DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Köksrenovering Lidköping

Hitta företag inom köksrenovering i Lidköping snabbt, tryggt och enkelt

Köksrenovering i Lidköping - få hjälp av professionella hantverkare

Funderar du på att renovera kök i Lidköping? Att renovera kök är ett stort projekt som kräver både tid, kunskap och rätt verktyg. Genom att anlita professionella hantverkare via oss på Dorunner kan du få hjälp med allt från planering till färdigt resultat. Vi matchar dig med erfarna hantverkare i Lidköping som kan hjälpa dig att förverkliga dina drömmar om ett nytt kök.

 • Be om offert på köksrenovering i Lidköping

  Ett sätt att hitta rätt hantverkare för din köksrenovering i Lidköping är att skapa en uppdragsförfrågan hos oss på Dorunner. Då fyller du i ett formulär och svarar på några enkla frågor om ditt projekt. Utifrån dina svar matchar vi dig med upp till fem hantverkare i Lidköping som är intresserade av att utföra arbetet. Ofta får du svar inom 24 timmar, men ibland kan det ta lite längre tid.

  När du fått svar från intresserade hantverkare kan du läsa om deras erfarenhet, se bilder på tidigare projekt och ta del av omdömen från andra kunder. Du kan också se vilka certifikat och behörigheter de har. För att du ska känna dig trygg med ditt val av hantverkare kontrollerar vi kontinuerligt att de är godkända för F-skatt, momsregistrerade och inte har några skulder. Utifrån den informationen kan du sen välja den hantverkare som passar bäst för din köksrenovering i Lidköping.

 • Fördelar med att anlita hantverkare via Dorunner

  Genom att anlita hantverkare via oss på Dorunner för din köksrenovering i Lidköping får du tillgång till ett stort nätverk av erfarna och professionella hantverkare. Du slipper lägga tid på att själv leta reda på och kontakta olika hantverkare. Istället får du offerter från flera intresserade hantverkare att jämföra och välja mellan.

  En annan fördel är att vi utför kontinuerliga kontroller av hantverkarna. Det innebär att du kan känna dig trygg med att den hantverkare du anlitar för din köksrenovering i Lidköping är seriös och har rätt förutsättningar för att utföra ett bra arbete.

 • Varför renovera kök?

  Köket är hemmets hjärta och en plats där vi spenderar mycket tid. Ett välplanerat och funktionellt kök underlättar vardagen och gör matlagningen till ett nöje. Genom att renovera kök kan du skapa ett kök som är anpassat efter dina behov och din livsstil. Du kan få mer förvaring, bättre arbetsytor och en trivsam miljö att vistas i.

  En köksrenovering kan också höja värdet på din bostad. Ett modernt och fräscht kök är något som många uppskattar och kan vara avgörande när det är dags att sälja. Även om du inte har planer på att flytta kan en köksrenovering vara en god investering för framtiden.

 • Exempel på vad en köksrenovering kan innefatta

  En köksrenovering kan innefatta allt från att byta ut köksluckor och handtag till att totalrenovera köket från grunden. Här är några exempel på vad en köksrenovering kan innefatta:

  • Montering av nya köksskåp och luckor
  • Byte av bänkskiva
  • Byte av vitvaror som spis, ugn, kyl och frys
  • Byte av diskho och blandare
  • Nytt kakel eller stänkskydd ovanför arbetsytor
  • Byte av golv eller golvbeläggning
  • Ny belysning och elinstallationer
  • Flytt av avlopp och vattenledningar
  • Rivning av väggar för att öppna upp eller ändra planlösningen

  Beroende på vad din köksrenovering omfattar kan du behöva anlita olika typer av hantverkare. Genom oss på Dorunner kan du hitta hantverkare inom alla de områden som kan ingå i en köksrenovering, till exempel snickare, elektriker, rörmokare, golvläggare, plattsättare och målare.

 • Varför anlita hantverkare istället för att renovera köket själv?

  Att renovera kök är ett omfattande projekt som kräver både tid, kunskap och rätt verktyg. Genom att anlita professionella hantverkare kan du spara mycket tid och energi. Hantverkarna har den erfarenhet och kompetens som krävs för att genomföra arbetet på ett fackmannamässigt sätt. De vet hur de ska hantera oväntade problem som kan uppstå längs vägen och kan komma med värdefulla råd kring val av material och lösningar.

  En annan fördel med att anlita hantverkare är att du kan känna dig trygg med att alla installationer blir rätt utförda. Vid en köksrenovering kan det behövas både el- och VVS-installationer, vilket är arbeten som kräver behörighet. Genom att anlita behöriga hantverkare kan du vara säker på att arbetet utförs enligt gällande regler och normer.

 • Hantverkarens roll vid en köksrenovering

  Hantverkaren har en viktig roll vid en köksrenovering och kan bidra med värdefull kunskap och erfarenhet. En skicklig hantverkare kan se möjligheter och komma med förslag på lösningar som du kanske inte hade tänkt på själv. De kan också hjälpa dig att undvika misstag och fatta kloka beslut kring val av material och utformning.

  En hantverkare som är van att renovera kök har god kännedom om de olika moment som ingår och kan planera arbetet på ett effektivt sätt. De vet i vilken ordning saker ska göras och kan samordna de olika yrkesgrupperna som kan behövas vid en köksrenovering. Genom att anlita en erfaren hantverkare kan du känna dig trygg med att din köksrenovering blir genomförd på ett professionellt sätt.

 • Kostnaden för en köksrenovering

  Kostnaden för en köksrenovering kan variera beroende på omfattningen av arbetet och vilka material du väljer. För att få en uppfattning om vad det kan kosta att renovera kök i Lidköping kan du begära in offerter från flera olika hantverkare. Tänk på att den billigaste offerten inte alltid är det bästa valet. Det är viktigt att väga in andra faktorer som erfarenhet, kompetens och kundnöjdhet när du väljer hantverkare.

  En del av kostnaden för en köksrenovering består av arbetskostnader för hantverkarna. Genom att anlita ROT-berättigade hantverkare kan du dra nytta av möjligheten till rotavdrag och på så sätt sänka arbetskostnaden. Rotavdraget innebär att du kan få skattereduktion för 30 procent av arbetskostnaden. Tänk dock på att rotavdraget har en övre gräns och att det finns vissa villkor som måste uppfyllas för att du ska ha rätt till det.

  Att renovera kök är ett stort projekt som kan göra stor skillnad för både funktion och trivsel i ditt hem. Genom att anlita professionella hantverkare via oss på Dorunner kan du få hjälp med allt från planering till färdigt resultat. Vi matchar dig med erfarna hantverkare i ditt område och ser till att du får offerter att jämföra och välja mellan. Du kan känna dig trygg med ditt val av hantverkare tack vare våra kontinuerliga kontroller. Med rätt hantverkare vid din sida kan du förverkliga dina drömmar om ett nytt kök och njuta av resultatet i många år framöver.

Våra företag inom köksrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 847 recensioner

Här hittar du hjälpen

Köksrenovering Ale

Gå till Ale

Köksrenovering Alingsås

Gå till Alingsås

Köksrenovering Bengtsfors

Gå till Bengtsfors

Köksrenovering Bollebygd

Gå till Bollebygd

Köksrenovering Borås

Gå till Borås

Köksrenovering Dals-Ed

Gå till Dals-Ed

Köksrenovering Essunga

Gå till Essunga

Köksrenovering Falköping

Gå till Falköping

Köksrenovering Färgelanda

Gå till Färgelanda

Köksrenovering Grästorp

Gå till Grästorp

Köksrenovering Gullspång

Gå till Gullspång

Köksrenovering Göteborg

Gå till Göteborg

Köksrenovering Götene

Gå till Götene

Köksrenovering Herrljunga

Gå till Herrljunga

Köksrenovering Hjo

Gå till Hjo

Köksrenovering Härryda

Gå till Härryda

Köksrenovering Karlsborg

Gå till Karlsborg

Köksrenovering Kungälv

Gå till Kungälv

Köksrenovering Lerum

Gå till Lerum

Köksrenovering Lilla Edet

Gå till Lilla Edet

Köksrenovering Lysekil

Gå till Lysekil

Köksrenovering Mariestad

Gå till Mariestad

Köksrenovering Mark

Gå till Mark

Köksrenovering Mellerud

Gå till Mellerud

Köksrenovering Munkedal

Gå till Munkedal

Köksrenovering Mölndal

Gå till Mölndal

Köksrenovering Orust

Gå till Orust

Köksrenovering Partille

Gå till Partille

Köksrenovering Skara

Gå till Skara

Köksrenovering Skövde

Gå till Skövde

Köksrenovering Sotenäs

Gå till Sotenäs

Köksrenovering Stenungsund

Gå till Stenungsund

Köksrenovering Strömstad

Gå till Strömstad

Köksrenovering Svenljunga

Gå till Svenljunga

Köksrenovering Tanum

Gå till Tanum

Köksrenovering Tibro

Gå till Tibro

Köksrenovering Tidaholm

Gå till Tidaholm

Köksrenovering Tjörn

Gå till Tjörn

Köksrenovering Tranemo

Gå till Tranemo

Köksrenovering Trollhättan

Gå till Trollhättan

Köksrenovering Töreboda

Gå till Töreboda

Köksrenovering Uddevalla

Gå till Uddevalla

Köksrenovering Ulricehamn

Gå till Ulricehamn

Köksrenovering Vara

Gå till Vara

Köksrenovering Vänersborg

Gå till Vänersborg

Köksrenovering Vårgårda

Gå till Vårgårda

Köksrenovering Åmål

Gå till Åmål

Köksrenovering Öckerö

Gå till Öckerö

Få en uppskattning om var priset kan landa

Att renovera köket innebär att du kan sätta din personliga prägel vad gäller kökets utseende såväl som funktion. Oavsett om du ska renovera kök med en liten budget eller en större finns det en rad fiffiga och prisvärda alternativ.

Vi går igenom:

 • Kostnad för arbetet
 • Kostnad för material och inredning
 • Övriga kostnader
 • Prisuppskattning
 • Hur du kan använda rot avdraget
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Vad kostar det att renovera kök?

Våra tips för en mer prisvärd köksrenovering

Att renovera kök kan vara kostsamt och många drar sig därmed för att skaffa sig sitt drömkök. För den kostnads medvetna finns det en rad knep för att få ner priset för en köksrenovering.

Vi tipsar om billiga alternativ för:

 • Köksgrund
 • Köksluckor
 • Material på bänkskiva
 • Andra ekonomiska tips
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Renovera kök – bästa knepen för att komma ner i pris

Få ut det bästa av din köksrenovering

Hur undviker man de vanliga misstagen vid en köksrenovering för att slippa fel och oväntade kostnader? Det finns flera olika saker du kan tänka när du planerar ditt kök för att undvika de vanliga misstagen.

Vi berättar vad du bör tänka på vad gäller:

 • Övergripande planlösning och rörelsemönster
 • Ergonomi
 • Materialval
 • Eluttag och belysning
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Vanliga misstag vid en köksrenovering – så undviker du dem

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

DDS Bygg AB

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

XH BYGG

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Bragner Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

LK All Service

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

DiLu byggtjänst AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Wiktorssons Byggservice AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Cement Träd Bygg i Varnhem

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

NOALB BYGG

F-skatt

Moms-
berättigad

Byggexpressen i Uddevalla AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Asseio städ och service

F-skatt

Moms-
berättigad

J&S i Ödeshög HB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Prestigo Väst AB

F-skatt

Omdöme (15)

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

Göteborgs bygghantverk AB

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Janis Sidabrs

F-skatt

Moms-
berättigad

M & Z KAKEL BYGG AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Fönster & Dörrar i Wäst AB

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Mur & Stensättning Trestad

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Ekby Bygg & Montage

F-skatt

Omdöme (12)

Moms-
berättigad

Göteborg ByggExcellence AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Göteborgs Vent & Montage Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

F. Finsnickeri

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

Thorold Byggservice

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Byggfronten I Väst Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Jerry S Bygg-Marinservice AB

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Snickare 031 AB

F-skatt

Omdöme (38)

Moms-
berättigad

Slottets källarprodukter

F-skatt

Moms-
berättigad

Dm Bygg & Måleri Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Turaani Bygg Ab

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Andrius Snickeri & Bygg AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

M I Måleri i Trollhättan

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

MA Kakel AB

F-skatt

Omdöme (12)

Moms-
berättigad

Villabyggen i Väst AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Sonzaibyggservice

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

A&D Bygg & Fastighetsservice Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Inges maskinuthyrning & grävtjänst AB

F-skatt

Omdöme (18)

Moms-
berättigad

Midskogs takstolar och bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Lux Måleri AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Kristian Fredriksson

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Teckenkraft AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Nook's Entreprenad

F-skatt

Moms-
berättigad

Ema Byggentreprenad AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Mapex AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Bohusläns Gräv & Bygg AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Alliansbygg Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Elios Entreprenad Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Byggentreprenad Resurs Sverige AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak