DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Köksrenovering Mark

Hitta företag inom köksrenovering i Mark snabbt, tryggt och enkelt

Köksrenovering i Mark - Få hjälp av erfarna hantverkare

Funderar du på att renovera kök i Mark? Att renovera kök är ett av de bästa sätten att höja värdet på din bostad och samtidigt få ett kök som passar just dina behov och önskemål. Men en köksrenovering kan också vara ett omfattande projekt som kräver både tid och kunskap. Genom att anlita erfarna hantverkare via Dorunner kan du få hjälp med allt från planering till färdigt resultat.

 • Skapa en uppdragsförfrågan och få svar från intresserade hantverkare

  När du ska renovera kök i Mark kan du enkelt skapa en uppdragsförfrågan via Dorunners hemsida. Där fyller du i ett formulär och svarar på några frågor om ditt projekt. Vi matchar sedan din förfrågan med hantverkare i ditt område som är intresserade av att utföra arbetet. Inom kort får du svar från upp till fem hantverkare som är intresserade av att hjälpa dig med din köksrenovering.

  Genom svaren kan du läsa om hantverkarna, se omdömen från tidigare kunder och ta del av bilder från deras referensprojekt. Du kan också se vilka certifikat och behörigheter de har. Vi kontrollerar regelbundet att hantverkarna är godkända för F-skatt, är momsregistrerade och inte har några skulder. På så sätt kan du känna dig trygg med att anlita en seriös och pålitlig hantverkare för din köksrenovering i Mark.

 • Jämför offerter och välj den hantverkare som passar bäst

  När du fått svar från intresserade hantverkare är det dags att jämföra deras offerter. Var noga med att läsa igenom dem och se vad som ingår i priset. Är det bara arbetskostnaden eller ingår även material? Och hur ser tidplanen ut? Genom att jämföra offerterna kan du få en bra överblick över vad din köksrenovering kommer att kosta och hur lång tid det kommer att ta.

  Utöver offerten är det också viktigt att välja en hantverkare som du känner förtroende för och som har erfarenhet av liknande projekt. Tveka inte att ställa frågor till hantverkarna och be om referenser från tidigare kunder. En bra dialog är viktigt för att säkerställa att ni är överens om vad som ska göras och till vilken kostnad.

 • Köksrenovering - ett sätt att höja värdet på din bostad

  Att renovera kök är en investering som ofta betalar sig i längden. Ett modernt och funktionellt kök är något som många köpare efterfrågar och kan därför höja värdet på din bostad. Även om du inte planerar att sälja kan en köksrenovering göra underverk för både trivsel och funktionalitet i ditt hem.

  Tänk på att en köksrenovering inte behöver innebära att du river ut allt och börjar om från grunden. Ibland kan det räcka med att byta ut luckor, handtag och bänkskiva för att få ett helt nytt intryck. Andra gånger kanske du vill satsa på nya vitvaror, belysning eller förvaring. Oavsett omfattning kan en erfaren hantverkare hjälpa dig att förverkliga dina drömmar för köket.

 • Hantverkare med kunskap och erfarenhet

  När du anlitar en hantverkare för din köksrenovering i Mark får du tillgång till ovärderlig kunskap och erfarenhet. En duktig hantverkare kan ge råd kring allt från planlösning och materialval till förvaring och belysning. De vet också hur man undviker vanliga misstag och ser till att allt blir rätt från början.

  Att renovera kök är ett hantverk som kräver både tekniskt kunnande och känsla för design. En erfaren hantverkare har gjort många liknande projekt tidigare och vet vad som fungerar och inte. De har också koll på de senaste trenderna och kan komma med förslag på lösningar som du kanske inte hade tänkt på själv.

  Genom att anlita en hantverkare för din köksrenovering slipper du också lägga tid och energi på att göra jobbet själv. Att renovera kök är tidskrävande och kan vara svårt att få till om man inte har gjort det förut. Med en hantverkare vid din sida kan du istället fokusera på att välja material och inredning medan proffsen sköter själva arbetet.

 • Rotavdrag och offert

  När du anlitar en hantverkare för din köksrenovering i Mark har du möjlighet att utnyttja rotavdraget. Rotavdraget innebär att du kan dra av 30% av arbetskostnaden på din skatt, upp till ett maxbelopp på 50 000 kronor per person och år. För att ha rätt till rotavdrag måste hantverkaren vara registrerad för F-skatt och arbetet måste utföras i en bostad som du äger och bor i.

  Innan du sätter igång med din köksrenovering är det viktigt att få en offert från hantverkaren. En offert är ett skriftligt erbjudande som specificerar vad som ingår i arbetet och till vilket pris. Se till att offerten är tydlig och innehåller all information du behöver, som till exempel materialval, tidplan och betalningsvillkor. Genom att jämföra offerter från olika hantverkare kan du få en bild av vad som är marknadsmässiga priser för en köksrenovering.

 • Välj rätt hantverkare för din köksrenovering

  Att välja rätt hantverkare för din köksrenovering i Mark är avgörande för slutresultatet. Genom Dorunner kan du enkelt skapa en uppdragsförfrågan och få svar från flera intresserade hantverkare. Du kan sedan jämföra deras offerter, läsa omdömen från tidigare kunder och se bilder från deras referensprojekt.

  Vi rekommenderar att du väljer en hantverkare som är certifierad och har goda referenser. En certifierad hantverkare har genomgått en utbildning och uppfyller branschens krav på kunskap och erfarenhet. De har också en ansvarsförsäkring som skyddar dig som kund om något skulle gå fel under arbetets gång.

  Att renovera kök är en stor investering och då vill man känna sig trygg med att arbetet blir professionellt utfört. Med Dorunner kan du hitta erfarna och pålitliga hantverkare som hjälper dig att förverkliga dina drömmar om ett nytt kök. Så tveka inte att skapa en uppdragsförfrågan idag och se vilka hantverkare som är redo att ta sig an din köksrenovering i Mark!

Våra företag inom köksrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 870 recensioner

Här hittar du hjälpen

Köksrenovering Ale

Gå till Ale

Köksrenovering Alingsås

Gå till Alingsås

Köksrenovering Bengtsfors

Gå till Bengtsfors

Köksrenovering Bollebygd

Gå till Bollebygd

Köksrenovering Borås

Gå till Borås

Köksrenovering Dals-Ed

Gå till Dals-Ed

Köksrenovering Essunga

Gå till Essunga

Köksrenovering Falköping

Gå till Falköping

Köksrenovering Färgelanda

Gå till Färgelanda

Köksrenovering Grästorp

Gå till Grästorp

Köksrenovering Gullspång

Gå till Gullspång

Köksrenovering Göteborg

Gå till Göteborg

Köksrenovering Götene

Gå till Götene

Köksrenovering Herrljunga

Gå till Herrljunga

Köksrenovering Hjo

Gå till Hjo

Köksrenovering Härryda

Gå till Härryda

Köksrenovering Karlsborg

Gå till Karlsborg

Köksrenovering Kungälv

Gå till Kungälv

Köksrenovering Lerum

Gå till Lerum

Köksrenovering Lidköping

Gå till Lidköping

Köksrenovering Lilla Edet

Gå till Lilla Edet

Köksrenovering Lysekil

Gå till Lysekil

Köksrenovering Mariestad

Gå till Mariestad

Köksrenovering Mellerud

Gå till Mellerud

Köksrenovering Munkedal

Gå till Munkedal

Köksrenovering Mölndal

Gå till Mölndal

Köksrenovering Orust

Gå till Orust

Köksrenovering Partille

Gå till Partille

Köksrenovering Skara

Gå till Skara

Köksrenovering Skövde

Gå till Skövde

Köksrenovering Sotenäs

Gå till Sotenäs

Köksrenovering Stenungsund

Gå till Stenungsund

Köksrenovering Strömstad

Gå till Strömstad

Köksrenovering Svenljunga

Gå till Svenljunga

Köksrenovering Tanum

Gå till Tanum

Köksrenovering Tibro

Gå till Tibro

Köksrenovering Tidaholm

Gå till Tidaholm

Köksrenovering Tjörn

Gå till Tjörn

Köksrenovering Tranemo

Gå till Tranemo

Köksrenovering Trollhättan

Gå till Trollhättan

Köksrenovering Töreboda

Gå till Töreboda

Köksrenovering Uddevalla

Gå till Uddevalla

Köksrenovering Ulricehamn

Gå till Ulricehamn

Köksrenovering Vara

Gå till Vara

Köksrenovering Vänersborg

Gå till Vänersborg

Köksrenovering Vårgårda

Gå till Vårgårda

Köksrenovering Åmål

Gå till Åmål

Köksrenovering Öckerö

Gå till Öckerö

Få en uppskattning om var priset kan landa

Att renovera köket innebär att du kan sätta din personliga prägel vad gäller kökets utseende såväl som funktion. Oavsett om du ska renovera kök med en liten budget eller en större finns det en rad fiffiga och prisvärda alternativ.

Vi går igenom:

 • Kostnad för arbetet
 • Kostnad för material och inredning
 • Övriga kostnader
 • Prisuppskattning
 • Hur du kan använda rot avdraget
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Vad kostar det att renovera kök?

Våra tips för en mer prisvärd köksrenovering

Att renovera kök kan vara kostsamt och många drar sig därmed för att skaffa sig sitt drömkök. För den kostnads medvetna finns det en rad knep för att få ner priset för en köksrenovering.

Vi tipsar om billiga alternativ för:

 • Köksgrund
 • Köksluckor
 • Material på bänkskiva
 • Andra ekonomiska tips
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Renovera kök – bästa knepen för att komma ner i pris

Få ut det bästa av din köksrenovering

Hur undviker man de vanliga misstagen vid en köksrenovering för att slippa fel och oväntade kostnader? Det finns flera olika saker du kan tänka när du planerar ditt kök för att undvika de vanliga misstagen.

Vi berättar vad du bör tänka på vad gäller:

 • Övergripande planlösning och rörelsemönster
 • Ergonomi
 • Materialval
 • Eluttag och belysning
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Vanliga misstag vid en köksrenovering – så undviker du dem

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

DDS Bygg AB

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

Göteborgs bygghantverk AB

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

LK All Service

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Göteborg ByggExcellence AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Sylvesters Allservice

F-skatt

Moms-
berättigad

Asseio städ och service

F-skatt

Moms-
berättigad

Rosalita Bygg Och Konsult Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Göteborgs Vent & Montage Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Ibra Byggservice AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Byggfronten I Väst Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

XH BYGG

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Solid bygg och betong i Sundsvall AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Snickare 031 AB

F-skatt

Omdöme (38)

Moms-
berättigad

J&S i Ödeshög HB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Prestigo Väst AB

F-skatt

Omdöme (15)

Moms-
berättigad

M & Z KAKEL BYGG AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Bragner Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Janis Sidabrs

F-skatt

Moms-
berättigad

Fönster & Dörrar i Wäst AB

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Mur & Stensättning Trestad

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

MA Kakel AB

F-skatt

Omdöme (12)

Moms-
berättigad

Sonzaibyggservice

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Muzliukaj Construction

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Västbyggarna AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

BGIM Byggservice

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Inges maskinuthyrning & grävtjänst AB

F-skatt

Omdöme (18)

Moms-
berättigad

Jerry S Bygg-Marinservice AB

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Teckenkraft AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

F. Finsnickeri

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

Wåxberg bygg AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Wiktorssons Byggservice AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Nook's Entreprenad

F-skatt

Moms-
berättigad

Cement Träd Bygg i Varnhem

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

NOALB BYGG

F-skatt

Moms-
berättigad

Glasbutiken i Norden AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Ema Byggentreprenad AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Mapex AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Alliansbygg Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Elios Entreprenad Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Slottets källarprodukter

F-skatt

Moms-
berättigad

Lilleby snickarteam AB

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

Byggentreprenad Resurs Sverige AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Servicepool Entrepenad Göteborg AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Eriksson & Bäck Konstruktion AB

F-skatt

Moms-
berättigad

A M B Entreprenad AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

All bygg & El

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak