 • Varför renovera köket?

  Köket är hemmets hjärta och en plats där vi spenderar mycket tid. Ett välplanerat och funktionellt kök underlättar matlagning och gör det till ett nöje att laga mat och umgås. Genom att renovera kök kan du skapa ett utrymme som är anpassat efter dina behov och önskemål.

  En köksrenovering kan innebära allt från att byta ut slitna luckor och handtag till att göra en totalrenovering med nya vitvaror, ny layout och förändrad planlösning. Även mindre förändringar som ny bänkskiva, diskho eller belysning kan göra stor skillnad för helhetsintrycket och funktionaliteten i köket.

  Andra vanliga åtgärder vid en köksrenovering är att installera ny köksfläkt, dra om el och vatten, kakla om, lägga nytt golv och måla eller tapetsera om väggarna. Det är många delar som ska passa ihop och fungera tillsammans, både estetiskt och praktiskt.

 • Anlita proffs för din köksrenovering

  Att renovera kök är ett omfattande projekt som kräver noggrann planering och genomförande. Genom att anlita erfarna hantverkare som är specialiserade på köksrenovering kan du försäkra dig om att arbetet blir professionellt utfört.

  Hantverkarna har den kunskap och erfarenhet som krävs för att genomföra renoveringen på ett effektivt och fackmannamässigt sätt. De vet vilka material som lämpar sig bäst och kan ge råd kring olika lösningar utifrån dina önskemål och förutsättningar.

  Att renovera kök på egen hand kan verka lockande för att spara pengar, men ofta blir det både dyrare och mer tidskrävande än man tänkt sig. Utan rätt kunskaper och verktyg är det lätt att göra misstag som kan bli kostsamma att åtgärda i efterhand.

  Genom att anlita proffs för din köksrenovering i Härryda sparar du både tid, pengar och energi. Du får ett kök som är renoverat med kvalitet och precision, och kan känna dig trygg med att allt är fackmannamässigt utfört enligt konstens alla regler.

 • Köksrenoveringens historia

  Köket har genomgått en enorm utveckling genom historien, från att ha varit ett enkelt utrymme för matlagning till att bli hemmets naturliga mittpunkt. Förr var köken ofta små, mörka och trånga, med vedspis och utan rinnande vatten. På 1940-talet började man bygga större och luftigare kök, ofta i samband med matrum.

  Funktionalismen gjorde sitt intåg och köken blev mer standardiserade med praktiska lösningar som underlättade arbetet. På 1970-talet blev köken mer öppna mot vardagsrummet och man började se köket som en social yta för umgänge. Idag är köket ofta en naturlig förlängning av resten av bostaden, med öppen planlösning och moderna, energisnåla vitvaror.

  Trender inom köksdesign kommer och går, men fokus ligger alltid på funktion, kvalitet och estetik. Idag är det vanligt med köksöar, integrerade vitvaror, släta ytor och energisnåla lösningar. Hållbarhet och miljömedvetenhet är också viktiga aspekter vid val av material och vitvaror.

 • Viktigt att tänka på vid köksrenovering

  När du ska renovera kök finns det några saker som är extra viktiga att tänka på. Planera noga och ta god tid på dig att fundera över dina behov och önskemål. Hur ser din drömkökslösning ut? Vilken stil och känsla vill du ha? Hur kan köket anpassas efter dina behov och livsstil?

  Tänk också på kökets placering i förhållande till övriga rum och hur du rör dig mellan kök, matplats och vardagsrum. Planera för tillräckligt med förvaring och arbetsytor, och se till att ha bra belysning både för arbete och trivsel.

  Val av material är en annan viktig aspekt. Välj material som är lättskötta, tåliga och åldras med värdighet. Köket är en krävande miljö med varierande temperaturer och hög luftfuktighet, så materialen måste klara av tuffa tag.

  Tänk också på ergonomi när du planerar ditt nya kök. Ha rätt arbetshöjd på bänkar och se till att ha gott om plats att röra dig obehindrat. Placera de saker du använder ofta lättillgängligt och undvik onödiga sträckningar och böjningar.

  Sist men inte minst, glöm inte att planera för tillräckligt med eluttag och belysning. Diskutera gärna med din elektriker hur ni på bästa sätt kan anpassa elinstallationerna efter dina behov och önskemål.

  Genom att anlita erfarna hantverkare för din köksrenovering i Härryda kan du få ovärderlig hjälp och guidning genom hela processen, från planering till färdigt kök. Med rätt team på plats kan du förverkliga dina drömmar om det perfekta köket, anpassat efter dina behov och önskemål. Så tveka inte att kontakta oss på Dorunner för att komma igång med din köksrenovering redan idag!

Våra företag inom köksrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 1236 recensioner

Här hittar du hjälpen

Köksrenovering Ale

Gå till Ale

Köksrenovering Alingsås

Gå till Alingsås

Köksrenovering Bengtsfors

Gå till Bengtsfors

Köksrenovering Bollebygd

Gå till Bollebygd

Köksrenovering Borås

Gå till Borås

Köksrenovering Dals-Ed

Gå till Dals-Ed

Köksrenovering Essunga

Gå till Essunga

Köksrenovering Falköping

Gå till Falköping

Köksrenovering Färgelanda

Gå till Färgelanda

Köksrenovering Grästorp

Gå till Grästorp

Köksrenovering Gullspång

Gå till Gullspång

Köksrenovering Göteborg

Gå till Göteborg

Köksrenovering Götene

Gå till Götene

Köksrenovering Herrljunga

Gå till Herrljunga

Köksrenovering Hjo

Gå till Hjo

Köksrenovering Karlsborg

Gå till Karlsborg

Köksrenovering Kungälv

Gå till Kungälv

Köksrenovering Lerum

Gå till Lerum

Köksrenovering Lidköping

Gå till Lidköping

Köksrenovering Lilla Edet

Gå till Lilla Edet

Köksrenovering Lysekil

Gå till Lysekil

Köksrenovering Mariestad

Gå till Mariestad

Köksrenovering Mark

Gå till Mark

Köksrenovering Mellerud

Gå till Mellerud

Köksrenovering Munkedal

Gå till Munkedal

Köksrenovering Mölndal

Gå till Mölndal

Köksrenovering Orust

Gå till Orust

Köksrenovering Partille

Gå till Partille

Köksrenovering Skara

Gå till Skara

Köksrenovering Skövde

Gå till Skövde

Köksrenovering Sotenäs

Gå till Sotenäs

Köksrenovering Stenungsund

Gå till Stenungsund

Köksrenovering Strömstad

Gå till Strömstad

Köksrenovering Svenljunga

Gå till Svenljunga

Köksrenovering Tanum

Gå till Tanum

Köksrenovering Tibro

Gå till Tibro

Köksrenovering Tidaholm

Gå till Tidaholm

Köksrenovering Tjörn

Gå till Tjörn

Köksrenovering Tranemo

Gå till Tranemo

Köksrenovering Trollhättan

Gå till Trollhättan

Köksrenovering Töreboda

Gå till Töreboda

Köksrenovering Uddevalla

Gå till Uddevalla

Köksrenovering Ulricehamn

Gå till Ulricehamn

Köksrenovering Vara

Gå till Vara

Köksrenovering Vänersborg

Gå till Vänersborg

Köksrenovering Vårgårda

Gå till Vårgårda

Köksrenovering Åmål

Gå till Åmål

Köksrenovering Öckerö

Gå till Öckerö

Få en uppskattning om var priset kan landa

Att renovera köket innebär att du kan sätta din personliga prägel vad gäller kökets utseende såväl som funktion. Oavsett om du ska renovera kök med en liten budget eller en större finns det en rad fiffiga och prisvärda alternativ.

Vi går igenom:

 • Kostnad för arbetet
 • Kostnad för material och inredning
 • Övriga kostnader
 • Prisuppskattning
 • Hur du kan använda rot avdraget
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Vad kostar det att renovera kök?

Våra tips för en mer prisvärd köksrenovering

Att renovera kök kan vara kostsamt och många drar sig därmed för att skaffa sig sitt drömkök. För den kostnads medvetna finns det en rad knep för att få ner priset för en köksrenovering.

Vi tipsar om billiga alternativ för:

 • Köksgrund
 • Köksluckor
 • Material på bänkskiva
 • Andra ekonomiska tips
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Renovera kök – bästa knepen för att komma ner i pris

Få ut det bästa av din köksrenovering

Hur undviker man de vanliga misstagen vid en köksrenovering för att slippa fel och oväntade kostnader? Det finns flera olika saker du kan tänka när du planerar ditt kök för att undvika de vanliga misstagen.

Vi berättar vad du bör tänka på vad gäller:

 • Övergripande planlösning och rörelsemönster
 • Ergonomi
 • Materialval
 • Eluttag och belysning
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Vanliga misstag vid en köksrenovering – så undviker du dem

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Schilling Bygg AB

F-skatt

Omdöme (33)

Moms-
berättigad

LK All Service

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Daniels Bygg & El

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

DDS Bygg AB

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

Göteborgs bygghantverk AB

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Västkustens Bygg och Måleri AB

F-skatt

Omdöme (76)

Moms-
berättigad

Smartcon Byggservice AB

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

M & Z KAKEL BYGG AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Bragner Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Prestigo Väst AB

F-skatt

Omdöme (16)

Moms-
berättigad

Göranssons Trading AB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Muzliukaj Construction

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

A M B Entreprenad AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Göteborg ByggExcellence AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Byggexpressen i Uddevalla AB

F-skatt

Moms-
berättigad

F. Finsnickeri

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

Wåxberg bygg AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Dusch & Bad i Kungälv AB

F-skatt

Moms-
berättigad

2ESS BYGG AB

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

Wiktorssons Byggservice AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Nook's Entreprenad

F-skatt

Moms-
berättigad

Asseio städ och service

F-skatt

Moms-
berättigad

Rosalita Bygg Och Konsult Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

AS SOL och BYGG AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Lilleby snickarteam AB

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

Dm Bygg & Måleri Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Turaani Bygg Ab

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Ibra Byggservice AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

Anders Emanuelsson

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

PMV Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

Snickare 031 AB

F-skatt

Omdöme (38)

Moms-
berättigad

Fönster & Dörrar i Wäst AB

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Mur & Stensättning Trestad

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

MA Kakel AB

F-skatt

Omdöme (12)

Moms-
berättigad

Edeg Bygg & Renovering AB

F-skatt

Moms-
berättigad

A&D Bygg & Fastighetsservice Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Inges maskinuthyrning & grävtjänst AB

F-skatt

Omdöme (18)

Moms-
berättigad

Jerry S Bygg-Marinservice AB

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

MVG bygg & Entreprenad AB

F-skatt

Moms-
berättigad

BTG I VÄST AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Team in West AB

F-skatt

Moms-
berättigad

ELVB el vvs och bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Lux Måleri AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Sonzaibyggservice

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Ringby Underhåll & Fastighetsservice AB

F-skatt

Moms-
berättigad

XH BYGG

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak