DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Köksrenovering Karlsborg

Hitta företag inom köksrenovering i Karlsborg snabbt, tryggt och enkelt

Köksrenovering i Karlsborg med Dorunner

Drömmer du om att renovera kök i ditt hem i Karlsborg? Då kan vi på Dorunner hjälpa dig att hitta rätt hantverkare för jobbet. Genom oss kan du enkelt skapa en uppdragsförfrågan och få svar från upp till fem intresserade hantverkare som är redo att ta sig an din köksrenovering.

 • Hitta rätt hantverkare för din köksrenovering

  När du ska renovera kök finns det många saker att tänka på. Vilken stil och vilka material vill du ha? Hur ser din budget ut? Och kanske viktigast av allt - vilken hantverkare ska du anlita för att få jobbet gjort? Med Dorunner behöver du inte oroa dig för det sistnämnda. Vi hjälper dig att hitta rätt hantverkare för just ditt projekt.

  För att hitta en hantverkare för din köksrenovering i Karlsborg fyller du helt enkelt i ett formulär på vår hemsida där du svarar på några enkla frågor om ditt projekt. Utifrån dina svar matchar vi dig sedan med upp till fem hantverkare i Karlsborg som är intresserade av att hjälpa dig med din köksrenovering.

 • Jämför offerter från olika hantverkare

  När du fått svar från intresserade hantverkare kan du i lugn och ro läsa om dem, titta på bilder från tidigare projekt de genomfört och läsa omdömen från andra kunder. Du kan också se vilka certifikat och behörigheter de har. Vi kontrollerar kontinuerligt att alla hantverkare vi samarbetar med är godkända för F-skatt, är momsregistrerade och inte har några skulder.

  Genom att jämföra offerter från olika hantverkare kan du få en bra uppfattning om vad din köksrenovering kommer att kosta. Tänk dock på att priset inte är allt - det är också viktigt att välja en hantverkare som du känner förtroende för och som har erfarenhet av att renovera kök.

 • Varför renovera köket?

  Köket är hemmets hjärta och ett rum vi spenderar mycket tid i. Det är där vi lagar mat, äter och umgås med familj och vänner. Därför är det inte konstigt att många drömmer om att renovera kök för att få det precis som de vill ha det.

  En köksrenovering kan innebära allt från att byta ut köksluckor och handtag till att totalrenovera hela köket med nya skåp, vitvaror och all utrustning. Oavsett hur omfattande renovering du planerar kan det vara värt att anlita professionella hantverkare för att få jobbet gjort. De har erfarenhet av att renovera kök och vet hur man undviker vanliga misstag. De kan också komma med värdefulla tips och råd kring val av material, färger och lösningar.

  Förutom att få ett kök som är både snyggt och funktionellt kan en köksrenovering också höja värdet på din bostad. Köket är ett av de rum som betyder mest för många spekulanter när de ska köpa ett hus eller en lägenhet. Genom att renovera kök kan du alltså göra en god investering, samtidigt som du får ett kök du trivs i.

 • Hantverkarens roll vid en köksrenovering

  När du ska renovera kök är hantverkaren en viktig pusselbit för att få ett bra slutresultat. En duktig hantverkare har kunskap och erfarenhet av att renovera kök och vet hur man ska gå tillväga för att undvika vanliga misstag. De kan också komma med goda råd kring val av material, färger och lösningar utifrån dina önskemål och förutsättningar.

  Några exempel på moment som kan ingå när du ska renovera kök är:

  • Montering och installation av nya köksskåp och luckor
  • Installation av nya vitvaror som spis, ugn, kyl och frys
  • Montering av ny diskbänk och blandare
  • Byte av golv och väggmaterial
  • Installation av belysning och eluttag
  • VVS-arbeten som dragning av nya rör för vatten och avlopp

  Genom att anlita en professionell hantverkare för dessa moment kan du vara säker på att allt blir rätt gjort och enligt alla regler och föreskrifter. Det kan också spara dig mycket tid och huvudvärk jämfört med att försöka göra allt själv.

  Många hantverkare har också god kännedom om vilka material och lösningar som fungerar bra i ett kök. De kan hjälpa dig att välja rätt skåp, bänkskivor, vitvaror och övrig utrustning utifrån din budget och dina behov. Genom att lyssna på deras råd kan du undvika misstag som kan bli kostsamma i längden.

 • Hantverkarens historia

  Hantverksyrken har en lång och stolt historia som sträcker sig flera hundra år tillbaka i tiden. Förr var det vanligt att hantverkare gick i lära hos en mästare för att lära sig yrket från grunden. Efter flera års träning och hårt arbete kunde man avlägga gesällprov och bli fullärda hantverkare.

  Även om utbildningsvägarna ser annorlunda ut idag är grunderna desamma. En skicklig hantverkare har gedigen kunskap och erfarenhet av sitt yrke, oavsett om det gäller snickeri, murning, måleri eller något annat hantverk.

  För att bli behörig hantverkare krävs idag ofta någon form av utbildning, praktik och examination. Många hantverkare väljer också att specialisera sig inom sitt yrke för att bli riktigt duktiga på ett visst område, till exempel köksrenovering.

 • Viktigt att tänka på när du anlitar hantverkare

  Om du funderar på att renovera kök i Karlsborg och vill anlita en hantverkare för jobbet finns det några saker som är bra att tänka på. Först och främst är det viktigt att välja en hantverkare som har rätt kompetens och erfarenhet för uppdraget. Kolla upp om de har någon utbildning eller certifiering inom sitt yrke och be gärna om referenser från tidigare kunder.

  Det är också klokt att skriva ett tydligt avtal med hantverkaren innan projektet drar igång. I avtalet bör det framgå vad som ingår i uppdraget, vilka material som ska användas, hur lång tid projektet beräknas ta och vad det kommer att kosta. På så sätt undviker ni missförstånd och obehagliga överraskningar längs vägen.

  Tänk också på att följa upp arbetet löpande och ha en bra dialog med hantverkaren under projektets gång. Då kan ni snabbt fånga upp eventuella frågetecken eller problem och lösa dem tillsammans.

  En köksrenovering är ett projekt som kräver både tid, pengar och engagemang. Men genom att anlita rätt hantverkare och göra ett gediget förarbete ökar du chanserna för ett riktigt bra slutresultat - ett kök som du kommer att trivas i under lång tid framöver.

Våra företag inom köksrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 817 recensioner

Här hittar du hjälpen

Köksrenovering Ale

Gå till Ale

Köksrenovering Alingsås

Gå till Alingsås

Köksrenovering Bengtsfors

Gå till Bengtsfors

Köksrenovering Bollebygd

Gå till Bollebygd

Köksrenovering Borås

Gå till Borås

Köksrenovering Dals-Ed

Gå till Dals-Ed

Köksrenovering Essunga

Gå till Essunga

Köksrenovering Falköping

Gå till Falköping

Köksrenovering Färgelanda

Gå till Färgelanda

Köksrenovering Grästorp

Gå till Grästorp

Köksrenovering Gullspång

Gå till Gullspång

Köksrenovering Göteborg

Gå till Göteborg

Köksrenovering Götene

Gå till Götene

Köksrenovering Herrljunga

Gå till Herrljunga

Köksrenovering Hjo

Gå till Hjo

Köksrenovering Härryda

Gå till Härryda

Köksrenovering Kungälv

Gå till Kungälv

Köksrenovering Lerum

Gå till Lerum

Köksrenovering Lidköping

Gå till Lidköping

Köksrenovering Lilla Edet

Gå till Lilla Edet

Köksrenovering Lysekil

Gå till Lysekil

Köksrenovering Mariestad

Gå till Mariestad

Köksrenovering Mark

Gå till Mark

Köksrenovering Mellerud

Gå till Mellerud

Köksrenovering Munkedal

Gå till Munkedal

Köksrenovering Mölndal

Gå till Mölndal

Köksrenovering Orust

Gå till Orust

Köksrenovering Partille

Gå till Partille

Köksrenovering Skara

Gå till Skara

Köksrenovering Skövde

Gå till Skövde

Köksrenovering Sotenäs

Gå till Sotenäs

Köksrenovering Stenungsund

Gå till Stenungsund

Köksrenovering Strömstad

Gå till Strömstad

Köksrenovering Svenljunga

Gå till Svenljunga

Köksrenovering Tanum

Gå till Tanum

Köksrenovering Tibro

Gå till Tibro

Köksrenovering Tidaholm

Gå till Tidaholm

Köksrenovering Tjörn

Gå till Tjörn

Köksrenovering Tranemo

Gå till Tranemo

Köksrenovering Trollhättan

Gå till Trollhättan

Köksrenovering Töreboda

Gå till Töreboda

Köksrenovering Uddevalla

Gå till Uddevalla

Köksrenovering Ulricehamn

Gå till Ulricehamn

Köksrenovering Vara

Gå till Vara

Köksrenovering Vänersborg

Gå till Vänersborg

Köksrenovering Vårgårda

Gå till Vårgårda

Köksrenovering Åmål

Gå till Åmål

Köksrenovering Öckerö

Gå till Öckerö

Få en uppskattning om var priset kan landa

Att renovera köket innebär att du kan sätta din personliga prägel vad gäller kökets utseende såväl som funktion. Oavsett om du ska renovera kök med en liten budget eller en större finns det en rad fiffiga och prisvärda alternativ.

Vi går igenom:

 • Kostnad för arbetet
 • Kostnad för material och inredning
 • Övriga kostnader
 • Prisuppskattning
 • Hur du kan använda rot avdraget
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Vad kostar det att renovera kök?

Våra tips för en mer prisvärd köksrenovering

Att renovera kök kan vara kostsamt och många drar sig därmed för att skaffa sig sitt drömkök. För den kostnads medvetna finns det en rad knep för att få ner priset för en köksrenovering.

Vi tipsar om billiga alternativ för:

 • Köksgrund
 • Köksluckor
 • Material på bänkskiva
 • Andra ekonomiska tips
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Renovera kök – bästa knepen för att komma ner i pris

Få ut det bästa av din köksrenovering

Hur undviker man de vanliga misstagen vid en köksrenovering för att slippa fel och oväntade kostnader? Det finns flera olika saker du kan tänka när du planerar ditt kök för att undvika de vanliga misstagen.

Vi berättar vad du bör tänka på vad gäller:

 • Övergripande planlösning och rörelsemönster
 • Ergonomi
 • Materialval
 • Eluttag och belysning
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Vanliga misstag vid en köksrenovering – så undviker du dem

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Sellviq Bygg

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

J&S i Ödeshög HB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

XH BYGG

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

DDS Bygg AB

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

Villa & Hem i Örebro AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Teckenkraft AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Cement Träd Bygg i Varnhem

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

NOALB BYGG

F-skatt

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

Göteborgs bygghantverk AB

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Göteborg ByggExcellence AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

LK All Service

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

DiLu byggtjänst AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Thorold Byggservice

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

ELB ALLTJÄNST

F-skatt

Moms-
berättigad

Byggfronten I Väst Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Asseio städ och service

F-skatt

Moms-
berättigad

Göteborgs Vent & Montage Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Arvids Bygg O Mark

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Ema Byggentreprenad AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Snickare 031 AB

F-skatt

Omdöme (38)

Moms-
berättigad

Prestigo Väst AB

F-skatt

Omdöme (15)

Moms-
berättigad

Janis Sidabrs

F-skatt

Moms-
berättigad

M & Z KAKEL BYGG AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Bragner Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

LS Bygg & Snickeri AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Fönster & Dörrar i Wäst AB

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Mur & Stensättning Trestad

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

MA Kakel AB

F-skatt

Omdöme (12)

Moms-
berättigad

Sonzaibyggservice

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Dekor Firma

F-skatt

Moms-
berättigad

Stefansbygg SB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Midskogs takstolar och bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Trägo Sverige Ab

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Inges maskinuthyrning & grävtjänst AB

F-skatt

Omdöme (18)

Moms-
berättigad

Jerry S Bygg-Marinservice AB

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Alliansbygg Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Elios Entreprenad Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Slottets källarprodukter

F-skatt

Moms-
berättigad

F. Finsnickeri

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

Nook's Entreprenad

F-skatt

Moms-
berättigad

Mapex AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Byggentreprenad Resurs Sverige AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Sjödahls Bygg

F-skatt

Moms-
berättigad

FS Servicemind

F-skatt

Moms-
berättigad

All bygg & El

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Dm Bygg & Måleri Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak